Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Cafe Futbol: Całe szczęście, że zgasło światło

14.10.07, 19:44
    Znajomy znajomego nazywa ten typ ludzi "j**ka teoretyk". W przypadku pana
    Tomka, który ma patent na mądrość zawsze i wszędzie pasuje jak ulał. Z braku
    laku sieje zamęt w defensywie Górnika Zabrze i na każde potknięcie, sypie jak
    łupieżem określeniami wskazującymi winnych, zawsze poza sobą.
    W ogóle geniusz, kurna, że go w kadrze nie ma, dziwne, tanie fajki by się na
    pewno przydały.
    Obserwuj wątek
      • quasi-nazi Cafe Futbol: Całe szczęście, że zgasło światło 14.10.07, 19:49
        Z tym Janasem to było okrutne. Przecież nie wiadomo dokładnie, co miał nasz
        trener na myśli. A z drugiej strony - kiedy ostatnio jakaś amerykańska drużyna
        grała w Lidze Mistrzów albo w pucharze UEFA?
        • mikolaj.plank Re: Cafe Futbol: Całe szczęście, że zgasło światł 14.10.07, 19:54
          Kozacki felieton! Ale znów ani słowa o nomen omen
          • Gość: kamerzysta Bilety musiały być drogie IP: *.aster.pl 15.10.07, 08:41
            Bo trzeba było opłacic elektryka i Kazachów :)))
        • Gość: qq wtedy kiedy ostatni raz graly w LM :] IP: *.ds.pg.gda.pl 14.10.07, 20:01
          ;]
        • wujekmik Re: Cafe Futbol: Całe szczęście, że zgasło światł 15.10.07, 16:59
          A widziałeś kiedyś żeby jakieś kluby spoza europy grały w LM lub UEFA ??? matołku ??
          • quasi-nazi Re: Cafe Futbol: Całe szczęście, że zgasło światł 15.10.07, 17:38
            A no faktycznie. O czym ja myślałem, naprawdę! Dzięki.
      • Gość: nick Re: Cafe Futbol: Całe szczęście, że zgasło światł IP: *.icpnet.pl 14.10.07, 19:57
        odczepcie sie w koncu od Hajto
      • Gość: bialy_rycerz Cafe Futbol: Całe szczęście, że zgasło światło IP: *.olsztyn.mm.pl 14.10.07, 20:17
        ci panoowie z cafe są szczęściarzami, bi jakiś kretyn wpóścił ich na
        wizję. dzisiaj to się ich nie dało słuchać. układy koleżeńskie -
        hajto giani, kołtoń roko, etc. zero treściwych wypowiedzi. no może
        jedna kołtonia odnośnie zachowania łobodzińskiego w pierwszej
        połowie. reszta to klapa. już przedszkole rmf fm jest lepsze
      • Gość: sa Re: Cafe Futbol: Całe szczęście, że zgasło światł IP: 213.199.238.* 14.10.07, 21:39
        to sa dwaj goiscie jeden wychowany swietny pilkarz i woogule i mimo ze jestesm
        tsw kibic to szanuje reisika a drugi to hajto kajto fajto ktory nic nie pokazal
        w s kadrze wiec on sie nie zna
        • Gość: McCuskey Re: Cafe Futbol: Całe szczęście, że zgasło światł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.07, 10:17
          Szanuję Borka, bo ma dużą wiedzę, ale te
          wrzutki "Roko", "Mati", "Gianni" są żałosne. No i posłuchałbym
          czasem innych dziennikarzy poza Kołtoniem. Taka dyskusja mogłaby być
          ciekawa, a tak to troszkę wygląda na towarzystwo wzajemnej adoracji.
          • Gość: bialy_rycerz Re: Cafe Futbol: Całe szczęście, że zgasło światł IP: *.olsztyn.mm.pl 15.10.07, 10:50
            niestety borek dla mnie jest jak żelowy chłopiec na poziomie epizodu
            jaki zagrał w jednej z komedii. nie pamietam tytułu.

wychowałem się na szpakowskim i to był kiedyś głos którego można
            było posłuchać. niestety on powinien już odejść powoli w
            zapomnienie. w tej chwili nr 1 powinien być przemysław pełka z
            polsatu. jest to najbardziej profesjonalny komentator w tej chwili.
            przede wszystkim wspaniale się słucha jego głosu. ma jeden problem.
            na dzień dzisiejszy nie przebije polsatowskiej kliki borek - kołtoń -
            iwanow. ten ostatni zapowiadał się na dobrego komentatora ale od
            kiedy jego losy zetknęły się z borkiem to się ztacza razem z nim.
            • Gość: McCuskey Re: Cafe Futbol: Całe szczęście, że zgasło światł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.07, 11:53
              No fakt, Wizerunek Borek ma tragiczny. Hitem były białe buciki w
              połączeniu z garniturem, które miał tydzień temu. O żelu już nawet
              nie wspominam. Tandetna impreza techno, no ale jeśli najbliższymi
              kumplami w futbolu są prowadzący dyskotekę Świerczewski i Hajto, to
              w zasadzie wiele wyjaśnia.
              Mimo to, uważam go za fachowca, chociaż przydałoby im się odświeżyć
              nieraz to Cafe Futbol. Ileż można słuchać pogwarek Kołtonia z
              Borkiem i na odwrót. Mati, Roko, brrrr...
              • Gość: McCuskey Re: Cafe Futbol: Całe szczęście, że zgasło światł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.07, 11:55
                A co do Łobodzińskiego, to akurat zupełnie się nie zgadzam. Facet
                miał być bez formy, a tu w I połowie stwarzał największe zagrożenie
                ze wszystkich naszych graczy, co chwila kogoś ogrywał i celnie
                dośrodkowywał. Jeśli tak grał bez szybkości to ja poproszę o więcej,
                ale w formie. W drugiej połówce nieco zgasł, to fakt.
                • Gość: bialy_rycerz Re: Cafe Futbol: Całe szczęście, że zgasło światł IP: *.olsztyn.mm.pl 15.10.07, 12:48
                  zgadzam się z tobą, co do łobodzińskiego. facet zaskoczył mnie
                  pozytywnie. ale jak już wspomniałem nie podobała mi się jedna rzecz
                  o ktorej wspomniał kołtoń. cofnięcie nogi pod koniec I połowy. to go
                  trochę zdyskredytowało. jednak w drugiej połowie pokazał dosyć dużo.
                  • Gość: K.P Re: Cafe Futbol: Całe szczęście, że zgasło światł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.07, 18:22
                    Łobodziński sobie radził z Kazachami i wypadło to nieźle (w pierwszej połowie),
                    tylko czemu wyglądał jak pociąg z lokomotywą parową jadący pod górkę ?? Czyżby
                    mu z Zagłębiu betonowe buciki kupili za zasługi :|.
      • Gość: Kupidura. Re: Cafe Futbol: Całe szczęście, że zgasło światł IP: *.pu.kielce.pl 15.10.07, 19:02
        Wyzywali podobno premiera a tu trzeba pogonic p.Gronkiewicz,niech da szmal na
        budowe stadionu LEGII.A tak cala Polska smieje sie z Warszaway.Trzeba bylo
        zrobic mecz w Poznaniu,Chorzowie albo w Kielcech.Tam sa porzadne stadiony.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka