Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Zmiażdżeni przez Celtics

IP: *.ver.airbites.pl 30.11.07, 08:33
    Stać mnie wystawić paczke ktora lepsze by efekty osiągneła ale nie mogę miec
    brandu (moze oni chca sie go pozbyc i racjonalizuja cene dla nabywcy ale i tak
    nie bede mogl byc wlascicielem). Klasyczna sytuacja gdy mam czas zeby osiagnac
    lepsze wyniki ale chcialbym byc tylko kibicem - wszystkiego nie moge robic za
    nieudacznikow (na konkurencje tez mnie stac ale nie chcialbym wchodzic w
    branze mimo zenady).
    Obserwuj wątek
      • Gość: bakk ile jeszcze fani Knicks muszą czekać IP: 82.160.245.* 30.11.07, 09:04
        aż klub zwolni tego erotomana i nieudacznika Thomasa??? Knicks od
        lat mają największy budżet w lidze i kaskadowo wręcz podejmują
        żenujące decyzje kadrowe. Zostawić Adama Lee, Eddy'ego Curry'ego i
        Nate'a Robinsona. Reszta WON!!! Juz lepiej dać pograć chłopakom z
        osiedlowych boisk NY. Rakiem toczacym tę drużynę są Thomas i
        Marbury - czego tylko się dotkną, zamienia się w g...
        • Gość: kamil.bałwanke A może czas przerzucić sie na Nets? IP: *.ver.airbites.pl 30.11.07, 09:17
          bo stamtad pochodzi Marbury. Nieudacznikom nic sie nie chce nawet opozycje sam
          dla siebie musze zrobic i sam siebie krytykowac.
        • Gość: David Lee Re: ile jeszcze fani Knicks muszą czekać IP: 80.51.245.* 30.11.07, 10:04
          Davida Lee, nie Adama!

Ale ogólnie się zgadzam.
        • Gość: jjjjjjjjjjacek Re: ile jeszcze fani Knicks muszą czekać IP: *.polkomtel.com.pl 30.11.07, 11:22
          Marbury to właśnie taki chłopak z osiedli NY.
          A co do innych graczy z boisk osiedlowych to bez podniety, grają w klubach z
          Euroligi tudzież w II ligach hiszpańskich itd. Nie są żadnymi magikami o których
          świat nie słyszał, ich poziom gry jest znany jak już wyżej napisałem.
        • Gość: wildcatApollo Re: ile jeszcze fani Knicks muszą czekać IP: *.pool.mediaWays.net 30.11.07, 11:46
          Randolph to tez nie byle grajek, reszta "do dom".
      • Gość: trudna współpraca Zmiażdżeni przez Celtics IP: *.icpnet.pl 30.11.07, 13:52
        jak ja nie lobię tego portalu gazeta.pl, każą człowiekowi korzystać z jego
        bezpłatnych usług, bo jak nie, to nie pogadasz. no ale wracając do tematu.
        świetne zdjęcie, do beznadziejnej gry knicks, za to punkty dla gazety.pl
        i to tyle...
        • Gość: rbk Re: Zmiażdżeni przez Celtics IP: *.leon.com.pl 02.12.07, 14:13
          prawda

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka