mido-ccm 26.08.03, 12:33 czy mozna spr wyniki konkretnych kolejek a jak tak tro jak to zrobic dodam ma Piłkarzyki PLus Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mido-ccm Re: Rozszyfruj skróty i dokładnie powiedz o co ch 26.08.03, 14:41 Napisaliscie w jednymz topików że nagrody nowe Cenegi beda dla poszczegolnych zwyciezców danych kolejk Piłkarzyków PLus a skąd bedzie wiadomo kto jakie miejsce zajął skoro nie ma takiej tabeli DOAM ze pytałem Was jak mam kupic PIłkarzyków Plus bo nie mam komór poprosiłem kumpla i nie bedę dsotawał wszytskich komunikatów SMS moze dla Piłkarzyków PLus warto byłoby zrobic tabele zwyciezców poszczegolnych kolejek Odpowiedz Link Zgłoś
redakcja Tak, wszystko będzie wkrótce 26.08.03, 14:49 z wyjątkiem P Plus bez SMS Odpowiedz Link Zgłoś
mido-ccm Re: Tak, wszystko będzie wkrótce 26.08.03, 14:53 redakcja napisała: > z wyjątkiem P Plus bez SMS Nie rozumiem zbytni P Plus bez SMS a co to jest? Ja mam PIłakrzyki PLus dzisiaj je zamówiłem i to oznacza że nie bede miał tego (tej tabeli kazdej kolejki)czy oznacza że wszycy bedą posiadali to(jak w poprzednim)? A te nagrody bedą tylko dla takich jak ja czyli posiadających P Plus nie? Odpowiedz Link Zgłoś
redakcja Re: Rozszyfruj skróty i dokładnie powiedz o co ch 26.08.03, 15:07 mido-ccm napisał: > Napisaliscie w jednymz topików że nagrody nowe Cenegi beda dla poszczegolnych > zwyciezców danych kolejk Piłkarzyków PLus a skąd bedzie wiadomo kto jakie > miejsce zajął skoro nie ma takiej tabeli DOAM ze pytałem Was jak mam kupic > PIłkarzyków Plus bo nie mam komór poprosiłem kumpla i nie bedę dsotawał > wszytskich komunikatów SMS moze dla Piłkarzyków PLus warto byłoby zrobic tabele > > zwyciezców poszczegolnych kolejek Będą wkrótce tabele dla graczy Piłkarzyków Plus. Nie będzie na razie Piłkarzyków Plus bez esemesów z wynikami Odpowiedz Link Zgłoś
mido-ccm Re: Rozszyfruj skróty i dokładnie powiedz o co ch 26.08.03, 15:16 Czyli np jak dzisia wykupił usługe PIłakrzyki Plus wysłąłem SMS z tym kodem to moge liczyć na to że bede mógł ogladac taką Tabele/? Odpowiedz Link Zgłoś