Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Piłkarzyki Pus

26.08.03, 12:33
    czy mozna spr wyniki konkretnych kolejek a jak tak tro jak to zrobic dodam ma
    Piłkarzyki PLus
    Obserwuj wątek
      • redakcja Rozszyfruj skróty i dokładnie powiedz o co chodzi. 26.08.03, 13:27
        • mido-ccm Re: Rozszyfruj skróty i dokładnie powiedz o co ch 26.08.03, 14:41
          Napisaliscie w jednymz topików że nagrody nowe Cenegi beda dla poszczegolnych
          zwyciezców danych kolejk Piłkarzyków PLus a skąd bedzie wiadomo kto jakie
          miejsce zajął skoro nie ma takiej tabeli DOAM ze pytałem Was jak mam kupic
          PIłkarzyków Plus bo nie mam komór poprosiłem kumpla i nie bedę dsotawał
          wszytskich komunikatów SMS moze dla Piłkarzyków PLus warto byłoby zrobic tabele
          zwyciezców poszczegolnych kolejek
          • redakcja Tak, wszystko będzie wkrótce 26.08.03, 14:49
            z wyjątkiem P Plus bez SMS
            • mido-ccm Re: Tak, wszystko będzie wkrótce 26.08.03, 14:53
              redakcja napisała:

> z wyjątkiem P Plus bez SMS

Nie rozumiem zbytni P Plus bez SMS a co to jest? Ja mam PIłakrzyki PLus dzisiaj
              je zamówiłem i to oznacza że nie bede miał tego (tej tabeli kazdej kolejki)czy
              oznacza że wszycy bedą posiadali to(jak w poprzednim)? A te nagrody bedą tylko
              dla takich jak ja czyli posiadających P Plus nie?
          • redakcja Re: Rozszyfruj skróty i dokładnie powiedz o co ch 26.08.03, 15:07
            mido-ccm napisał:

> Napisaliscie w jednymz topików że nagrody nowe Cenegi beda dla poszczegolnych
            > zwyciezców danych kolejk Piłkarzyków PLus a skąd bedzie wiadomo kto jakie
            > miejsce zajął skoro nie ma takiej tabeli DOAM ze pytałem Was jak mam kupic
            > PIłkarzyków Plus bo nie mam komór poprosiłem kumpla i nie bedę dsotawał
            > wszytskich komunikatów SMS moze dla Piłkarzyków PLus warto byłoby zrobic
            tabele
            >
            > zwyciezców poszczegolnych kolejek

Będą wkrótce tabele dla graczy Piłkarzyków Plus. Nie będzie na razie
            Piłkarzyków Plus bez esemesów z wynikami
            • mido-ccm Re: Rozszyfruj skróty i dokładnie powiedz o co ch 26.08.03, 15:16
              Czyli np jak dzisia wykupił usługe PIłakrzyki Plus wysłąłem SMS z tym kodem to
              moge liczyć na to że bede mógł ogladac taką Tabele/?
              • redakcja tak 26.08.03, 15:19

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka