Gość: ghklsjd Re: Kibole nie chcą Rogera IP: *.csk.pl 08.05.08, 00:21 jestem z Białegostoku. wstyd mi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bialystok Re: Kibole nie chcą Rogera IP: *.bsk.vectranet.pl 09.05.08, 22:46 Jak ci wstyd to wyjedz do warszawy a wtedy juz napewno poczujesz jak wszechobecna tolerancja i intelygencja napelnia twoje serce, a na razie to przestan sie wstydzic i zacznij myslec - bo ten napis nie odnosi sie do koloru skory - tylko wyraza opinie czesci spoleczenstwa - ktorej to zadna poprawnosc polityczna ani nagonka podsycajacej afere wyborczej im nie odbierze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Kibole nie chcą Rogera IP: *.pools.arcor-ip.net 08.05.08, 00:28 Polacy nie chca przybranych POLAKOW .NP NIEMCY ODWROTNIE !!. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polak rosyjski bialystok IP: *.dyn.optonline.net 08.05.08, 00:31 sami jestescie ruskimi w bialymstoku i nigdy nie bedziecie polakami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madridista Kibole nie chcą Rogera IP: 80.51.92.* 08.05.08, 00:36 Jestem mieszkańcem Białegostoku i czuję wsytd z powodu tego wydarzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
erombek a ja nie chce tych pseudo-kibicow 08.05.08, 00:40 niezh zamilkana lbo sie wynosza, chocby i pod ziemie zgraja jedna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tia Re: a ja nie chce tych pseudo-kibicow IP: *.centertel.pl 08.05.08, 03:04 swoją drogą to zabawne...wiesniaków, ktorzy mysla tak jak te pacholki, ktore wywiesily ten transparent jest pewnie w Polsce ze 100 000...nawet zalozmy ze milion albo dwa. nie zmienia to faktu, że normalych jest tu jakies 36 milionów osób...a my bez sensu dyskutujemy o jakimś chorym i zakompleksionym (bo o czym innym mogą swiadczyc tego typu akcje? tylko nie mówcie, że o patriotyzmie...) marginesie. Polska! :) Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Re: a ja nie chce tych pseudo-kibicow 08.05.08, 11:08 Tyle tylko że przed laty taki sam "margines" umożliwił niejakiemu Hitlerowi przejęcie władzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p Re: a ja nie chce tych pseudo-kibicow IP: 212.160.172.* 08.05.08, 13:39 skąd wiesz że nie jest ich 30 mln ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z. karzeł reakcji Bo to prawda, Roger nigdy nie będzie Polakiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.08, 00:39 Być Polakiem a mieć obywatelstwo polskie to nie to samo. Krzyż celtycki został "przywłaszczony" a nie wymyślony przez faszystów, więc jeśli np. jakaś kolejna banda idiotów weźmie sobie za znak orła w koronie to co będziemy zmieniać nasze godło? Tatuaż z krzyżem celtyckim ma były piłkarz Liverpoolu i walijskiej reprezentacji Craig Belamy, jakim cudem taki "rasista" gra jeszcze w piłkę. Cała ta ostatnia GWniana kampania jest mocno dęta i na kilometr śmierdzi manipulacją. Tak na marginesie towarzyszu michnik(Szechter), za czasów Piłsudskiego, już dawno razem ze swoją zgrają antypolskich ścierw, miałbyś zabukowane miejsce na "wczasach" w Berezie Kartuskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. "Nie" dla Rogera i durniów różnej maści IP: *.aster.pl 08.05.08, 00:49 Tryb przyznania obywatelstwa Rogerowi jest niezrozumiały. A nawet oburzający. Dla mnie częścią sportu nie jest korupcja, niedozwolony doping, sponsorski pieniądz który minimalizuje równość szans, agresja i faule taktyczne. Nie jest też handlowanie narodowością (w tej formie nie znają go nawet kraje zachodnie). Za to częścią sportu jest porażka. Sport opiera się na honorowych zasadach, z założenie ogranicza "walkę za wszelką cenę". Za wszelką cenę walczy się na froncie a nie na boisku. Cóż, dzieci popkultury mogą szczekać ile wlezie... A przy tym wszystkim faszystowski symbol mnie niezmiernie drażni. I kwantyfikator "NIGDY". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maq Kibole nie chcą Rogera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.08, 00:52 zamiast kibole wstawmy Polacy i będzie to prawdziwe stwierdzenie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan z łodzi Re: Kibole nie chcą Rogera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.08, 01:20 popieram twoje słowa w 100% jak byś mi je wyjął z ust. Polakiem jest się wtedy gdy ktoś się nim czuje i jest w stanie poświecić się za obronę biało-czerwonych barw a on jedyni chce sie wypromować i to jak perfidnie nawet nie nauczy się języka. Aż dziwne że tyle lat i nic nie umie to chyba świadczy o jego stosunku do Polski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POLAK Kibole nie chcą Rogera IP: *.icpnet.pl 08.05.08, 01:31 Prawdziwi POLACY nigdy nie uznają tej czarnej sz....ty za POLAKA. Nigdy nim nie będzie NIGDY. Natomiast krzyż celtycki jest znakiem religii powstałych przed chrześcijaństwem i jest jedną z form krzyża akceptowanego przez Kościół Katolicki jako religijny symbol chrześcijan Odpowiedz Link Zgłoś
erombek ta holota nie ma nic wspolnego z Polskoscia 08.05.08, 01:46 to banda krzykaczy, ,meneli, pijaczkow, czesto kieszonkowcy, nic tu po was, ciemno holoto, zgrajo psycholi wole Rogera, niz was ZERA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysztof Kibole nie chcą Rogera IP: *.no.no.cox.net 08.05.08, 01:52 Niestety ale to prawda. Obywatelem polskim tak, Polakiem nie. Polakiem mozna sie tylko urodzic. Roznice sa subtelne ale istnieja. NIe ma sprawy wiec. Napis tylko wyrazil FAKT dokonany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wampir Kibole sa jak gowno w kiblu!-ROGER jestes polakiem IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 08.05.08, 01:57 dla mnie , moich znajomych i przyjaciol ROGER jest polakiem i nim bedzie tak dlugo jak tylko bedzie chcial,jestem z toba ROGER a ta banda nieukow i gownozjadow to scierwa,ktore trzeba wymiesc jak wymiata sie smieci z mieszkania!Banda niedouczonych opryszkow,kmioty i wymiociny z pubu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to(L)erancja Jagiellonia=klasa okregowa IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 08.05.08, 01:59 Jagielonnio, spadaj do okregowki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ^^ To(l)erancja :) IP: *.wzserwis.pl 08.05.08, 19:47 Mając w składzie 7 czarnoskórych i żadnego Polaka ( z dużej litery ) w reprezentacji a do tego będąc piknikiem nie trudno o takie słowa :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patriota Kibole nie chcą Rogera IP: *.250.201.142.Dial1.Weehawken1.Level3.net 08.05.08, 02:05 Ja tu nie widze nic zlego ,czarnego miejsce jest w afryce albo w legi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: historyk Kibole nie chcą Rogera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.08, 02:14 Krzyz celtycki skoro o nim tu mowa jak mowil moj przedpostownik jest znakiem polski, Jagiello wszak nosil znak ten i nie oznacza wcale rasizm. Ponadto krzyz celtycki jest ratyfikowany i uznawany przez Kosciol jako znak chrzescijanski. Tak samo jak flaga zwana konfederatka. Nie chodzi o rasizm a o to ze panstwo Ameryki walczylo o wolnosc i o nie ingerencje w suwerennosc etniczna. W tej kwestii niewolnictwo. Ludzei z PZPNu i GW pouczcie sie histy. A prawda jest taka ze ROGER nigdy nie bedzie Polakeim. Leo sam mowil, ze w Polsce jest wiele talentow w ten sposob zaprzecza sam sobie. PDK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm spoko spoko IP: *.centertel.pl 08.05.08, 02:31 strzeli brame niemcom na 1-0 i wszycy beda skakali z radosci...te pajace z bialegostoku tez.. Odpowiedz Link Zgłoś
jusup Re: spoko spoko 08.05.08, 10:12 Tylko Tobie się tak wydaje... Dla takich jak Ty należałoby wynająć na mistrzostwa różnych Brazylijczyków, Argentyńczyków, Nigeryjczyków - i byś cieszył się po wicemistrzostwie Polski - niestety w finale byśmy przegrali z Azerbejdżanem, bo tam za ropę zatrudnili by jeszcze lepszych Brazylijczyków, Argentyńczyków, Nigeryjczyków Tylko co ma to wspólnego z rozgrywkami reprezentacyjnymi??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrb Uszaszowski A co mial Don Leo powiedziec chamom ? IP: *.VIC.netspace.net.au 08.05.08, 03:10 To, ze nawet pilki nie potrafia kopac ?...Przeciez ta zapluta tluszcza by rewolte w kraju zrobila,A DOBREGO ZOLNIERZA NIE MA,po sadach sie go ciaga i we wiezieniu trzyma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Donald Wonders To nie Polska B to Polska Z IP: *.nwrk.east.verizon.net 08.05.08, 02:42 / Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polonia_Warszawa Roger nigdy nie będzie Polakiem! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.08, 03:46 Brawo Jaga! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loo Kibole nie chcą Rogera IP: *.Red-80-58-205.staticIP.rima-tde.net 08.05.08, 05:00 szkoda sil na debili!!! sam jestem Polakiem, wychowanym w Szwecji. Mieszkalem w Norwegii, a teraz na Gran Canaria! a teraz trace wiare w Polakow...ale nie wszystkich na szczesie! Vamos Kubica!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DonJose A kto decyduje o tym, kto jest Polakiem? IP: *.proxy.aol.com 08.05.08, 05:18 Czy Polakami sa (lub byli), n.p. Ernest Pohl, Zygmunt Maszczyk, lub Ernest Wilimowski, czy tez Egon Scherfke? Odpowiedz Link Zgłoś
jusup Re: A kto decyduje o tym, kto jest Polakiem? 08.05.08, 10:09 Gość portalu: DonJose napisał(a): > Czy Polakami sa (lub byli), n.p. Ernest Pohl, Zygmunt Maszczyk, lub > Ernest Wilimowski, czy tez Egon Scherfke? Naprawdę kolego nie widzisz różnicy? Nikt żadnemu z wymieenionych przez Ciebie osób nie nadawał w trybie pilnym obywatelstwa, by zagrali w kadrze. Nie wiem, jak do końca ma się sprawa z Maszczykiem i Pohlem (Pohl to pewnie bardziej czuł się "miejscowym" niż Niemcem), ale rzeczywiście Wilimowski i Scherfke pochodzili z rodzin niemieckich. Z tym, że urodzili się na terenach należących potem do Polski, mieli polskie obywatelstwo - nie było żadnej szopki Gacze ci rzeczywiście mieli wybór (przynajmniej formalnie) - Polska czy Niemcy. Nie mam nnic do tego, by w kadrze Polski grał ten pół-Polak, pół-Irakijczyk mieszkający w Szwecji. Nie mam nic przeciw temu, by w kadrze zagrał Wahan Geworgian (jeśłi umiejętności na to mu pozwolą), bo do Polski przybył jako dzieciak, wcale nie po to, by grac w piłkę, tak się ułożyło jego życie. Ale nie chcę w kadrze różnych najemników - bo to zaprzecza idei rozgrywek reprezentacyjnych. Roger musi się liczyć z tym, ze co mecz będzie na kadrze totalnie wygwizdywany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DonJose Re: A kto decyduje o tym, kto jest Polakiem? IP: 216.161.200.* 08.05.08, 17:05 To wszystko jest prawda, ale dzisiaj zyjemy w na swiecie, w ktorym nie trzeba pochodzic z pogranicza, aby miec wybor. A co najwazniejsze: Kiedys o tym, kto jest Polakiem i jak w takich wypadkach powinien sie, n.p. podpisywac decydowala komuna (przykladami sa Ernest Pohl i Jozef Schmidt). A teraz? Czyzby decyzje w tej sprawie zmonopolizowali tepi kibole? Odpowiedz Link Zgłoś
jusup Re: A kto decyduje o tym, kto jest Polakiem? 08.05.08, 19:13 Jasne... Niech zdecydują redaktory Nigdy Więcej i sponsorzy... Bo przecież z tą kadrą nie da się zdobyć mistrzostwa Europy - może więc wynająć 11 Brazylijczyków ci co będą mówili, że to oczywisty kant, skazać za rasizm, albo co najmniej wyzwać od nazistów i tępych kiboli. I Polska zdobędzie wicemistrzostwo Europy. Bo niestety w Azerbejdżanie będą mieli więcej kasy i ściągną lepszych, podkupią też jednego z "naszych" Brazylijczyków.... A po mistrzostwach nasz najlepszy piłkarz zostanie reprezentantem Kataru... Zwykły kant i prostytuowanie kwestii obywatelstwa ku uciesze gawiedzi spragnionej szybkiego sukcesu. Ci "tępi kibole" mają o wiele większe wyczucie uczciwości w sporcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Set Kibole nie chcą Rogera IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.08, 05:44 Ale Roger nie jest i nie będzie Polakiem tylko Brazylijczykiem, więc o co chodzi ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zolica Kibole nie chcą Rogera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.08, 06:30 i to sa wlasnie polscy kibole, oni nie wiedza co to demokracja, ponoc ciesza sie ludzie ze jestesmy w unii a ciemnogrod ta Polska az wstyd, moze niech polsat zrezygnuje z nadawania meczow to hanba przed Europa takich kibicow miec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Kibole nie chcą Rogera IP: 212.160.172.* 08.05.08, 13:57 wyrazili swoj pogląd , to nie jest wlasnie demokracja ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cichy Zgadzam się IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.05.08, 07:01 Nie potrzeba nam farbowanych Polaków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Kibole nie chcą Rogera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.08, 07:04 wstyd zyc w takim srodowisku niech dziennikarze nie podsycaja tego tematu,a wogole skad tyle nienawisci w mlodych Polakach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lobuz Kibole nie chcą Rogera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.08, 07:04 I o co cała awantura??? Roger faktycznie nigdy nie będzie Polakiem. To wymysł upartego jak osioł Benhakera!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Kibole nie chcą Rogera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.08, 07:07 ty sam jestes osiol nad oslami na bialorus Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ROGER Kibole nie chcą Rogera IP: 81.15.148.* 08.05.08, 07:27 Ale on także nie chce być polakiem (ma to serdecznie gdzieś). Liczą się pieniążki, które płyną na konto a że działacze sobie wymyślili jak wzmocnić linię pomocy w reprezentacji to już co innego . Więc kibice jagielonii jesteście żałośni i ciency jak dupa węża pozro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Suwalczanka No tak wieśniaki z Białegostoku ! IP: *.98.102.12.ip.airbites.pl 08.05.08, 07:28 ...znowu pokazali "klasę"... Odpowiedz Link Zgłoś