Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Kibole nie chcą Rogera

• Gość: ghklsjd Re: Kibole nie chcą Rogera IP: *.csk.pl 08.05.08, 00:21
        jestem z Białegostoku. wstyd mi.
        • Gość: bialystok Re: Kibole nie chcą Rogera IP: *.bsk.vectranet.pl 09.05.08, 22:46
          Jak ci wstyd to wyjedz do warszawy a wtedy juz napewno poczujesz jak
          wszechobecna tolerancja i intelygencja napelnia twoje serce, a na
          razie to przestan sie wstydzic i zacznij myslec - bo ten napis nie
          odnosi sie do koloru skory - tylko wyraza opinie czesci
          spoleczenstwa - ktorej to zadna poprawnosc polityczna ani nagonka
          podsycajacej afere wyborczej im nie odbierze.
      • Gość: kibic Kibole nie chcą Rogera IP: *.pools.arcor-ip.net 08.05.08, 00:28
        Polacy nie chca przybranych POLAKOW .NP NIEMCY ODWROTNIE !!.
      • Gość: polak rosyjski bialystok IP: *.dyn.optonline.net 08.05.08, 00:31
        sami jestescie ruskimi w bialymstoku i nigdy nie bedziecie polakami
      • Gość: Madridista Kibole nie chcą Rogera IP: 80.51.92.* 08.05.08, 00:36
        Jestem mieszkańcem Białegostoku i czuję wsytd z powodu tego wydarzenia.
        • erombek a ja nie chce tych pseudo-kibicow 08.05.08, 00:40
          niezh zamilkana lbo sie wynosza, chocby i pod ziemie
          zgraja jedna
          • Gość: tia Re: a ja nie chce tych pseudo-kibicow IP: *.centertel.pl 08.05.08, 03:04
            swoją drogą to zabawne...wiesniaków, ktorzy mysla tak jak te
            pacholki, ktore wywiesily ten transparent jest pewnie w Polsce ze
            100 000...nawet zalozmy ze milion albo dwa. nie zmienia to faktu, że
            normalych jest tu jakies 36 milionów osób...a my bez sensu
            dyskutujemy o jakimś chorym i zakompleksionym (bo o czym innym mogą
            swiadczyc tego typu akcje? tylko nie mówcie, że o patriotyzmie...)
            marginesie.

Polska! :)
            • guru133 Re: a ja nie chce tych pseudo-kibicow 08.05.08, 11:08
              Tyle tylko że przed laty taki sam "margines" umożliwił niejakiemu Hitlerowi
              przejęcie władzy.
            • Gość: p Re: a ja nie chce tych pseudo-kibicow IP: 212.160.172.* 08.05.08, 13:39
              skąd wiesz że nie jest ich 30 mln ?
      • Gość: z. karzeł reakcji Bo to prawda, Roger nigdy nie będzie Polakiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.08, 00:39
        Być Polakiem a mieć obywatelstwo polskie to nie to samo. Krzyż celtycki został "przywłaszczony" a nie wymyślony przez faszystów, więc jeśli np. jakaś kolejna banda idiotów weźmie sobie za znak orła w koronie to co będziemy zmieniać nasze godło? Tatuaż z krzyżem celtyckim ma były piłkarz Liverpoolu i walijskiej reprezentacji Craig Belamy, jakim cudem taki "rasista" gra jeszcze w piłkę. Cała ta ostatnia GWniana kampania jest mocno dęta i na kilometr śmierdzi manipulacją.
        Tak na marginesie towarzyszu michnik(Szechter), za czasów Piłsudskiego, już dawno razem ze swoją zgrają antypolskich ścierw, miałbyś zabukowane miejsce na "wczasach" w Berezie Kartuskiej.
      • Gość: m. "Nie" dla Rogera i durniów różnej maści IP: *.aster.pl 08.05.08, 00:49
        Tryb przyznania obywatelstwa Rogerowi jest niezrozumiały. A nawet oburzający.

Dla mnie częścią sportu nie jest korupcja, niedozwolony doping, sponsorski
        pieniądz który minimalizuje równość szans, agresja i faule taktyczne. Nie jest
        też handlowanie narodowością (w tej formie nie znają go nawet kraje zachodnie).
        Za to częścią sportu jest porażka.
        Sport opiera się na honorowych zasadach, z założenie ogranicza "walkę za wszelką
        cenę". Za wszelką cenę walczy się na froncie a nie na boisku.
        Cóż, dzieci popkultury mogą szczekać ile wlezie...

A przy tym wszystkim faszystowski symbol mnie niezmiernie drażni. I
        kwantyfikator "NIGDY".
      • Gość: maq Kibole nie chcą Rogera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.08, 00:52
        zamiast kibole wstawmy Polacy i będzie to prawdziwe stwierdzenie!!!
      • Gość: fan z łodzi Re: Kibole nie chcą Rogera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.08, 01:20
        popieram twoje słowa w 100% jak byś mi je wyjął z ust. Polakiem jest się wtedy
        gdy ktoś się nim czuje i jest w stanie poświecić się za obronę biało-czerwonych
        barw a on jedyni chce sie wypromować i to jak perfidnie nawet nie nauczy się
        języka. Aż dziwne że tyle lat i nic nie umie to chyba świadczy o jego stosunku
        do Polski
      • Gość: POLAK Kibole nie chcą Rogera IP: *.icpnet.pl 08.05.08, 01:31
        Prawdziwi POLACY nigdy nie uznają tej czarnej sz....ty za POLAKA. Nigdy nim nie
        będzie NIGDY.
        Natomiast krzyż celtycki jest znakiem religii powstałych przed chrześcijaństwem
        i jest jedną z form krzyża akceptowanego przez Kościół Katolicki jako religijny
        symbol chrześcijan
        • erombek ta holota nie ma nic wspolnego z Polskoscia 08.05.08, 01:46
          to banda krzykaczy, ,meneli, pijaczkow, czesto kieszonkowcy, nic tu po was,
          ciemno holoto, zgrajo psycholi
          wole Rogera, niz was ZERA
      • Gość: Krzysztof Kibole nie chcą Rogera IP: *.no.no.cox.net 08.05.08, 01:52
        Niestety ale to prawda. Obywatelem polskim tak, Polakiem nie. Polakiem mozna sie tylko urodzic. Roznice sa subtelne ale istnieja. NIe ma sprawy wiec. Napis tylko wyrazil FAKT dokonany.
      • Gość: wampir Kibole sa jak gowno w kiblu!-ROGER jestes polakiem IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 08.05.08, 01:57
        dla mnie , moich znajomych i przyjaciol ROGER jest polakiem i nim bedzie tak
        dlugo jak tylko bedzie chcial,jestem z toba ROGER a ta banda nieukow i
        gownozjadow to scierwa,ktore trzeba wymiesc jak wymiata sie smieci z
        mieszkania!Banda niedouczonych opryszkow,kmioty i wymiociny z pubu!!!
      • Gość: to(L)erancja Jagiellonia=klasa okregowa IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 08.05.08, 01:59
        Jagielonnio, spadaj do okregowki!
        • Gość: ^^ To(l)erancja :) IP: *.wzserwis.pl 08.05.08, 19:47
          Mając w składzie 7 czarnoskórych i żadnego Polaka ( z dużej litery ) w
          reprezentacji a do tego będąc piknikiem nie trudno o takie słowa :)
      • Gość: patriota Kibole nie chcą Rogera IP: *.250.201.142.Dial1.Weehawken1.Level3.net 08.05.08, 02:05
        Ja tu nie widze nic zlego ,czarnego miejsce jest w afryce albo w legi
      • Gość: historyk Kibole nie chcą Rogera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.08, 02:14
        Krzyz celtycki skoro o nim tu mowa jak mowil moj przedpostownik jest znakiem
        polski, Jagiello wszak nosil znak ten i nie oznacza wcale rasizm. Ponadto krzyz
        celtycki jest ratyfikowany i uznawany przez Kosciol jako znak chrzescijanski.
        Tak samo jak flaga zwana konfederatka. Nie chodzi o rasizm a o to ze panstwo
        Ameryki walczylo o wolnosc i o nie ingerencje w suwerennosc etniczna. W tej
        kwestii niewolnictwo. Ludzei z PZPNu i GW pouczcie sie histy. A prawda jest taka
        ze ROGER nigdy nie bedzie Polakeim. Leo sam mowil, ze w Polsce jest wiele
        talentow w ten sposob zaprzecza sam sobie. PDK
        • Gość: mm spoko spoko IP: *.centertel.pl 08.05.08, 02:31
          strzeli brame niemcom na 1-0 i wszycy beda skakali z radosci...te
          pajace z bialegostoku tez..
          • jusup Re: spoko spoko 08.05.08, 10:12
            Tylko Tobie się tak wydaje... Dla takich jak Ty należałoby wynająć na
            mistrzostwa różnych Brazylijczyków, Argentyńczyków, Nigeryjczyków - i byś
            cieszył się po wicemistrzostwie Polski - niestety w finale byśmy przegrali z
            Azerbejdżanem, bo tam za ropę zatrudnili by jeszcze lepszych Brazylijczyków,
            Argentyńczyków, Nigeryjczyków
            Tylko co ma to wspólnego z rozgrywkami reprezentacyjnymi???
        • Gość: hrb Uszaszowski A co mial Don Leo powiedziec chamom ? IP: *.VIC.netspace.net.au 08.05.08, 03:10
          To, ze nawet pilki nie potrafia kopac ?...Przeciez ta zapluta
          tluszcza by rewolte w kraju zrobila,A DOBREGO ZOLNIERZA NIE MA,po
          sadach sie go ciaga i we wiezieniu trzyma.
      • Gość: Donald Wonders To nie Polska B to Polska Z IP: *.nwrk.east.verizon.net 08.05.08, 02:42
        /
      • Gość: Polonia_Warszawa Roger nigdy nie będzie Polakiem! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.08, 03:46
        Brawo Jaga!
      • Gość: loo Kibole nie chcą Rogera IP: *.Red-80-58-205.staticIP.rima-tde.net 08.05.08, 05:00
        szkoda sil na debili!!! sam jestem Polakiem, wychowanym w Szwecji. Mieszkalem w Norwegii, a teraz na Gran Canaria! a teraz trace wiare w Polakow...ale nie wszystkich na szczesie! Vamos Kubica!!!
        • Gość: DonJose A kto decyduje o tym, kto jest Polakiem? IP: *.proxy.aol.com 08.05.08, 05:18
          Czy Polakami sa (lub byli), n.p. Ernest Pohl, Zygmunt Maszczyk, lub
          Ernest Wilimowski, czy tez Egon Scherfke?
          • jusup Re: A kto decyduje o tym, kto jest Polakiem? 08.05.08, 10:09
            Gość portalu: DonJose napisał(a):

> Czy Polakami sa (lub byli), n.p. Ernest Pohl, Zygmunt Maszczyk, lub
            > Ernest Wilimowski, czy tez Egon Scherfke?

Naprawdę kolego nie widzisz różnicy? Nikt żadnemu z wymieenionych przez Ciebie
            osób nie nadawał w trybie pilnym obywatelstwa, by zagrali w kadrze. Nie wiem,
            jak do końca ma się sprawa z Maszczykiem i Pohlem (Pohl to pewnie bardziej czuł
            się "miejscowym" niż Niemcem), ale rzeczywiście Wilimowski i Scherfke pochodzili
            z rodzin niemieckich. Z tym, że urodzili się na terenach należących potem do
            Polski, mieli polskie obywatelstwo - nie było żadnej szopki Gacze ci
            rzeczywiście mieli wybór (przynajmniej formalnie) - Polska czy Niemcy. Nie mam
            nnic do tego, by w kadrze Polski grał ten pół-Polak, pół-Irakijczyk mieszkający
            w Szwecji. Nie mam nic przeciw temu, by w kadrze zagrał Wahan Geworgian (jeśłi
            umiejętności na to mu pozwolą), bo do Polski przybył jako dzieciak, wcale nie po
            to, by grac w piłkę, tak się ułożyło jego życie. Ale nie chcę w kadrze różnych
            najemników - bo to zaprzecza idei rozgrywek reprezentacyjnych. Roger musi się
            liczyć z tym, ze co mecz będzie na kadrze totalnie wygwizdywany.
            • Gość: DonJose Re: A kto decyduje o tym, kto jest Polakiem? IP: 216.161.200.* 08.05.08, 17:05
              To wszystko jest prawda, ale dzisiaj zyjemy w na swiecie, w ktorym
              nie trzeba pochodzic z pogranicza, aby miec wybor. A co
              najwazniejsze: Kiedys o tym, kto jest Polakiem i jak w takich
              wypadkach powinien sie, n.p. podpisywac decydowala komuna
              (przykladami sa Ernest Pohl i Jozef Schmidt). A teraz? Czyzby
              decyzje w tej sprawie zmonopolizowali tepi kibole?
              • jusup Re: A kto decyduje o tym, kto jest Polakiem? 08.05.08, 19:13
                Jasne... Niech zdecydują redaktory Nigdy Więcej i sponsorzy... Bo przecież z tą
                kadrą nie da się zdobyć mistrzostwa Europy - może więc wynająć 11 Brazylijczyków
                ci co będą mówili, że to oczywisty kant, skazać za rasizm, albo co najmniej
                wyzwać od nazistów i tępych kiboli.
                I Polska zdobędzie wicemistrzostwo Europy. Bo niestety w Azerbejdżanie będą
                mieli więcej kasy i ściągną lepszych, podkupią też jednego z "naszych"
                Brazylijczyków.... A po mistrzostwach nasz najlepszy piłkarz zostanie
                reprezentantem Kataru...
                Zwykły kant i prostytuowanie kwestii obywatelstwa ku uciesze gawiedzi
                spragnionej szybkiego sukcesu. Ci "tępi kibole" mają o wiele większe wyczucie
                uczciwości w sporcie.
      • Gość: Set Kibole nie chcą Rogera IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.08, 05:44
        Ale Roger nie jest i nie będzie Polakiem tylko Brazylijczykiem, więc o co chodzi ?
      • Gość: ok Kibole nie chcą Rogera IP: *.generacja.pl 08.05.08, 06:24
        matoły
      • Gość: zolica Kibole nie chcą Rogera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.08, 06:30
        i to sa wlasnie polscy kibole, oni nie wiedza co to demokracja, ponoc ciesza sie
        ludzie ze jestesmy w unii a ciemnogrod ta Polska az wstyd, moze niech polsat
        zrezygnuje z nadawania meczow to hanba przed Europa takich kibicow miec
        • Gość: kibic Re: Kibole nie chcą Rogera IP: 212.160.172.* 08.05.08, 13:57
          wyrazili swoj pogląd , to nie jest wlasnie demokracja ???
      • Gość: cichy Zgadzam się IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.05.08, 07:01
        Nie potrzeba nam farbowanych Polaków
      • Gość: kibic Kibole nie chcą Rogera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.08, 07:04
        wstyd zyc w takim srodowisku niech dziennikarze nie podsycaja tego tematu,a
        wogole skad tyle nienawisci w mlodych Polakach
      • Gość: lobuz Kibole nie chcą Rogera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.08, 07:04
        I o co cała awantura??? Roger faktycznie nigdy nie będzie Polakiem. To wymysł
        upartego jak osioł Benhakera!!!!!
        • Gość: xxx Re: Kibole nie chcą Rogera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.08, 07:07
          ty sam jestes osiol nad oslami na bialorus
      • Gość: ROGER Kibole nie chcą Rogera IP: 81.15.148.* 08.05.08, 07:27
        Ale on także nie chce być polakiem (ma to serdecznie gdzieś). Liczą
        się pieniążki, które płyną na konto a że działacze sobie wymyślili
        jak wzmocnić linię pomocy w reprezentacji to już co innego .
        Więc kibice jagielonii jesteście żałośni i ciency jak dupa węża

pozro
      • Gość: Suwalczanka No tak wieśniaki z Białegostoku ! IP: *.98.102.12.ip.airbites.pl 08.05.08, 07:28
        ...znowu pokazali "klasę"...

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka