ksks3 Rozwiązać PZPN !!! 08.05.08, 07:31 Brak reakcji sędziego i obserwatora(!) dowodzi ponad wszelką wątpliwość, że towarzystwo z PZPN winno być rozpędzone na cztery wiatry. Ci faceci do niczego się nie nadają ! Handel wynikami przez jednych drudzy niczego nie wiedzą a teraz jeszcze obserwator nie zauważa rasistowskich zadym. Firma do kasacji!!! Działacze na zasiłek !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ryzi Kibole nie chcą Rogera IP: *.grs-k0.g1.pl 08.05.08, 07:32 popieram kibiców Jagiellonii, w kadrze Polski powinni grać tylko Polacy !! pozdro dla kibiców Jagi TYLKO WIDZEW RTS Odpowiedz Link Zgłoś
ksks3 Re: Kibole nie chcą Rogera 08.05.08, 07:43 Gość portalu: Ryzi napisał(a): > popieram kibiców Jagiellonii, w kadrze Polski powinni grać tylko Polacy !! > pozdro dla kibiców Jagi > > TYLKO WIDZEW RTS >> Gdybyś pochodził trochę dłużej do szkoły dowiedziałbyś się zapewne, ilu polskich bohaterów narodowych, według twoich kryteriów Polakami nie było. Polskości nie dziedziczy się po przodkach. Gdyby tak było Piułsudcki byłby bohaterem litwy a nie Polski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brasil Przecież Roger jest i będzie Brazylijczykiem IP: 62.233.130.* 08.05.08, 07:48 Przecież Roger jest i będzie Brazylijczykiem, więc o co chodzi? Dlaczego GWno znowu robi z niczego problem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Kibole nie chcą Rogera IP: *.meteo.uni.wroc.pl 08.05.08, 07:50 jak to glupek nie przerwal meczu?! najpierw walka z takimi haslami, potem granie! ten sedzia ma calkiem przewrocony system wartosci! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nierus Biełyjstok - zacjąganijewy IP: *.mofnet.gov.pl 08.05.08, 07:58 A szto wy gawarili w etam Biełyjstoku ? Prywisljanskij Kraj, kalinka, snieżnyje zymy, pjatj mjesjacy sniegi ljeżjat. Wschadniaja Polsza - eto najbiedniejszyj region Łunii Jewropejskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doro 6 punktów zabrać za te skandaliczne ekscesy ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.08, 07:59 dość tego rasizmu ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AREK a co robi PZPN, znowu zamyka oczy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.08, 08:06 i udaje głupa ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zx24 Kara będzie taka 5 tyś zł IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.08, 08:10 buhahahaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łodzianin Do kiboli! IP: *.toya.net.pl 08.05.08, 08:21 Za to wy choć byliście nie jesteście już Polakami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blebel Kibole nie chcą Rogera IP: 89.174.106.* 08.05.08, 08:22 A Białystok to Polska czy Białoruś?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aquavita W Bialymstoku Polacy ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.08, 08:46 Nie wiem czy to Bialostockie gowno mozna nazwac Polakami, a nawet ludzmi, to takiego gowna powinno sie strzelac. A swoja droga za te rasistowskie incydenty na meczach pilki noznej powinno sie rozwiazac wszystkie druzyny we wszystkich ligach i pogonic bradztwo do domu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .kjhb Re: W Bialymstoku Polacy ? IP: *.bsk.vectranet.pl 09.05.08, 23:00 pobluzgales synku - no to koncz fajke i wracaj na zmywak w londynie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasiek Nie widzę nic złego w tym transparencie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.08, 08:48 MI też to się nie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aquavita Re: Borat !! - to ucielesnienie wizji Polaka w UE! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.08, 11:10 I dobrze wam tak prymitywy Made in Poland. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarny Kibole nie chcą Rogera IP: 195.164.7.* 08.05.08, 09:03 Problem Białegostoku polega na tym żę w tym mieście mieszka jakieś 40 % Polaków reszta to Ukraińcy, Białorusini, Rosjanie i Litwini. Także troche to głupkowato to wyglądało. Narodowościowo Białystko jest tak samo Polski jak Roger. Mi nie przeszkadza że Roger nie jest rodowitym Polakiem. Gdyby nie litwinie, Czesi i Tatarzy pod Grunwaldem to byśmy nie dokopali Krzyzakom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bialostoczanin Re: Kibole nie chcą Rogera IP: *.ca-ib.com.pl 08.05.08, 12:06 Dobrze sie czujesz? Przyjedz do Bialegostoku i sam zobacz. 40% Polakow to bylo w Bialymstoku tuz po I wojnie swiatowej, faktycznie. Ale tak bylo w cale Polsce. Piszmy o faktach. Roger nie jest i nie bedzie Polakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
vitabravo Re: Nikt na świecie? Pierwsze słyszę. 08.05.08, 09:19 Ja słyszałem, że Żydów nikt na świecie nie darzy sympatią. Prawdą jest, że Żydzi gdzie mogą, to mówią i piszą, że jest odwrotnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Kibole nie chcą Rogera IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.08, 09:33 ....przecież wiadomo,że nigdy nie będzie prawdziwym Polakiem....a tylko przez nadanie obywatelstwa........ale jak będzie dobrze grał na mistrzostwach to co?...będziecie się cieszyć czy wyłączycie telewizory...i wywiesicie ten transparent?...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Clanowy Kibole nie chcą Rogera IP: 217.75.10.* 08.05.08, 09:52 Nie kibole, tylko kibice Reprezentacji Polski. I nie tylko w Bialymstoku ale w calej Polsce - oprocz plugawej Lazienkowskiej. Ja pytam - gdzie tu jest rasizm, czy ktos buczal jak malpa, rzucal bananami? Kibice nie zgadzaja sia z gra tego Pana w koszulce z Bialym Orlem na piersi i maja do tego prawo! To, co stalo sie w Palacu Prezydencki a do czego przylozyl reke niedomagajacy umyslowo (czasami)Lech Kaczynski to jest zwykle kupczenie obywatelstwem Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angel Re: Kibole nie chcą Rogera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.08, 13:18 śWIęTA PRAWDA tu nie chodzi o żaden rasizm tylko o to kto mam nas reprezentować i my (Polacy) nie chcemy by był to roger. I żeby nie było niedomówień nie chodzi o kolor skóry tylko o stosunek jego do Polski czyli tylko i wyłącznie ekonomiczny, nawet języka się nie nauczył Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mako Kibole nie chcą Rogera IP: *.csk.pl 08.05.08, 09:53 Prawda w oczy kole, nikogo nie obrazili przecież. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k0m0r Kibole nie chcą Rogera IP: *.k2.pl 08.05.08, 10:00 Zgadzam się, że forma przekazu brutalna i chamska, przemilczę już wogóle ten krzyż celtycki, ale jednego nie można im odmówić - mają rację. Roger nigdy nie będzie Polakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: historyk a Jagiello byl Polakiem? bo Jagiellonia od niego IP: *.demon.nl 08.05.08, 10:07 przyjela nazwe czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mort Re: a Jagiello byl Polakiem? bo Jagiellonia od ni IP: *.ds.pg.gda.pl 08.05.08, 10:41 jagiello nie byl Polakiem, tak jak roger. chodzi wlasnie o to ze nikt nie probuje wmawiac ze jagiello byl jednak Polakiem, tak jak to ma miejsce z tym rogerem. masz jeszcze jakies pytania? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vv Kibole nie chcą Rogera IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.05.08, 10:03 zrobcie sonde na sport.pl czy chcesz zeby roger gral w kadrze? boicie sie wynikow glosowania? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malkuth Stracimy to EURO zobaczycie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.08, 10:07 odbiorą nam euro. Tak sie zastanawiam a na Ukrainie jak idą przygotowania? żadnych afer? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dobrytyp Kibole nie chcą Rogera IP: *.abc.com.pl 08.05.08, 10:11 j ka j ka ka jagelonia k...a zostawcie Rogera w spokoju a co do reakcji pzpn - pezetpeen pezetpen jeb..ć jeb..ć pzpn Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leon Wieśniaki z Białego! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.08, 10:19 Nic innego nie da się powiedzieć. A o Panu delegacie szkoda pisać. Baran i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kylosławicz Czy Polska Kultura i Historia jest tak płytka że IP: *.domainunused.net 08.05.08, 10:27 musi czerpać wzorce z Celtów lub Hitlerowców? Czy przez ponad tysiąc lat nie dorobiliśmy się własnej tożsamości? Nie jestem zwolennikiem Rogera w kadrze, bo uważam że jest w Polsce zbyt krótko. Mogłem zrozumieć Olisadebe, ma Polską żonę, grał całe eliminacje. Tego Rogera jednak nie mogę zrozumieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Plebs Skandalem jest nadanie obywatelstwa IP: *.chello.pl 08.05.08, 10:27 Rogerowi, a nie prawo wolnosci slowa, z ktorego korzystaja kibice!!!! Precz z faszystowska cenzura PZPN'u i Gazety Wyborczej!!!! Odpowiedz Link Zgłoś