bonkers 06.01.02, 20:14 Mimo porazek i tak jest wielki i podniesie szybciej niz nam sie wydaje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: niki Re: Kto murem za Adamem niech się tu wpisze! IP: 217.99.1.* 06.01.02, 20:18 bonkers napisał(a): > Mimo porazek i tak jest wielki i podniesie szybciej niz nam sie wydaje. RACJA! Odpowiedz Link Zgłoś
zjarka007 Re: Kto murem za Adamem niech się tu wpisze! 07.01.02, 20:54 Adam jest najlepszy niech się Hanni ze Schmittem pieprzy !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojroj Re: Kto murem za Adamem niech się tu wpisze! IP: *.chello.pl 07.01.02, 23:32 Adam trzymaj sie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maria Re: Kto murem za Adamem niech się tu wpisze! IP: *.elblag.sdi.tpnet.pl 13.01.02, 16:07 adam odzyskaj rownowage Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Spider Re: Kto murem za Adamem niech się tu wpisze! IP: *.devs.futuro.pl 08.01.02, 09:19 i tak jest najlepszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J23 Re: Kto murem za Adamem niech się tu wpisze! IP: *.theochem.kun.nl 08.01.02, 10:06 Sure, ze jest wielki, nie ma dwoch zdan. Odpowiedz Link Zgłoś
gosienka0 Re: Kto murem za Adamem niech się tu wpisze! 08.01.02, 10:45 no walsnie adam mistrz czy wygrywa czy nie ...!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kawa Re: Kto murem za Adamem niech się tu wpisze! IP: *.wi.hs-wismar.de 09.01.02, 11:49 Ludzie dajcie juz spokoj Malyszowi i przestancie mowic o tzw.porazkach. Jakich porazkach!? Czy miejsce w pierwszej trojce czy piatce na swiecie to jest wedlug was porazka? No wybaczcie, ale ktos tu ma chyba dziwne poczucie humoru...Niezaleznie od tego, w jakiej formie jest obecnie Malysz, nalezy mu sie ogromny szacunek za to, czego dokonal i co w zyciu osiagnal. Ludzie wyluzujcie troche. Popatrzcie na siebie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: steryd Re: Kto murem za Adamem niech się tu wpisze! IP: *.pl 09.01.02, 21:07 Gość portalu: Kawa napisał(a): > Ludzie dajcie juz spokoj Malyszowi i przestancie mowic o tzw.porazkach. Jakich > porazkach!? Czy miejsce w pierwszej trojce czy piatce na swiecie to jest wedlug > > was porazka? No wybaczcie, ale ktos tu ma chyba dziwne poczucie > humoru...Niezaleznie od tego, w jakiej formie jest obecnie Malysz, nalezy mu > sie ogromny szacunek za to, czego dokonal i co w zyciu osiagnal. > Ludzie wyluzujcie troche. Popatrzcie na siebie... kaweczko kochanie! przepraszam ale to nie post o narzekaniu tylko o wsparciu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kerad Re: Kto murem za Adamem niech się tu wpisze! IP: 195.136.89.* 08.01.02, 21:45 Adam jestem zawsze z tobą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOro Re: Kto murem za Adamem niech się tu wpisze! IP: *.pl 21.01.02, 20:23 Jestem całym sercem za Adasiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misio Re: Kto murem za Adamem niech się tu wpisze! IP: 195.187.79.* 09.01.02, 12:48 Jestem za Adamem. Czy wygra czy przegra :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Kto murem za Adamem niech się tu wpisze! IP: *.dab.katowice.supermedia.pl 09.01.02, 16:05 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arti Re: Kto murem za Adamem niech się tu wpisze! IP: 10.0.5.* 09.01.02, 21:05 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: Kto murem za Adamem niech się tu wpisze! IP: 195.217.253.* 10.01.02, 10:43 MUREM!!! CHINSKIM!!! cala ekipa, znaczy jakies 60 osob :) pozdrowienia dla wszystkich wiernych marcin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: igmach Re: Kto murem za Adamem niech się tu wpisze! IP: 220.220.220.* 10.01.02, 13:09 Przecież On się szykuje na olimpiadę. Odpowiedz Link Zgłoś
ogloszenie115 Re: Kto murem za Adamem niech się tu wpisze! 11.01.02, 10:52 Adam i tak jest w dobrej formie - a sport tym się charakteryzuje , ze raz się wygrywa a raz przegrywa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kajman Re: Kto murem za Adamem niech się tu wpisze! IP: *.centertel.pl 11.01.02, 17:37 Adam, ja na Ciebie nie napadam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malowany Re: Kto murem za Adamem niech się tu wpisze! IP: 150.210.177.* 11.01.02, 20:58 ADAM MALYSZ-ALWAYS THE BEST!!!!!!!!! SKACZ SKACZ... JAK ADAM MALYSZ !!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madzia Re: Kto murem za Adamem niech się tu wpisze! IP: 10.1.3.* / *.gda.supermedia.pl 15.01.02, 14:18 Pewnie,że jestem za Adamem !!!!!! Kto nam dał tyle radości co on ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: Kto murem za Adamem niech się tu wpisze! IP: *.baildon.com.pl 15.01.02, 15:54 Był,jest i będzie wspaniały Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MajkSEE Re: Kto murem za Adamem niech się tu wpisze! IP: 212.182.113.* 15.01.02, 18:21 Nawet, jezeli niepredko odzyska forme lub nie powroci do mistrzowskiej (a przeciez powroci) - to wszystko to co zrobil dla polskiego narciarstwa jest mistrzostwem samym w sobie. A na Olimpiadzie - kto, jak nie ON! Cierpliwie trzymajmy kciuki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kobi Re: Kto murem za Adamem niech się tu wpisze! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 16.01.02, 00:14 Adaś - i tak jesteś najlepszy !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin g Re: Kto murem za Adamem niech się tu wpisze! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 16.01.02, 00:35 Adam wreszcie skacze po ludzku. Jeszce wam i im pokaże. Kto jak nie on ostatnio nas podnosił z kleczek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szym Re: Kto murem za Adamem niech się tu wpisze! IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 16.01.02, 19:46 Leć Adaś i pamietaj oooonnnnnnlllyyyyyyy yyyoouuuuu Aaaaaaddddaaaaassiiiuuuuu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aska Re: Kto murem za Adamem niech się tu wpisze! IP: *.koszalin.sdi.tpnet.pl 18.01.02, 19:20 Jestem całą duszą z Adamem cokolwiek by było jest najlepszym skoczkiem i super człowiekiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomi Re: Kto murem za Adamem niech się tu wpisze! IP: *.rz.uni-regensburg.de 22.01.02, 08:35 Gość portalu: niki napisał(a): > bonkers napisał(a): > > > Mimo porazek i tak jest wielki i podniesie szybciej niz nam sie wydaje. > RACJA! MALYSZ KROLEM PRZESTRZENI ZASTANAWIAM SIE DLACZEGO LOT NIE JEST JEGO GLOWNYM SPONSOREM !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matejko Re: Kto murem za Adamem niech się tu wpisze! IP: *.ustrzyki-dolne.sdi.tpnet.pl 23.01.02, 16:16 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kin Re: Kto murem za Adamem niech się tu wpisze! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 23.01.02, 16:56 a teraz po złoto leci Aaaaadaaammmmm!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majek Re: Kto murem za Adamem niech się tu wpisze! IP: *.medianet.pl 26.01.02, 23:00 ADAM!!!! Zobaczycie - 2 zlote medale przywiezie z Salt Lake CITY!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: my Re: Kto murem za Adamem niech się tu wpisze! IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 28.01.02, 00:45 mytezmurem Odpowiedz Link Zgłoś
aniellica A ja murem za SCHMITTEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 07.02.02, 18:03 Adasia tez lubie i moga sie nawet podzielic tymi medalami tak jak w tamtym roku:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mala Mi Re: Kto murem za Adamem niech się tu wpisze! IP: *.net.bialystok.pl 07.02.02, 19:20 Ja murem za Adasiem, bo to nasza sierotka narodowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meissy Re: Kto murem za Adamem niech się tu wpisze! IP: 195.116.246.* 09.02.02, 19:20 Adaś wygra!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niki Re: Kto murem za Adamem niech się tu wpisze! IP: 217.99.1.* 06.01.02, 20:18 bonkers napisał(a): > Mimo porazek i tak jest wielki i podniesie szybciej niz nam sie wydaje. RACJA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uiu Re: Kto murem za Adamem niech się tu wpisze! IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 06.01.02, 20:21 podniesie sie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: Kto murem za Adamem niech się tu wpisze! IP: *.pppool.de 06.01.02, 20:34 He is great ! He will come back. And he is much more sportsman than Hanninanni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TYTUS Re: Kto murem za Adamem niech się tu wpisze! IP: *.upc-b.chello.nl 06.01.02, 20:41 Musi sie podniesc chocby dlatego ze nie moge patrzec na to jak ten pajac 'Hani' zachowuje sie kiedy wygrywa. 100% za Adamem! (ale wyjebac Skupienia i Junior Tajnera) Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
znawca Re: Kto murem za Adamem niech się tu wpisze! 07.01.02, 10:45 Gość portalu: Tom napisał(a): > He is great ! He will come back. And he is much more sportsman than Hanninanni. Po przetłumaczeniu: On jest wielki ! On będzie wracać . I on jest dużo więcej sportowiec niż Hanninanni . pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomagain Re: Kto murem za Adamem niech się tu wpisze! IP: *.pool.mediaWays.net 20.01.02, 17:39 Oh, he is still great. And he will be olympic champion !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: korko Re: Kto murem za Adamem niech się tu wpisze! IP: *.pl 21.01.02, 20:27 Gość portalu: Tomagain napisał(a): > Oh, he is still great. And he will be olympic champion !!! Po przetłumaczeniu: Oh on jest nadal wspaniały.I będzie mistrzem olimpijskim !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frugo Re: Kto murem za Adamem niech się tu wpisze! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 06.01.02, 20:38 Tylko on. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mic Re: Kto murem za Adamem niech się tu wpisze! IP: *.*.*.* 06.01.02, 21:32 You`ll never walk alone! Odpowiedz Link Zgłoś
znawca Re: Kto murem za Adamem niech się tu wpisze! 07.01.02, 10:46 Gość portalu: mic napisał(a): > You`ll never walk alone! Tłumaczę: You`ll nigdy nie chodzi tylko! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mic Re: Kto murem za Adamem niech się tu wpisze! IP: *.*.*.* 08.01.02, 23:48 znawca ty debil jestes, ty akurat powinienes zawsze chodzic sam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: korko Re: Kto murem za Adamem niech się tu wpisze! IP: *.pl 21.01.02, 20:30 znawca napisał(a): > Gość portalu: mic napisał(a): > > > You`ll never walk alone! > > Tłumaczę: > You`ll nigdy nie chodzi tylko! Tak naprawdęto znaczy: Nigdy nie będziesz chodzić sam. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widget Re: Kto murem za Adamem niech się tu wpisze! IP: *.citicorp.com 07.01.02, 18:54 I tak bedzie najlepszy na koniec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radziu Czy wygrywa czy nie... IP: 193.109.123.* 09.01.02, 10:36 Czy wygrywa czy nie ja i tak Kocham Cię!!!!!! W moim sercu ADAŚ jest na dobre i na złe!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: Czy wygrywa czy nie... IP: 212.33.67.* 01.02.02, 14:51 Adamie bądż jak Słodowy i zrób to sam, trzymam kciuki z gromadka moich dzieci, które na fotelach trenuja lot skoczka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kiler Re: Kto murem za Adamem niech się tu wpisze! IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 06.01.02, 21:55 Jestem murem za Adamem i wpisuje sie!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: Kto murem za Adamem niech się tu wpisze! IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 06.01.02, 22:18 Adam będzie znowu wygrywał, tylko niech pismaki dają mu spokój i przestaną go dołować ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Re: Kto murem za Adamem niech się tu wpisze! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 06.01.02, 22:26 A co to jest Turniej Czterech Skoczni? Głupkowata komercyjna imprezka! Prawdziwe zmagania rozpoczną się na olimpiadzie i tam już Hannawald naszemu mistrzowi nie podskoczy!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aimarek Re: Kto murem za Adamem niech się tu wpisze! IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 06.01.02, 23:24 Szczytna to akcja. Popieram ją w całej rozciągłości. Choć jak znam życie teraz zacznie się nagonka. Małysz dla wielu już się skończył, sprzedał się, rozpił, zaćpał i w ogóle to koniec jego kariery... Adaś, trzymaj się! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cez Re: Kto murem za Adamem niech się tu wpisze! IP: *.chello.pl 06.01.02, 23:53 Do zobaczenia w Zakopcu będę do was machał. Do Adama nie, nie zauważy dlaczego?...bo wyląduje w Nowym Targu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bg Re: Kto murem za Adamem niech się tu wpisze! IP: 195.94.216.* 07.01.02, 07:42 Małysz jest wielki!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Metal Re: Kto murem za Adamem niech się tu wpisze! IP: 192.168.15.* 07.01.02, 08:16 Nic dodać, nic ująć. Może tylko WIELKI!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ps Re: Kto murem za Adamem niech się tu wpisze! IP: 212.160.165.* 07.01.02, 09:23 Adaś się jeszcze podniesie i daaaaleko pofrunie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: easy79 Re: Kto murem za Adamem niech się tu wpisze! IP: *.i.tania.siec.osiedlowa.z.firmy.provider.pl 07.01.02, 09:29 Podpisuję się rękami, nogami i czym tam jeszcze można. Prawdę mówiąc aż mi się nieraz zwracać chce jak czytam teksty typu Małysz skończony itd. Ludzie, chłopak przywrócił nam wiarę w sukcesy polskich sportowców a gdy tylko ma słabszy okres (Bóg da aby wszyscy "nasi" w słabszej formie byli na takich pozycjach) to już plecami do niego. Paranoja. Pozdrawiam prawdziwych kibiców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mat.pl Re: Kto murem za Adamem niech się tu wpisze! IP: *.mofnet.gov.pl 07.01.02, 09:47 Dołączam się do prawdziwych kibiców polskich sportowców. hej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moler Re: Kto murem za Adamem niech się tu wpisze! IP: *.de.deuba.com 07.01.02, 09:52 Malysz i tak pokazuje, ze Polak potrafi. Mysle, ze jeszcze "kilka" zawodow w swojej karierze wygra. Wedlug mnie to najwiekszy talent w skokach narciarskich jaki kiedykolwiek sie pojawil. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Logik Re: Kto murem za Adamem niech się tu wpisze! IP: *.dip.t-dialin.net 07.01.02, 10:09 Adam jestsmy z Toba - prawdziwi kibice ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ps Re: Kto murem za Adamem niech się tu wpisze! IP: 212.160.165.* 07.01.02, 10:17 Pocieszające jak wielu nas jest. Brawo prawdziwi i oddani kibice !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JaPoz Re: Kto murem za Adamem niech się tu wpisze! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 08.01.02, 00:11 trzymaj się Adam i bądź dalej Panem swojego losu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BARTEK ADAM ADAM PONAD WSZYSTKO IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 09.01.02, 21:47 Adam jesteśmy z Tobą, świat zobaczy to m.in. w Zakopanem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Potrafi Re: Kto murem za Adamem niech się tu wpisze! IP: *.sn.g.bonet.se 07.01.02, 21:09 Gość portalu: moler napisał(a): > Malysz i tak pokazuje, ze Polak potrafi. Mysle, ze jeszcze "kilka" zawodow w sw > ojej karierze wygra. Wedlug mnie > to najwiekszy talent w skokach narciarskich jaki kiedykolwiek sie pojawil. Tak Polak potrafi, gdzie ja to słyszałem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rs Re: Kto murem za Adamem niech się tu wpisze! IP: *.chello.pl 11.01.02, 15:25 tez tak uwazam! Odpowiedz Link Zgłoś
adam_ski Re: Kto murem za Adamem niech się tu wpisze! 07.01.02, 10:44 Jest wielki, ale jest zarazem skromny i raczej palma mu nie odbije, jak odbijała np. Finom (np. Nykaenen). Będzie dobrze, bo dobrze skacze, ma warunki, ma doświadczenie, technikę i opanowanie, no i wreszcie ma świetny zespół trenerski. Cała reszta to czynnik losowy - raz jest super, a raz "tylko" dobrze. Pismaki - odpierdolcie się od Adasia, dobrze?! Pozdrawiam prawdziwych kibiców skoków narciarskich! Adam Odpowiedz Link Zgłoś
essikorscy Re: Kto murem za Adamem niech się tu wpisze! 21.01.02, 11:52 NOOOO!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crotalus Re: Kto murem za Adamem niech się tu wpisze! IP: 157.25.121.* 07.01.02, 10:38 Ja oglądałem te sezony kiedy nikt u nas nie interesował się skokami. Adam był wtedy bardzo średni, ale zawsze za nim byłem. Dlaczego teraz miałbym za nim nie być. Pamiętam te sezony kiedy Skupień był liderem drużyny i wydaje mi się to niemożliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WACEK Re: Kto murem za Adamem niech się tu wpisze! IP: *.lodz-wschod1.sdi.tpnet.pl 07.01.02, 10:40 MAŁYSZ FOREVER, Odpowiedz Link Zgłoś
znawca Re: Kto murem za Adamem niech się tu wpisze! 07.01.02, 10:47 Gość portalu: WACEK napisał(a): > MAŁYSZ FOREVER, Tłumaczę: MAŁYSZ Zawsze, Odpowiedz Link Zgłoś
campo Re: Kto murem za Adamem niech się tu wpisze! 07.01.02, 11:29 Dwa, trzy, pięć, dziesięć lat temu 4 miejsce w TCS byłoby wielkim świętem naszego narciarstwa. Po ubiegłorocznych sukcesach Małysza wszyscy oczekiwali, słusznie zresztą, kolejnego triumfu. Niestety nie udało się, ale przeciez 4 miejsce to nie jest tragedia, a wręcz przeciwnie, duży sukces! Ile razy do tej pory polski skoczek był tak wysoko w koncowej klasyfikacji tego prestizowego turnieju? O ile dobrze pamiętam tylko dwa razy bylo lepiej,Małysz rok temu i Bobak baaaardzo dawno temu. Nie psioczmy na Małysza, skoczka ktory jest liderem Pucharu Świata, ktory wczesniejszymi występami potwierdził przynalezność do scisłej swiatowej czolówki! A ze jest w obecnie w słabszej formie, to tylko obrazuje jego siłę. Być w słabszej formie i zająć 4 miejsce w TCS, to chyba tylko nasz Adam potrafi!:-) Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
bonkers Re: Kto murem za Adamem niech się tu wpisze! 07.01.02, 13:23 Mam zal do ciebie znawco ze sobie robisz zarty. Zawsze cie szanowałem ale takim głupimi (sorry, ale tak jest) wiele straciłes w moich oczach. PS. A juz prawie mnie przekonałes do Polsatu:)) Odpowiedz Link Zgłoś
znawca Re: Kto murem za Adamem niech się tu wpisze! 07.01.02, 13:31 Po prostu nie lubię, gdy ktoś uważa, że każdy człowiek powinien znać przynajmniej trzy języki obce. Język polski naprawdę nie zasłużył na tyle pogardy, ile okazuje mu się na tym forum. Piszmy w języku polskim! Chociażby po to, by okazać szacunek innym forumowiczom. p.s. nie kupuj dekodera Polsatu. Nie warto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucas Re: Kto murem za Adamem niech się tu wpisze! IP: *.netia.pl 07.01.02, 14:21 Znawca, a jak przetłumaczysz to: The penis is walking around me :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AlexBln Re: Kto murem za Adamem niech się tu wpisze! IP: *.dip.t-dialin.net 08.01.02, 00:40 znawca napisał(a): > Gość portalu: WACEK napisał(a): > > > MAŁYSZ FOREVER, > > Tłumaczę: > MAŁYSZ Zawsze, Malysz für immer!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zibi Re: Kto murem za Adamem niech się tu wpisze! IP: *.ltl.pl 07.01.02, 11:47 Fakt, słabsza forma Małysza. Fakt zawód dla większości kibiców. Fakt słaba forma wszystkich polskich skoczków, powiem nawet bardzo słaba. Fakt niepewność kibiców co do dalszej kariery i rozwoju wypadków. Fakt plan misternie skonstruowany przez prasę i media ( 4 zwyciąestwa w TCS ) nie wypalił a rozdmuchany do granic możliwości balon pękł. Ale największy fakt to postawa samego Małysza po 4 konkursach i jego wypowiedź dla prasy i mediów wzbudzająca zaufanie i przywracające wiarę w jego możliwości. Dla mnie Małysz jest po prostu jednym z wzorów prawdziwego sportowca i na razie nic tego nie zmienia. I chociaż też mi nie jest lekko, ale jednak dalej mu kibicuję i wierzę, że jeszcze nie raz będzie najlepszy. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: johnns Re: Kto murem za Adamem niech się tu wpisze! IP: 212.244.37.* 07.01.02, 12:22 Parafrazując bardzo popularne obecnie stwierdzenia polityków, o tym w jaki sposób poznaje się prawdziwego mężczyznę - chciałbym odnieść to do sytuacji kibica sportowego. Prawdziwym kibicem nie jest się wtedy, gdy ulubiony sportowiec wygrywa (czyli gdy zaczyna się jego kariera oraz kariera kibica), lecz wtedy, gdy u schyłku kariery sportowca (bądź w chwilach słabości, któe zawsze mogą się okazać końcem kariery) pozostaje się razem z nim, z szacunku oraz wdzięczności za wcześniejsze radości wynikłe z jego sukcesów. Pan Adam Małysz nie jest oczywiście u schyłku kariery. Ale ja mam w nosie, czy Pan Adam cokolwiek jeszcze wygra. Mam dla niego wiele szcunku i wiele wdzięczności za chwile radości, które wszystkim nam dał. Odpowiedz Link Zgłoś
ant. Re: Kto murem za Adamem niech się tu wpisze! 07.01.02, 12:28 Poczekajmy tylko na Zakopane, a pokaże, kto jest najlepszy (choć nikomu nie musi nic udowadniać) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Student Re: Kto murem za Adamem niech się tu wpisze! IP: 217.8.168.* 07.01.02, 14:09 Racja!!! Adaś - jestem z Tobą, Trzymaj się. Nawet jeżeli już nic nie zwojuje w skokach (w co nie wierzę), to i tak już tyle dla nas (też!!!) zrobił, że wszystko można mu wybaczyć!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wiberg Re: Kto murem za Adamem niech się tu wpisze! 07.01.02, 14:15 Adam w 2001 roku sprawił nam tyle radości jak żaden inny sportowiec i za to powinnismy byc Mu wdzięczni do końca świata. Wierzę mocno, że to nie koniec jego zwycięstw. Poczekajmy na dalsze konkursy, na Olimpiadę (też tę w 2006), kilka mistrzostw swiata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek777 Re: Kto murem za Adamem niech się tu wpisze! IP: *.citicorp.com 08.01.02, 15:15 Adas nie daj sie niedowiarkom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LakerFan Re: Kto murem za Adamem niech się tu wpisze! IP: *.chello.pl 07.01.02, 14:23 pewnie, że się podniesie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olek Re: Kto murem za Adamem niech się tu wpisze! IP: *.kalisz.sdi.tpnet.pl 07.01.02, 16:12 Adam zawsze jesteśmy z tobą !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hłeh Re: Kto murem za Adamem niech się tu wpisze! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.01.02, 17:17 Hłeh - no i co? Malysza nie bedzie i bedzie znowu PIŁKA NOŻNA - a ludzie będą kochać Dudka i Olisadebe. BUAHAHAHAHAHAHAHAHA Odpowiedz Link Zgłoś
waldi123 Re: Kto murem za Adamem niech się tu wpisze! 07.01.02, 17:21 spokojnie bez nerwowych ruchow , a bedzie wszystko dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba Re: Kto murem za Adamem niech się tu wpisze! IP: *.multicon.pl 07.01.02, 18:00 Adaś jesteśmy z Tobą! Nie ma sie co załamywać. Każdy może mieć obniżkę formy. Także wszyscy gnajcie do Zakopca 19 i 20.01 aby dopingować naszego bohatera narodowego Adasia Małysza. Do zobaczenia na Wielkiej Krokwi, niech każdy zedrze sobie tam gardło! Odpowiedz Link Zgłoś
gacjan Re: Kto murem za Adamem niech się tu wpisze! 07.01.02, 18:21 Małysz przegrał bitwę, ale prowadzi w "wojnie" (PŚ) niejeden w szczytowej formie przegrał turniej 4 skoczni (patrz Schmitt i Andy W. w 2000) jestem za Małyszem od 1995 roku, i nawet gdy zdobywał 44 punkty w sezonie, byłem za nim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kovalsky Re: Kto murem za Adamem niech się tu wpisze! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.01.02, 18:50 Bez dwóch zdań Hanna.. czy jakoś tak był niezły ,a medal na olimpiadzie i tak zdobędzie Małysz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szpaku Re: Kto murem za Adamem niech się tu wpisze! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.01.02, 18:57 Zawsze i wszedzie Szpaczy rod z Adamem bedzie:-) Szpaku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: defo Re: Kto murem za Adamem niech się tu wpisze! IP: *.chello.at 07.01.02, 19:40 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juras Re: Kto murem za Adamem niech się tu wpisze! IP: *.lubzel.com.pl 07.01.02, 19:47 Jasne, i tak jest dobry, wiele zrobil i jeszcze wiele pokaze !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dlugi Re: Kto murem za Adamem niech się tu wpisze! IP: *.montrouge.rms.slb.com 07.01.02, 20:22 Rzekles !!!! Odpowiedz Link Zgłoś