Gość: Shaq(u) IP: 80.51.254.* 28.10.03, 16:03 Yo yo yo Yogoda! Widziałęm Cie na siłowni!Trochę sie przestraszyłem więc proszę nie przychodź już więcej na siłownie jak ja tam jestem! Z góry wielkie dzięks! Yo Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: piotr Re: Jagoda o NBA: Shaq jest wielki IP: *.dyn.optonline.net 28.10.03, 16:44 No popatrzcie nawet jemu Bryant podal reke- pewnie jej nie myl przez caly rok buuuuuuuuuuaaaaa.alez kurwa zaszczyt to tak jak by uscisnal reke prezesa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kane mięczak IP: *.compower.pl 28.10.03, 16:48 Ja tam sie Shaqa nie boje i moge sie z nim mierzyc badz kiedy. Mimo ze wazy pewnie ze 2* tyle co ja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: mięczak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.03, 21:06 Gość portalu: kane napisał(a): > Ja tam sie Shaqa nie boje i moge sie z nim mierzyc badz kiedy. > Mimo ze wazy pewnie ze 2* tyle co ja. idiota Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-) glupiec? IP: *.boleslawiecka.k.pl 28.10.03, 21:09 no to wyskocz z kims wazacym o 60 kg wiecej.. i wysportowanym widzialem kiedys takiego kozaka.. podobno karate znał a koles, ciezarowiec po prostu jeb..ął nim o sciane i tyle bylo pojedynku synek przytomnosc stracil zastanow sie , co wygadujesz a to, ze facetowi imponuja Bryant i Shaq to tylko swiadczy o nim dobrze... bo jako koszykarz on wie jak mu do tych zawodnikow daleko to tak, jakby nasze gwiazdki mogly w jednym meczu przeciw Maradonie, Platiniemu czy Pelemu zagrac.. myslisz, ze nie byliby w szoku? :-) odwaga odwagą, ale swoje miejsce warto znac w szeregu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Jagoda o NBA: Shaq jest wielki IP: *.tele2.pl 14.11.03, 08:51 "... Mi też podał rękę." - dobrze, że gość nie zaniósł Kobe'mu bagażu do pokoju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Jagoda o NBA: Shaq jest wielki IP: *.dyn.optonline.net 15.11.03, 03:31 jakby poszedl do pokoju to by go jeszcze Kobe przelecial ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Jagoda grał w Kontrze Rzeszów w III lidze IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 17.12.03, 19:52 bo palanty z Resovii stwierdzili, że jest za cienki dla nich. Gdzie jest terza Resovia? Chyba już jej nie ma... Odpowiedz Link Zgłoś