Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Serwismen zabrał narty i zostawił Justynę Kowal...

IP: *.chello.pl 22.05.09, 16:49
    a mówią,że Polacy to złodzieje....
    Obserwuj wątek
      • Gość: ja Serwismen zabrał narty i zostawił Justynę Kowal... IP: *.olsztyn.vectranet.pl 22.05.09, 16:54
        zaraz sie okaze ze sikorze brakuje pieniedzy na srut :).
      • Gość: R Re: Serwismen zabrał narty i zostawił Justynę Kow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.09, 17:08
        Gość portalu: suv napisał(a):

> a mówią,że Polacy to złodzieje....

Na to wygląda, bo okradali serwismana nie wywiązując się z umowy i
        nie płacąc wynagrodzenia.
        Odebrał co swoje tylko.
        • Gość: heh Re: Serwismen zabrał narty i zostawił Justynę Kow IP: *.kabatnet.waw.pl 22.05.09, 17:53
          heh, moze i odda narty, po uprzednim zbadaniu ich przez norwegow.

ps a pamietam, ze justyna bardzo byla zadowolona z tego goscia, ale
          jednoczesnie w jej opiniach przebrzmiewala nutka w stylu "dziwie sie
          ze jeszcze tu jest, za takie pieniadze" i coz, miala racje
      • Gość: ccc pokarzcie zdjęcie tego s-mena IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.09, 17:54
        Jedziemy z kolegami do roboty do Norwegii. Jak go spotkamy to
        wypytamy o te narty.
        • Gość: paulina Re: pokarzcie zdjęcie tego s-mena IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.09, 19:52
          no , popieram , ja tez chce zobaczyć jak wygląda ten złodziej .Uważam ,ze
          złodziei trzeba omijac - widocznie musiał sie wkuoić w łaski norwegów.Nie mógł
          sie zjawić z pusta ręką ...
          • Gość: miko Re: pokarzcie zdjęcie tego s-mena IP: *.olsztyn.mm.pl 22.05.09, 22:09
            juiz go maja = pisza o nim dzisiejsze gazety, policja go aresztowala
      • Gość: kaka Serwismen zabrał narty i zostawił Justynę Kowal.. IP: *.nyc.res.rr.com 22.05.09, 17:54
        Wziął pewnie na poczet długu.
      • czterdziestyiczwarty Serwismen zabrał narty i zostawił Justynę Kowal.. 22.05.09, 18:02
        Nie wszyscy Polacy to zlodzieje ale PZN zachowuje sie jak zlodziejska firma nie
        wyplacajac serwismenowi Justyny Kowalczyk naleznych mu pieniedzy. A teraz
        jeszcze dziennikarzyna (pewnie na zlecenie PZN) wypisuje bzdury o zniknieciu
        serwismena wraz z 16 parami nart (sugerujac ,ze on je ukradl).Tymczasem trener
        Wierietelnyj mowi,ze narty zostaly wziete do przeszlifowania.A pismak mial
        chwytliwy tytul.
        • Gość: paulina Re: Serwismen zabrał narty i zostawił Justynę Kow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.09, 19:47
          jesteś głupi , ...ma pracowac dla konkurencji i wzjął narty do szlifowania.Ja
          osobiście bałabym się takich nart.
          Głupi jestes( jestem pewna ,ze za taka pisaninę to ci płaca )
          Może i ma problemy z wypłata ,ale takich roszczeń dochodzi się na drodze sądowej
          a tak to jest zwyczajnym złodziejem.
          Jeśli trudno ci pojąć to co pisze , wyjaśnie na przykładzie-wyobraz sobie
          fabryke , pracowników , którzy nie dostali wypłaty , a za to zabierają to co
          komu jest potrzebne jeden bierze okna , drugi maszyny a Kaziu samochód szefa.
          Jak bys to nazwał?Wiem -taki mądrala jak ty rozpisywałby sie jacy to Polacy
          złodzieje i popaprańcy( oczywiście ktos ci za to zapłaci).
          Zacznij chłopie mysleć , bo tylko sie ośmieszasz wypisując na różnych portalach
          to samo .
          • Gość: b każdy kij ma dwa końce... IP: 80.48.45.* 23.05.09, 10:45
            a ty mądralo wyobraź sobie że jesteś jednym z tych pracowników i
            jedynym żywicielem 5-cio osobowej rodziny...i jak wtedy nazwiesz
            szefa fabryki który nie chce ci placic??? pewnie go jeszcze po
            glowie poglaszczesz i bedziesz mu wspolczuc, co?? zastanow sie co
            mowisz dziewczynko
      • guru133 Nie chciał pracodawca płacić, to serviceman 22.05.09, 19:05
        wziął to co uważał że mu się należało. Czy jest to kradzież? Nie wiem, ale
        jeżeli tak, to jak nazwać niewypłacenie pieniędzy za wykonaną pracę?
        • Gość: dome Re: Nie chciał pracodawca płacić, to serviceman IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.05.09, 20:14
          Kiedyś za małolata robiliśmy z kumplami u jednego gościa. Trwało to 4 miesiące.
          Wypłatę dostaliśmy tylko raz, a 3 miesiące pracowaliśmy za frajer, czekając na
          pieniądze. Ostatecznie opuściliśmy tą firmę razem z elektronarzędziami.
          Poskutkowało. Czy byliśmy złodziejami? A może po prostu skutecznie negocjowaliśmy?
          • pereiro Re: Nie chciał pracodawca płacić, to serviceman 22.05.09, 23:32
            już Ci odpowiadam: byliście złodziejami.
      • Gość: ................ Serwismen zabrał narty i zostawił Justynę Kowal.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.09, 19:53
        Widocznie to był warunek ,zeby dostał robote - nie mógł sie zjawić z pusta ręka.
      • Gość: Olsson Re: Serwismen zabrał narty i zostawił Justynę Kow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.09, 19:56
        ..zeby dostac te robote musiałem ukraśc te narty - taki był warunek .
        norwegowie z pusta reka mnie nie chcieli.
        Kto powiedział ,że sporyt to czysta gra?
      • robertw18 Szwed - złodziej, PZN - oszuści... 22.05.09, 19:57
        Osobiście nie widzę wielkiej różnicy pomiędzy jednym a drugiem. Za Szwedem przemawia to, że to nie on zaczął. W dodatku w Polsce trudno dochodzi się sprawiedliwości, zwłaszcza cudzoziemcowi.
        Jednak zasadniczo powinno być tak, że nie powinien zabierać nart, a swą wypłatę załatwiać inaczej (choćby przez sąd).
        Gdyby PZN był mądrzejszy, to pilnowałby, żeby gość od smarowania nie mógł za jednym zamachem trzymać 19 par nart poza miejscem przechowywania w Polsce. Nie dość, że źli, to i głupi są ci z PZN.
        Pozdr.
      • Gość: pl Serwismen zabrał narty i zostawił Justynę Kowal... IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 23.05.09, 06:56
        Serwisant chyba ...
      • Gość: wwwww Tajner, ile jeszcze tematów rozwalisz? IP: *.stk.vectranet.pl 23.05.09, 08:36
        człowiek nieudacznik
      • Gość: szok Serwismen zabrał narty i zostawił Justynę Kowal... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.09, 10:05
        Chyba wziął pod zastaw, skoro mu pensji nie wypłacili! PZN najpierw
        zniszczył Małysza a teraz próbuje z Kowalczyk. Najważniejsze, że
        prezesi mają na wycieczki zagraniczne dla całych swoich rodzin!
      • Gość: b Panie Tajner! oddaj mu Pan kase, to... IP: 80.48.45.* 23.05.09, 10:33
        ..narty zwroci na pewno...
      • Gość: Kopernik 1655 - powtarza sie IP: *.adsl.alicedsl.de 23.05.09, 11:18
        Znowu Szwedzi kradna! W 1655 okradli cala Polske z wszystkiego co cenne. Nawet
        kobiety kradli. Do dzisiaj wiele z tych rzeczy znajduje sie w ich muzeach np.
        oryginaly Kopernika.
      • Gość: Gość Serwismen zabrał narty i zostawił Justynę Kowal.. IP: *.acn.waw.pl 23.05.09, 12:06
        Serwismen??? Po co na sile wymyslac nowe okreslenia na cos co ma inna nazwe?
        Kretynstwo.
      • pharlap Serwismen zabrał narty i zostawił Justynę Kowal... 23.05.09, 12:30
        Gdy byłem dzieckiem, rodzice mówili mi, że Szwedzi to nadzwyczajnie
        uczciwy naród. Wiele lat później byłem w Norwegii i chcąc moim
        gospodarzom powiedzieć coś miłego, powtórzyłem tę opinie, z tym że
        wiedząc iż Norwegowie nie bardzo lubią Szwedów, powiedziałem że to
        Skandynawowie są tacy uczciwi.
        Moi gospodarze pokiwali głowami - o tak, kiedyś tak u nas było. Ale
        skończyło się odkąd zaczęli tu przyjeżdżać Szwedzi, bo to przecież
        złodziejski naród.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka