Dodaj do ulubionych

daj swoje ogłoszenie na 100portalach 1kliknieciem

05.12.14, 21:14
Wystarczy dać jedno ogłoszenie na portalu prywatnaoferta.pl a portal sam roześle je na kolejne 100 popularnych portali.
Można wystawiać nieruchomości oraz działki na sprzedaż oraz wynajem
Obserwuj wątek
    • jackowiosna Re: daj swoje ogłoszenie na 100portalach 1kliknie 29.02.16, 14:48
      właśnie wystawiłem ogłoszenie za pośrednictwem prywatnaoferta jak sie sprzeda dam znac jaki przebiegała wspólpraca i wogóle
    • karolina.plus Re: daj swoje ogłoszenie na 100portalach 1kliknie 23.06.16, 12:07
      no też dodałam tam moje mieszkanko i pare telefonów juz miałam , a naprawde dużo nie zaplaciłam
    • anna_wan Re: daj swoje ogłoszenie na 100portalach 1kliknie 13.08.16, 23:20
      Dużo tańszy jest np. odwlasciciela.pl
      • karolina.plus Re: daj swoje ogłoszenie na 100portalach 1kliknie 01.09.16, 12:08
        no nie powiedziałabym że tańszy. ale mogę się mylić. Mi udało sie sprzedać dodajac na prywatnaoferta.pl , 80 zł to nie majątek a warto . akt podpisany i teraz szukam coś nowego :)
    • endriurosa0 Re: daj swoje ogłoszenie na 100portalach 1kliknie 06.11.16, 11:59

Dom w pięknej, podwarszawskiej miejscowości turystycznej, położony wśród domków jednorodzinnych i letniskowych. Główne atuty nieruchomości: bliskość terenów zielonych, bliskość obiektów rekreacyjnych , blisko jeziora. Nieruchomość złożona z: pokój 13,8 m.kw, pokój 12,6 m.kw, pokój 11,9 m.kw, kuchnia zamykana z oknem 8 m.kw, łazienka 5 m.kw, wiatrołap 4 m.kw, 6 m.kw. W skład nieruchomości wchodzą też: garaż, miejsce parkingowe. Ogrzewanie na gaz miejski. Działka budowlana. Odrębna własność. Ogrzewanie węglowe lub na gaz miejski, w najbliższych planach przewidziana Właściciele są gotowi pozostawić nowemu właścicielowi, wszystkie meble.
      Blisko znajduje się zarówno sklep, jak i szkoła, przedszkole, blisko również do przystanku autobusowego. Jedynie 200 m do plaży nad Jeziorem Zegrzyńskim.
      Rekomenduję Zainteresowanym!
      za 250tys zł bardzo tanio PILNI tel 791422504
      • karolina.plus Re: daj swoje ogłoszenie na 100portalach 1kliknie 12.12.16, 15:09
        Proponuje dodać ogłoszenie na prywatnaoferta.pl/oferta/dodaj-ogloszenie.html tam wyślą Twoje ogłoszenie na inne portale i może uda Ci się szybko sprzedać. Też dodaję u nich ogłoszenia ale z wynajmami bo mi się opłaca. Pozdrawiam
    • maria1347 Re: daj swoje ogłoszenie na 100portalach 1kliknie 11.06.18, 08:25
      Proszę o pomoc w poszukiwaniu domu przy lesie może to być leśniczówka do wynajęcia na długi okres czasu z możliwością późniejszego kupna. Najbardziej byłabym zadowolona gdyby to było w okolicy Wielunia. Dziękuję za pomoc.
    • maria1347 Re: daj swoje ogłoszenie na 100portalach 1kliknie 11.06.18, 08:27
      Proszę o pomoc w poszukiwaniu domu przy lesie może to być leśniczówka do wynajęcia na długi okres czasu z możliwością późniejszego kupna. Najbardziej byłabym zadowolona gdyby to było w okolicy Wielunia. Dziękuję za pomoc. Kontakt tel. 783 288 570.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka