Dodaj do ulubionych

Niania- wspaniała,polecam!

20.03.12, 08:46
Ponieważ wkrótce czeka mnie urlop macierzyński, mam do polecenia wspaniała Nanie. solidna, wesola, komunikatywna, opiekuńcza, ciepla, jednoczesnie energiczna, mobilna-autobus, samochod,także gotuje dla malucha pyszne zupy, nie miałam najmniejszych zastrzeżeń i bez wahania zatrudnilabym ja dla drugiego dziecka. Oprócz moich referencji ma jeszcze poprzednie-równie pozytywne. Po wiecejinformacji - proszę o maila.
Niania mieszka w Wesolej.
Obserwuj wątek
    • kriss_1 Re: Niania- wspaniała,polecam! 20.03.12, 10:51
      Wiek Niani to 53 lata.
    • aniamx66 Re: Niania- wspaniała,polecam! 20.03.12, 22:05
      Proszę o info nt. niani (może jakiś kontakt?) na maila aniamx6@o2.pl, ponieważ szukam kogoś dla mojej 8 miesięcznej córeczki.
      Dziękuję i pozdrawiam
      • Gość: ewela Re: Niania- wspaniała,polecam! IP: *.waw-net.pl 10.06.13, 12:23
        Witam,czy również mogę prosić o kontat do niani?
        • ewelaz85 Re: Niania- wspaniała,polecam! 10.06.13, 13:09
          Witam, bardzo proszę o kontakt: ewelaz85@interia.pl. Pozdrawiam
    • Gość: gość Re: Niania- wspaniała,polecam! IP: *.warszawa.vectranet.pl 18.12.13, 22:01
      hej, jakby ktoś chciał poszukać, niani, zarekomendować, dać referencje, zarejestrować się jako niania polecam portal www.babycare24.pl w przebudowie póki co:)
      • Gość: Dracon1980 Re: Niania- wspaniała,polecam! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.14, 11:45
        Jeżeli o polecenie niani chodzi to osobom z trójmiasta (Gdynia, Gdańsk) oraz z warszawy polecić spokojnie najbardziej zaufane opiekunki " Niania na miare ". Pani Daria dała sobie bardzo dobrze radę z moją dwójką (dwóch chłopców 6 i 7 lat) normalnie opiekunki nie dają rady tym razem było inaczej!
    • kiss_kiss101 Re: Niania- wspaniała,polecam! 20.09.22, 18:09
      Ja swoją nianię znalazłam w serwisie Niania.pl www.niania.pl/opiekunki?qy=d Gdy moje dzieci nie będą potrzebować niani, to ją polecę, ale teraz nie oddam :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka