Gość: gość IP: *.aster.pl 11.09.04, 00:39 Czy J.Wojciechowicz będzie dobrym posłem RP?. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Fafik Re: Jacek Wojciechowicz posłem RP. IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.09.04, 12:38 Jako tzw. "zapchajdziura" na pewno. Poza tym kombinować potrafi - będzie pasował do towarzystwa. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofplebs Re: Jacek Wojciechowicz posłem RP. 12.09.04, 13:06 Na pewno byłby lepszym posłem od Chrzanowskiego. Jest prawnikiem, ma duże doświadczenie samorządowe. A sprawa łączenia mandatu i funkcji burmistrza? Kiedy Wesoła stała się 18 dzielnicą Warszawy, zarówno kompetencje jak i nakład pracy na stanowisku burmistrza jest siłą rzeczy mniejszy niż za czasów samodzielności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: Jacek Wojciechowicz posłem RP. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.04, 20:54 A będzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zosia Re: Jacek Wojciechowicz posłem RP. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.04, 21:05 Pewnie będzie. miasta.gazeta.pl/warszawa/1,34886,2280096.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mw Re: Jacek Wojciechowicz posłem RP. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.04, 12:10 A może jeszcze wystartuje na Prezydenta Warszawy ???? :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofplebs Re: Jacek Wojciechowicz lepszy od "Kaczora" 12.09.04, 12:26 Na pewno byłby lepszy od bufona "Kaczora"! A co do posła - przydałby się dla naszego rejonu poseł znający także wesołowskie realia, a nie taki w rodzaju Oksiuty z Wołomina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Jacek Wojciechowicz lepszy od "Kaczora" IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.09.04, 18:56 Wola Ludu - wolą ludu, skoro go wybrali, no i lepszy od Oksiuty z Wołomina, a przy tym zna realia Wesołej - niech idzie. Na pewno pomoże załatwić chociaż obwodnicę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kochamplebsa Re: Jacek Wojciechowicz lepszy od "Kaczora" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.04, 21:50 Nie wybral go Lud tylko nawiedzeni radni,a w Sejmie 1 glosem to duzo zalatwi...chyba ze dla siebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Jacek Wojciechowicz lepszy od "Kaczora" IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.09.04, 22:13 Albo rzetelnie pełnić funkcję Burmistrza - albo być posłem. W sytuacji łączenia funkcji - nie wyobrażam sobie aby to było możliwe. Fakt, że finansowo z pewnością korzystne - dla posła-burmistrza. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofplebs Re: Jacek Wojciechowicz lepszy od "Kaczora" 13.09.04, 23:34 Na pewno więcej od nie mającego nawet jednego głosu - w dodatku nigdzie - Andrzeja Jastrzębskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofplebs Re: Jacek Wojciechowicz lepszy od "Kaczora" 24.09.04, 20:48 Chciałbyś mieć przynajmniej jeden głos, ale ty nawet nie masz swojego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Głos Ludu Re: Jacek Wojciechowicz posłem RP. IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.09.04, 22:32 Wojciechowicz do sejmu !!!! 2 sute pensyjki - nie każdemu taka okazja się trafia. Immunitecik chroni - można olać postępowania w sprawie nieprawidłowości przy wykupie gruntów w Wawrze (lata 1997-1998 - Plebs a pisałeś, że to nie za jego kadencji - kłamczuszku)- proponuję w ławach miejsce obok posłów Samoobrony ze względu na podobne intencje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mieszkaniec Re: Jacek Wojciechowicz posłem RP. IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.09.04, 22:40 Ja pamiętam jak walczył o pozostanie w powiecie mińskim, a teraz czytałem w GW jak sie cieszy, że komunikacja jest lepsza, przecież nie dzięki niemu. na ironię - jeszcze przez to że jesteśmy w W-wie zostanie posłem. Bezczelny typ. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofplebs Re: Jacek Wojciechowicz posłem RP. 13.09.04, 23:37 Już ci wielokrotnie pisałem mieszkańcu czy jak ci tam: kup sobie lustro, wówczas zobaczysz jak na dłoni swoją bezczelność i chamstwo... Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofplebs Re: Znowu pieprzysz. 13.09.04, 23:35 I znowu pieprzysz - lata i osoby ci się w głowie zabełtały. Wiadomo od czego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ma_ma Re: Znowu pieprzysz Plebsie czy jak ci tam Maciagu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.04, 23:50 Stara prawda jak świat, każdy sądzi według siebie..... A więc lepiej zniknij razem ze swoim idolem Wojciechowiczem , godnym ciebie burmistrzem i posłem. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofplebs Re: Znowu pieprzysz Plebsie czy jak ci tam Maciag 14.09.04, 00:03 Ciasno ci to znikaj, ja tu mieszkam od 1952 roku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ????? Re: Znowu pieprzysz Plebsie czy jak ci tam Maciag IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 00:18 To kiedy mieszkałeś na Szmulkach ? W poprzednim wcieleniu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ma_ma Re: Znowu pieprzysz. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.04, 23:59 Lata są jak najbardziej właściwe. To właśnie w 1997 i 1998 , kiedy Wojciechowicz był vice-burnistrzem w Wawrze d/s gospodarki przestrzennej nie zostały wykupione grunty od prywatnych właścicieli pod Trasę Siekierkowską pomimo uchwał rady gminy i właśnie ten okres objęty jest postępowaniem prokuratorskim. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofplebs Re: Znowu pieprzysz. 14.09.04, 00:04 Powtarzam : pieprzysz bez sensu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ma_ma Re: Znowu pieprzysz. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 00:15 Prawda w oczy kole. No i jak zwykle brak argumentów. Może warto przypomnieć artykuł z Życia Warszawy(z 03.10.2003 r.)dokładnie opisujący udział naszego burmistrza – a może niedługo posła w tym bagnie .....????? Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofplebs Re: Znowu pieprzysz. 14.09.04, 00:31 A co to jest "Życie Warszawy"? A może jeszcze to piśmidełko Wołka??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ma_ma Re: Znowu pieprzysz. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 00:44 Radni z Wawra mogliby sporo powiedziec na ten temat. Moze ich zaprosic do Wesolej na sesje ??????? Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofplebs Re: Znowu pieprzysz. 14.09.04, 01:49 A zaproś kogo chcesz! Akurat o Wawer jestem spokojny, podobnie jak i o Racibórz... Ciekawe, które to "wawerskie kryształy" chcesz zaprosić - może tych co flekowali przed laty MPZBDJiW w Starej Miłośnie?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Znowu pieprzysz. IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.09.04, 18:26 U plebs - coś się za bardzo zdenerwował. Stawiam 100 do 1, że trafiono we właściwy punkt. Bardzo mnie ciekawi ten artykuł z ŻW w tej sprawie nieprawidłowości w Wawrze. Choć z drugiej strony - jakie to ma znaczenie - nie pierwszy i nie ostatni będzie się ukrywać za immunitetem. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofplebs Re: Znowu pieprzysz. 15.09.04, 01:27 Poczytaj tę makulaturę, a jeszcze lepiej zapoznaj się z rodowodem redaktora naczelnego "ŻW"... Razi cie inteligencja Jacka Wojciechowicza? Nie dziwię się, wszak nie możesz robić użytku z tego, czego nie posiadasz, albo posiadasz w zaniku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Znowu pieprzysz. IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.09.04, 20:50 Razi mnie twoja głupota Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofplebs Re: Znowu pieprzysz. 16.09.04, 02:31 Twoja już dawno przestała kogokolwiek razić - skończyła ci się skala głupoty! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Znowu pieprzysz. IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.09.04, 20:06 Twoja głupota jest nieskończona. I już nie pisz więcej, bo to i tak będzie bez sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofplebs Re: Znowu pieprzysz. 17.09.04, 03:38 Ciągle piszesz o sobie, może ty masz po prostu rozdwojenie jaźni, od tego jest doktor Jankowska w SP ZOZ Sulejówek, a skierowanie weź od Klimmowej razem z badaniem do pozwolenia na broń... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Znowu pieprzysz. IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.09.04, 15:19 A tak naprawdę to w jakim celu ten Pan znalazł się w sejmie. CZy ktoś zna jego przedwyborczy program. Rok poselskiej diety za darmo. Też bym chciał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BS Czasem warto byc chomikiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.04, 19:55 Mam jego ulotke wyborcza, przed soba.Jego hasło to "Normalni Ludzie ( Plebs ?) , Normalne Państwo" . Pozniej duzo, duzo dobrego pisze o sobie. Napisał też, że jest ”szczególnie uczulony na sprawy na sprawy społeczności lokalnych”, to może alergolog by mu pomógł na tę dolegliwość ? Nastpnie szczyci się np. współpracą z Centrum Zdrowia Dziecka w Międzylesiu (owszem zorganizował dla CZD zbiórkę pieniędzy w czasie Pikniku Wesoła 2001, i nie wpłacił na konto CZD ani złotówki – taka owocna była ta współpraca)itp itd. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofplebs Re: Znowu pieprzysz. 19.09.04, 13:47 Ale nigdy nie będziesz miał takiej szansy, bo jesteś za krótki Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofplebs Re: Jacek Wojciechowicz posłem RP. 30.09.04, 02:02 "Głosie Ludu" = kłamczuszku do kwadratu ( i nie tylko kłamczuszku) - już po ślubowaniu. Wbrew tobie i twojej bandzie mamy jednak posła w Wesołej. A ty tego nigdy nie osiągniesz, bo jesteś krótszy niż ustawa przewiduje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JATEŻ Jacek Wojciechowicz posłem RP. IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.09.04, 21:41 Lepszy będzie Krzysztof Maciąg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BS Re: Jacek Wojciechowicz posłem RP. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.04, 22:17 Nie wywoluj wilka z lasu Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofplebs Re: Jacek Wojciechowicz posłem RP. 19.09.04, 13:48 Wilka nie tyle z lasu, co z ul. Sikorskiego. Bogdana cwaniaczka jak najbardziej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BS Re: Jacek Wojciechowicz posłem RP. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.04, 10:36 Gość portalu: Gość napisał(a): > A tak naprawdę to w jakim celu ten Pan znalazł się w sejmie. Czy ktoś zna > jego przedwyborczy program. Rok poselskiej diety za darmo. Też bym chciał. Mam jego ulotkę wyborcza, przed sobą. Jego hasło to "Normalni Ludzie ( Plebs ?) , Normalne Państwo" . Później dużo, dużo dobrego - o sobie. Napisał też, że jest ”szczególnie uczulony na sprawy na sprawy społeczności lokalnych”, to może alergolog by mu pomógł na tę dolegliwość ? Następnie szczyci się np. współpracą z Centrum Zdrowia Dziecka w Międzylesiu (owszem zorganizował dla CZD zbiórkę pieniędzy w czasie Pikniku Wesoła 2001, i nie wpłacił na konto CZD ani złotówki – taka owocna była ta współpraca itp itd. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofplebs Re: Jacek Wojciechowicz posłem RP. 19.09.04, 13:49 Gość portalu: BS napisał(a): > Gość portalu: Gość napisał(a): > > > A tak naprawdę to w jakim celu ten Pan znalazł się w sejmie. Czy ktoś zna > > > jego przedwyborczy program. Rok poselskiej diety za darmo. Też bym chcia > ł. > > Mam jego ulotkę wyborcza, przed sobą. Jego hasło to "Normalni Ludzie > ( Plebs ?) , Normalne Państwo" . > Później dużo, dużo dobrego - o sobie. > Napisał też, że jest ”szczególnie uczulony na sprawy na sprawy społecznoś > ci > lokalnych”, to może alergolog by mu pomógł na tę dolegliwość ? > Następnie szczyci się np. współpracą z Centrum Zdrowia Dziecka w Międzylesiu > (owszem zorganizował dla CZD zbiórkę pieniędzy w czasie Pikniku Wesoła 2001, i > nie wpłacił na konto CZD ani złotówki – taka owocna była ta współpraca it > p itd. > Pieprzysz jak zwykle bez sensu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kirke Re: Jacek Wojciechowicz posłem RP. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.04, 18:52 Nienawiść pewnej osoby do wszystkich, którzy nie nazywają się Jacek Wojciechowicz jest ogólnie znana. Natomiast już wiem dlaczego tak nienawidzi A.Jastrzebskiego – otóż kiedyś , kiedy AJ jeszcze był Przewodniczącym Rady Miasta Wesoła – obiecał K.P za jego niestosowne (wulgarne i chamskie zachowanie w czasie sesji, na które ówczesny Burmistrz Jacek Wojciechowicz nie reagował - choć wezwanie Straży Miejskiej i usunięcie takiego delikwenta – należało do jego obowiązków), że nie udzieli K.P -owi głosu na sesjach i słowa dotrzymał. Czytając wypowiedzi wiadomej osoby – nie dziwię się :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofplebs Re: Jacek Wojciechowicz posłem RP. 20.09.04, 02:51 "Jastrząb" miał takie szanse na usunięcie mnie z sesji jak "eskimosi" w okupację, więc mógł się wysilać do woli. Jak się skończyło dla niego widać , słychać i czuć... Odeszedł w niebyt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BS Re: Jacek Wojciechowicz posłem RP. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.04, 21:43 Przewodniczący Rady Miasta czy też Dzielnicy może nie udzielać głosu osobie zachowującej się niestosownie na sesjach. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofplebs Re: Jacek Wojciechowicz posłem RP. 21.09.04, 05:00 Dlaczego "BS", a nie "Oponencie"? Może to od tych kolczykowanych krów Jastrzębskiego juniora. I co z tego, że nie udzielał głosu. Padł! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oponent Re: Jacek Wojciechowicz posłem RP. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.04, 22:17 Gdyż BS to nie ja. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofplebs Re: Jacek Wojciechowicz posłem RP. 24.09.04, 23:12 Tylko pewnie Duch Święty? Odpowiedz Link Zgłoś
eraser19 Re: Jacek Wojciechowicz posłem RP. 01.11.04, 01:11 Kirke ty się zajmij lepiej tym byłym burmistrzem, bo ma kaca giganta i śmierdzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniecwa-wy Re: Jacek Wojciechowicz posłem RP. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.09.04, 13:12 I już poślubowaniu - mamy posła -burmistrza . W ten to sposób Wojciechowicz (nie on pierwszy i nie ostatni ) schował się za immunitetem. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofplebs Re: Jacek Wojciechowicz posłem RP. 01.10.04, 10:57 Nie musial sie osle przed niczym chować, bo nie miał przed czym. Chować to by się chciał Wilk, ale raczej ten burak posłem nigdy nie zostanie...A propos z zaciekawieniem czytał na sesji w dniu 30 września pismo w swojej i Jastrzębskiego sprawie na kanwie poczynań prokuratury... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Re: Jacek Wojciechowicz posłem RP. IP: *.aster.pl / *.aster.pl 30.10.04, 18:15 Odpowiedz Link Zgłoś
eraser19 Re: Jacek Wojciechowicz posłem RP. 01.11.04, 12:44 Jesteś wieloimienny bez szans, zanim coś wybźdisz z tej twojej słomy napisz najpierw na brudno. I tak do kasacji a będzie dla ciebie taniej. Odpowiedz Link Zgłoś
eraser19 Re: Jacek Wojciechowicz posłem RP. 31.10.04, 00:23 Nie wiesz przypadkiem, gdzie umoczył dzioba Plebs? mam nadzieję, że nie z Wilkiem, bo to już by było chore... Odpowiedz Link Zgłoś