Dodaj do ulubionych

Jacek Wojciechowicz posłem RP.

IP: *.aster.pl 11.09.04, 00:39
Czy J.Wojciechowicz będzie dobrym posłem RP?.
Obserwuj wątek
    • Gość: Fafik Re: Jacek Wojciechowicz posłem RP. IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.09.04, 12:38
      Jako tzw. "zapchajdziura" na pewno. Poza tym kombinować potrafi - będzie
      pasował do towarzystwa.
      • krzysztofplebs Re: Jacek Wojciechowicz posłem RP. 12.09.04, 13:06
        Na pewno byłby lepszym posłem od Chrzanowskiego. Jest prawnikiem, ma duże
        doświadczenie samorządowe. A sprawa łączenia mandatu i funkcji burmistrza?
        Kiedy Wesoła stała się 18 dzielnicą Warszawy, zarówno kompetencje jak i nakład
        pracy na stanowisku burmistrza jest siłą rzeczy mniejszy niż za czasów
        samodzielności.
    • Gość: ??? Re: Jacek Wojciechowicz posłem RP. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.04, 20:54
      A będzie?
      • Gość: Zosia Re: Jacek Wojciechowicz posłem RP. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.04, 21:05
        Pewnie będzie.

miasta.gazeta.pl/warszawa/1,34886,2280096.html
        • Gość: mw Re: Jacek Wojciechowicz posłem RP. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.04, 12:10
          A może jeszcze wystartuje na Prezydenta Warszawy ???? :)))))))
          • krzysztofplebs Re: Jacek Wojciechowicz lepszy od "Kaczora" 12.09.04, 12:26
            Na pewno byłby lepszy od bufona "Kaczora"! A co do posła - przydałby się dla
            naszego rejonu poseł znający także wesołowskie realia, a nie taki w rodzaju
            Oksiuty z Wołomina.
            • Gość: Gość Re: Jacek Wojciechowicz lepszy od "Kaczora" IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.09.04, 18:56
              Wola Ludu - wolą ludu, skoro go wybrali, no i lepszy od Oksiuty z Wołomina, a
              przy tym zna realia Wesołej - niech idzie. Na pewno pomoże załatwić chociaż
              obwodnicę.
              • Gość: kochamplebsa Re: Jacek Wojciechowicz lepszy od "Kaczora" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.04, 21:50
                Nie wybral go Lud tylko nawiedzeni radni,a w Sejmie 1 glosem to duzo
                zalatwi...chyba ze dla siebie
                • Gość: Gość Re: Jacek Wojciechowicz lepszy od "Kaczora" IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.09.04, 22:13
                  Albo rzetelnie pełnić funkcję Burmistrza - albo być posłem. W sytuacji łączenia
                  funkcji - nie wyobrażam sobie aby to było możliwe. Fakt, że finansowo z
                  pewnością korzystne - dla posła-burmistrza.
                • krzysztofplebs Re: Jacek Wojciechowicz lepszy od "Kaczora" 13.09.04, 23:34
                  Na pewno więcej od nie mającego nawet jednego głosu - w dodatku nigdzie -
                  Andrzeja Jastrzębskiego.
                • krzysztofplebs Re: Jacek Wojciechowicz lepszy od "Kaczora" 24.09.04, 20:48
                  Chciałbyś mieć przynajmniej jeden głos, ale ty nawet nie masz swojego...
    • Gość: Głos Ludu Re: Jacek Wojciechowicz posłem RP. IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.09.04, 22:32
      Wojciechowicz do sejmu !!!! 2 sute pensyjki - nie każdemu taka okazja się
      trafia. Immunitecik chroni - można olać postępowania w sprawie nieprawidłowości
      przy wykupie gruntów w Wawrze (lata 1997-1998 - Plebs a pisałeś, że to nie za
      jego kadencji - kłamczuszku)- proponuję w ławach miejsce obok posłów Samoobrony
      ze względu na podobne intencje.
      • Gość: Mieszkaniec Re: Jacek Wojciechowicz posłem RP. IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.09.04, 22:40
        Ja pamiętam jak walczył o pozostanie w powiecie mińskim, a teraz czytałem w GW
        jak sie cieszy, że komunikacja jest lepsza, przecież nie dzięki niemu. na
        ironię - jeszcze przez to że jesteśmy w W-wie zostanie posłem. Bezczelny typ.
        • krzysztofplebs Re: Jacek Wojciechowicz posłem RP. 13.09.04, 23:37
          Już ci wielokrotnie pisałem mieszkańcu czy jak ci tam: kup sobie lustro,
          wówczas zobaczysz jak na dłoni swoją bezczelność i chamstwo...
      • krzysztofplebs Re: Znowu pieprzysz. 13.09.04, 23:35
        I znowu pieprzysz - lata i osoby ci się w głowie zabełtały. Wiadomo od czego!
        • Gość: ma_ma Re: Znowu pieprzysz Plebsie czy jak ci tam Maciagu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.04, 23:50
          Stara prawda jak świat, każdy sądzi według siebie.....
          A więc lepiej zniknij razem ze swoim idolem Wojciechowiczem ,
          godnym ciebie burmistrzem i posłem.

• krzysztofplebs Re: Znowu pieprzysz Plebsie czy jak ci tam Maciag 14.09.04, 00:03
            Ciasno ci to znikaj, ja tu mieszkam od 1952 roku
            • Gość: ????? Re: Znowu pieprzysz Plebsie czy jak ci tam Maciag IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 00:18
              To kiedy mieszkałeś na Szmulkach ? W poprzednim wcieleniu?
        • Gość: ma_ma Re: Znowu pieprzysz. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.04, 23:59
          Lata są jak najbardziej właściwe. To właśnie w 1997 i 1998 , kiedy
          Wojciechowicz był vice-burnistrzem w Wawrze d/s gospodarki przestrzennej nie
          zostały wykupione grunty od prywatnych właścicieli pod Trasę Siekierkowską
          pomimo uchwał rady gminy i właśnie ten okres objęty jest postępowaniem
          prokuratorskim.

• krzysztofplebs Re: Znowu pieprzysz. 14.09.04, 00:04
            Powtarzam : pieprzysz bez sensu!
            • Gość: ma_ma Re: Znowu pieprzysz. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 00:15
              Prawda w oczy kole. No i jak zwykle brak argumentów.
              Może warto przypomnieć artykuł z Życia Warszawy(z 03.10.2003 r.)dokładnie
              opisujący udział naszego burmistrza – a może niedługo posła w tym
              bagnie .....?????
              • krzysztofplebs Re: Znowu pieprzysz. 14.09.04, 00:31
                A co to jest "Życie Warszawy"? A może jeszcze to piśmidełko Wołka???
                • Gość: Ma_ma Re: Znowu pieprzysz. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 00:44
                  Radni z Wawra mogliby sporo powiedziec na ten temat. Moze ich zaprosic do
                  Wesolej na sesje ???????
                  • krzysztofplebs Re: Znowu pieprzysz. 14.09.04, 01:49
                    A zaproś kogo chcesz! Akurat o Wawer jestem spokojny, podobnie jak i o
                    Racibórz... Ciekawe, które to "wawerskie kryształy" chcesz zaprosić - może tych
                    co flekowali przed laty MPZBDJiW w Starej Miłośnie?!
                    • Gość: Gość Re: Znowu pieprzysz. IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.09.04, 18:26
                      U plebs - coś się za bardzo zdenerwował. Stawiam 100 do 1, że trafiono we
                      właściwy punkt. Bardzo mnie ciekawi ten artykuł z ŻW w tej sprawie
                      nieprawidłowości w Wawrze. Choć z drugiej strony - jakie to ma znaczenie - nie
                      pierwszy i nie ostatni będzie się ukrywać za immunitetem.
                      • krzysztofplebs Re: Znowu pieprzysz. 15.09.04, 01:27
                        Poczytaj tę makulaturę, a jeszcze lepiej zapoznaj się z rodowodem redaktora
                        naczelnego "ŻW"... Razi cie inteligencja Jacka Wojciechowicza? Nie dziwię się,
                        wszak nie możesz robić użytku z tego, czego nie posiadasz, albo posiadasz w
                        zaniku...
                        • Gość: Gość Re: Znowu pieprzysz. IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.09.04, 20:50
                          Razi mnie twoja głupota
                          • krzysztofplebs Re: Znowu pieprzysz. 16.09.04, 02:31
                            Twoja już dawno przestała kogokolwiek razić - skończyła ci się skala głupoty!
                            • Gość: Gość Re: Znowu pieprzysz. IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.09.04, 20:06
                              Twoja głupota jest nieskończona. I już nie pisz więcej, bo to i tak będzie bez
                              sensu.
                              • krzysztofplebs Re: Znowu pieprzysz. 17.09.04, 03:38
                                Ciągle piszesz o sobie, może ty masz po prostu rozdwojenie jaźni, od tego jest
                                doktor Jankowska w SP ZOZ Sulejówek, a skierowanie weź od Klimmowej razem z
                                badaniem do pozwolenia na broń...
                                • Gość: Gość Re: Znowu pieprzysz. IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.09.04, 15:19
                                  A tak naprawdę to w jakim celu ten Pan znalazł się w sejmie. CZy ktoś zna jego
                                  przedwyborczy program. Rok poselskiej diety za darmo. Też bym chciał.
                                  • Gość: BS Czasem warto byc chomikiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.04, 19:55
                                    Mam jego ulotke wyborcza, przed soba.Jego hasło to "Normalni Ludzie
                                    ( Plebs ?) , Normalne Państwo" .
                                    Pozniej duzo, duzo dobrego pisze o sobie.
                                    Napisał też, że jest ”szczególnie uczulony na sprawy na sprawy społeczności
                                    lokalnych”, to może alergolog by mu pomógł na tę dolegliwość ?
                                    Nastpnie szczyci się np. współpracą z Centrum Zdrowia Dziecka w Międzylesiu
                                    (owszem zorganizował dla CZD zbiórkę pieniędzy w czasie Pikniku Wesoła 2001, i
                                    nie wpłacił na konto CZD ani złotówki – taka owocna była ta współpraca)itp itd.
                                  • krzysztofplebs Re: Znowu pieprzysz. 19.09.04, 13:47
                                    Ale nigdy nie będziesz miał takiej szansy, bo jesteś za krótki
      • krzysztofplebs Re: Jacek Wojciechowicz posłem RP. 30.09.04, 02:02
        "Głosie Ludu" = kłamczuszku do kwadratu ( i nie tylko kłamczuszku) - już po
        ślubowaniu. Wbrew tobie i twojej bandzie mamy jednak posła w Wesołej. A ty tego
        nigdy nie osiągniesz, bo jesteś krótszy niż ustawa przewiduje...
    • Gość: JATEŻ Jacek Wojciechowicz posłem RP. IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.09.04, 21:41
      Lepszy będzie Krzysztof Maciąg
      • Gość: BS Re: Jacek Wojciechowicz posłem RP. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.04, 22:17
        Nie wywoluj wilka z lasu
        • krzysztofplebs Re: Jacek Wojciechowicz posłem RP. 19.09.04, 13:48
          Wilka nie tyle z lasu, co z ul. Sikorskiego. Bogdana cwaniaczka jak najbardziej
    • Gość: BS Re: Jacek Wojciechowicz posłem RP. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.04, 10:36
      Gość portalu: Gość napisał(a):

> A tak naprawdę to w jakim celu ten Pan znalazł się w sejmie. Czy ktoś zna
      > jego przedwyborczy program. Rok poselskiej diety za darmo. Też bym chciał.

Mam jego ulotkę wyborcza, przed sobą. Jego hasło to "Normalni Ludzie
      ( Plebs ?) , Normalne Państwo" .
      Później dużo, dużo dobrego - o sobie.
      Napisał też, że jest ”szczególnie uczulony na sprawy na sprawy społeczności
      lokalnych”, to może alergolog by mu pomógł na tę dolegliwość ?
      Następnie szczyci się np. współpracą z Centrum Zdrowia Dziecka w Międzylesiu
      (owszem zorganizował dla CZD zbiórkę pieniędzy w czasie Pikniku Wesoła 2001, i
      nie wpłacił na konto CZD ani złotówki – taka owocna była ta współpraca itp itd.

• krzysztofplebs Re: Jacek Wojciechowicz posłem RP. 19.09.04, 13:49
        Gość portalu: BS napisał(a):

> Gość portalu: Gość napisał(a):
        >
        > > A tak naprawdę to w jakim celu ten Pan znalazł się w sejmie. Czy ktoś zna
        >
        > > jego przedwyborczy program. Rok poselskiej diety za darmo. Też bym chcia
        > ł.
        >
        > Mam jego ulotkę wyborcza, przed sobą. Jego hasło to "Normalni Ludzie
        > ( Plebs ?) , Normalne Państwo" .
        > Później dużo, dużo dobrego - o sobie.
        > Napisał też, że jest ”szczególnie uczulony na sprawy na sprawy społecznoś
        > ci
        > lokalnych”, to może alergolog by mu pomógł na tę dolegliwość ?
        > Następnie szczyci się np. współpracą z Centrum Zdrowia Dziecka w Międzylesiu
        > (owszem zorganizował dla CZD zbiórkę pieniędzy w czasie Pikniku Wesoła 2001,
        i
        > nie wpłacił na konto CZD ani złotówki – taka owocna była ta współpraca it
        > p itd.
        >
        Pieprzysz jak zwykle bez sensu!!!
        • Gość: Kirke Re: Jacek Wojciechowicz posłem RP. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.04, 18:52
          Nienawiść pewnej osoby do wszystkich, którzy nie nazywają się Jacek
          Wojciechowicz jest ogólnie znana.

Natomiast już wiem dlaczego tak nienawidzi A.Jastrzebskiego – otóż kiedyś ,
          kiedy AJ jeszcze był Przewodniczącym Rady Miasta Wesoła – obiecał K.P za jego
          niestosowne (wulgarne i chamskie zachowanie w czasie sesji, na które ówczesny
          Burmistrz Jacek Wojciechowicz nie reagował - choć wezwanie Straży Miejskiej i
          usunięcie takiego delikwenta – należało do jego obowiązków), że nie udzieli
          K.P -owi głosu na sesjach
          i słowa dotrzymał.
          Czytając wypowiedzi wiadomej osoby – nie dziwię się :)))))))
          • krzysztofplebs Re: Jacek Wojciechowicz posłem RP. 20.09.04, 02:51
            "Jastrząb" miał takie szanse na usunięcie mnie z sesji jak "eskimosi" w
            okupację, więc mógł się wysilać do woli. Jak się skończyło dla niego widać ,
            słychać i czuć... Odeszedł w niebyt.
          • Gość: BS Re: Jacek Wojciechowicz posłem RP. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.04, 21:43
            Przewodniczący Rady Miasta czy też Dzielnicy może nie udzielać głosu osobie
            zachowującej się niestosownie na sesjach.
            • krzysztofplebs Re: Jacek Wojciechowicz posłem RP. 21.09.04, 05:00
              Dlaczego "BS", a nie "Oponencie"? Może to od tych kolczykowanych krów
              Jastrzębskiego juniora. I co z tego, że nie udzielał głosu. Padł!
              • Gość: Oponent Re: Jacek Wojciechowicz posłem RP. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.04, 22:17
                Gdyż BS to nie ja.
                • krzysztofplebs Re: Jacek Wojciechowicz posłem RP. 24.09.04, 23:12
                  Tylko pewnie Duch Święty?
          • eraser19 Re: Jacek Wojciechowicz posłem RP. 01.11.04, 01:11
            Kirke ty się zajmij lepiej tym byłym burmistrzem, bo ma kaca giganta i
            śmierdzi...
      • Gość: mieszkaniecwa-wy Re: Jacek Wojciechowicz posłem RP. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.09.04, 13:12
        I już poślubowaniu - mamy posła -burmistrza . W ten to sposób Wojciechowicz
        (nie on pierwszy i nie ostatni ) schował się za immunitetem.
        • krzysztofplebs Re: Jacek Wojciechowicz posłem RP. 01.10.04, 10:57
          Nie musial sie osle przed niczym chować, bo nie miał przed czym. Chować to by
          się chciał Wilk, ale raczej ten burak posłem nigdy nie zostanie...A propos z
          zaciekawieniem czytał na sesji w dniu 30 września pismo w swojej i
          Jastrzębskiego sprawie na kanwie poczynań prokuratury...
    • Gość: z Re: Jacek Wojciechowicz posłem RP. IP: *.aster.pl / *.aster.pl 30.10.04, 18:15
      • eraser19 Re: Jacek Wojciechowicz posłem RP. 01.11.04, 12:44
        Jesteś wieloimienny bez szans, zanim coś wybźdisz z tej twojej słomy napisz
        najpierw na brudno. I tak do kasacji a będzie dla ciebie taniej.
    • eraser19 Re: Jacek Wojciechowicz posłem RP. 31.10.04, 00:23
      Nie wiesz przypadkiem, gdzie umoczył dzioba Plebs? mam nadzieję, że nie z
      Wilkiem, bo to już by było chore...
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka