Dodaj do ulubionych

Krzysztof Plebs powinien zostać nowym burmistrzem

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.04, 12:29
Krzysztof Plebs powinien zostać nowym burmistrzem Wesołej. Jak widać cały
czas interesuje się tym, co dzieje się w Dzielnicy. Tępi nieprawidłowości.
Podpowiada, jak pewne rzeczy mogłyby być lepiej zrobione. Widać, że się na
tym zna. To naprawdę byłoby dobre rozwiązanie.
Obserwuj wątek
    • Gość: Gość2 Re: Krzysztof Plebs powinien zostać nowym burmist IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.09.04, 12:45
      Popieram - a potem na Prezydenta!!!!!!! - byle dalej od Wesołej.
      • krzysztofplebs Re: Krzysztof Plebs powinien zostać nowym burmist 12.09.04, 12:30
        Nie skorzystam!
        • Gość: Gość Re: Krzysztof Plebs powinien zostać nowym burmist IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.09.04, 18:37
          Namawiamy gorąco - forum miałoby szanse się oczyścić.
          • krzysztofplebs Re: Krzysztof Plebs powinien zostać nowym burmist 13.09.04, 23:47
            Oczyść się sam! Dobrze zrobiłaby ci "sławojka"
          • obserwator.2236 Re: Krzysztof Plebs powinien zostać nowym burmist 17.10.04, 20:47
            Zwłaszcza z takich natrętnych gości
            • krzysztofplebs Re: Borysek może tu jesteś? 17.10.04, 23:56
              obserwator.2236 napisała:

> Zwłaszcza z takich natrętnych gości
              Witamy Obserwatorze w niskich wesołowskich progach. Być może, że to właśnie
              tutaj ukrywa się "borys 10", a burmistrzem być nie chcem, Jacek Wojciechowicz
              zrobi to lepiej!
          • obserwator.2236 Re: Krzysztof Plebs powinien zostać nowym burmist 19.10.04, 17:24
            Ależ tak, zwłaszcza z takich gości jak ten
          • obserwator.2236 Re: Krzysztof Plebs powinien zostać nowym burmist 19.10.04, 17:34
            Ależ tak, zwłaszcza z takich gości jak ty
            • szepiet.07 Re: Krzysztof Plebs powinien zostać nowym burmist 11.11.04, 23:44
              Obserwatorze, a co z niego za gość, prosto bydlę fafikowo-karpiowe
          • eraser19 Re: Krzysztof Plebs powinien zostać nowym burmist 25.10.04, 21:43
            Gość portalu: Gość napisał(a):

> Namawiamy gorąco - forum miałoby szanse się oczyścić.
            Miałoby, miało. Poieram! Ale z takich poje..ych Gości!
        • Gość: gość Re: Krzysztof Plebs powinien zostać nowym burmist IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.09.04, 12:44
          Tak to prawda,że jako najstarszy mieszkaniec powojennej Wesołej masz duże
          szanse zrobić coś uczciwego i pokazać się z jak najlepszej strony,a kmiotom
          pokazać gdzie ich miejsce w szyku.
          • Gość: Podszywacz Re: Krzysztof Plebs powinien zostać nowym burmist IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.04, 16:54
            Po pierwsze to Wojciechowicz raczej nie zrezygnuje z pensji burmistrza, chyba,
            że Rokita w trosce o wizerunek PO - go do tego zmusi.
            Po drugie to plebs potrafi tylko rozsiewać ploty i zmyślać nowe, a to troche za
            mało, aby byc burmistrzem. Dla plotkarzy typu Maciąg kiedyś było miejce w
            maglu , a teraz wyzywaja sie min.na forum GW :))))))
            • krzysztofplebs Re: Krzysztof Plebs powinien zostać nowym burmist 16.09.04, 02:33
              "Podszywacz", czy jak mu tam nawet w maglu nie ma miejsca, bo za krótki...
            • eraser19 Re: Krzysztof Plebs powinien zostać nowym burmist 25.10.04, 21:46
              Gość portalu: Podszywacz napisał(a):

> Po pierwsze to Wojciechowicz raczej nie zrezygnuje z pensji burmistrza,
              chyba,
              > że Rokita w trosce o wizerunek PO - go do tego zmusi.
              > Po drugie to plebs potrafi tylko rozsiewać ploty i zmyślać nowe, a to troche
              za
              >
              > mało, aby byc burmistrzem. Dla plotkarzy typu Maciąg kiedyś było miejce w
              > maglu , a teraz wyzywaja sie min.na forum GW :))))))
              Najważniejsze, że Plebs nie PODSZYWA się pod nikogo, wypierdku!
              • krzysztofplebs Re: Krzysztof Plebs powinien zostać nowym burmist 25.10.04, 22:18
                eraser19 napisał:
                Najważniejsze, że Plebs nie PODSZYWA się pod nikogo, wypierdku!
                c.b.d.o.
    • Gość: krzysztofplebs Re: Krzysztof Plebs powinien zostać nowym burmist IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.09.04, 11:22
      No dobra. Zostanę już tym burmistrzem. W sumie bardzo dobry pomysł. Tylko ja
      nadaję się na to stanowisko!
    • Gość: KrzysztofPlebs Re: Krzysztof Plebs powinien zostać nowym burmist IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.04, 17:17
      Wy tak naprawdę to chyba mnie nie doceniacie: mego polotu,
      inteligencji ,błyskotliwości. Pracowitością nie będę się chełpił ,bo jestem z
      natury skromny !!
      A i w przepisach jestem obcykany
      Potrafię działać przez całą dobe - snu nie potrzebuję !
      Przecież nie ma lepszego kandydata na Prezydenta Warszawy ode mnie, a może i
      prezydenta wszystkich polaków – nie widze przeszkód.
      • krzysztofplebs Re: Krzysztof Plebs powinien zostać nowym burmist 17.09.04, 03:41
        Wypadałoby "podszywaczu" słowo Polak pisać z dużej litery, chyba że ty jesteś
        po prostu "Eskimosem spod góry Synaj"...?! W normalnym kraju taki palant, który
        używa pseudonimu innej osoby jest po prostu wyizolowany. Ale nie u nas. Zresztą
        nazwanie ciebie palantem jest obraźliwe dla najgorszego palanta!
        • Gość: Sąsiad Re: Krzysztof Plebs powinien zostać nowym burmist IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.04, 18:11
          W normalnym kraju każdy antysemita - jak Krzysztof M. - jest po prostu
          wyizolowany. Ale nie u nas. Niestety
          • krzysztofplebs Re: Krzysztof Plebs powinien zostać nowym burmist 18.09.04, 15:05
            Na szczęście "eskimosie" spod góry Synaj...
          • krzysztofplebs Re: Krzysztof Plebs powinien zostać nowym burmist 21.09.04, 05:20
            Możesz wyjechać do Izraela i tam sobie postawić małe eskimoskie igloo...
          • eraser19 Re: Krzysztof Plebs powinien zostać nowym burmist 25.10.04, 21:49
            Gość portalu: Sąsiad napisał(a):

> W normalnym kraju każdy antysemita - jak Krzysztof M. - jest po prostu
            > wyizolowany. Ale nie u nas. Niestety
            Uważm, że najlepiej gdyby wyizolowali się tacy idioci jak ty!
      • krzysztofplebs Re: Krzysztof Plebs powinien zostać nowym burmist 03.10.04, 15:06
        Za kolejny numer z podszywaniem się pode mnie spotka was gnojki wkrótce
        prokurator.
    • Gość: z groty Krzysztof Plebs powinien zostać nowym burmistrzem IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.09.04, 22:41
      g
      • krzysztofplebs Re: Krzysztof Plebs powinien zostać nowym burmist 18.09.04, 15:05
        ówno!
        • Gość: Inny pieszy Inteligent Krzysztof Plebs IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.09.04, 21:40
          ineteligent
          • krzysztofplebs Re: Inteligent Krzysztof Plebs 19.09.04, 13:59
            Myślałem, że nie wiesz jak się to słowo pisze, bo przecież ciebie nie dotyczy...
          • eraser19 Re: Inteligent Krzysztof Plebs 25.10.04, 21:51
            Gość portalu: Inny pieszy napisał(a):

> ineteligent
            ale przynajmniej nie pieszy! Łyso ci baranie?
        • Gość: pstrąg Re: Krzysztof Plebs powinien zostać nowym burmist IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.09.04, 15:54
          To zjedż je równo i odczuj smak oszołomie.
          • krzysztofplebs Re: Krzysztof Plebs powinien zostać nowym burmist 21.09.04, 05:04
            Nie odbiorę ci tej przyjemności kolejny przebierańcu
            • Gość: re Krzysztof Plebs powinien zostać nowym burmistrzem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 20:36
              Nie wiem skąd w niektórych z Was tyle zajadłości. Myślę, że wybór Krzysztofa
              Plebsa na burmistrza przyniósłby wiele dobrego. Wierzę, że Dzielnica pod Jego
              kierownictwem doskonale by się rozwijała.
              • Gość: Neo Re: Krzysztof Plebs powinien zostać nowym burmist IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 21:02
                To chyba napisał sam Plebs,
                ale próżne jego nadzieje bowiem
                jak doniosła nam ostatnia „Lokalna” Jacek Wojciechowicz nie ma zamiaru
                zrezygnować z fuchy burmistrza.

• Gość: re Krzysztof Plebs powinien zostać nowym burmistrzem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 21:25
                  Dlaczego nie wierzysz, że ktoś może doceniać dorobek człowieka, do którego Ty -
                  nie wiedzieć czemu - nie żywisz szacunku?
                  • Gość: Neo Re: Krzysztof Plebs powinien zostać nowym burmist IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 21:36
                    Naprawdę nie wiesz czemu?
                    To poczytaj sobie jego liczne komentarze na tym forum.
                    • Gość: re Re: Krzysztof Plebs powinien zostać nowym burmist IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 21:41
                      Traktuje innych, tak jak sam jest traktowany i vice versa. Macie równość szans.
                      Nie można przy tym zaprzeczyć, że wykazuje się przy tym dużą wiedzą, zarówno w
                      ukazywaniu tego co jest obiektywnie złe, jak i tego, jak można wiele rzeczy
                      zrobić dobrze.
                      • Gość: Neo Re: Krzysztof Plebs powinien zostać nowym burmist IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 21:54
                        Podli, jak możecie tak krzywdzić Plebsa ? A fe - wsydźcie się!
                        On się tylko broni przed waszymi podłymi atakami - biedaczysko :)))))))

Re załóż może klub Fanów K.Plebsa . Powodzenia.

• Gość: re Re: Krzysztof Plebs powinien zostać nowym burmist IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 22:08
                          Mnie ten gościu naprawdę się podoba. Ma własne zdanie i je przedstawia.
                          • stary.milosnik Re: Krzysztof Plebs powinien zostać nowym burmist 22.09.04, 23:54
                            Gość portalu: re napisał(a):

> Mnie ten gościu naprawdę się podoba. Ma własne zdanie i je przedstawia.

A ja wybrałem na chybił trafił dwudziestkę jego wypowiedzi z ostatniego
                            tygodnia. Zapewniam, że jest to średnia reprezentatywna dla jego poziomu:
                            wprawdzie brak kilku dłuższych, w których z rozkoszą nurzał w błocie wszystkich
                            dookoła, ale też brak kilku bardzo krótkich, a nazbyt dosadnych.

Jeżeli więc podoba Ci się ktoś używający na co dzień takiego języka i mający
                            takie właśnie poglądy na świat, to gratulacje...

A oto próbka antologii "tfurczości" "TEGO_KTOREGO_NAZWISKA_NIE_NALEZY_WYMAWIAC"
                            (copyright 'Karpia'):

--------------------
                            Oczyść się sam! Dobrze zrobiłaby ci "sławojka"
                            Wypadałoby "podszywaczu" słowo Polak pisać z dużej litery, chyba że ty jesteś
                            po prostu "Eskimosem spod góry Synaj"...?! W normalnym kraju taki palant, który
                            używa pseudonimu innej osoby jest po prostu wyizolowany. Ale nie u nas. Zresztą
                            nazwanie ciebie palantem jest obraźliwe dla najgorszego palanta!
                            Na szczęście "eskimosie" spod góry Synaj...
                            Możesz wyjechać do Izraela i tam sobie postawić małe eskimoskie igloo...
                            ówno!
                            Nie odbiorę ci tej przyjemności kolejny przebierańcu
                            Fafik, ty lepiej trzymaj się podstawowej dobrze wynagradzanej jednej funkcji -
                            kundelka domowego...
                            Czym się wydaliłeś?!
                            Za krótki jesteś. Spadaj do kibla!
                            To musiał napisać chyba Siwek. Tylko skąd ma dostęp do internetu?!Może synuś
                            skorzystał z urzędowego...?!
                            A ty palancie gdziekolwiek pracujesz? Przepraszam prawdziwych palantów za to
                            porównanie z tymi wypocinami gościa czy jak mu tam...
                            Po prostu cię czniam. Dobrego słowa mogę oczekiwać od ludzi, do których się
                            raczej nie zaliczasz!
                            Poszczekaj sobie do woli, czniam cię!
                            U ciebie brak mózgu jest pojęciem stałym!
                            Już ci wielokrotnie pisałem mieszkańcu czy jak ci tam: kup sobie lustro,
                            wówczas zobaczysz jak na dłoni swoją bezczelność i chamstwo...
                            I znowu pieprzysz - lata i osoby ci się w głowie zabełtały. Wiadomo od czego!
                            Powtarzam : pieprzysz bez sensu!
                            A co to jest "Życie Warszawy"? A może jeszcze to piśmidełko Wołka???
                            Ciągle piszesz o sobie, może ty masz po prostu rozdwojenie jaźni, od tego jest
                            doktor Jankowska w SP ZOZ Sulejówek, a skierowanie weź od Klimmowej razem z
                            badaniem do pozwolenia na broń...
                            Spadaj palancino!
                            --------------------

Jaka to szkoda, że takie właśnie scripta manent. Jedyne pocieszenie, że na
                            forum GW tak długo to one nie pozostaną...

Stary Miłośnik
                            • krzysztofplebs Re: Krzysztof Plebs powinien zostać nowym burmist 23.09.04, 00:03
                              Napracowałeś sie solidnie. Może wydaj od razu antologię mojej twórczości?!
                          • krzysztofplebs Re: Krzysztof Plebs powinien zostać nowym burmist 23.09.04, 00:02
                            Gość portalu: re napisał(a):

> Mnie ten gościu naprawdę się podoba. Ma własne zdanie i je przedstawia.
                            Dziękuję, co w zalewie zajadłości i zaciekłości: oponent vel sąsiad, vel ptak
                            vel Kirke vel Esik, vel Znajomy, vel Neo vel Bs "spod wezwania"
                            IP*neoplus.adsl.tp.net.pl lub jak kto woli: pstrąg velfałszywka krzysztof
                            plebs, vel Kot, vel gfg, vel pączek, vel Mieszkaniec, vel Podziwiak "spod
                            wezwania" IP*aster pl. aster.pl... etc. może narazić Cię na takie same ataki,
                            jakie od wielu miesięcy trwają na moją skromną osobę. Pozdrawiam ( oczwiście
                            nie tych od Kirke i gfg...)
                    • eraser19 Re: Krzysztof Plebs powinien zostać nowym burmist 25.10.04, 21:59
                      Gość portalu: Neo napisał(a):

> Naprawdę nie wiesz czemu?
                      > To poczytaj sobie jego liczne komentarze na tym forum.
                      Żeby je zrozumieć, trzeba także umić czytac...
                • krzysztofplebs Re: Krzysztof Plebs powinien zostać nowym burmist 22.09.04, 23:52
                  Akurat kosmiczna pomyłka... Ja się nie ukrywam pod kilkoma różnymi
                  pseudonimami, a ponieważ moje nazwisko również zostało na tym Forum
                  wielokrotnie ujawnione, to taki strzał jak Twój jest poniżej pasa!
                • krzysztofplebs Re: Krzysztof Plebs powinien zostać nowym burmist 30.09.04, 01:32
                  Sam o sobie buraku ogólnowojskowy nie zwykłem pisać...
                  • obserwator.2236 Re: Krzysztof Plebs powinien zostać nowym burmist 19.10.04, 17:33
                    A szkoda Plebs, może rozjaśniłbyś im trochę w tych zakutych pałach! Powinieneś
                    przewietrzyc im w mózgach szufladki
                    • krzysztofplebs Re: Krzysztof Plebs powinien zostać nowym burmist 19.10.04, 21:53

> A szkoda Plebs, może rozjaśniłbyś im trochę w tych zakutych pałach!
                      Powinieneś
                      > przewietrzyc im w mózgach szufladki
                      U nich?! To się po prostu nie da...
                      • obserwator.2236 Re: Krzysztof Plebs powinien zostać nowym burmist 20.10.04, 22:28
                        krzysztofplebs napisał:

> obserwator.2236 napisała:
                        >
                        > > A szkoda Plebs, może rozjaśniłbyś im trochę w tych zakutych pałach!
                        > Powinieneś
                        > > przewietrzyc im w mózgach szufladki
                        > U nich?! To się po prostu nie da...
                        Wiem, jak trudno "wybielić murzynów", ale swoją drogą zrobiłeś im niezłe pranie
                        mózgów. I tak trzymaj!!!!!!
                        • krzysztofplebs Re: Krzysztof Plebs powinien zostać nowym burmist 20.10.04, 23:10

> krzysztofplebs napisał:
                          >
                          > > obserwator.2236 napisała:
                          > >
                          > > > A szkoda Plebs, może rozjaśniłbyś im trochę w tych zakutych pałach!
                          > Hej, OBSERWATOR, przeceniasz przeciwnika: nie można zrobić prania czegoś,
                          czego się nie ma, albo to "ono" znajduje się w zaniku... Lubię Cię, ale nie
                          obrażaj Murzynów, bo zaraz nam tu wjedzie jakaś antyrasistowska krucjata np.
                          kowboj z Sulejówka...
                          > > Powinieneś
                          > > > przewietrzyc im w mózgach szufladki
                          > > U nich?! To się po prostu nie da...
                          > Wiem, jak trudno "wybielić murzynów", ale swoją drogą zrobiłeś im niezłe
                          pranie
                          >
                          > mózgów. I tak trzymaj!!!!!!
                • eraser19 Re: Krzysztof Plebs powinien zostać nowym burmist 25.10.04, 21:54
                  Gość portalu: Neo napisał(a):

> To chyba napisał sam Plebs,
                  > ale próżne jego nadzieje bowiem
                  > jak doniosła nam ostatnia „Lokalna” Jacek Wojciechowicz nie ma zam
                  > iaru
                  > zrezygnować z fuchy burmistrza.
                  > lokalna kłamie tak samo jak ty frajerze! Tylko laic ma nick NEO!
                  • krzysztofplebs Re: Krzysztof Plebs powinien zostać nowym burmist 25.10.04, 22:16
                    eraser19 napisał:
                    lokalna kłamie tak samo jak ty frajerze! Tylko laic ma nick NEO!
                    Lokalna rzeczywiście nie jest wiarygodna ( wiadomo Klimm, Zalewski, Chachulski -
                    ale nie burmistrz Sulejówka), ale akurat w sprawie Jacka Wojciechowicza
                    napisała prawdę. I bardzo dobrze, że pierwszy mądry burmistrz Wesołej nie
                    opuści jej tylko dlatego, że został posłem! Zawzse go popierałem i będę
                    popierał, a pierwszą propozycję "naczelnikowania" Wesołej odrzuciłem
                    dwadzieścia parę lat temu... Dopóki tu będą kręcić się takie typy jak
                    Kaźmierczak, Klimm, Wilk, Kuk, Zdzieborski and company za żadne pieniądze nie
                    zgodziłbym się na objęcie funkcji burmistrza...Dlatego tym bardziej podziwiam
                    Jacka Wojciechowicza, bo z tą czeredą trzeba mieć nerwy jak postronki!
          • eraser19 Re: Krzysztof Plebs powinien zostać nowym burmist 25.10.04, 21:52
            Gość portalu: pstrąg napisał(a):

> To zjedż je równo i odczuj smak oszołomie.
            Ależ karpik! zaskakujesz mnie słownictwem! Jakże ubogim sieroto....
            • krzysztofplebs Re: Krzysztof Plebs powinien zostać nowym burmist 25.10.04, 22:17
              eraser19 napisał:

> Gość portalu: pstrąg napisał(a):
              >
              > > To zjedż je równo i odczuj smak oszołomie.
              > Ależ karpik! zaskakujesz mnie słownictwem! Jakże ubogim sieroto....
              Jak to karpik czy inny tam ( jak mawiali pułkownicy Studium Wojskowego) - Neo,
              czy jak mu tam!
              • szepiet.07 Re: Krzysztof Plebs powinien zostać nowym burmist 05.11.04, 03:45
                krzysztofplebs napisał:
                Jak to karpik czy inny tam ( jak mawiali pułkownicy Studium Wojskowego) - Neo,
                czy jak mu tam!
                Pułkownicy w ogóle ciekawie mówią, jakimś takim slangiem...A co drugi to
                doktor. Jk mawiałjeden fotoreporter: "coto k***a za doktor, któy nawet
                zastrzyku nie umie zrobić...
                • nikita121 Re: "doktorek" pola walki wystąp! 11.11.04, 23:59
                  jest kilkoro takich "doktorków" pola walki w Wesołej.
    • wieloimienny Krzysztof Plebs powinien zostać nowym burmistrzem 12.11.04, 00:10
      Tak - to znawca problemów
      • krzysztofplebs Re: Krzysztof Plebs powinien zostać nowym burmist 12.11.04, 00:25
        Nawet ci nie dziękuję pedałku od "dykty". Skończysz na tę samą chorobę co
        Arafat, a wczesniej Lenin
        • nikita121 Re: Krzysztof Plebs powinien zostać nowym burmist 12.11.04, 00:33
          Nie wiedziałam, że Plebs to lekarz, ale diagnozę zdaje się postawił bez mydła
          • obserwator.2236 Re: Krzysztof Plebs powinien zostać nowym burmist 12.11.04, 00:54
            nikita121 napisała:

> Nie wiedziałam, że Plebs to lekarz, ale diagnozę zdaje się postawił bez mydła

To ilu zaraziłeś? Nie szoda ci dzieci?
      • obserwator.2236 Re: Krzysztof Plebs powinien zostać nowym burmist 12.11.04, 00:52
        wieloimienny napisał:

> Tak - to znawca problemów

Jak widać, to twoich. Zwłaszcza tych seksualnych...
    • wieloimienny Krzysztof Plebs powinien zostać nowym burmistrzem 12.11.04, 00:33
      Zrobi wiele dla dobra swojej społeczności.
      • nikita121 Re: Krzysztof Plebs powinien zostać nowym burmist 12.11.04, 00:40
        A ty zrób lepiej dobrze temu ślimmaczynie, bo chodzi kanałami i czeka na
        jakikolwiek wsad...
        • obserwator.2236 Re: Krzysztof Plebs powinien zostać nowym burmist 12.11.04, 00:56
          nikita121 napisała:

> A ty zrób lepiej dobrze temu ślimmaczynie, bo chodzi kanałami i czeka na
          > jakikolwiek wsad...

On już nie ma czym! Odpadło...
      • obserwator.2236 Re: Krzysztof Plebs powinien zostać nowym burmist 12.11.04, 00:55
        wieloimienny napisał:

> Zrobi wiele dla dobra swojej społeczności.

Wcale się nie mylisz!
        • Gość: re Re: Krzysztof Plebs powinien zostać nowym burmist IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.05, 21:30
          Nie powinniśmy zapominać, że wybory samorządowe już za dwa lata.
    • maciong1 Re: Krzysztof Plebs powinien zostać nowym burmist 12.01.05, 17:36
      Mysle ze sie do tego nie nadaje.za dużo ludzi mnie nienawidzi,zrobilem wiele
      krzywdy
      • Gość: gościu A byłeś już u spowiedzi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 18:24
        To czas najwyższy. Już cię paluchami ludzie wytykają (ale ciebie, biedaku, nie
        KP.!!)
    • obserwator.2236 Re: A byłeś już u spowiedzi? 14.01.05, 04:03
      a moim zdaniem Plebs ich zwyczajnie OLEWA. I ma rację!
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka