Gość: OPONENT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.04, 23:23 Weźcie go stąd!!! Czy ten pacan musi u nas mieszać? Czy wiecie, o kogo chodzi? Pozdrawiam wszystkich Wesołków ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krzysztofplebs Re: Sam się weź stąd!!! 21.09.04, 04:58 Sam się weź stąd jeśli umiesz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ptak Re: Sam się weź stąd!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 20:44 pelikan, wszystko łyknie! ale łoś, z niego! Odpowiedz Link Zgłoś
nikita121 Re: Sam się weź stąd!!! 25.10.04, 18:16 Gość portalu: ptak napisał(a): > pelikan, wszystko łyknie! ale łoś, z niego! Z ciebie lepszy "łykacz".No nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OPONENT Re: Weźcie go stąd!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 20:31 Uderz w stół, a nożyce się odezwą. Czy uważasz się za pacana? Chyba tak, skoro tak zareagowałeś Krzysiu!!! Hi hi ha :) Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofplebs Re: Weźcie go stąd!!! 22.09.04, 02:09 Uważam ciebie nie za pacana tylko za palanta, chociaz to obraza dla tej staropolskiej gry... Odpowiedz Link Zgłoś
nikita121 Re: Weźcie go stąd!!! 25.10.04, 18:19 krzysztofplebs napisał: > Uważam ciebie nie za pacana tylko za palanta, chociaz to obraza dla tej > staropolskiej gry... Nie obrażaj gier, są lepsze określenia. Np: ..j Odpowiedz Link Zgłoś
nikita121 Re: Weźcie go stąd!!! 25.10.04, 18:18 Gość portalu: OPONENT napisał(a): > Uderz w stół, a nożyce się odezwą. Czy uważasz się za pacana? Chyba tak, skoro > tak zareagowałeś Krzysiu!!! Hi hi ha :) HA, ha,ha, to nie poznajesz juz siebie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gonzo Re: Weźcie go stąd!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.09.04, 22:48 Ja też bardzo bym chciał, żeby go stąd zabrali. Zniszczył nasze forum... Odpowiedz Link Zgłoś
stary.milosnik Re: Weźcie go stąd!!! 22.09.04, 00:31 No właśnie. Kiedyś pisywało tutaj kilku-kilkunastu sąsiadów. Może niezbyt często, ale rzadko zdarzały się posty bezsensowne czy agresywne. Niestety, przez jednego niezrównoważonego stali bywalcy uciekli, bo co to za przyjemność obcować z miazmatami wydzielanymi przez "TEGO_KTOREGO_NAZWISKA_NIE_NALEZY_WYMAWIAC" (copyright 'Karpia')? Jest dla mnie rzeczą interesującą, co powoduje u niektórych osób, jak np. u Urbana, czy wyżej wspomnianego, taką zajadłość w anty-autopromocji? Zazwyczaj ludzie chcą, żeby inni o nich myśleli dobrze - bez względu na to, czy są ku temu podstawy, czy nie. A ci wręcz przeciwnie: będą robili wszystko, żeby samych siebie obrzydzić wszystkim wokół. Zaiste bardzo ciekawe zjawisko. Tyle tylko że niesmaczne. Ale kto powiedział, że życie musi być smaczne ;) Stary Miłośnik Odpowiedz Link Zgłoś
nikita121 Re: Smacznego!!! 25.10.04, 18:23 krzysztofplebs napisał: > Smacznego!!! No widzisz? Nawet nioe potrafią podziękować! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bywalec Re: Weźcie go stąd!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.04, 11:32 Stary Miłośniku wydaje mi się, że przeceniasz wiadomą osobę porównując ją do Urbana. Być może próbuje on naśladować Urbana, ale robi to bardzo nieudolnie , i tylko udało mu się osiągnąć efekt powszechnej negacji - bo talentu i błyskotliwości Urbana mu brak Określenie Karpia T_K_N_N_N_W jest pomysłowe, lecz zbyt długie , może lepszy byłby skrót T_K_M czyli ...... Ten Krzysztof Maciąg ? ;)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofplebs Re: Weźcie go stąd!!! 26.09.04, 12:11 To twoja opinia.Ja nie ma kompleksu Urbana, ale nie ty będziesz mnie oceniał, zajmij się lepiej swoją pracą jeżeli w ogóle taką masz... Odpowiedz Link Zgłoś
stary.milosnik Re: Weźcie go stąd!!! 26.09.04, 12:40 Gość portalu: Bywalec napisał(a): > wydaje mi się, że przeceniasz wiadomą osobę porównując ją do Urbana. [...] > bo talentu i błyskotliwości Urbana mu brak Zgadzam się całkowicie z Twoją diagnozą. > Określenie Karpia T_K_N_N_N_W jest pomysłowe, lecz zbyt długie , może lepszy > byłby skrót T_K_M czyli ...... Ten Krzysztof Maciąg ? ;)))))))) Też mi się podoba, bo krótkie i z podtekstem. Nie poproszę o zgodę na jego używanie, bo mam nadzieję, że nie będę musiał wspominać T_K_N_N_N_W vel T_K_M w tym miejscu. Pozdrawiam Stary Miłośnik Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofplebs Re: Weźcie go stąd!!! 26.09.04, 16:06 Jak ci coś nie pasuje możesz się z Wesołej wyprowadzić. Bez ciebie na pewno nie zginie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bywalec Re: Weźcie go stąd!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.04, 08:14 Stary Miłośniku Jeśli zajdzie taka potrzeba , proszę uprzejme, nie będę miał nic przeciwko. Z wyrazami szacunku Bywalec Odpowiedz Link Zgłoś
nikita121 Re: Weźcie go stąd!!! 25.10.04, 18:26 krzysztofplebs napisał: > do siebie piszesz?! A czy on potrafi w ogóle pisać? jeśli już, to jasne, że do siebie. A kto by go rozczytał? Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofplebs Re: Weźcie go stąd!!! 02.10.04, 00:16 A gdzie ty możesz bywać, gdzie cię wpuszczą...?! Odpowiedz Link Zgłoś
szepiet.07 Re: Skąd tu takie panisko?!! 30.10.04, 00:25 Zobaczcie moi drodzy, skąd tu się wzięło takie panisko, z odzysku...?! Odpowiedz Link Zgłoś
nikita121 Re: Weźcie go stąd!!! 25.10.04, 18:21 Gość portalu: Gonzo napisał(a): > Ja też bardzo bym chciał, żeby go stąd zabrali. Zniszczył nasze forum... Chyba nie mówisz tego poważnie? twoje marzenia nigdy sie nie spełnią. Chyba, że karp zamieni sie w złota rybkę! Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator.2236 Re: Weźcie go stąd!!! 19.10.04, 18:01 Gość portalu: OPONENT napisał(a): > Weźcie go stąd!!! > Czy ten pacan musi u nas mieszać? > Czy wiecie, o kogo chodzi? > Pozdrawiam wszystkich Wesołków ;) Pies cię drapał z takim poczuciem humoru. Ogarnia mnie jedynie litość nad tobą gościu Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofplebs Re: Weźcie go stąd!!! 19.10.04, 22:09 obserwator.2236 napisała: > Gość portalu: OPONENT napisał(a): > > > Weźcie go stąd!!! > > Czy ten pacan musi u nas mieszać? > > Czy wiecie, o kogo chodzi? > > Pozdrawiam wszystkich Wesołków ;) Pies cię drapał z takim poczuciem humor > u. > Ogarnia mnie jedynie litość nad tobą gościu OBSERWATORZE: to przecież normalne u tych co chwila zmieniających ksywę, niech mu będzie Oponent, może równie dobrze być Kirke, Józio, Fafik... Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator.2236 Re: Weźcie go stąd!!! 19.10.04, 22:37 Lepiej nie lituj się nade mną, bo możesz sobie zaszkodzić...Nie do ciebie skierowane były te słowa Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofplebs Re: Weźcie go stąd!!! 19.10.04, 22:39 obserwator.2236 napisała: > Lepiej nie lituj się nade mną, bo możesz sobie zaszkodzić...Nie do ciebie > skierowane były te słowa Oczywizda! Karpie i te inne krety wyłazić, tak jak niedopite "dżdżownice"!!! Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator.2236 Re: Weźcie go stąd!!! 19.10.04, 22:49 Plebs, nie rób sobie żartów, bo jak wyprowadzisz mnie z równowagi - zaznaczę cię odpowiednim kolorem Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofplebs Re: Weźcie go stąd!!! 20.10.04, 05:43 obserwator.2236 napisała: > Plebs, nie rób sobie żartów, bo jak wyprowadzisz mnie z równowagi - zaznaczę > cię odpowiednim kolorem Czyżby fioletowym?! Ale to wszystko OBSERWATORZE przez ten brak boryska, ckni mi się za prawdziwą polszczyzną - nie mylić z "meszczyzną"... A propos: znów cię przyatakowano ( i mnie również) na stronie, na którą nie mogłeś wejść. Tym razem jest coś o zapasach w kiślu i błocie. Dotychczas myślałem, że w Sulejówku jest tylko jedna specjalistka od tańca na rurze, ale widzę, że wszystkie usługi mogą być świadczone. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofplebs Re: Weźcie go stąd!!! 20.10.04, 05:49 krzysztofplebs napisał: > obserwator.2236 napisała: > > > Plebs, nie rób sobie żartów, bo jak wyprowadzisz mnie z równowagi - zazna > czę > > cię odpowiednim kolorem > Czyżby fioletowym?! Ale to wszystko OBSERWATORZE przez ten brak boryska, ckni > mi się za prawdziwą polszczyzną - nie mylić z "meszczyzną"... A propos: znów > cię przyatakowano ( i mnie również) na stronie, na którą nie mogłeś wejść. Tym > razem jest coś o zapasach w kiślu i błocie. Dotychczas myślałem, że w Sulejówku > > jest tylko jedna specjalistka od tańca na rurze, ale widzę, że wszystkie usługi > > mogą być świadczone. Uzupełniam o owy wpis Tammara:Wysłany: Paź 18, 2004 19:20:22 Cytat Nie miałem okazji na forum gazety, gdyż trzeba się tam logować, zwykli goście nie mogą się wypowiadać. Jednak proszę sobie poczytać moje posty na temat tej dyskusji przedstawione na tym forum. Wie Pan, ja nie porównywałbym tej stojącej na „wysokim” poziomie dyskusji do walki bokserskiej, raczej skłoniłbym się ku zapasom w błocie, albo w kisielu. Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator.2236 Re: Weźcie go stąd!!! 20.10.04, 11:45 Właśnie! To co dzieje się na forum przypomina mi zapasy w błocie. obrzydliwa walka i to na najniższym poziomie.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofplebs Re: Weźcie go stąd!!! 20.10.04, 23:13 obserwator.2236 napisała: > Właśnie! To co dzieje się na forum przypomina mi zapasy w błocie. obrzydliwa > walka i to na najniższym poziomie.Pozdrawiam Zapaśnicy ( a zanm ich sporo) by się obrazili na tych różnych mieszkańców, starych miłosników, fafików, kotów, etc. O borysku nie wspominam, bo to podobno element napływowy z Sulejówka, a poza tym mógł biedaczek zejść... Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator.2236 Re: Weźcie go stąd!!! 20.10.04, 23:59 Pomimo ateizmu, daj mu Boże jak najgorzej. Niech mu ziemia lekka będzie. Amen!!! Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofplebs Re: Weźcie go stąd!!! 21.10.04, 00:29 obserwator.2236 napisała: > Pomimo ateizmu, daj mu Boże jak najgorzej. Niech mu ziemia lekka będzie. Amen!! OBSERWATORZE, naprawdę szkoda ziemi, chyba jednak tylko długo trzeźwieje, bo właśnie minęła godzina duchów i jeszcze borysek nie straszy..., a i faiczek poszedł spać, jakiś taki skundlony... Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofplebs Re: Weźcie go stąd!!! 23.10.04, 22:54 obserwator.2236 napisała: > Pomimo ateizmu, daj mu Boże jak najgorzej. Niech mu ziemia lekka będzie. Amen!! Szkoda ziemi na to truchło, już to kiedyś gdzieś pisałem! Odpowiedz Link Zgłoś
nikita121 Re: Weźcie go stąd!!! 25.10.04, 18:14 Gość portalu: OPONENT napisał(a): > Weźcie go stąd!!! > Czy ten pacan musi u nas mieszać? > Czy wiecie, o kogo chodzi? > Pozdrawiam wszystkich Wesołków ;) Za chwilę, nie będzie ci tak wesoło.. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofplebs Re: Męczący OPONENT 25.10.04, 22:52 nikita121 napisała: > Gość portalu: OPONENT napisał(a): > Za chwilę, nie będzie ci tak wesoło.. Niech ta chwila będzie dla Oponenta wiecznością, niech się dłużej męczy... Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofplebs Re: Oponent niereformowalny! 26.10.04, 21:37 nikita121 napisała: Za chwilę, nie będzie ci tak wesoło.. Nikita ono to oponento jest tak niereformowalne jak nieboszczka PZPR Odpowiedz Link Zgłoś
eraser19 Re: Oponent niereformowalny! 29.10.04, 00:41 > nikita121 napisała: > Za chwilę, nie będzie ci tak wesoło.. > Nikita ono to oponento jest tak niereformowalne jak nieboszczka PZPR Albo jeszcze bardziej! Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofplebs Re: Nie wzieli mnie stąd!!! 30.10.04, 00:08 Gość portalu: OPONENT napisał(a): > Weźcie go stąd!!! > Czy ten pacan musi u nas mieszać? > Czy wiecie, o kogo chodzi? > Pozdrawiam wszystkich Wesołków ;) Czy mam ci zagrać na nosie Oponencie? Wiem, że ze "ślimmakiem" zagrałbyś na czym innym... Odpowiedz Link Zgłoś
szepiet.07 Re: Nie wzieli mnie stąd!!! 30.10.04, 00:26 Daj sobie siana Plebs nie graj takiemu, chyba że na cymbałach... Odpowiedz Link Zgłoś
szepiet.07 Re: Nie wzieli mnie stąd!!! 31.10.04, 01:53 Brawo Plebs nadal Cię nie wzięli Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator.2236 Re: ZBYT TWARDA SZTUKA 31.10.04, 01:57 I NA PEWNO NIE WEZMA SZEPIET! NIE ZNASZ JEGO MOZLIWOŚCI, ŻAŁUJ... Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofplebs Re: ZBYT TWARDA SZTUKA 31.10.04, 02:04 Ja sam chyba jeszcze nie znam, ale nie żałuję! Odpowiedz Link Zgłoś
nikita121 Re: ZBYT TWARDA SZTUKA 05.11.04, 01:48 krzysztofplebs napisał: > Ja sam chyba jeszcze nie znam, ale nie żałuję! Dajcie mi go w łapy! Odpowiedz Link Zgłoś
eraser19 Re: ZBYT TWARDA SZTUKA 06.11.04, 23:33 Słyszałem, że poszczuli jakimś wilczurem fafika, ale sie wylizuje Odpowiedz Link Zgłoś