Dodaj do ulubionych

Takich trzech, jak nas dwóch, nie ma ani jednego.

02.11.04, 22:23
Bez urazy dla kogokolwiek.
Mam po prostu dziasiaj dobry humor ;))
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • kszysztofplebs Re: Takich trzech, jak nas dwóch, nie ma ani jedn 02.11.04, 22:40
      cruel.trojan napisał:

> Bez urazy dla kogokolwiek.
      > Mam po prostu dziasiaj dobry humor ;))
      > Pozdrawiam

Ja też.
      Tylko krzysztofplebs ma jakoś niezbyt dobry... ;)))
      • szepiet.07 Re: Takich trzech, jak nas dwóch, nie ma ani jedn 02.11.04, 22:57
        kszysztofplebs napisała:

> cruel.trojan napisał:
        >
        > > Bez urazy dla kogokolwiek.
        > > Mam po prostu dziasiaj dobry humor ;))
        > > Pozdrawiam
        >
        > Ja też.
        > Tylko krzysztofplebs ma jakoś niezbyt dobry... ;)))
        Do czasu kretynku, poprawi mu się jak ciebie ( ten humor)opuści...
        • obserwator.2236 Re: Trzy razy komp! 02.11.04, 23:02
          Szepiet skończ dyskusję. Chyba post ci cos mówi. Wyluzuj. Teraz każda chwila
          jest ważna. Nie rób zmyłek.
      • cruel.trojan "KTO POD KIM DOŁKI KOPIE, TEN SAM W NIE WPADA" 03.11.04, 16:11
        kszysztofplebs napisała:

> cruel.trojan napisał:
        >
        > > Bez urazy dla kogokolwiek.
        > > Mam po prostu dziasiaj dobry humor ;))
        > > Pozdrawiam
        >
        > Ja też.

"KTO POD KIM DOŁKI KOPIE, TEN SAM W NIE WPADA"...
        Podszywanie się pod kogoś jest tylko oznaką własnej bezsilności "kSZysztofie..."
        AAAAAAAAAAffffffffffffeeeeeeeee.

• kszysztofplebs Re: "KTO POD KIM DOŁKI KOPIE, TEN SAM W NIE WPADA 03.11.04, 18:15
          cruel.trojan napisał:

> "KTO POD KIM DOŁKI KOPIE, TEN SAM W NIE WPADA"...
          > Podszywanie się pod kogoś jest tylko oznaką własnej bezsilności
          > "kSZysztofie... "
          > AAAAAAAAAAffffffffffffeeeeeeeee.

Masz rację, chociaż - ściśle rzecz biorąc - w tym wypadku brak podszywania się
          pod kogoś: bo login jednak się różni, tak jak różni się np. kotek i korek ;) Po
          prostu trzeba uważnie czytać...

Z drugiej jednak strony: ile razy napisałeś "AAAAAAAAAAffffffffffffeeeeeeeee"
          tym, którzy obrzucają błotem i g....m wszystkich i wszystko wokół, którzy
          czerpią przyjemność w rozwalaniu tego forum??? Wprawdzie podobają Ci się
          poglądy Plebsa (cóż, nie ma ludzi bez wad ;)), ale czy podobają Ci się także
          jego metody? Jeśli nie, to czemu nie prostestujesz? A jeśli tak, to bardzo mi
          przykro...

A poza tym możesz być spokojny: nie mam zamiaru nadużywać tego nicka, bo to, co
          chciałem osiągnąć, osiągnąłem, a odgrzewane kotlety mi nie smakują.
          Nie piszę, żebyś przekazał to Plebsowi dla uspokojenia jego nerwów, bo sam to
          przeczyta i najpewniej się odezwie. W dowolnej odmianie swojej jaźni...
          • cruel.trojan Autonomia. 03.11.04, 19:52
            kszysztofplebs napisała:

> cruel.trojan napisał:
            >
            >
            > > "KTO POD KIM DOŁKI KOPIE, TEN SAM W NIE WPADA"...
            > > Podszywanie się pod kogoś jest tylko oznaką własnej bezsilności
            > > "kSZysztofie... "
            > > AAAAAAAAAAffffffffffffeeeeeeeee.
            >
            > Masz rację, chociaż - ściśle rzecz biorąc - w tym wypadku brak podszywania
            się
            > pod kogoś: bo login jednak się różni, tak jak różni się np. kotek i korek ;)
            Po
            >
            > prostu trzeba uważnie czytać...
            >
            > Z drugiej jednak strony: ile razy napisałeś "AAAAAAAAAAffffffffffffeeeeeeeee"
            > tym, którzy obrzucają błotem i g....m wszystkich i wszystko wokół, którzy
            > czerpią przyjemność w rozwalaniu tego forum??? Wprawdzie podobają Ci się
            > poglądy Plebsa (cóż, nie ma ludzi bez wad ;)), ale czy podobają Ci się także
            > jego metody? Jeśli nie, to czemu nie prostestujesz? A jeśli tak, to bardzo mi
            > przykro...
            >
            > A poza tym możesz być spokojny: nie mam zamiaru nadużywać tego nicka, bo to,
            co
            >
            > chciałem osiągnąć, osiągnąłem, a odgrzewane kotlety mi nie smakują.
            > Nie piszę, żebyś przekazał to Plebsowi dla uspokojenia jego nerwów, bo sam to
            > przeczyta i najpewniej się odezwie. W dowolnej odmianie swojej jaźni...

Jeśli chodzi o czytanie to jeszcze rozrózniam litery, co też uczyniłem przy
            podkreśleniu "SZ" w napisanym przeze mnie imieniu.
            Co do poglądów to chciałbym zaznaczyć, że NIGDY nie podabała mi się, i nie
            podoba walka i sposoby, która jest przeprowadzana zarówno przez
            zwolenników "Plebsa" jak i jego przeciwników. Ale to jest Wasza taktyka do
            której nie pragnę przykładać ręki. Chociażby na wzgląd, że jestem mieszkańcem
            Wesołej chciałbym żeby ten czat nie odstraszał, lecz przyciągał co raz to
            nowych forumowiczów.
            Przeczytaj sobie "PIERWSZY" post z wątku "Propozycja nie do odrzucenia" i "...-
            BIS", reszta niestety nie jest związana z tematem. Nie ukrywam, że są tam też
            moje "naganne" wypowiedzi... Ale nie ja zacząłem "grę słów" i nawet nie mam
            takiego zamiaru.
            Prawdą jest, że słowo "AAAAAAAAAAffffffffffffeeeeeeeee" użyłem pierwszy raz,
            ale tylko dlatego, że wcześniej podjęta próba, poprzez "apel" w sposób
            kulturalny nie odniosła ŻADNEGO efektu (wręcz przeciwną "odezwę"), stąd też
            użyłem banalnego i prostego określenia dla zrozumienia przez wszystkch (nie
            chciałem przez to nikogo uraźić). Jeśli tak się stało to Przepraszam.
            Nawiązując jeszcze do metod, to niby "każda metoda jest dobra, aby była
            skuteczna"... ale uważam, że nie powinny tak być załatwiane sprawy przez osoby
            racjonalnie myślące.
            Mogę się pomylić, ale proszę zarówno jedną jak i drugą stronę, by nie rzucali
            obelgami przeciwników stwierdzeniami o ich braku "myślenia".
            Pragnę tylko, aby inne osoby (nie związane z polityką) zaglądające na nasze
            forum, nie kręcili głowami i stukali się w czoło czytając te wszystkie
            wypowiedzi i mówili, że miszkańcy Wesołej mają "nie pokolei poukładane" w
            głowie. Przynosimi sami sobie wstyd.
            Mam nadzieję, że nie zostanę "zlinczowany" na tym forum przez użytkowników, ale
            chociaż trochę poprawi to wartość tego miejsca.
            Pozdrawiam wszystkich. :)
            • cruel.trojan Re: Autonomia. 03.11.04, 20:02
              PS.I tak uważam, że Wilk powinien ponieść konsekwencje za swoje czyny i
              arogancję wobec mieszkańców.

"Niech sobie ten przepis przeczyta elita, że każda śmietanka na deser jest
              bita."
              • Gość: Fafik Re: Autonomia. IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.11.04, 22:42
                Konsekwencje powinni ponieść ci, którzy czyny narażone na konsekwencje
                popełnili. Od tego czy takie czyny zostały popełnione jest prokuratura, sąd. Na
                pewno nie jest od tego forum GW oraz opinie i sądy wyrażane przez niektórych
                forumowiczów.
                Pozdrawiam
                • krzysztofplebs Re: Autonomia. 04.11.04, 00:01
                  Gość portalu: Fafik napisał(a):

> Konsekwencje powinni ponieść ci, którzy czyny narażone na konsekwencje
                  > popełnili. Od tego czy takie czyny zostały popełnione jest prokuratura, sąd.
                  Na
                  >
                  > pewno nie jest od tego forum GW oraz opinie i sądy wyrażane przez niektórych
                  > forumowiczów.
                  > Pozdrawiam
                  Na pewno cię nie pozdrawiam!
                • szepiet.07 Re: Autonomia. 06.11.04, 22:19
                  Na pewno nie jest od tego forum GW oraz opinie i sądy wyrażane przez niektórych
                  > forumowiczów.
                  > Pozdrawiam
                  Ty zaczynasz sie mądrzyc jak ten dupek - prawniczek z Sulejówka, no wiesz ten
                  od ostatniej posługi...
                • obserwator.2236 Re: Autonomia. 06.11.04, 22:39

Na
                  >
                  > pewno nie jest od tego forum GW oraz opinie i sądy wyrażane przez niektórych
                  > forumowiczów.
                  > Pozdrawiam
                  Płyń z falami gnojówki faficzku!
            • krzysztofplebs Re: Autonomia. 04.11.04, 00:00
              cruel.trojan napisał:
              Jeśli chodzi o czytanie to jeszcze rozrózniam litery, co też uczyniłem przy
              podkreśleniu "SZ" w napisanym przeze mnie imieniu.
              Co do poglądów to chciałbym zaznaczyć, że NIGDY nie podabała mi się, i nie
              podoba walka i sposoby, która jest przeprowadzana zarówno przez
              zwolenników "Plebsa" jak i jego przeciwników. Ale to jest Wasza taktyka do
              której nie pragnę przykładać ręki. Chociażby na wzgląd, że jestem mieszkańcem
              Wesołej chciałbym żeby ten czat nie odstraszał, lecz przyciągał co raz to
              nowych forumowiczów.
              Przeczytaj sobie "PIERWSZY" post z wątku "Propozycja nie do odrzucenia" i "...-
              BIS", reszta niestety nie jest związana z tematem. Nie ukrywam, że są tam też
              moje "naganne" wypowiedzi... Ale nie ja zacząłem "grę słów" i nawet nie mam
              takiego zamiaru.
              Prawdą jest, że słowo "AAAAAAAAAAffffffffffffeeeeeeeee" użyłem pierwszy raz,
              ale tylko dlatego, że wcześniej podjęta próba, poprzez "apel" w sposób
              kulturalny nie odniosła ŻADNEGO efektu (wręcz przeciwną "odezwę"), stąd też
              użyłem banalnego i prostego określenia dla zrozumienia przez wszystkch (nie
              chciałem przez to nikogo uraźić). Jeśli tak się stało to Przepraszam.
              Nawiązując jeszcze do metod, to niby "każda metoda jest dobra, aby była
              skuteczna"... ale uważam, że nie powinny tak być załatwiane sprawy przez osoby
              racjonalnie myślące.
              Mogę się pomylić, ale proszę zarówno jedną jak i drugą stronę, by nie rzucali
              obelgami przeciwników stwierdzeniami o ich braku "myślenia".
              Pragnę tylko, aby inne osoby (nie związane z polityką) zaglądające na nasze
              forum, nie kręcili głowami i stukali się w czoło czytając te wszystkie
              wypowiedzi i mówili, że miszkańcy Wesołej mają "nie pokolei poukładane" w
              głowie. Przynosimi sami sobie wstyd.
              Mam nadzieję, że nie zostanę "zlinczowany" na tym forum przez użytkowników, ale
              chociaż trochę poprawi to wartość tego miejsca.
              Pozdrawiam wszystkich. :)
              Żebyś Ty jeszcze był prawdziwym CRUEL-em!
            • obserwator.2236 Re: Autonomia. 06.11.04, 22:38
              cruel.trojan napisał:

> kszysztofplebs napisała:
              >
              > > cruel.trojan napisał:
              > >
              > >
              > > > "KTO POD KIM DOŁKI KOPIE, TEN SAM W NIE WPADA"...
              > > > Podszywanie się pod kogoś jest tylko oznaką własnej bezsilności
              > > > "kSZysztofie... "
              > > > AAAAAAAAAAffffffffffffeeeeeeeee.
              > >
              > > Masz rację, chociaż - ściśle rzecz biorąc - w tym wypadku brak podszywani
              > a
              > się
              > > pod kogoś: bo login jednak się różni, tak jak różni się np. kotek i korek
              > ;)
              > Po
              > >
              > > prostu trzeba uważnie czytać...
              > >
              > > Z drugiej jednak strony: ile razy napisałeś "AAAAAAAAAAffffffffffffeeeeee
              > eee"
              > > tym, którzy obrzucają błotem i g....m wszystkich i wszystko wokół, którzy
              >
              > > czerpią przyjemność w rozwalaniu tego forum??? Wprawdzie podobają Ci się
              > > poglądy Plebsa (cóż, nie ma ludzi bez wad ;)), ale czy podobają Ci się ta
              > kże
              > > jego metody? Jeśli nie, to czemu nie prostestujesz? A jeśli tak, to bardz
              > o mi
              > > przykro...
              > >
              > > A poza tym możesz być spokojny: nie mam zamiaru nadużywać tego nicka, bo
              > to,
              > co
              > >
              > > chciałem osiągnąć, osiągnąłem, a odgrzewane kotlety mi nie smakują.
              > > Nie piszę, żebyś przekazał to Plebsowi dla uspokojenia jego nerwów, bo sa
              > m to
              > > przeczyta i najpewniej się odezwie. W dowolnej odmianie swojej jaźni...
              >
              >
              > Jeśli chodzi o czytanie to jeszcze rozrózniam litery, co też uczyniłem przy
              > podkreśleniu "SZ" w napisanym przeze mnie imieniu.
              > Co do poglądów to chciałbym zaznaczyć, że NIGDY nie podabała mi się, i nie
              > podoba walka i sposoby, która jest przeprowadzana zarówno przez
              > zwolenników "Plebsa" jak i jego przeciwników. Ale to jest Wasza taktyka do
              > której nie pragnę przykładać ręki. Chociażby na wzgląd, że jestem mieszkańcem
              > Wesołej chciałbym żeby ten czat nie odstraszał, lecz przyciągał co raz to
              > nowych forumowiczów.
              > Przeczytaj sobie "PIERWSZY" post z wątku "Propozycja nie do odrzucenia"
              i "...-
              > BIS", reszta niestety nie jest związana z tematem. Nie ukrywam, że są tam też
              > moje "naganne" wypowiedzi... Ale nie ja zacząłem "grę słów" i nawet nie mam
              > takiego zamiaru.
              > Prawdą jest, że słowo "AAAAAAAAAAffffffffffffeeeeeeeee" użyłem pierwszy raz,
              > ale tylko dlatego, że wcześniej podjęta próba, poprzez "apel" w sposób
              > kulturalny nie odniosła ŻADNEGO efektu (wręcz przeciwną "odezwę"), stąd też
              > użyłem banalnego i prostego określenia dla zrozumienia przez wszystkch (nie
              > chciałem przez to nikogo uraźić). Jeśli tak się stało to Przepraszam.
              > Nawiązując jeszcze do metod, to niby "każda metoda jest dobra, aby była
              > skuteczna"... ale uważam, że nie powinny tak być załatwiane sprawy przez
              osoby
              > racjonalnie myślące.
              > Mogę się pomylić, ale proszę zarówno jedną jak i drugą stronę, by nie rzucali
              > obelgami przeciwników stwierdzeniami o ich braku "myślenia".
              > Pragnę tylko, aby inne osoby (nie związane z polityką) zaglądające na nasze
              > forum, nie kręcili głowami i stukali się w czoło czytając te wszystkie
              > wypowiedzi i mówili, że miszkańcy Wesołej mają "nie pokolei poukładane" w
              > głowie. Przynosimi sami sobie wstyd.
              > Mam nadzieję, że nie zostanę "zlinczowany" na tym forum przez użytkowników,
              ale
              >
              > chociaż trochę poprawi to wartość tego miejsca.
              > Pozdrawiam wszystkich. :)
              Kładę lachę na twoje poglądy Trojan! To fakt, że jestes wredną szują, dlatego
              trzy ci w cztery! Chyba za dobrze ci życzę, co?
              • cruel.trojan Re: Autonomia. 07.11.04, 15:27
                obserwator.2236 napisała:

> cruel.trojan napisał:
                >
                > > kszysztofplebs napisała:
                > >
                > > > cruel.trojan napisał:
                > > >
                > > >
                > > > > "KTO POD KIM DOŁKI KOPIE, TEN SAM W NIE WPADA"...
                > > > > Podszywanie się pod kogoś jest tylko oznaką własnej bezsilnoś
                > ci
                > > > > "kSZysztofie... "
                > > > > AAAAAAAAAAffffffffffffeeeeeeeee.
                > > >
                > > > Masz rację, chociaż - ściśle rzecz biorąc - w tym wypadku brak pods
                > zywani
                > > a
                > > się
                > > > pod kogoś: bo login jednak się różni, tak jak różni się np. kotek i
                > korek
                > > ;)
                > > Po
                > > >
                > > > prostu trzeba uważnie czytać...
                > > >
                > > > Z drugiej jednak strony: ile razy napisałeś "AAAAAAAAAAffffffffffff
                > eeeeee
                > > eee"
                > > > tym, którzy obrzucają błotem i g....m wszystkich i wszystko wokół,
                > którzy
                > >
                > > > czerpią przyjemność w rozwalaniu tego forum??? Wprawdzie podobają C
                > i się
                > > > poglądy Plebsa (cóż, nie ma ludzi bez wad ;)), ale czy podobają Ci
                > się ta
                > > kże
                > > > jego metody? Jeśli nie, to czemu nie prostestujesz? A jeśli tak, to
                > bardz
                > > o mi
                > > > przykro...
                > > >
                > > > A poza tym możesz być spokojny: nie mam zamiaru nadużywać tego nick
                > a, bo
                > > to,
                > > co
                > > >
                > > > chciałem osiągnąć, osiągnąłem, a odgrzewane kotlety mi nie smakują.
                > > > Nie piszę, żebyś przekazał to Plebsowi dla uspokojenia jego nerwów,
                > bo sa
                > > m to
                > > > przeczyta i najpewniej się odezwie. W dowolnej odmianie swojej jaźn
                > i...
                > >
                > >
                > > Jeśli chodzi o czytanie to jeszcze rozrózniam litery, co też uczyniłem pr
                > zy
                > > podkreśleniu "SZ" w napisanym przeze mnie imieniu.
                > > Co do poglądów to chciałbym zaznaczyć, że NIGDY nie podabała mi się, i ni
                > e
                > > podoba walka i sposoby, która jest przeprowadzana zarówno przez
                > > zwolenników "Plebsa" jak i jego przeciwników. Ale to jest Wasza taktyka d
                > o
                > > której nie pragnę przykładać ręki. Chociażby na wzgląd, że jestem mieszka
                > ńcem
                > > Wesołej chciałbym żeby ten czat nie odstraszał, lecz przyciągał co raz to
                >
                > > nowych forumowiczów.
                > > Przeczytaj sobie "PIERWSZY" post z wątku "Propozycja nie do odrzucenia"
                > i "...-
                > > BIS", reszta niestety nie jest związana z tematem. Nie ukrywam, że są tam
                > też
                > > moje "naganne" wypowiedzi... Ale nie ja zacząłem "grę słów" i nawet nie m
                > am
                > > takiego zamiaru.
                > > Prawdą jest, że słowo "AAAAAAAAAAffffffffffffeeeeeeeee" użyłem pierwszy r
                > az,
                > > ale tylko dlatego, że wcześniej podjęta próba, poprzez "apel" w sposób
                > > kulturalny nie odniosła ŻADNEGO efektu (wręcz przeciwną "odezwę"), stąd t
                > eż
                > > użyłem banalnego i prostego określenia dla zrozumienia przez wszystkch (n
                > ie
                > > chciałem przez to nikogo uraźić). Jeśli tak się stało to Przepraszam.
                > > Nawiązując jeszcze do metod, to niby "każda metoda jest dobra, aby była
                > > skuteczna"... ale uważam, że nie powinny tak być załatwiane sprawy przez
                > osoby
                > > racjonalnie myślące.
                > > Mogę się pomylić, ale proszę zarówno jedną jak i drugą stronę, by nie rzu
                > cali
                > > obelgami przeciwników stwierdzeniami o ich braku "myślenia".
                > > Pragnę tylko, aby inne osoby (nie związane z polityką) zaglądające na nas
                > ze
                > > forum, nie kręcili głowami i stukali się w czoło czytając te wszystkie
                > > wypowiedzi i mówili, że miszkańcy Wesołej mają "nie pokolei poukładane" w
                >
                > > głowie. Przynosimi sami sobie wstyd.
                > > Mam nadzieję, że nie zostanę "zlinczowany" na tym forum przez użytkownikó
                > w,
                > ale
                > >
                > > chociaż trochę poprawi to wartość tego miejsca.
                > > Pozdrawiam wszystkich. :)
                > Kładę lachę na twoje poglądy Trojan! To fakt, że jestes wredną szują, dlatego
                > trzy ci w cztery! Chyba za dobrze ci życzę, co?

NIE MUSISZ OPISYWAĆ MI SWOICH UCIECH RELAKSACYJNYCH!!!
                FAKTEM JEST ŻE NAPRAWDĘ JESTEŚ CIEMNY. UTWIERDZA MNIE TO W PRZEKONANIU SKORO
                NAWET NIE WIESZ ŻE TO CZYM SIĘ ZABAWIASZ PISZE SIĘ PRZEZ CZTERY LITERY. ALE
                CZEGO JA MOGĘ OD CIEBIE WYMAGAĆ... JEST MI JEDYNIE PRZYKRO ŻE TACY JAK TY
                ZANIŻAJĄ POZIOM NA TYM ŚWIECIE.
                • eraser19 Re: Autonomia. 07.11.04, 15:42
                  cruel.trojan napisał:
                  NIE MUSISZ OPISYWAĆ MI SWOICH UCIECH RELAKSACYJNYCH!!!
                  FAKTEM JEST ŻE NAPRAWDĘ JESTEŚ CIEMNY. UTWIERDZA MNIE TO W PRZEKONANIU SKORO
                  NAWET NIE WIESZ ŻE TO CZYM SIĘ ZABAWIASZ PISZE SIĘ PRZEZ CZTERY LITERY. ALE
                  CZEGO JA MOGĘ OD CIEBIE WYMAGAĆ... JEST MI JEDYNIE PRZYKRO ŻE TACY JAK TY
                  ZANIŻAJĄ POZIOM NA TYM ŚWIECIE.
                  Samo nic się nie pisze CRUEL, tylko zostało lub jest napisane. Jak widzę wiesz
                  czym się zabawiasz ( oczywiście 4 litery)i baw się dalej, ale beze mnie!
                  Poniał?!
                  • cruel.trojan Re: Autonomia. 07.11.04, 15:49
                    eraser19 napisał:

> cruel.trojan napisał:
                    > NIE MUSISZ OPISYWAĆ MI SWOICH UCIECH RELAKSACYJNYCH!!!
                    > FAKTEM JEST ŻE NAPRAWDĘ JESTEŚ CIEMNY. UTWIERDZA MNIE TO W PRZEKONANIU SKORO
                    > NAWET NIE WIESZ ŻE TO CZYM SIĘ ZABAWIASZ PISZE SIĘ PRZEZ CZTERY LITERY. ALE
                    > CZEGO JA MOGĘ OD CIEBIE WYMAGAĆ... JEST MI JEDYNIE PRZYKRO ŻE TACY JAK TY
                    > ZANIŻAJĄ POZIOM NA TYM ŚWIECIE.
                    > Samo nic się nie pisze CRUEL, tylko zostało lub jest napisane. Jak widzę
                    wiesz
                    > czym się zabawiasz ( oczywiście 4 litery)i baw się dalej, ale beze mnie!
                    > Poniał?!

Biorąc pod uwagę chwilę w której odpowiadasz na post to twoje słową zostały
                    napisane czy są napisane??? A może jednak są pisane!!!
                    Nawet nie chcę się wtrącać w ten wasz trójącik!!!
          • krzysztofplebs Re: "KTO POD KIM DOŁKI KOPIE, TEN SAM W NIE WPADA 03.11.04, 23:56
            kszysztofplebs napisała:

> cruel.trojan napisał:
            >
            >
            > > Podszywanie się pod kogoś jest tylko oznaką własnej bezsilności
            > > "kSZysztofie... "
            > > AAAAAAAAAAffffffffffffeeeeeeeee.
            >
            > Masz rację, chociaż - ściśle rzecz biorąc - w tym wypadku brak podszywania
            się
            > pod kogoś: bo login jednak się różni, tak jak różni się np. kotek i korek ;)
            Po
            >
            > prostu trzeba uważnie czytać...
            >
            > Z drugiej jednak strony: ile razy napisałeś "AAAAAAAAAAffffffffffffeeeeeeeee"
            > tym, którzy obrzucają błotem i g....m wszystkich i wszystko wokół, którzy
            > czerpią przyjemność w rozwalaniu tego forum??? Wprawdzie podobają Ci się
            > poglądy Plebsa (cóż, nie ma ludzi bez wad ;)), ale czy podobają Ci się także
            > jego metody? Jeśli nie, to czemu nie prostestujesz? A jeśli tak, to bardzo mi
            > przykro...
            >
            > A poza tym możesz być spokojny: nie mam zamiaru nadużywać tego nicka, bo to,
            co
            >
            > chciałem osiągnąć, osiągnąłem, a odgrzewane kotlety mi nie smakują.
            > Nie piszę, żebyś przekazał to Plebsowi dla uspokojenia jego nerwów, bo sam to
            > przeczyta i najpewniej się odezwie. W dowolnej odmianie swojej jaźni...
            W dowolnym zrozumiałym przez ciebie pseudo "krzysztofie plebsie" ( przez "sz")
            języku oczywiście się odzywam. Nic nie osiągnąłeś! Niedługo nie będziesz
            nadużywał ani tego, ani żadnego innego nicka, a na kotlety raczej cię nie
            stać...Nawet odgrzewane!
        • krzysztofplebs Re: "Taki Cruel, jak z koziej... 03.11.04, 23:51
          cruel.trojan napisał:
          Tylko krzysztofplebs ma jakoś niezbyt dobry... ;)))
          "KTO POD KIM DOŁKI KOPIE, TEN SAM W NIE WPADA"...
          Podszywanie się pod kogoś jest tylko oznaką własnej bezsilności "kSZysztofie...
          - jesteś taki CRUEL, jak z koziej dupy trąba, ja akurat się pod nikogo nie
          podszywam i nie podszywałem, ale może zacznę skoro mam tutaj tego śmiecia z
          waszej strony tyle...
          • szepiet.07 Re: "Taki Cruel, jak z koziej... 04.11.04, 00:26
            krzysztofplebs napisał:

> cruel.trojan napisał:
            > "KTO POD KIM DOŁKI KOPIE, TEN SAM W NIE WPADA"...
            > Podszywanie się pod kogoś jest tylko oznaką własnej
            bezsilności "kSZysztofie...
            > - jesteś taki CRUEL, jak z koziej dupy trąba, ja akurat się pod nikogo nie
            > podszywam i nie podszywałem, ale może zacznę skoro mam tutaj tego śmiecia z
            > waszej strony tyle...
            Tak trzymaj Plebs!
            • krzysztofplebs Re: "Taki Cruel, jak z koziej... 05.11.04, 00:30
              szepiet.07 napisał:

> krzysztofplebs napisał:
              >
              > > cruel.trojan napisał:
              > > Tylko krzysztofplebs ma jakoś niezbyt dobry... ;)))
              > > Podszywanie się pod kogoś jest tylko oznaką własnej
              > bezsilności "kSZysztofie...
              > > - jesteś taki CRUEL, jak z koziej dupy trąba, ja akurat się pod nikogo ni
              > e
              > > podszywam i nie podszywałem, ale może zacznę skoro mam tutaj tego śmiecia
              > z
              > > waszej strony tyle...
              > Tak trzymaj Plebs!
              Bedę trzymał! A tych śmieci z Karpiem, Bliskim sąsiadem i starym milosnikiem
              najchętniej za gardło!
              • obserwator.2236 Re: Zawiedziony? 06.11.04, 22:45
                Swego czasu PLEBS, broniłeś Cruela...Mam chyba lepszą intuicję od Ciebie...
                • eraser19 Re: Zawiedziony? 06.11.04, 23:07

> Swego czasu PLEBS, broniłeś Cruela...Mam chyba lepszą intuicję od Ciebie...
                  Z tego co wiem, to Cruel kilka razy podparł Plebsa, ale miłości nigdy wielkiej
                  nie było. Cruel mieszka gdzieś tam za torami, chyba w JW.
                  • obserwator.2236 Re: Zawiedziony? 06.11.04, 23:10
                    Nie musisz mi mówić, wiem o tym doskonale!
                    • eraser19 Re: Czy ktoś widział? 06.11.04, 23:28
                      Tę matuzalemową? Podobno handluje jakimiś kosmetykami, czy szmatami i nie ma
                      czasu na rajcowanie ( sprawowanie funkcji radnej żeby nie było wątpliwości)
                      • obserwator.2236 Re: Czy ktoś widział? 06.11.04, 23:42
                        eraser19 napisał:

> Tę matuzalemową? Podobno handluje jakimiś kosmetykami, czy szmatami i nie ma
                        > czasu na rajcowanie ( sprawowanie funkcji radnej żeby nie było wątpliwości)
                        Niby zaradna, a taka (bez) radna...
                        • eraser19 Re: Czy ktoś widział? 06.11.04, 23:44

> eraser19 napisał:
                          >
                          > > Tę matuzalemową? Podobno handluje jakimiś kosmetykami, czy szmatami i nie
                          > ma
                          > > czasu na rajcowanie ( sprawowanie funkcji radnej żeby nie było wątpliwośc
                          > i)
                          > Niby zaradna, a taka (bez) radna...
                          No właśnie i do tego kucharka
                          • szepiet.07 Re: Czy ktoś widział? 07.11.04, 12:33
                            ostatnio nie widziałem i nie chcę tego "piękna" zobaczyć...
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka