kszysztofplebs 02.11.04, 23:24 Ale wam pogoniłem kota, chłe, chłe, chłe... Ganiacie po wątkach jak kot z pęcherzem, a ja tutaj :))) A kuku... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szepiet.07 Re: Plebsie (obserwator, szepiet itp) 02.11.04, 23:36 kszysztofplebs napisała: > Ale wam pogoniłem kota, chłe, chłe, chłe... > Ganiacie po wątkach jak kot z pęcherzem, a ja tutaj :))) > A kuku... JESZCZE ŻYJESZ TRUTNIU?! Twój czas minął bezpowrotnie... Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator.2236 Re: Plebsie (obserwator, szepiet itp) 02.11.04, 23:36 Zaraz spadniesz i to z wielkim hukiem. Oj zaboli cię ku ku! Odpowiedz Link Zgłoś
nikita121 Re: Plebsie (obserwator, szepiet itp) 04.11.04, 00:37 obserwator.2236 napisała: > Zaraz spadniesz i to z wielkim hukiem. Oj zaboli cię ku ku! OBSERWATORZE zapomniałeś o Nikicie, a ja mu też dam popalić temu przez "sz" Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofplebs Re: Plebsie (obserwator, szepiet itp) 05.11.04, 00:29 nikita121 napisała: > obserwator.2236 napisała: > > > Zaraz spadniesz i to z wielkim hukiem. Oj zaboli cię ku ku! > OBSERWATORZE zapomniałeś o Nikicie, a ja mu też dam popalić temu przez "sz" Ten "kszy" nie zasługuje nawet na zajmowanie się padliną, bo jest to padlina... Odpowiedz Link Zgłoś
szepiet.07 Re: Plebsie (obserwator, szepiet itp) 06.11.04, 22:20 krzysztofplebs napisał: > nikita121 napisała: > > > obserwator.2236 napisała: > > > > > Zaraz spadniesz i to z wielkim hukiem. Oj zaboli cię ku ku! > > OBSERWATORZE zapomniałeś o Nikicie, a ja mu też dam popalić temu przez "s > z" > Ten "kszy" nie zasługuje nawet na zajmowanie się padliną, bo jest to padlina... Ścierwo nie pierwszy raz się podszyło Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator.2236 Re: Plebsie (obserwator, szepiet itp) 06.11.04, 22:30 szepiet.07 napisał: > krzysztofplebs napisał: > > > nikita121 napisała: > > > > > obserwator.2236 napisała: > > > > > > > Zaraz spadniesz i to z wielkim hukiem. Oj zaboli cię ku ku! > > > OBSERWATORZE zapomniałeś o Nikicie, a ja mu też dam popalić temu pr > zez "s > > z" > > Ten "kszy" nie zasługuje nawet na zajmowanie się padliną, bo jest to > padlina... > Ścierwo nie pierwszy raz się podszyło Niech spieprza na drzewo pompować liście! Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofplebs Re: Plebsie (obserwator, szepiet itp) 06.11.04, 22:35 obserwator.2236 napisała: Ścierwo nie pierwszy raz się podszyło Niech spieprza na drzewo pompować liście! On raczej niczego nie potrafi, tylko pieprzyć głupoty oczywiście i wymyślać coraz to nowe ksywy... Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator.2236 Re: Plebsie (obserwator, szepiet itp) 06.11.04, 22:29 krzysztofplebs napisał: > nikita121 napisała: > > > obserwator.2236 napisała: > > > > > Zaraz spadniesz i to z wielkim hukiem. Oj zaboli cię ku ku! > > OBSERWATORZE zapomniałeś o Nikicie, a ja mu też dam popalić temu przez "s > z" > Ten "kszy" nie zasługuje nawet na zajmowanie się padliną, bo jest to padlina... A jaka śmierdząca, tfu!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofplebs Re: Plebsie (obserwator, szepiet itp) 06.11.04, 22:37 obserwator.2236 napisała: A jaka śmierdząca, tfu!!!!!!!!!!! Jak nie przymierzając jedna taka w Sulejówku - Miłośnie i od razu Ci OBSERWATORZE mówię, że to nie jest B.J., bo ona mieszka w centrum Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator.2236 Re: Plebsie (obserwator, szepiet itp) 06.11.04, 23:45 krzysztofplebs napisał: > obserwator.2236 napisała: > A jaka śmierdząca, tfu!!!!!!!!!!! > Jak nie przymierzając jedna taka w Sulejówku - Miłośnie i od razu Ci > OBSERWATORZE mówię, że to nie jest B.J., bo ona mieszka w centrum W centrum? Chyba UWAGI... Odpowiedz Link Zgłoś
szepiet.07 Re: Plebsie (obserwator, szepiet itp) 07.11.04, 00:28 obserwator.2236 napisała: > krzysztofplebs napisał: > > > obserwator.2236 napisała: > > A jaka śmierdząca, tfu!!!!!!!!!!! > > Jak nie przymierzając jedna taka w Sulejówku - Miłośnie i od razu Ci > > OBSERWATORZE mówię, że to nie jest B.J., bo ona mieszka w centrum > W centrum? Chyba UWAGI... Też ją to dotknie! Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator.2236 Re: Krzywda boli 07.11.04, 00:58 Nie lubię nikogo krzywdzić, ale B.J.chętnie spaliłbym na stosie. Wiem, że to boli, ale ona chyba nie ma czucia i uczucia. Jak myślisz Szepietku? Odpowiedz Link Zgłoś
szepiet.07 Re: Krzywda boli 07.11.04, 12:32 obserwator.2236 napisała: > Nie lubię nikogo krzywdzić, ale B.J.chętnie spaliłbym na stosie. Wiem, że to > boli, ale ona chyba nie ma czucia i uczucia. Jak myślisz Szepietku? Nie pisz tak pieszczotliwie, bo jeszcze gotów mnie zaatakować ślimmak, a co do B.J. to słabo by się na tym stosie paliła, chudzina... Odpowiedz Link Zgłoś
nikita121 Re: Krzywda boli 11.11.04, 00:41 Tych stosów ( nie mylić z takim jednym dziennikarzyną)przydałoby się więcej... Odpowiedz Link Zgłoś
wieloimienny Plebsie (obserwator, szepiet itp itp itd) 11.11.04, 19:40 kszysztofplebs napisała: Ale wam pogoniłem kota, chłe, chłe, chłe I dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator.2236 Re: Wpadłes w pułapkę! 11.11.04, 20:03 Kota to ty i może pogoniłeś, albo ganiasz, bo cóż więcej mógłbyś robić łachudro! ale sam wpadłes w niezła pułapkę gamoniu! Odpowiedz Link Zgłoś
szepiet.07 Re: Wpadłes w pułapkę! 11.11.04, 20:07 obserwator.2236 napisała: > Kota to ty i może pogoniłeś, albo ganiasz, bo cóż więcej mógłbyś robić > łachudro! ale sam wpadłes w niezła pułapkę gamoniu! Obserwatorze zbyt łagodnie z nim postępujesz. Ten wieloimienny fafiko-kret, czy inny karp zasługuje tylko na spuszczenie do szamba! Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator.2236 Re: Wpadłes w pułapkę! 11.11.04, 20:37 szepiet.07 napisał: > obserwator.2236 napisała: > > > Kota to ty i może pogoniłeś, albo ganiasz, bo cóż więcej mógłbyś robić > > łachudro! ale sam wpadłes w niezła pułapkę gamoniu! > Obserwatorze zbyt łagodnie z nim postępujesz. Ten wieloimienny fafiko-kret, czy > > inny karp zasługuje tylko na spuszczenie do szamba! Niech się sam spuszcza! Nie mam najmniejszego zamiaru mu w tym pomagać! No...jak będzie trzeba, to jedynie może dostać ode mnie kopa na rozpęd. Odpowiedz Link Zgłoś
szepiet.07 Re: Plebsie (obserwator, szepiet itp itp itd) 11.11.04, 20:05 wieloimienny napisał: > kszysztofplebs napisała: Ale wam pogoniłem kota, chłe, chłe, chłe > > I dobrze Sobie wieloimienny pogoń, jeżeli go w ogóle masz...?! Odpowiedz Link Zgłoś
wieloimienny Plebsie (obserwator, szepiet itp) 11.11.04, 20:37 Pozdrowienia dla Plebsa i jego przyjaciół Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofplebs Re: Plebsie (obserwator, szepiet itp) 11.11.04, 23:01 Płyta chodnikowa ci się zacięła na pysku fafiku Odpowiedz Link Zgłoś
eraser19 Re: Plebsie (obserwator, szepiet itp) 11.11.04, 23:17 I chyba ciężka to płyta bo truchło zamilkło. Oby na wieczność! Odpowiedz Link Zgłoś
wieloimienny Plebsie (obserwator, szepiet itp) 12.11.04, 00:11 Brawo KrzysztofPlebs Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofplebs Re: Plebsie (obserwator, szepiet itp) 12.11.04, 00:23 wieloimienny napisał: > Brawo KrzysztofPlebs Coś ci się odpięło? leć do ślimmaczka, może się zaspokoisz Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator.2236 Re: Ty kreaturo! 12.11.04, 00:24 Męczy mnie twoja obecność, zabieraj zabawki i spieprzaj na swoje podwórko! POTWORZE... Odpowiedz Link Zgłoś
nikita121 Re: Ty kreaturo! 12.11.04, 00:42 obserwator.2236 napisała: > Męczy mnie twoja obecność, zabieraj zabawki i spieprzaj na swoje podwórko! > POTWORZE... Ta żalosna kreatura wieloimmienna zmieniła taktykę, zaraz się pewnie zachłystnie pochlebstwami dla Plebsa. Ale dlaczego jeszcze mu nie zamknęli kawiarenki? Odpowiedz Link Zgłoś
wieloimienny Plebsie (obserwator, szepiet itp) 12.11.04, 00:33 Także Ich podziwiam. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: obserwator.2236 Re: Plebsie (obserwator, szepiet itp) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.04, 00:46 No dobra, podziwiaj i spadaj już stąd. Żona naumiała się już obsługiwać komputer czy jeszcze nie? Chyba nie, bo dostałbyś niezły wpierd.l, gdyby widziała co piszesz! Do wyra! Odpowiedz Link Zgłoś
666na6 Re: Plebsie (obserwator, szepiet itp) 19.11.04, 19:58 opanuj swój zapał człeku bo ci to zaszkodzi ( z małej Ci specjalnie plebsie) Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofplebs Re: Plebsie (obserwator, szepiet itp) 19.11.04, 23:28 999na9 czy 666na6 wsio ryba martw się o siebie! Odpowiedz Link Zgłoś
wieloimienny Re: Plebsie (obserwator, szepiet itp) 19.11.04, 22:31 Dzięki za porady Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofplebs Re: Plebsie (obserwator, szepiet itp) 19.11.04, 23:29 wieloimienny napisał: > Dzięki za porady Nie dziękuj za wcześnie, bo może być czkawka... Odpowiedz Link Zgłoś
szepiet.07 Re: Czkawka 19.11.04, 23:57 I pewnie będzie połączona z głośnym bekaniem Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator.2236 Re: Czkawka 20.11.04, 01:07 eraser19 napisał: > Oj odbije się im odbije... Chyba najbardziej na grzbietach... Odpowiedz Link Zgłoś