Dodaj do ulubionych

Języki obce w Wesołej i okolicach

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 18:16
Szukam lekcji niemieckiego w Wesolej i okolicach, prosze o pomoc w
znalezieniu nauczyciela z naszych okolic, w zamian polecam lekcje z
nastepujacych jezykow u nastepujacych osob:

angielski-p.Grazyna Tucholska tel. 7739939/Wesola

angielski/wloski - p.Kinga Sadley tel.7739564/Wola Grzyb.

rosyjski-p.Olga Krutikow tel. 7734087/Wesola

francuski-p.Magdalena Lewandowska tel.7831678/Sulejowek

Wszystkie te osoby przygotowaly doskonale mnie i moich
kolegow/kolezanki/rodzicow/ rodzenstwo do roznych egzaminow, nauczyly rzeczy
wczesniej niezrozumialych, wiec polecam z cala odpowiedzialnoscia !!!

W zamian prosze o kontakt na NIEMIECKI!!

niemiecki-???????????????????????????????????
Obserwuj wątek
    • Gość: grazka Re: Języki obce w Wesołej i okolicach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 09:21
      Czesc . Polecam Pania Anie z Sulejówka. To taka fajna kobietka ok 30-35 lat. Ma
      doskonale podejscie do ucznia i zna sie na uczeniu. W tym roku sprawdza matury,
      ale sadze, ze dasz rade sie do niej dostac jeszcze. Tlumaczy w bardzo prosty
      sposob i nawet polubilam niemiecki :)))) no i z jedynki poprawilam sie na
      czworke :D
      Kontakt do niej : tel 0 602 122 608
      lub GG 421363
      • Gość: wojtek Języki obce w Wesołej i okolicach - SULEJOWEK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 23:07
        Ja tez chodze na lekcje do pani Ani. Jest super ! Umiem juz odmieniac
        przymiotniki a do tej pory to byla czarna magia :D
        Lekcje na luzie ale mozna duzo skorzystac
        Polecajka z gwarancjom :))))
    • Gość: patysio Re: Języki obce w Wesołej i okolicach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 17:36
      Cześć!
      Włoski w Sulejówku Miłoesnej u p.Asi! Zaczęłem chodzić dwa miesiące temu, a na
      koniec roku mam czwórkę a byłem zagrożony. Telefon do niej 505.63.55.62.
      Wiem że też robi tłumaczenia.

• krutikow Re: Języki obce w Wesołej i okolicach 27.06.05, 12:25
        Dziekuje za mile slowa, Ewo i zapraszam chetnych na rosyjski /od zera i na
        uzupelnienie wiadomosci np. przed matura 2006/ podczas planowanych przeze
        mnie kursow letnich przy samowarze i ognisku w towarzystwie goszczacych u mnie
        latem Rosjan.
        Pozdrawiam Olga Krutikow
    • naanaaa Re: Języki obce w Wesołej i okolicach 29.06.05, 12:16
      Nawet nie wiedzialam, ze tu o mnie pisza :) Jest mi niezmiernie milo - dziekuje
      Wam , moje mile Zaczki :)
      Faktycznie - ucze niemieckiego - juz od dobrych kilkunastu lat. Ukonczylam
      Filologie NIemiecka na UW kier. metodyka nauczania. Ucze w liceum , prowadze
      lektoraty na wyzszej uczelni a takze - jestem egzaminatorem OKE (tzw Nowa
      Matura). Uwielbiam swoja prace, ciesze sie z kazdego sukcesu moich uczniow , a
      wyniki moich tegorocznych Maturzystow przerosly moje najsmielsze oczekiwania
      (min 85%)! Alez jestem z Nich DUMNA!!!
      Nie chce sie tu zbytnio reklamowac - moi uczniowie juz to za mnie zrobili , ale
      serdecznie zapraszam kazda osobe, ktora chcialby sprobowac sil w tym wcale
      nietrudnym jezyku :)
      Pozdrawiam serdecznie moich wszystkich uczniow - tych bylych, obecnych i
      przyszlych .
      Kontakt do mnie (juz ktos to zrobil ale przypomne raz jeszcze , a co mi tam !)
      tel 0 602 122 608 ; 423 89 29 lub e-mail gazetowy .
      • Gość: Aga Re: Języki obce w Wesołej i okolicach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 10:58
        Mialam moznosc wziac udzial w spotkaniu z nativami, ktorzy goscili w Wesolej,
        to bylo prawie tydzien temu, a z wrazenia i wysilku jestem mokra do dzis.
        Wiosna matura, a ja w swobodnej rozmowie przy herbacie i szarlotce rozumialam
        co 3 pytanie, ufff, z odpowiedzia na nie bylo jeszcze gorzej, a do nowej matury
        trzeba sporo umiec, jak sie zorientowalam po tegorocznej, egzaminatorzy na
        wewnetrznej prowadza po opowiedzeniu przez zdajacego , co jest na zdjeciu,
        obrazku, rysunku, 10-15 minutowa konwersacje na dany temat i posuwaja sie coraz
        dalej, do spraw spolecznych, roli i miejsca staruszkow, mlodziezy itd. /w
        zaleznosci od obrazka/ w spoleczenstwie, panstwie, o ich sytuacji zawodowej,
        marerialnej, zabezpieczeniu socjalnym....Chyba poszukam jeszcze jakis native i
        pojde z nimi na basen albo co?
        • Gość: Oluchna Re: Języki obce w Wesołej i okolicach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 01:59
          A jakie sa ceny lekcji w Wesolej, czy nizsze niz w centrum Wawy? Macie jakies
          doswiadczenia?
          • krolik-ok Re: Języki obce w Wesołej i okolicach 29.08.05, 10:34
            Ok. 50 zl. za godzine, niekiedy poltorej.
      • Gość: Joanna Re: Języki obce w Wesołej i okolicach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.06, 20:44
        Mój syn uczy się u P. Ani. Na koniec piątej klasy miał 2. Po pół roku nauki na
        I półrocze szóstej klasy na 5 i chce walczyć o 6 na koniec roku.A wcale pilny
        nie jest. Z przyjemnością chodzi do P.Ani.Jest genialna. Kocha to co robi i
        pozytywną energię przekazuje dziecom.
        Polecam i pozdrawiam.
    • 52b1 Re: Języki obce w Wesołej i okolicach 31.08.05, 15:38
      Pani Ewo prosze sie skontaktować z Agnieszka z Sulejowka, udzielala lekcji
      dzieciom i mlodziezy zagrożonej z jezyka niemieckiego z bardzo dobrym
      skutkiem - dzieci przygotowuja sie do zdawania certyfikatow( dzieci z Wesolej)
      a chlopak z LO zdal na germanistyke - tel 7834334
      • Gość: atm Re: Języki obce w Wesołej i okolicach IP: *.aig.pl 31.08.05, 16:54
        Witam,

poszukuje native speakera j.ang.
        mile widziany business English
        z terenu Wesolej lub Starej Milosnej.

warunek = rachunek :)

pozdrawiam
        atm
    • Gość: Gosiak niemiecki p.Ania Sulejówek tel.0 602 122 608 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.05, 15:22
      Polecam z czystym sumieniem.
      Pani Ania uczy w LO i jest Egzaminatorem OKE. Moja corka u niej uczy sie 3 rok
      i juz ma zdany certyfikat ZD z bardzo dobrym wynikiem.
      Tlumaczy bardzo przystepnie i skutecznie
      Cena 30zl / 60 min
      tel . 423 89 29 lub kom 602 122 608
      • Gość: Jolka Native w Wesolej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.05, 23:24
        Z tym nie jest chyba najlatwiej. W Sulejowku jest Nigeryjczyk, bodajze, ktory
        uczy niezle, ale jak go znalezc?
        • Gość: Jan Re: Native w Wesolej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 19:11
          Bardzo dobrze, ze jest tu taki watek, bo na poczatku roku szkolnego takie info
          sa bardzo przydatne.
          • Gość: aania Re: Native w Wesolej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.05, 21:45
            w Wesołej mieszka native ale tez nie mam numeru. Zorientowanych prosze o info
            albo numer tel. Mi nie zalezy na fakturze.
            • Gość: Ewa Re: Native w Wesolej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.05, 21:50
              A skad wiesz, uczy sie ktos u niego? W ktorej czesci Wesolej?
              • krutikow Re: Native w Wesolej 06.10.05, 11:09
                W miesieczniku reklamowym "Jedynka" ukazal sie anons *Angielski z Anglikiem,
                dyplomowany nauczyciel z Londynu, tel. 7733899.
                • stary.milosnik Re: Native w Wesolej 06.10.05, 16:41
                  Można byłoby pewnie dodać Tom Law's School w SM: o ile mi wiadomo Tom też
                  native :)
                  Szczegóły zobacz www.tomlaws.edu.pl/
                  • Gość: Natalka Re: Native w Wesolej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.05, 12:59
                    A Tom Low sam uczy, czy tylko zatrudnia ludzi? Ilu jest rzeczywistych native na
                    ilu Polakow-lektorow? Dzieki za opdo. i pozdro!!
                    • stary.milosnik Re: Native w Wesolej 16.10.05, 19:38
                      Niestety, nie znam odpowiedzi na to pytanie i chyba tylko sam Tom mógłby na to
                      odpowiedzieć. Na podanej przeze mnie stronie jest numer telefonu - chyba
                      najlepiej będzie zasięgnąć informacji u źródła, niż zdawać się na relacje z
                      drugiej czy trzeciej ręki :)
                      • krutikow Re: Native w Wesolej 16.10.05, 20:00
                        Moja corke uczyl lektor szkoly Toma Lowa, Egipcjanin, bylo ok, duzo
                        konwersacji, ciekawe zajecia, bardzo male grupy.
                        • Gość: Anula Pilnie potrzebny AMERYKANIN jako konsultant jez. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.05, 09:32
                          Jak w temacie, najchetniej ze St.Milosny.
                          • krutikow Re: Pilnie potrzebny AMERYKANIN jako konsultant j 12.11.05, 10:33
                            Sluze adresem i telefonem , ale w Warszawie, scisle Centrum, to prawnik i
                            tlumacz zarazem, moze byc? Jesli tak, prosze o kontakt. Pozdrawiam
                            • Gość: Babcia Bunia Re: Pilnie potrzebny AMERYKANIN jako konsultant j IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.05, 11:48
                              Ciekawam, czy ceny za lekcje jezykow obcych sa u nas przystepniejsze niz w
                              innych, bardziej centralnych dzielnicach Warszawy? Ostatnio slyszalam o
                              starszej damie, pol-Włoszce, ktora uczy wloskiego u siebie, w bardzo
                              klimatycznym mieszkaniu w samym centrum Warszawy, atmosfera wspaniala, postepy
                              w nauce prawie kazdego ucznia bardzo duze, no ale cena, chyba nie zgadniecie!!
                              Ponad 100 zł. za lekcje, bodaj nawet 45 minutowa. Zgroza, a jednak jesienia
                              kolejka zapisujacych sie na nowy rok jest dluga i juz w poczatkach wrzesnia nie
                              ma miejsc. A jak jest u nas?
                              • krutikow Re: Pilnie potrzebny AMERYKANIN jako konsultant j 03.12.05, 22:09
                                U mnie 50 zl. za 90 min. plus herbata z samowara. Pozdrawiam i zapraszam na
                                indywidualne zajecia konwersacyjne.
                                • Gość: Babcia Bunia Re: Pilnie potrzebny AMERYKANIN jako konsultant j IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.05, 10:06
                                  Czyli 25 zl. za godz. lekcyjna, to bardzo dobra cena, na pewno rodzice i dzieci
                                  zadowoleni? Obawiam sie jednak, ze za angielski ceny sa inne.
                                  • Gość: Wojciech T. Re: Pilnie potrzebny AMERYKANIN jako konsultant j IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.05, 14:45
                                    Inne jezyki drozej, szczegolnie angielski, srednio 50 zl. za godz. zegarowa,
                                    bywa , ze i lekcyjna. Za 25 zl. za godz. mozna sie w Wesolej uczyc angielskiego
                                    u studentow, ale wiadomo, ze to nie to samo, student uczy dorywczo, zeby
                                    dorobic, korepetytor robi to, bo umie i ma doswiadczenie, wiec to wykorzystuje
                                    dla zarobku. Francuski, wloski i niemiecki w cenie posredniej miedzy angielskim
                                    a rosyjskim. Ale co jak co, ale w Wesolej , niemal u sasiada , jesyka nauczyc
                                    sie mozna. Po roku pracy wlasciwie masz egzamin w kieszeni, mowisz, rozumiesz,
                                    czytasz literature. A na kursach w Warszawie ciagle jestes w grupie dla
                                    poczatkujacych, nawet po 3 , 4 latach nauki, zawracanie glowy, niby wydaje sie,
                                    ze taniej, niz prywatnie, ale to uluda.
                                    • organizatorka Re: Pilnie potrzebny AMERYKANIN jako konsultant j 06.12.05, 20:03
                                      Placimy 50 zl. za 45 min. angielskiego dla licealisty i tylez samo za 60 min.
                                      malego dziecka.
                                      • Gość: wesolanek reklama IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.06, 23:41
                                        Tak Pani Krutikow sama z soba rozmawia.
                                        • Gość: Adam K. ??????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.06, 00:05
                                          Myslisz wesolanku, ze jedna osoba uczy tylu jezykow? Chyba snisz albo o droge
                                          pytasz.
                                          • Gość: wesolanek co mysle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.06, 23:31
                                            czytam twoje wypowiedzi tu i w innych miejscach co mysle? .Mysle ze
                                            manipulujesz.
                                            • Gość: wesolanek Re: co mysle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.06, 23:47
                                              w jednym watku logujesz sie raz jak krutikow drugi raz jako krolik-ok.
                                              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=45&w=31753298&wv.x=2&v=2&s=0
                                              nie myl mi tak chociaz w jednym watku badz jedna osoba
                                              • Gość: HihI Re: co mysle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.06, 01:06
                                                hihe
                                                • Gość: Dag Re: co mysle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.06, 12:50
                                                  Wesolanek, poczytaj moze ksiazke jaka, a i jezykow sie poucz, a nie lataj po
                                                  farach i nie medz! Naprawde fora sa dla wymiany informacji, dla przekazywania
                                                  poinii , dla rekalamy uslug m.in. sasiedzkich i w porzo, za ich trescia sledzi
                                                  admin i ty sie w niego nie baw, bo cie nikt nie prosi, zaloz sobie jakies forum
                                                  i tam wyglaszaj swoje sady. Moze sam sie czyms zajmij, zainteresuj nas czyms w
                                                  swoim wykonaniu, jesli jestes z Wesolej, chetnie skorzystamy z twoich
                                                  propozycji , pomyslow, jesli beda ciekawe.pozdro :-)
                                                  • Gość: wesolanek Re: co mysle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.06, 21:07
                                                    lubie latac, sam mowisz ze fora sa do wymiany informacj, dla przekazywania
                                                    opini.
                                                    Moja opinie wyrazam. Nie sledze tylko obserwuje i przekazuje opinie bo jedna
                                                    osoba loguje sie za kilka osob. Jak chcesz to ci moge podac jeszcze inne jej
                                                    logowania i linki.
                                                  • wesolanekbis Re: co mysle 02.02.06, 17:22
                                                    Gość portalu: wesolanek napisał(a):

> lubie latac, sam mowisz ze fora sa do wymiany informacj, dla przekazywania
                                                    > opini.
                                                    > Moja opinie wyrazam. Nie sledze tylko obserwuje i przekazuje opinie bo jedna
                                                    > osoba loguje sie za kilka osob. Jak chcesz to ci moge podac jeszcze inne jej
                                                    > logowania i linki.

Ja też mogę. Sam się zorientowałeś, że pisze pod krolik-OK i robaczekbis. Jest
                                                    jeszcze dużo innych. Najgorsze jest to, że towarzystwo z założonego przez nią
                                                    forum + - 50, gdzie pisze pod krolik-OK niczego nie podejrzewa, a nieliczni
                                                    wątpiący są postponowani. Występowanie pod różnymi nickami nie jest wprawdzie
                                                    karalne, ale chyba raczej naganne.
                                            • wesolanekbis Re: co mysle 02.02.06, 17:17

> czytam twoje wypowiedzi tu i w innych miejscach co mysle? .Mysle ze
                                              > manipulujesz.

Masz rację, ta osoba manipuluje i to od wielu lat. W internecie dopiero od
                                              półtora roku, ale tylko parę osób zwróciło na to uwagę.
                                        • wesolanekbis Re: reklama 02.02.06, 17:51

> Tak Pani Krutikow sama z soba rozmawia.

Oj rozmawia, i to od dawna. Wesolanku, to naprawdę krzepiące, że jesteś.
                                          • Gość: wesolanek Re: reklama IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.06, 20:01
                                            ci +- 50 takie ciemne ze sie nie kapuja jak ich krolik ich w bambuko robi ?
                                            szukala glupich to znalazla' bo duzo wiary jej ucieklo jak sie kapneli
                                            • przeciwiza witaj gftp 28.08.06, 23:40
                                              witam krolika'gftp tez'
      • Gość: Milosna rulezz Re: niemiecki p.Ania Sulejówek tel.0 602 122 608 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.06, 13:48
        Czy ktos wie czy to nadal aktualne?
        • Gość: Ewka Re: niemiecki p.Ania Sulejówek tel.0 602 122 608 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.06, 21:55
          Tak aktualne, poza tym pojawil sie nowy francuski u pani Uli, na Asnyka, tez
          chyba fajnie:

• j.francuski - zapraszam IP: *.itpp.pl
          Gość: lektor fr 23.08.06, 10:23 + odpowiedz

Zapraszam na lekcje prywatne i grupowe, jestem lektorem z kilkuletnim
          doświadczeniem w warszawskich szkołach językowych, instytucjach , także szkole
          państwowej. Posiadam stosowne wykształcenie, dyplomy i referencje . Właśnie
          wróciłam z 3 -letniego pobytu w Brukseli i zamierzam na stałe osiąść w
          Wesołej. Zapraszam od pażdziernika (język ogólny, konwersacje, gramatyka,
          język biznesu , przygotowanie do matury, ...)
          tel. 605 408 707.
          Pozdrawiam
          Ula

• Re: j.francuski - zapraszam IP: *.itpp.pl
          Gość: lektor fr 11.09.06, 17:01 + odpowiedz

Witam ponownie,
          są jeszcze wolne terminy na lekcje.
          Pierwsza lekcja gratis !:)

Miłej nauki :)

Ula

• Re: j.francuski - zapraszam IP: 83.238.108.*
          Gość: ciekawski 11.09.06, 17:33 + odpowiedz

a gdzie konkretnie odbywają sie te lekcje?

• Re: j.francuski - zapraszam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
          Gość: patryk 11.09.06, 18:15 + odpowiedz

mam ochotę na dobry numer francuski, czy trzecia godzina jest gratis jak w
          agencjach w Warszawie ?

Gość: lektor fr 12.09.06, 15:45 + odpowiedz

A klucz francuski tez się Panu Patrykowi kojarzy z agencją ?
          Bez komentarza.

Lekcje będą się odbywać w Groszówce przy ul. Asnyka, ale to od ok. 15
          pazdziernika, ale można umawiać się też na lekcje w domu ucznia ( od już).

ulaulaula@wp.pl

Gość: potencjalny uczen 12.09.06, 19:28 + odpowiedz

Jesli mozna spytac
          1. o orientacyjna cene, jestem na poziomie podstawowym, zaczalem sie uczyc w
          zeszlym roku na uczelni
          2.co robilas w Brukseli, tj. gdzie pracowalas?

Gość: lektor fr. 13.09.06, 13:06 + odpowiedz

Juz odpowiadam:
          1. Cena przy takim poziomie to 35 zł za 60 min lub 50 za 90min.Przy większej
          liczbie godzin możemy negocjować.

2. Ponieważ posiadam małe dzieci w liczbie mnogiej :), pracowałam w niepełnym
          wymiarze jako lektor fr w w fundacji zajmującej się uczeniem dzieci polskich
          pracowników NATO i nie tylko.
          Referencje do wglądu, z tym,że nie natychmiast, bo jestem w trakcie
          przeprowadzki i trochę potrwa zanim przekopię się przez kartony z dobrem
          wszelakim ...

Więcej info na maila lub tel.
          pozdrawiam
          Ula

• Re: j.francuski - zapraszam
          zdziwiona11 13.09.06, 22:34 + odpowiedz

do pani lektorki, prosze sie jakoś zalogować chcę po prostu do pani napisac
          meila w sprawie lekcji, nie tak publicznie.

ulpl 14.09.06, 10:11 + odpowiedz

Witam ponownie,
          można do mnie pisać na maila gazetowego lub tego, który podałam wcześniej.

pozdrawiam
          lektor fr
          Ula

Gość: lektor fr 17.10.06, 17:30 + odpowiedz

Zapraszam

Gość: Sarna 26.10.06, 15:35 + odpowiedz

Czy mozna u Pani liczyc na probna lekcje, mam na mysli bezplatna?

Gość: lektor fr. 26.10.06, 16:34 + odpowiedz

Tak,jak pisałam już wcześniej, pierwsza jest bezpłatna.

1notoco 15.11.06, 15:54 + odpowiedz

Za platne dostane rachunek ? W koszty firmy chcę wrzucić .Urzad Skarbowy tez
          czyta, niech jest git.

Gość: lektor fr 17.11.06, 13:15 + odpowiedz

Tak, zapraszam.ne, poza tym pojawil sie nowy francuski, tez chyba niezly, na
          Asnyka, pani Ula.

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka