Dodaj do ulubionych

Rocznik 77-ty z Wesołej centrum

31.10.06, 20:25
Witam!!
Jestem z rocznika 77-ego, chodziłam do szkoły na Armii Krajowej, czy moze
ktos jest na forum i chciałby pogadac? Chodziłam do klasy "B" wychowawczynia
była pani Ewa Felczuk. Mieszkałam na Chodkiewicza. Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: gosc Re: Rocznik 77-ty z Wesołej centrum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 20:26
      pani Felczuk nigdy nie była wychowawczynią klasy B z 77 rocznika
      • aga19773 Re: Rocznik 77-ty z Wesołej centrum 14.11.06, 09:42
        Hello!
        No wiem że nie była, troche się pomyliłam była wychowawczynią z 78. Myślałam,
        że nikt nie odpisze.
        Pozdrawiam
        • Gość: gosc Re: Rocznik 77-ty z Wesołej centrum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 19:52
          no to sie pomylilas ale ja tu tylko przypadkiem trafilem a o ile sie nie myle
          to mam przyjemnosc z agnieszka k tak ?
          • aga19773 Re: Rocznik 77-ty z Wesołej centrum 14.11.06, 21:13
            Hello!
            No tak Agnieszka K a ja z kim mam przyjemność?
            • Gość: gosc Re: Rocznik 77-ty z Wesołej centrum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 18:10
              kolega z klasy z 77 rocznika Adam O
              • aga19773 Re: Rocznik 77-ty z Wesołej centrum 15.11.06, 19:11
                Witam!
                Jak dobrze pamiętam to mieszkasz na Kilińskiego (chyba że jesteś kimś innym).
                Nie gadaliśmy od 4-tej klasy.
                Chciałam się zapytać czy życie ci się ułożyło dobrze?
                • Gość: gosc Re: Rocznik 77-ty z Wesołej centrum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 18:30
                  dobrze pamietasz a z zyciem to bywa roznie raz lepiej raz gorzej ale jakos
                  sobie edaje rade a co u ciebie ?
                  • aga19773 Re: Rocznik 77-ty z Wesołej centrum 16.11.06, 19:42
                    Cześć
                    U mnie w sumie super, mam synka a mąż też jest ok.(Hahaha).Cały mój świat
                    kręci się wokół syna, jest mały (15 miesięcy). A ty masz rodzinkę (dzieci),
                    jeśli tak to w jaki wieku?
                    Pozdrawiam
                    • Gość: gosc Re: Rocznik 77-ty z Wesołej centrum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.06, 19:54
                      jak narazie to wszystko w planach ale dco bedzie to kto wieale wazne ze juz mam
                      z kim tylko jeszcze nie wiem kiedy
                      • aga19773 Re: Rocznik 77-ty z Wesołej centrum 20.11.06, 09:27
                        Cześć
                        wszystko na dobrej drodze..... to dobrze. Może kiedyś pogadamy jak przyjade do
                        Wesołej bo ja tam już niemieszkam ( a bardzo żałuje!!!!). Żyje sobie teraz na
                        Gocławiu.
                        Pozdrawiam i życze ci powodzenia!!!!
                        • Gość: gosc Re: Rocznik 77-ty z Wesołej centrum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.06, 18:12
                          no to faktycznie masz czego zalowac tu cisza spokuj i we wlasnym domku a tam
                          pewnie w bloku wiec nieciekawie
                          • aga19773 Re: Rocznik 77-ty z Wesołej centrum 21.11.06, 08:22
                            No właśnie żałuje jak nic, czuje się jakby nie na własnej ziemi! Chciałam kupić
                            najmniejszą nawet działke w Wesołej ale działki tam są takie drogie, mogłam
                            tylko pomażyć. Co zrobić głową muru nieprzebije! Kupiłam gdzie indziej, może
                            niedługo stanie tam domek (mały), zobaczymy. Czas pokaże.
                            Ty niemasz chyba takiego problemu i niewyprowadzasz się chyba z Wesołaj?
                            • Gość: gosc Re: Rocznik 77-ty z Wesołej centrum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 20:25
                              no musialo by mnie niezle pogiac zeby sie z tad wyprowadzac dopiero co
                              kupilismy ten dom co mieszkalismy i gdzie ja bede sie wyprowadzal gdzie mi
                              bedzie lepiej a gdzie kupilas ta dzialeczke ?
                              • aga19773 Re: Rocznik 77-ty z Wesołej centrum 21.11.06, 21:41
                                Też tak sądze że nigdzie nie będzie ci tak dobrze jak w Wesołej, oj ja biedna
                                nie moge tego powiedzieć o sobie! Trudno gdzie indziej ludzie też żyją.
                                Kupiłam tą działke w Kobyłce (kierunek Wołomin).
                                Zmieniam troche wątek, jeśli moge wiedzieć to w jakiej branży pracujesz?
                                • Gość: gosc Re: Rocznik 77-ty z Wesołej centrum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.06, 18:00
                                  no prosze jak bedziesz sie budowac to bede mogl ci pomoc z materialami typu
                                  piece grzejniki rurki i takie tam
                                  • aga19773 Re: Rocznik 77-ty z Wesołej centrum 23.11.06, 10:19
                                    Ciesze się że tak się złożyło. W dzisiejszych czasach dobrze jest mieć
                                    znajomych specjalistów. Masz teraz pewno troche zleceń bo dużo ludzi się
                                    buduje.
                                    • Gość: gosc Re: Rocznik 77-ty z Wesołej centrum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.06, 21:00
                                      zlecen duzo to maja moi szefowie oni i kase maja a ja szukam pracy bo juz mam
                                      ich dosc ale co znajomosci zostaja to juz inna bajka
                                      • aga19773 Re: Rocznik 77-ty z Wesołej centrum 24.11.06, 16:24
                                        To załóż swoja firme i będziesz miał ich gdzieś! to tak jest człowiek ciężko
                                        pracuje a oni kase biorą!
                                        • Gość: gosc Re: Rocznik 77-ty z Wesołej centrum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.06, 18:08
                                          wiesz to nie takie proste zalozyc swoja firme juz myslalem o tym ale na
                                          poczatek musialbym miec gdzies okolo 100tys a skad to wziasc a to i tak minimum
                                          • aga19773 Re: Rocznik 77-ty z Wesołej centrum 24.11.06, 21:09
                                            No właśnie masz racje to tylko wygląda na łatwe! Nie wiedziałam że aż tyle
                                            trzeba mieć. Oj 100tys to niektórzy wydają tak sobie.....a człowiek musi
                                            pracować i pracować na takie pieniądze. Nie ma sprawiedliwości na świecie!
                                            To masz racje, szukaj lepszej pracy. Obyś szybko znalazł. Życze ci tego.
                                            • Gość: gosc Re: Rocznik 77-ty z Wesołej centrum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.06, 17:19
                                              a nie dziekuje jakos to bedzie nie ma co sie zalamywac
                                              • aga19773 Re: Rocznik 77-ty z Wesołej centrum 26.11.06, 16:35
                                                Pewnie,że niema czym sie przejmować.
                                                Niewiem o czym tu jeszcze gadać...
                                                • Gość: gosc Re: Rocznik 77-ty z Wesołej centrum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.06, 21:01
                                                  no to kto ma wiedziec jak nie ty
                                                  • aga19773 Re: Rocznik 77-ty z Wesołej centrum 27.11.06, 09:54
                                                    Może kiedyś pogadamy jak przyjade do Wesołej.
                                                    Dzięki, miło było pogadać z kims z Wesołej.
                                                    Pozdrawiam i życze ci powodzenia!!!!
                                                    Cześć.

• Gość: BetHooN Re: Rocznik 77-ty z Wesołej centrum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.06, 13:47
                                                    ;)
                                                    To ja się sporodowiedziałem ...;)

Pozdro
                                                  • Gość: gosc Re: Rocznik 77-ty z Wesołej centrum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.06, 13:10
                                                    bethoon a czego tak sie dowiedziales ?
                                            • Gość: Robert415 Re: Rocznik 77-ty z Wesołej centrum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.06, 23:13
                                              w dniu 24,12 Odszedł wasz kolega
                                              • aga19773 Re: Rocznik 77-ty z Wesołej centrum 01.01.07, 22:36
                                                Witam!
                                                Jaki kolega? jeśli możesz to napisz np. inicjały, ulice itp. Z góry dziękuje.
                                                • Gość: Robert415 Re: Rocznik 77-ty z Wesołej centrum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.07, 22:54
                                                  Artur P.
                                                  • Gość: BetHooN Re: Rocznik 77-ty z Wesołej centrum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.07, 15:06
                                                    Zwany KADŁUBKIEM, Panie świeć nad jego duszą ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka