Gość: zielono-mi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.08, 18:09 Czy na forum są rodzice dzieci uczęszczających do tego przedszkola? Będę wdzięczna za opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tom Re: Przedszkole sióstr felicjanek na Marysinie -o IP: *.centertel.pl 28.04.08, 08:58 czytam fora i zauważyłem, że przedszkole felicjanek jest nachalnie reklamowane. Pewnie siostrzyczki mają dyżury przy kompie. Moderatorzy jakby tego nie zauważali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zielono-mi Re: Przedszkole sióstr felicjanek na Marysinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.08, 12:02 Ale gdzie jest tak reklamowane? Pytam jako matka naprawdę zainteresowana tematem. Chętnie sobie poczytam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Przedszkole sióstr felicjanek na Marysinie -o IP: 194.106.201.* 28.04.08, 13:58 Nie muszą się reklamować. Zawsze mają dzieciaków na full i kolejkę chętnych na listę rezerwowych. Moje dziecko się nie dostało w tym roku:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MONIKA Re: Przedszkole sióstr felicjanek na Marysinie -o IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.08, 14:29 MOJ SYNEK UCZESZCZE DO PRZEDSZKOLA SIÓSTR FELICJANEK ALE W ŁODZI I MUSZE PRZYZNAC Z REKĄ NA SERCU ŻE LEPSZEGO WYBORU NIE MOGLISMY DOKONAC. SIOSTRY SA ZNAKOMITYMI PEDAGOGAMI A SWIECCY OPIEKUNOWIE RÓWNIEZ SA PRZEFAJNI. FAKT CIEZKO SIE DOSTAC ALE TO NIE WINA SIÓSTR ALE TEGO ZE DUZO DOBREGO O TYM PRZEDSZKOLU MÓWI SIE WSRÓD RODZICÓW DZIECI KTÓRE UCZESZCZAJĄ LUB UCZESZCZAŁY DO ICH PRZEDSZKOLA. JEDNYM SLOWEM POLECAM NA 100% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Przedszkole sióstr felicjanek na Marysinie -o IP: 194.106.201.* 30.08.08, 23:37 Czemu krzyczysz kobieto? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nana z wesolej Re: Przedszkole sióstr felicjanek na Marysinie -o IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.08, 10:49 Jestem ciekawa jak Ci się podoba przedszkole ,miałaś tyle obaw . Odpowiedz Link Zgłoś
magda_100 Re: Przedszkole sióstr felicjanek na Marysinie -o 13.11.08, 18:20 Witam Moje dziecko chodzi już drugi rok do Felicjanek i jestem bardzo zadowolona. A do Łodzi do jeżyków przenieśli w tym roku siostrę Pawłę - super siostra, jeżyki z Warszawy bardzo tego żałują. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katolik Siostry - Stop Reklamie - Przestańcie się reklamow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.08, 11:09 Mam gorącą prośbę do SS Felicjanke - Przestańcie się REKLAMOWAĆ! Można kupić płatną reklamę - stać was. Ja polecam normalne Państwowe przedszkole dla normalnych dzieci, a nie dla tych z LPR! k. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nana z wesolej Re: Siostry - Stop Reklamie - Przestańcie się rek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.08, 15:04 A kogo obchodzi co ty polecasz ,jeśli ktoś na forum pyta o opinnie na temat tego przedszkola to rodzice tych dzieci dzielą się i wymieniają poglądami .Po za tym siostry niemuszą się reklamować i bez tego mają zawsze komplet . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katolik Re: Siostry - Stop Reklamie - Przestańcie się rek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.08, 11:47 Gdyby siostry miały komplet to by się tak nie reklamowały!!! Twoje niegrzeczne zachowanie nasuwa we mnie podejrzenia... Dlaczego tobie tak zależy, żeby siostry miały komplet??? Jaki masz w tym interes??? Inne przedszkola się tak nie reklamują, wszędzie tylko PR felicjanek, mamy komplet, jesteśmy najleszepsze, codziennie się modlimy, mamy mundurki, własne samochody i laptopy... itp.itd. BTW. siostry nie zawsze mają już kompletów, nawet w starszych rocznikach niektórzy rodzice zabierają dzieci. BTW. to jest forum wesołej, a nie marysinka wawerskiego, więc info o felicjankach traktuję jako SPAM! Czy ktoś słyszał opinie n/t NORMALNEGO państwowego przedzkola w Wesołej?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nana z wesolej Re: Siostry - Stop Reklamie - Przestańcie się rek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.08, 17:54 Niemam żadnego interesu moje dziecko poprostu chodzi do tego przedszkola i jestem bardzo zadowolonaz tego faktu .A co do przedszlola w wesolej to moje koleżanki które tam posłały dzieci niebyły zadowolone .Po zatym chyba nierozumiesz co napisałam a niegrzeczny to jesteś ty bo naskakujesz na ludzi tylko dlatego że posyłają dzieci nie do tego przedszkola co ty . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katolik Re: Siostry - Stop Reklamie - Przestańcie się rek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.08, 11:10 1. Mieszkamy na tej samej ulicy... 2. Czy dostajesz rabat w felicjankach? BTW. Ja jestem bardzo grzeczny, w przeciwieństwie do niektórych nikogo nie obrażam i pochodzę z Warszawy co o czymś świadczy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiktor Re: Siostry - Stop Reklamie - Przestańcie się rek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.08, 17:31 niech się felicjanki zajmą lepiej uczeniem w przedszkolu a nie akcją reklamową, no ale cóż jak pieniązków już nie tyle co kiedyś to tonący brzytwy się chwyta, a że jest kolejka do ich przedszkola to jeden z lepszych dowcipów jakie ostatnio słyszałem, takie głodne kawałki to mogą one wciskać naiwnym rodzicom, którzy chcą zapisać tam swoje dziecko- szulerski numer stary jak świat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nana z wesolej Re: Siostry - Stop Reklamie - Przestańcie się rek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.08, 17:39 A ty lepiej zdejmij lokówki z pejsów bo ci się za mocno skręca i wiesz głupio będziesz wyglądał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiktior Re: Siostry - Stop Reklamie - Przestańcie się rek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.08, 17:47 zakonnica heavymatalówa - rzadko coś takiego się spotyka, wracaj do ogródka zbierać ogóry, no i powodzenia w poradzeniu sobie z NPM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nana z wesolej Re: Siostry - Stop Reklamie - Przestańcie się rek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.08, 18:00 Nie dyskomulica Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katolik Stop Reklamie = Spam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.08, 14:45 ehhhh te kobitki, kobitki.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ali mc bean Re: Stop Reklamie = Spam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.08, 01:08 To miała być informacja na temat przedszkola czy pyskówka polskich, zakompleksionych matołów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: Stop Reklamie = Spam IP: *.chello.pl 07.12.08, 10:04 mam wrażenie, że katolik i wiktior to ta sama osoba. a może przedszkole Sióstr jest konkurencją dla innego przedszkola, a katolik to dyrektor/ka właśnie z niego? coś tu śmierdzi szczurem.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katolik Re: Stop Reklamie = Spam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.08, 12:23 Mam wrażenie, że ktoś jest związany z SS felicjanki Ja to ja, a nie ktoś inny... Dałem tylko swoją subiektywną opinię, mam do tego prawo, gwarantuje mi to 5 poprawka do konstytucji RP. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: Stop Reklamie = Spam IP: *.chello.pl 09.12.08, 21:58 jesteś denny:((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katolik Re: Stop Reklamie = Spam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.08, 11:26 DLACZEGO mnie obrażasz? Oboje jesteśmy katolikami, nie masz do tego prawa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kar Re: Przedszkole sióstr felicjanek na Marysinie -o IP: 94.254.197.* 14.12.08, 19:03 Mam dwójkę dzieci w tym przedszkolu. Jestem bardzo zadowolona. Grupa w ktorej mam córkę ma wychowawczynie o wyjątkowej kulturze, podchodzące z wielkim szcunkiem do dzieci. Synek w maluchach zaaklimatyzował się błyskawicznie. Do tego koncerty, teatrzyki, wycieczki i stałe zajęcia dodatkowe (rytmika, tańce, gimnastyka, angielski), reguralne zebrania z rodzicami, psycholog i logopeda, wychowczynie zbierają sie na rady pedagogiczne. Bardzo fajne są dni, kiedy na powietrzu zorganizowana jest zabawa dla całej rodziny. PS proponuje ignorowac komentarze swiatopogladowe, ktore de facto nie sa na temat wątku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nana z wesolej Re: Przedszkole sióstr felicjanek na Marysinie -o IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.08, 19:14 Czuję że mamy dzieci w tej samej grupie i cieszę się że nareszcie ktoś mnie tu wspiera pozdrawiam . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Czy to jest grupa AA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.08, 19:32 Czy to jest grupa AA, żeby się wspierać? wydaję mi się, że: "kobitki jesteście w błedzie...", ale co tam niech wam będzie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nana z wesolej Re: Czy to jest grupa AA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.08, 14:12 Są różne grupy wsparcia a że ty znasz tylko AA to przykro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kar Re: Przedszkole sióstr felicjanek na Marysinie -o IP: 94.254.169.* 14.12.08, 21:03 czesc nan Mam Motylka i Żabkę na forum tutaj trafilam szukajac strony naszego przedszkola. Stronę już znalazłam- właśnie stamtąd wracam- jeszcze bardziej zadowolona z naszego super przedszkola. Pozdrawiam kar Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zawiedziona mama Re: Przedszkole sióstr felicjanek na Marysinie -o IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.08, 21:43 Posyłałam do tego przedszkola swoje dziecko, ale po licznych, że tak to nazwę "złych ekscesach" zabrałam. Zastanawia mnie komu zależy na zakneblowaniu ust tym, którzy wyrażają swoją mmniej pochlebną opine o przedszkolu felicjanek. Czy stoi za tym jedna i ta sama osoba co zawsze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamuśka Re: Przedszkole sióstr felicjanek na Marysinie -o IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.08, 13:04 A co takiego złego się tam przeważnie dzieje? Zabierają dzieci, ale z jakiego powodu? Nikt o tym nie pisze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zawiedziona mama Re: Przedszkole sióstr felicjanek na Marysinie -o IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.08, 19:41 Lepiej mieć oczy otwarte i umieć zadziałać jak zachodzi taka potrzeba, a nie traktować własne dziecko jak królika doświadzcalnego, będąc tylko zadowoloną, że na 8 godzin znika z domu. Niejaka nana (imię skądś kojarzę, ale chyba chodzi o niezbyt wysokich lotów piosenkarza z lat 80') jączy i jączy nic konkretnego nie mówiąc. Trochę interesuję się psychologią i zauważam w jej komentarzach nieszczerość oraz ukryte podejrzane intencje. Co nią kieruje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nana z wesolej Re: Przedszkole sióstr felicjanek na Marysinie -o IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.08, 06:39 Niskich lotów to jest twoja psychologia bo kompletnie nie trafiłaś i zmień zainteresowania .A ja w takim razie zaczne śpiewać . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nana z wesolej Re: Przedszkole sióstr felicjanek na Marysinie -o IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.08, 14:06 Też mam dziecko w motylkach i chyba wiem czyja to mama.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiorek.g Re: Przedszkole sióstr felicjanek na Marysinie -o IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 28.03.15, 17:11 Witam podbijam temat, czy ktoś rozwinie temat i oświeci mnie co oznacza "zdrowa dyscyplina"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monia Re: Przedszkole sióstr felicjanek na Marysinie -o IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.08, 14:31 Posyłajcie dzieci do zakonnic to będziecie mieli samy LPR-owców w domu. Lepiej mieć normalne dzieci niż nawiedzone za młodu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nana z wesolej Re: Przedszkole sióstr felicjanek na Marysinie -o IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.08, 17:16 Aleś ty błyskotliwa Monia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: danuta Re: Przedszkole sióstr felicjanek na Marysinie -o IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.08, 09:34 Ale prymitywne kompleksy Polaków z Was wychodzą...Zawiśći zazdrość. Sami czegoś nie macie, to niech i inni nie mają... albo obrzydzić komuś życie , radość... Odczepcie się od Sióstr,ci wszyscy, którzy ich nie znacie. Czerpiecie tylko radość z obgadywania kogoś, dopiekania innym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katolik Stop Dyskusji - Temat obroniony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.08, 16:05 Drogie Panie, Drodzy Panowie, Jak arbiter ogłaszam wszem i wobec KONIEC DYSKUSJI. Przedszkole zostało już dostatecznie zareklamowane i siostry zostały już obronione przed diabelskim internetem. KONIEC PODPIJANIA TEMATU!!! Było miło was poznać! Do zobaczenia w niedzielę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Stop Dyskusji - Temat obroniony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.08, 19:06 tak się składa, że znam to przedszkole z autopsji, chodziłam tam. Główknym specjałem sióstr był wtedy tzw. "pajączek", który był czymś w rodzaju akupunktury i polegał na przestawianiu kręgów. Jak o tym mówiłam jako dziecko nikt mi nie dawał wiary, a kłopoty z kręgosłupem ma do dzisiaj. Jestem ciekawa czy siostry nadal praktykują "pajączka" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama dwojga Re: Przedszkole sióstr felicjanek na Marysinie -o IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.09, 13:37 moje dzieci uczęszczaja jestem szczerze zachwycona....... mogałbym sie rozpisyać o tym ze psycholog i logopeda sa zawsze do dyspozycji ze jedzenie jest fantastyczne moje dzieci zjadaja wszystko i zawsze mówią zebym im potem takie same gotowała... dzieci uwiebiaja swoje opiekunki zarówno siostry jak i nauczycielki swieckie... NAPRAWDE POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Re: Przedszkole sióstr felicjanek na Marysinie -o IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.09, 23:45 Dodatkowy atut to cena. Kosztuje tyle co państwowe, a nie trzeba ciągle donosić kredek, papierów itp. PS Jak ktoś nie lubi tego przedszkola to obowiązku nie ma. Nikt tu nikogo do niczego nie zmusza. Zawsze można do państwowego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość nnn Re: Przedszkole sióstr felicjanek na Marysinie -o IP: *.toya.net.pl 15.04.13, 21:30 Może to przedszkole jest dobre, ale żeby się tam dostać to trzeba siostry dobrze za sponsorować albo mieć znajomości inaczej brak szans na dostanie się dziecka do tego przedszkola. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: STARA MIŁOSNA Re: Przedszkole sióstr felicjanek na Marysinie -o IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.14, 11:17 Dostaliśmy się po jednej krótkiej rozmowie.Córka chodziła cztery lata.Przedszkole jest super,chociaż nie wszyskim pasuje zdrowa dyscyplina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olszynkowiak Dawno temu na Marysinie... IP: *.abhsia.telus.net 10.04.14, 04:00 Jako dzieciak, a bylo to w latach 70-tych chodzilem do przedszkola prowadzonego przez siostry zakonne, gdzies na Marysinie. Nie pamietam ktore to bylo przedszkole, musialbym zapytac rodzicow. Do dzis staje mi przed oczami pare migawek z owego miejsca, wszystkie dotycza wspomnianej przez poprzedniczke "zdrowej dyscypliny". Nie bede wdawal sie w szczegoly, bo nie chce narazac sie na bluzgi "milosiernych", napisze jedynie ze pewnego pieknego dnia, jako kilkuletnie dziecie (!!!), odmowilem pojscia do tego przedszkola tak zdecydowanie ze rodzice w koncu sie poddali i przeniesli mnie do panstwowego na Grochowskiej. Od tamtego czasu noga moja nie stanela w zadnej instytucji spod znaku wiadomego. Aha, uprzedzajac komentarze, komuchem bynajmniej nie jestem, wrecz przeciwnie. ;). Odpowiedz Link Zgłoś