joolanta 17.11.05, 17:29 Czy w corelu mozna zrobic kody kreskowe? jesli nie to jak zrobic? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
desanland Re: Kody kreskowe 17.11.05, 22:03 oczywiście ze mozna edycja-wstaw kod paskowy, tam wybierasz rodzaj kodu i wpisujesz numer produktu, w takim najbardziej typowym kodzie ostatnia cyfra powinna wygenerować się sama, a innych nie znam (typów) Odpowiedz Link
joolanta Re: Kody kreskowe 18.11.05, 21:27 DZIEKI, DZIEKI. ale niestety ta opcja sie u mnie nie "wyświetla" może muszę coś dograc? Odpowiedz Link
desanland Re: Kody kreskowe 19.11.05, 10:58 tak, przy instalacji corela zahacza się jeden z dodatków tylko nie pamiętam jak to się nazywa, może coś z barcode Odpowiedz Link
joolanta Re: Kody kreskowe 19.11.05, 17:30 dzieki, dzieki, dzieki, pewnie dam sobie rade :-)))) Odpowiedz Link
desanland Re: Kody kreskowe 20.11.05, 14:13 to skąd pytanie na e-grafik? :D napisz czy ci sie udało, nie moge cie poprowadzić krok po kroku bo tez nie doinstalowałam tu tego dodatku Odpowiedz Link
joolanta Re: Kody kreskowe 06.12.05, 10:30 dzieki zainstalowałam ten dodatek i działa, ale....nie moge sobie poradzic ze zrobieniem tych kodow, są jakies niepasujące do tych standardów. Odpowiedz Link
janiolka Re: Kody kreskowe 07.12.05, 10:33 jesli chodzi tylko o wymiar, to mozesz pozniej wyeksportowac go jako eps lib ai. zaimportowac z powrotem i masz w pelni edytowalne krzywe Odpowiedz Link
joolanta Re: Kody kreskowe 07.12.05, 11:50 niestety chodzi o typ kodu, nie moge go zidentyfikowac... Odpowiedz Link
treekk Re: Kody kreskowe 01.01.06, 13:17 Jeśli chcesz stworzyć grafikę w formie kodu kreskowego, to nie pomogę. Jeśli jednak szukasz programu do tworznia etykiet z kodami kreskowymi ( wszystkie typy), to warto zajrzeć tutaj www.emtec.pl/?page=Structure&id=52 Odpowiedz Link
joolanta Re: Kody kreskowe 02.01.06, 14:30 dzieki, skorzystalam z pomocy "specjalisty" od kodów Odpowiedz Link