Dodaj do ulubionych

www za 50 zł / Świetna grafika !!!

24.02.06, 09:24
Ceny są tak niskie ponieważ jesteśmy nową firmą na rynku. Tworzenie strony
internetowej przebiega pod okiem klienta. Ma pan wpływ dosłownie na każdy
szczegól. Najważniejsze dla nas jest zadowolić klienta i spełniać wszystkie
jego oczekiwania.

Płatności dokonuje się na samym końcu kiedy strona jest już w pełni gotowa do
zamieszczenia. jeśli nie spełnimy pana oczekiwań, w każdej chwili może pan
zrezygnować. Jednym słowem nic pan nie traci. Jednak może pan jedynie zyskać
na tym oszczędzając.

Cennik:
- Wizytówka firmy (strona nie zawierająca podstron, znajduje się na niej
zdjęcie firmy oraz wszystkie dane, wszystko o bardzo dobrej grafice) --> 35 zł

- Strona internetowa (posiadająca nie więcej niż 3 podstrony) --> 50 zł

- Dodatkowa podstrona --> 10 zł

- Galeria zdjęć --> 25 zł

Jeśli strona nie będzie zbyt złożona - jestem wstanie wykonać ją w 1 - 2 dni

Adres e-mail na który proszę zadawać pytania lub składać zamówienia na własną
stronę internetową: webexpress@wp.pl
Obserwuj wątek
    • fragile_f Re: www za 50 zł / Świetna grafika !!! 28.02.06, 11:13
      Przez takich jak ty rynek sie psuje. Poza tym, kto uwierzy w profesjonalna
      strone za 50 pln? Smiechu warte :D
      • gadupa Re: www za 50 zł / Świetna grafika !!! 28.02.06, 14:13
        Wpierw niech sami sobie zrobia stronke za 50,00 zł.
        • excentrix Re: www za 50 zł / Świetna grafika !!! 29.03.06, 12:50
          pokaż tą świetną grafikę...
    • desanland Re: www za 50 zł / Świetna grafika !!! 29.03.06, 18:06
      a konkretnie do którego pana to jest adresowane? ;)
      nie bierzecie pod uwagę ze możecie miec klienta płci żeńskiej? błąd! :D

proszę wybaczyć że się czepiam ale drażni mnie taka ignorancja /czyt. - nie
      przykładanie się do treści/ w przypadku przedstawiania poważnej oferty

pozdr.
      • mucha_na_dziko1 Re: www za 50 zł / Świetna grafika !!! 30.03.06, 12:14
        Jaka to roznica? Czego jenczy?
    • waveuxia Re: www za 50 zł / Świetna grafika !!! 04.04.06, 16:15
      A tak w ogole to jakie "my" ? Jestesmy nowa firma na rynku... zrobimy to..
      zrobimy tamto.. Co to jest?? Za te 50 zlotych masz juz pracownika a moze
      zalozyliscie spolke akcyjna? :))
      • ispeed Re: www za 50 zł / Świetna grafika !!! 08.04.06, 19:16
        Pewnie napisał to jakiś początkujący webmaster który chce poprostu zarobić ...
        a może "pokazalibyście" ta stronke np. link do "waszej" strony ???
      • doting Re: www za 50 zł / Świetna grafika !!! 21.04.06, 09:07
        A wiecie co jest najzabawniejsze w tych jednoosobowych "MY firmach"? Że prawie zawsze robią podobny błąd. Piszą potrafiMY, jesteśMY, a na końcu piszą coś w stylu: "Jeśli strona nie będzie zbyt złożona - jestEM wstanie wykonać ją w 1 - 2 dni" Hehehehehee :D
        • inquisition Zgadza się 1 student = MY firma 24.04.06, 18:08
          za 50 zł to można coś z szablonu "spersonalizować" w HTML zrobić ale nie
          stronkę od podstaw. Jeśłi grafika ma być presionalnie zrobiona to trzeba
          minimum 160 takich stronek zrobić by mieć dobry legalny program
    • camel_3d a pokazcie portfolio? ;) 21.04.06, 11:38
      sory, ale zadna powazna firma nie robi stron za 50 PLN... ciekawe ile stron
      miesiecznie musielibyscie zrobic, zeby zaplacic za lokal, pracownikom itp...
      • kreedka Re: a pokazcie portfolio? ;) 21.04.06, 13:59
        No tak powazna firma zawsze musi zdzierac, bo wielką filozofią jest zrobienie
        strony.... Fakt jest tylko jeden że troche czasu trzeba spędzić , żeby zrobić
        przywoita stronke, więc cena powinna być adekwatna nie przesadzona, bo znam
        jedną firme co mało oferuje a chce co miesiąć 50 zł za serwer ze stroną na
        której dodatkwowo trzeba płącić za zmiane i nie ejst to serwer z baza danych.
        • mucha_na_dziko1 Zdzieranie, tylko w ktora strone? 21.04.06, 15:25
          Co to znaczy kurcze zdzierac? Najlepiej za "dobre slowo" komus zrobic strony,
          zaprogramowac online-shop, wszystko dac na tacy. I to wszystko najlepiej za
          darmo, to wtedy nie nazywalabys zdzieraniem?
          Acha, zrobic dobre strony to naprawde filozofia, ale z kim ja tu gadam.
          • kreedka Re: Zdzieranie, tylko w ktora strone? 23.04.06, 18:32
            Ktoś mnie chyba źle zrozumiał. Mam na mysli zdzieranie od totalnych laików,
            jakis cfaniaczek cos tam potrafi i bierze kase jak leci, zgadzam się że trzeba
            się cenic i wiedza koszuje i czas jaki ja poświeciłam na to żeby ją mieć.
            Denerwują mnie tylko ceny niektórych psełdo firm, które ofererte maja marną a
            koszty spore.
            • camel_3d Re: Zdzieranie, tylko w ktora strone? 23.04.06, 22:30
              zrobienie porzadnej strony to praca dla 2-3 osbob --dajmy na to...tydzien..
              grafik - przygotowanie layoutow
              programista lub nie - zrbienie jej w edytorze..wykorzystani egotowych apletow
              itp...

najpewniej chlopaki maj kilka szablonowych stron i dorzuca do nich
              graficzki ..i puszczaja po 6 godzinka gotowca...

i ty uwazasz zy tydzien pracy 2 osob jest warty 50 pln? no to ja juz wolalbym
              nic nie robic..
              • mucha_na_dziko1 Re: Zdzieranie, tylko w ktora strone? 24.04.06, 01:49
                Tys prowda! Tylko u mnie z mala roznica.
                Pierwszoligowy layout + oprogramowanie, 1 osoba i 2-3 dni. Ale kosztowac bedzie
                tyle samo co 2-3 osoby i tydzien rzezbienia. Na animacje potrzeba troche wiecej
                czasu.

Dziadowskie szablony proponuje za darmo u nas kazdy provider.
                • camel_3d Re: Zdzieranie, tylko w ktora strone? 24.04.06, 09:24
                  wow..to ja juz chce zobaczyc pierwszoligowy layout i strone w ciagu 2-3 dni..
                  masz cos do pokazania?
                  • mucha_na_dziko1 Re: Zdzieranie, tylko w ktora strone? 24.04.06, 18:18
                    Mam layouty, ale nie szukam kontaktow.
                    Dlaczego myslisz, ze dobry layout dwoch stron nie jest mozliwy do zrobienia w
                    ciagu 2 dni.

Layout to w sumie pryszcz i czy sie podoba czy nie to sprawa indywidualna,
                    dobre wykonanie, czasem zabiera duzo wiecej czasu. Nawigacja, animacje, wtedy
                    rzeczywiscie czas plynie jak woda.
                    • camel_3d Re: Zdzieranie, tylko w ktora strone? 26.04.06, 16:53
                      no i tu sie mylisz, bo wlasnie dobry layout jz powinien przewidywac nawigacje,
                      animacje itp. To trzeba zaplanowac wczesniej. Zaczyna sie przede wszytskim od:
                      rozmowy z klientem, usteleniem o co mu chodzi, co chce na stronie itp. i to
                      juz zajmuje sporo czasu. Do duzych stron pisze sie nawet "scenariusze" zeby sie
                      nie pogubic. (ale ty juz wyzsza szkola jazdy). :)

No i zalezy dla kogo robimy strone...
                      • mucha_na_dziko1 Re: Zdzieranie, tylko w ktora strone? 27.04.06, 11:42
                        pod pojeciem nawigacja, mysle oczywiscie kacepja nawigacji.
                        Czy twoim waszym swiecie nie mowi sie skrotami?
                        Do wszystkich stron robie wpierw szkice, pozniej siadam przy
                        Illustratorze,pozniej layout w PhotoShop (ale tylko dla klienta),
                        programowanie w Studio2004 MX.
                        Wyzsza szkola jazdy czy nie, to juz sprawa praktyki i tego z kim sie pracuje.
                        Skonczylem plastyka, graphik-design za granica, i pozniej web-design. Jestem
                        bez przerwy od 11 lat czynny zawodowo, a internet to jest moze 30 % calego
                        spektrum naszego biura. W sumie przez te 11 lat przeszedlem chyba przez
                        wszystkie media. Od sztuki, poprzez uslugi graficzne w princie, kampanie
                        reklamowe, poprzez internet i multimedia do filmu.
                        To forum raczej sobie tylko czytam, czasem cos wrzuce jak juz nie moge
                        wytrzymac.
                        Zlecen z forum GW nie szukam, pracownikow tez nie, mam inne zrodla, dlatego
                        brak checi podania nawet linku biura.
                        Poczatkujacym moze sie to wydawac aroganckie czy nie, jest mnie to obojetnie.
                        p.s.
                        To slowo "scenariusze" w mowie fachowej ma tez swoja nazwe. :)
                        • camel_3d Re: Zdzieranie, tylko w ktora strone? 27.04.06, 12:49
                          no a mnie tak zalezy zoby zobaczyc twoje strony...

bo ja robilem glwonie wielkie strony dla duzych firm i locznie z opracowanienm
                          koncepcji, programowaniem i tp..schodzilo zawsze kilka tygodni.
                          A male stronki..no coz z poprawkami i programowaniem 2-tygodnie to mimimum..

graphic design i web design za granica.. wiesz..zalezy gdzie i w jakiej szkole,
                          bo tu to graphic design i web design dostaje sie po 3 miesiecznych kursach, na
                          ktore zapisuja sie setki ludzi...
                          • mucha_na_dziko1 Re: Zdzieranie, tylko w ktora strone? 27.04.06, 13:10
                            Projekty graficzne i multimedia studiowalem i mam dyplom. Dreamveawer, Flash
                            &Co. oczywiscie juz pozniej dokursowalem ale porzadnie po 8g./dziennie przez 6
                            miesiecy. Wole przy tym wszystkim widziec sie designerem niz programista.

Duze strony powiadasz, kiedys na wolnej wspolpracy pracowalem na zachodzie w
                            duzym koncernie telekomunikacyjnym, mialem layoutowac (w PhotoShop) taka gre na
                            ich portalu. kilkanascie stron + szukanie zdjec. Dawali na to tylko jeden
                            dzien, a programista juz stal mi ciagle za plecami i czekal na pliki.

Gdy mam czas, daje sobie do 4 tyg. czasu na koncepcje, layout i programowanie
                            tylko 10-12 stron z delikatnymi animacjami.

Suma sumarom, moge powiedziec, ze akurat mialem szczescie, a jak jest na rynku
                            tez wiem, wiec wole siedziec cicho bez podawania jakis namiarow.
                            Czesc
                            • camel_3d Re: Zdzieranie, tylko w ktora strone? 27.04.06, 14:43
                              a pokaz jakies strony?
                            • camel_3d Re: Zdzieranie, tylko w ktora strone? 27.04.06, 14:44
                              > tez wiem, wiec wole siedziec cicho bez podawania jakis namiarow.

no wiesz to kiepsko, bo dobra reklama jest dzwignia handlu.
            • inquisition Zdzieranie to poczytaj to: 24.04.06, 18:15
              50zł*20 dni roboczych=1000zł co po odjęciu ZUS i opłat za prąd daje około 50 zł
              zysku, a gdzie amortyzacja kompów, programów, czynsz inne koszty?
              • camel_3d Re: Zdzieranie to poczytaj to: 26.04.06, 16:54
                moze im wystarcza to bo siedza w domu lub akademiku i to forma dorobienia sobie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka