ina.27
19.03.07, 21:32
Witam !
Mam 26 lat i trochę sie motam w życiu. NIe mogę znaleźć wymarzonego zawodu i co sie z tym wiąże ciekawej dla mnie pracy.
Chciałam zapytać-czy według Was będac w mojej sytuacji mam szanse na odniesienie chociaż maleńkiego sukcesu w tej branży.
Ukończyłam tylko szkołe srednią z maturą. Mam zmysł artystyczny, ale geniuszem nie jestem. Poprostu kilka razy wygrałam konkursy plastyczne. Znam język angielski, pochwalę się, ze opanowałam go samodzielnie i przy odpowiedniej motywacji nie miałabym problemów z poszerzeniem ewentualnego komputerowego słownictwa. Na komputerach znam sie tylko tyle, aby skorzystać z internetu, wysłac maila, ale jestem dość kumata i nie było by problemów z dalszą nauką. Zawsze lubiłam "bawić" sie różnymi graficznymi programami, niestety zawsze barakowało mi funduszy i dostępów do komputera(do teraz). Lubię retuszowac zdjęcia w najprostszym windowsowskim "paincie". Wiem, ze to obciach pisać o takim czymś na tym forum ale poprostu sprawia mi to frajdę i stad moje rozmyslania czy moze nie powinnam sie tym zajać na serio. Zainwestować w szkolenia, praktyki....jak myślicie czy moje cechy są wystarczającymi predyspozycjami ,zeby coś zdziałać w tym kierunku? Zastanawiam sie nawet nad darmowym stażem w jakiejś firmie...
No i mój wiek...26 lat...no i kobieta...dam radę? jak myślicie?
Tak bardzo bym chciała pracować i miec satysfakcję z tego..dalabym z siebie wszystko...