joolanta 09.10.07, 15:05 tu będą przekładane wątki o poszukiwaniach... zleceń, oraz ludzi do zleceń. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
camel_3d Re: Wykonam, poszukuje... 14.01.08, 11:49 szukam osoby do rysowania projektow postaci. PS maila prosze na camel_3d@o2.pl PS2. Odpowiem najwczesniej kolo 6 lutego poniewaz jade na urlop. Odpowiedz Link
malpiet Re: Wykonam, poszukuje... 13.01.10, 08:55 Poszukauje osoby która zna POV RAY i napisałabyby mi, za opłatą oczywiście, prosty programik.W pliku tekstowym znajduja się współrzędne obiektów chciałaby żeby pov ray je czytał i zrobił grafikę.Proste dla osoby która ten program zna.Dla mnie niestety czrana magia Odpowiedz Link
nadjeziorny Re: Wykonam, poszukuje... 23.01.14, 22:20 Znakomita ilustratorka - www.projektypostaci.pl/ Odpowiedz Link
agatai26 Re: Wykonam, poszukuje... 09.04.18, 14:42 Zapraszam jestem grafikiem ilustratorem oraz tworzę filmy animowane: isiart.pl/ www.facebook.com/isiart/ Odpowiedz Link
oladidi Agencja eventowa poszukuje grafika Warszawa- Praga 30.01.08, 11:19 Agencja eventowa poszukuje grafika lub małego studia graficznego, oczekujemy doświadczenia, kreatywności i znajomości przygotowania do druku. oladidi@gazeta.pl, lub tel. 609610585 Odpowiedz Link
anita993 Re: Wykonam, poszukuje... 10.02.08, 18:01 Jestem grafikiem z kilkuletnim stazem, chetnie podejme sie zlecen, tym bardziej, ze jestem na urlopie wychowawczym wiec mam sporo wolnego czasu :) Prosze o kontakt na maila: ae-studio@wp.pl Odpowiedz Link
richardpi Zlecenie: Logotyp do wykonania 16.02.08, 19:18 RichardPI.com zleci logotyp do wykonania. Zainteresowane osoby prosze o wyslanie linka do wlasnego portfolio na adres: info@richardpi.com Pozdrawiam Richard Odpowiedz Link
ruda-chii wykonam grafiki 17.06.08, 14:42 witam serdecznie. Chętnie podejmę się wykonania prac zdalnych z dziedziny grafiki, ilustracji webdesignu, jak również innych. Zainteresowanych zapraszam na www.contrive.pl Pozdrawiam. Odpowiedz Link
republikakobiet Republika Kobiet - współpraca 22.07.08, 16:00 Republika Kobiet – startujący portal internetowy wynajmie bezpłatnie pokój z przeznaczeniem na biuro grupie grafików w zamian za usługi graficzne. Dogodna lokalizacja blisko centrum Warszawy. Zapraszamy do naszego grona! Zainteresowanych prosimy o kontakt: aflisinska@republikakobiet.pl Odpowiedz Link
piola1 Praca dla grafika komputerowego 30.08.08, 11:19 Studio H - firma zajmująca się projektowaniem stron, sklepów, portali www poszukuje do współpracy kreatywnych grafików komputerowych. Kontakt - praca@studioh.pl Pozdrawiam :-) Odpowiedz Link
rukla Re: Praca dla grafika komputerowego 13.01.11, 11:24 Bardzo stary post. Czy to jeszcze aktualne? Odpowiedz Link
skuter1957 Re: Praca dla grafika komputerowego 04.01.12, 11:40 freelancer faktury VAT praca w programach corel, IN design. auto cad photoshop flash i inne Odpowiedz Link
olive81 Wykonam 03.10.08, 16:45 Witam. Wykonam projekt plakatu, ulotki, banera, wizytowki, folii na szybę itd. Zajmuje się również drukiem, produkcją banerów (jakość foto). Konkurencyjne ceny-Warszawa. Kontakt: www.mms-reklama.pl. Zaprszam Odpowiedz Link
elemelek27 Re: Wykonam, poszukuje... 05.12.08, 13:42 Witam, pracuję jako specjalista ds poligrafii. Poszukujemy młodych ambitnych ludzi posługujących się programami graficznymi: Adobe Ilustrator, Corel,Photoshop, Indesign itp. w celu realizacji zleceń, takich jak np. plakaty foldery broszury ulotki najchętniej z Warszawy i okolic. Odpowiedz Link
nilo31421 Re: Wykonam, poszukuje... 30.03.09, 20:21 Witam, jestem młodym, kreatywnym i ambitnym grafikiem. Z łatwością poruszam się w programach Corel i Photoshop. Bardzo chętnie podjąłbym z Państwem współpracę. Jestem z Warszawy. Z góry dziękuję za kontakt. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
nilo31421 Re: Wykonam, poszukuje... 31.03.09, 17:39 Witam, odezwałem się wczoraj do Państwa nie podając kontaktu, serdecznie przepraszam myślałem że gazeta udostępnia coś w rodzaju skrzynki na potrzeby samego forum. Mój mail karolksliwak@op.pl Z Poeażaniem Odpowiedz Link
cysio83 Re: Wykonam, poszukuje... 04.08.09, 20:51 Witam, jestem młodym i jednocześnie doświadczonym grafikiem. Bardzo chętnie nawiążę z Państwem współpracę. Swobodnie posługuję się takimi programami jak: Adobe Photoshop, Illustrator, QuarkXPress, InDesign, Corel. Przykłady moich prac można zobaczyć na stronie www.ksdizajn.com Kontakt: k.szewczyk@ksdizajn.com pozdrawiam, Krzysztof Odpowiedz Link
smokopilka Re: Wykonam, poszukuje... 17.12.08, 00:13 Powstający sklep internetowy poszukuje grafika internetowego do sporządzenia lgo sklepu. Proszę o e-maile na smokopilka@gmail.com Odpowiedz Link
vathanx Re: Wykonam, poszukuje... 31.12.08, 12:12 Zajmuję się grafiką komputerową. Moja profesja to: logotypy, ikony, projekty stron internetowych, graficzne interfejsy użytkownika. Moje portfolio: vathanx.deviantart.com/ Odpowiedz Link
goleodesign [wykonam] Grafika: banery, headery, FLASH 12.01.09, 18:58 Wykonamy: Różnego rodzaju grafikę do stron, serwisów internetowych m.in.: -bannery -headery -buttony -loga -avatary -i inne Wynagrodzenie: -do uzgodnienia w zależności od rodzaju wykonania. Kontakt: e-mail: goleodesign@gmail.com Odpowiedz Link
goleodesign Layouty na strony internetowe, grafikę 12.01.09, 18:58 Wykonamy: Różnego rodzaju layouty grafikę do stron, serwisów internetowych, aukcji allegro m.in.: -layouty -bannery -headery -buttony -loga -avatary -i inne Super efekty w niskiej cenie Kontakt: e-mail: goleodesign@gmail.com Odpowiedz Link
logo1155 Re: Wykonam, LOGO 20.01.09, 11:21 Witam wykonam logo dla ciebie i dla firmy w 24h wszystkie informacje na ilogo.pl .Zapraszam. Odpowiedz Link
sadslip Re: Wykonam, poszukuje... 27.01.09, 23:51 Siema, na stronce poniżej znajdują się moje prace i projekty. [url=http://www.grafstudio.za.pl]Grafstudio[/url] Odpowiedz Link
aqkoo Usługi graficzne i fotograficzne 27.03.09, 11:56 Oferuję usługi w zakresie grafiki multimedialnej, oraz przeznaczonej do druku. - grafika stron www; banery i reklamy internetowe; publikacje internetowe - książki; albumy; foldery; ulotki; zaproszenia; plakaty; opakowania - inne Wykonuję również prace fotograficzne w zakresie: - fotografia: okolicznościowa, portretowa, reklamowa, katalogowa, reprodukcyjna - obróbka fotografii; renowacje starych zdjęć; retusze; montaże Adres strony: www.radoslav.free.art.pl Kontakt: swd1@wp.pl Odpowiedz Link
superdaro1 Przyjme zlecenia na obróbke zdjęć 31.08.09, 21:55 Witam przyjme zlecenia na obróbke fotografii typu retusz fotomontaż i inne drobne korekty, przykłady prac wyśle na maila osobom zainteresowanym kontakt do Mnie to DARO822@OP.PL Odpowiedz Link
moniula82 Re: Wykonam, poszukuje... 30.03.09, 22:00 KLIKNIJ W link I ZOBACZ monix.nextore.pl/e-prasa/komputery___internet_c1018.xml W każdym numerze ponad 20 tutoriali, w którym pokazujemy sekrety popularnego programu do grafiki rastrowej. Przedstawiamy metody obróbki zdjęć, podajemy pomysły na stworzenie samodzielnego projektu z pomocą narzędzi i filtrów Photoshopa. Do większości tutoriali przygotowujemy filmy instruktażowe ułatwiające zrozumienie tematu. .psd współpracuje z najlepszymi polskimi specjalistami, doświadczonymi grafikami, poligrafikami i instruktorami z informatycznych firm szkoleniowych o ustalonej pozycji na rynku. Odpowiedz Link
joolanta poszukuje 30.04.09, 13:20 grafika komp. lub małego studia graficznego do stałej współpracy, najchętniej z W-wy. Znajomosci dtp oraz www konieczna. Odpowiedz Link
inprogress [Współpraca] Grafik poszukiwany. 16.05.09, 19:35 Witam, poszukuję współtowarzysza, który zająłby się tworzeniem grafiki na potrzeby stron WWW. Zapraszam do zapoznania się ze szczegółami: I. Wymagania Przede wszystkim poszukuję osoby z pasją, znającej się na rzeczy. Nie potrzebuję kogoś znającego się na wszystkim, potrzebuję konkretnie grafika potrafiącego stworzyć oryginalny, nieszablonowy layout. Liczy się także kreatywność, inwencja, podejście z pasją oraz terminowość. II. Aplikacja Jeżeli to ogłoszenie Cię zainteresowało, zapraszam do zgłoszenia - to nie boli, a kosztuje tylko kilka minut Twojego czasu. Aplikacja powinna wyglądać w podany sposób: 1. O sobie (Kilka słów o sobie) 2. Doświadczenie (Doświadczenie w tworzeniu) 3. Portfolio i przykładowe realizacje (Mówi samo za siebie) 4. Cennik usług (Od czego zależy cena projektu, czas realizacji, przykładowe ceny, najlepiej na konkretnych przykładach, jak wygląda współpraca z Tobą w zakresie ewentualnych zmian etc. Jeżeli chcesz mi zaproponować ceny z kosmosu - możesz sobie darować, siedzę już trochę w tej branży, więc wiem co i jak. ;) ) 5. Dlaczego jesteś najlepszy w tym, co robisz? Tak przygotowane zgłoszenie można wysłać na adres: grafika@in-progress.eu Skontaktuję się z wybranymi osobami, których aplikacja mnie zainteresuje. Uwaga: z racji, że dość długo zajmuje się tworzeniem stron od strony technicznej (oskryptowanie, marketing internetowy itd.) chętnie nawiąże współpracę na zasadzie 'wymiany' usług. Wszelkie info pod emailem podanym wyżej. Dziękuję za zapoznanie się z treścią i pozdrawiam, Mateusz Muryjas. Odpowiedz Link
mik80 Poszukuję grafikę na stronę WWW 13.07.09, 11:56 Potrzebuję grafikę- tło na projektowaną przeze mnie stronę internetową. Wiem mniej więcej, czego szukam, ale nijak nie mogę przypasować odpowiedniego obrazka. Chodzi o stworzenie czegoś w rodzaju strony-autorskiego portfolio (oferty projektowania stron WWW/edycji/redagowania tekstów, etc.). Pierwotny projekt strony znajduje się tutaj => miloszk.wirtualnie.pl/ . Całościowo będzie to połączone z treścią merytoryczną znajdującą się tutaj => www.maveriq.w.interia.pl . Wszystko na razie jest w wersji roboczej (więc na pewno się pozmienia). Koncepcję mam taką: poszczególne działy strony miałyby wyglądać jak wnętrze w miarę przyzwoitego lokalu (trochę w stylu prohibicja, Al Capone, stoły do billarda, w tle jakiś dart, może być coś z tematyki rewolucja, che guevarra i PRL). Przykładowo: - zrealizowane projekty - karta dań (tło karty dań, czerpany papier, te sprawy) - cennik - cennik na ścianie - dorobek publicystyczny - coś w rodzaju biblioteczki, jakie czasem znajdują się w tego rodzaju "przybytkach" z typowymi dla tego rodzaju lokali gazetami ("Ultramaryna", etc.).. to akurat chciałbym zrobić w formie kolaży Czy ktoś mógłby mi polecić kilka przykładowych "teł" pod tego rodzaju stronę? Chodzi o zdjęcia 800x600. Najlepiej jotpegi we w miarę przyzwoitej rozdzielczości. No i żebym nie miał jakiś problemów z tzw. "prawem autorskim". A może ktoś mógłby przygotować lub udostępnić takie zdjęcia. oczywiście zamieszczę odpowiednia adnotację na stronie (chociaż z kasą na razie krucho, bo sam dopiero startuje) Pozdrawiam, M. Odpowiedz Link
mik80 Re: Poszukuję grafikę na stronę WWW 13.07.09, 12:07 Byłbym zapomniał! E-mail: m.klemens@wp.pl Odpowiedz Link
redxtechnology grafika i nie tylko 17.08.09, 21:22 Zapraszamy do współpracy firmy oraz osoby prywatne zainteresowane: korzystaniem z oprogramowania wspomagającego zarządzanie firmą, zarządzaniem własnym czasem i kontaktami, tworzeniem własnych serwisów internetowych, zewnętrznym zarządzaniem strukturą IT. Dla Państwa potrzeb stworzyliśmy organizer XPM oraz platformę X-WARE, które pozwolą na umiejętne zarządzanie czasem pracy, kontrolę kosztów oraz ich redukcję poprzez efektywne wykorzystanie potencjału firmy. Nasze aplikacje umożliwiają monitorowanie i efektywne zarządzanie pracą pojedynczych osób lub całego zespołu pracowników. A wszystko to bez konieczności zakupu licencji i instalacji oprogramowania na własnym sprzęcie (SaaS). Wystarczy przeglądarka internetowa oraz dostęp do sieci Internet. Korzystanie z naszych usług, to krok w dobrym kierunku. Usługi informatyczne: Doradztwo informatyczne, Administracja serwerów, Projektowanie sieci informatycznych, Wdrożenia telefonii internetowej VoIP, Projektowanie i wdrożenie systemu monitoringu, zintegrowanego z platformą X-WARE, Zabezpieczanie i ochrona danych, Tworzenie oprogramowania, Wdrożenia systemów IT, Projektowanie stron WWW/grafika, Help desk i opieka nad strukturą informatyczną firmy, Serwis komputerowy. Odpowiedz Link
silvercox Jestem grafikiem, reszta w portfolio>>> 21.09.09, 08:00 www.grafikkomputerowy.com Grafik komputerowy Odpowiedz Link
magda1306 Kto mi zrobi LOGO? 29.09.09, 23:57 Ktos w ramach cwiczen zrobi mi logo? Szukam loga nowoczesnego, swiezego... lekkiego. mam sklep - galerie internetowa wygrywa ta osoba, ktora zrobi najladniejsze logo i najmniej bedzie chciala ;) prosze o kontakt: info MALPA letendenze KROPKA com Odpowiedz Link
urbacity Re: Wykonam, poszukuje... 13.10.09, 16:26 Sklep internetowy UrbanCity.pl poszukuje grafika do pracy zdalnej. Wymagana dobra znajomość flasha. Tygodniowo należy przygotować banery w wielkości(do każdego 2 kreacje): 150x150 356x69 468x60 750x100 400x562 200x142 oraz na nasza stronę główną 760x258(2,3 kreacje) 245x102(2,3 kreacje) banery jak na: www.topstreetwear.com/ caliroots.com/ Więcej informacji pod UrbanCity@o2.pl Odpowiedz Link
gosiamarcin2010 Grafik Freelancer 17.11.09, 23:55 Grafik 3D,2D,Adobe Photoshop,Illustrator,Lightroom,Corel Wykonam kreatywne projekty z zakresu: - Grafika reklamowa(plakaty, banery, ulotki, teczki firmowe, katalogi i foldery, zaproszenia, kalendarze itp.) - Identyfikacja wizualna firm (logotyp, papier firmowy, wizytówki) - Grafika 3D(wizualizacje architektoniczne, modelowanie 3d teksturowanie, zaawansowane oświetlenie V-ray) - Zaawansowana obróbka fotografii (fotomontaż, kolaż, barwienie fotografii czarno-białej,retusz starych fotografii) Kontakt: E-mail; marcinkg@o2.pl tel; 661977525 Odpowiedz Link