skrzydlate 21.11.07, 14:16 chętnie podejmę pracę, zasady do uzgodnienia, nie musi to byc pełen etat mail gazetowy lub GG 3885033 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
teyoo Re: znam dobrze fotoshopa i .... 21.11.07, 16:47 A co to za program? Pracuję jako grafik (na Photoshopie m.in.) od jakiegoś czasu i jako żywo nie słyszałam o "Fotoshopie";)) Śmiem wątpić, że znasz ten program, skoro nawet nazwy (!) nie umiesz napisac poprawnie. No chyba że faktycznie istnieje jakiś Fotoshop, to w takim razie zwracam honor:) Odpowiedz Link
gadupa taaaaaaaaaa... 16.01.08, 13:14 Ty tez nie jestes graficzka tylko jakas nadeta panienka. Milego dnia ci zycze i rychlego dowartosciowania. Art-director Odpowiedz Link
skrzydlate Re: a ja znam maye 22.11.07, 23:07 no, bardzo dowcipne, w ogole strasznie jestescie uszczypliwi, sniadania nie zjedli czy inne jakiej niedomagania? ;) Odpowiedz Link
33qq Re: a ja znam maye 23.11.07, 09:00 Się nie przejmuj, to taka świecka tradycja jest. Odpowiedz Link
skrzydlate Re: a ja znam maye 25.11.07, 21:44 no nie, tego jeszcze brakowalo zebym sie przejmowala, gwiżdże to .... fakt.... na te wszystkie szczegoliki, czy polskie czy angielskie, tak mam ;) Odpowiedz Link
camel_3d Re: a ja znam maye 26.11.07, 08:42 oj ..chgodzi o to, ze jak ktos pisze..znam photoshopa... i co..? nic.. podaj od razu link do portfolio..bo inaczej skad ktos ma wiedziec co ty znasz:) Odpowiedz Link
skrzydlate Re: a ja znam maye 26.11.07, 23:08 mam tu trzy projekty, reszte dorzuce jak bede miala chwile czasu Odpowiedz Link
camel_3d Re: tu: 27.11.07, 13:29 fajny ten kalendarz szkolny:) kurcze..ale to sie robis w photoshopie??? ;) > picasaweb.google.com/sylwia.paszko Odpowiedz Link
skrzydlate Re: tu: 27.11.07, 21:46 robilam to w photoshopie... powtorze: w photoshopie.. no... lubie ten program najbardziej, w koncu widze jednak ze chyba zajme sie jakimis innymi rzeczami... taaa... mialam zeskanowane rysunki dzieciaków i miksowałam sobie dowolnie.. daj spokój, jak chcesz coś doradzić to normalnie mów... mam tam jeszcze róznieste, ale nie mam czasu sie tym zająć Odpowiedz Link
camel_3d Re: tu: 07.12.07, 09:19 jezu..ajaks przewrazliwiona jestes..napisalem ze mi sie podoba, a ty od razu "daj psokoj i wgole":.. fajnie.. > taaa... mialam zeskanowane rysunki dzieciaków i miksowałam sobie dowolnie.. daj > spokój, jak chcesz coś doradzić to normalnie mów... mam tam jeszcze Odpowiedz Link
skrzydlate własnie umieściłam 06.12.07, 22:26 picasaweb.google.com/sylwia.paszko/_graf_f_fika_ Odpowiedz Link