marekikrzys 20.05.09, 10:11 przejrzysta i estetyczna. Dosc prosta i z pomyslem. brazna: projektowanie dtp prosze o kontakt. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aplich8 Re: szukam kogos kto mi zrobi strone www 23.05.09, 14:20 Witam serdecznie.ja również szukam osoby która zrobiłaby strone o mojej niepełnosprawnej córeczce Martynce.Chodzi o zamieszczenie zdjęć , apelu w sprawie zbierania pieniążków na jej rehabilitacje, itp. Bardzo potrzebujemy pomocy, może ktoś znajdzie czas i nam pomoże:):) meil-aplich81@wp.pl, lub gazetowy aplich8 Odpowiedz Link
chrustu6 Re: szukam kogos kto mi zrobi strone www 07.06.09, 11:47 ja mogę spróbować pisz na gg 5568229. To przykładowa moja strona Odpowiedz Link
ad.freelancer Re: szukam kogos kto mi zrobi strone www 08.06.09, 14:48 witam, czy ogłoszenie aktualne? chętnie zajmę się zrobieniem prostej stronki, pracuję w Photoshopie i Dreamweaverze. Proszę o info na maila: ad.graphic@op.pl Odpowiedz Link
ad.freelancer Re: szukam kogos kto mi zrobi strone www 08.06.09, 14:53 ad.freelancer napisała: > witam, czy ogłoszenie aktualne? chętnie zajmę się zrobieniem prostej > stronki, pracuję w Photoshopie i Dreamweaverze. > Proszę o info na maila: ad.graphic@op.pl dodam że we flashu także pracuję - możliwy więc jakiś baner. Odpowiedz Link
aplich8 Re: szukam kogos kto mi zrobi strone www 12.06.09, 15:03 Witam, ja bardzo dziekuje za odpowiedzi, juz mam str. córeczki zapraszam www.martynkaplich.pl/omnie.html Dziękuje Panu Ariel Jędrzejczak za jej zrobienie:-) A jeśli ktoś ma jakis pomysł jak rozpropagować tę strone i wogóle potrzebę pomocy mojej córeczce ...czekam na propozycje.Będe bardzo wdzięczna. Agnieszka Plich Odpowiedz Link
projektant1111 Re: szukam kogos kto mi zrobi strone www 01.07.09, 13:46 Zajmuję się zawodowo tworzeniem stron www. Chętnie wykonam zlecenie. Kontakt: aberracja81@o2.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link
sylka93 Re: szukam kogos kto mi zrobi strone www 25.09.15, 12:57 Ładne projekty stron ma firma REVOLWEB.PL. Np. www.revolweb.pl/witryna-informacyjna-o-zdrowiu. Ich strony są przejrzyste i wpadające w oko. Na pewno zrobiliby indywidualny projekt dla Ciebie. Odpowiedz Link
lucas.stapf Re: szukam kogos kto mi zrobi strone www 01.10.15, 15:53 Witam, Z przyjemnością podejmę się kompleksowego projektowania graficznego dla Państwa ( Logo, identyfikacja graficzna, strony www, opakowania/packaging...). W razie większego projektu również nie będzie problemu. Prowadzę zespół składający się z concept artystow, 3D artystów, animatorów, operatorów,Dtp itp :) Zapewniam profesjonalne podejście i kompleksową usługę.Posiadam spore doświadczenie w branży kreatywnej. Zapraszam na niezobowiązujące spotkanie. :) portfolio : www.behance.net/lucasstapf2366 tel 501413283 Odpowiedz Link
nayalla Re: szukam kogos kto mi zrobi strone www 09.05.16, 16:00 Wiesz co miałam ten sam problem :) Troche szukałam i też nic ciekawego nie znalazłam! idzie się zdenerwować! Tak troche przypadkiem za to trafiłam na webwavecms.com na którym teraz się bawie :D Super kreator stron www i sama mogę do niego robić grafikę :)) Odpowiedz Link
alka3012 Re: szukam kogos kto mi zrobi strone www 16.08.16, 17:18 Witam, zajmuję się projektowaniem stron internetowych. Jeśli jesteście zainteresowani zapraszam do kontaktu na adres mailowy: a.l.a.keskiewicz@gmail.com Odpowiedz Link
asiorekpe Re: szukam kogos kto mi zrobi strone www 03.10.16, 11:47 wezom.pl/ - zajrzyj do tej agencji. Indywidualność i świetne ceny to ich zalety. Zaprojektowali i stworzyli mi 2 piękne, strony firmowe. Warto warto :) Odpowiedz Link
ogorek00 Re: szukam kogos kto mi zrobi strone www 14.10.16, 09:57 Otwierałam niedawno firmę i szukałam profesjonalistów, którzy zajmą się stworzeniem strony internetowej i logo firmy. Trafiłam na like.agency/ i jestem bardzo zadowolona. :) Odpowiedz Link
magdalenazalewska14 Re: szukam kogos kto mi zrobi strone www 13.07.17, 17:33 Mogę polecić Ci firmę Mediaeste. Znajoma robila u nich strone internetową i była bardzo zadowolona :) O szczegółach dowiesz sie pewnie na ich stronie. Podsyłam link > www.mediaeste.com/ Odpowiedz Link
martaanna12345 Re: szukam kogos kto mi zrobi strone www 15.11.17, 23:23 Mogę polecić: www.golan.pl Ostatnio ich strona wykonana dla Państwowego Muzeum na Majdanku zajęła drugie miejsce w ogólnopolskim konkursie. Odpowiedz Link
domistyl Re: szukam kogos kto mi zrobi strone www 04.01.18, 13:37 Witam, szukam wykonawcy zmian w szablonie wordpressa remonty-wnetrza.warszawa.pl/ Odpowiedz Link
karikana12 Re: szukam kogos kto mi zrobi strone www 03.02.18, 23:54 Polecam firmę Astrabit - astrabit.com :) Robili mi sklep internetowy i współpraca przebiegła super :) Odpowiedz Link
gosia_1993 Re: szukam kogos kto mi zrobi strone www 13.02.19, 09:44 zachęcam do skorzystania z www.vsweb.pl sama korzystam i jestem zadowolona, z czystym sumieniem POLECAM! Odpowiedz Link
maxcyrek Re: szukam kogos kto mi zrobi strone www 03.03.19, 16:43 Zajrzyj do nas na stronę: cyrekdigital.com - odległość nie stanowi problemu :-) Odpowiedz Link
minimika Re: szukam kogos kto mi zrobi strone www 15.02.20, 15:29 Warto rozglądnąć się za firmami zajmującymi się e-marketingiem. Doskonałym przykładem jest niedawno przeze mnie spotkana RK Media Group, byłem bardzo zadowolony ze współpracy z nimi. Odpowiedz Link