j.klawczynska 14.03.23, 12:43 Hej, jaką polecacie szkołę policealną w Olsztynie ? Zależy mi, żeby była weekendowa i całkowicie bezpłatna. Dziękuję za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stefan4 Re: Szkoła policealna Olsztyn 15.03.23, 08:41 j.klawczynska: > Hej, jaką polecacie szkołę policealną w Olsztynie ? Tylko nie Cosinus! Z doświadczenia wiemy, że jej adepci nie są intelektualnie w stanie odróżnić nauki od nauczania i spam reklamowy tej ,,szkoły'' uparcie umieszczają na forum poświęconym nauce. Unikaj Cosinusa, jeśli nie chcesz zostać podobnie ogłupiona. Wpojonej tam bezmyślności nie zetrze z Ciebie przez długie lata żaden wysiłek. - Stefan Odpowiedz Link Zgłoś
w.jadowska Re: Szkoła policealna Olsztyn 18.03.23, 14:41 Ja od razu po skończeniu cosinusa (kosmetyka) dostałam pracę w zawodzie i super mi się wiedzie. Zawsze będę wszystkim polecać. Bardzo dużo się nauczyłam bo zajęcia są głównie praktyczne, czego nie miałam w innych szkołach. Odpowiedz Link Zgłoś
stefan4 Re: Szkoła policealna Olsztyn 18.03.23, 18:43 w.jadowska: > Zawsze będę wszystkim polecać. ... niezależnie od tego, na jaki temat toczy się rozmowa, prawda? Na przykład ktoś miał wypadek, proszą Cię, żebyś wezwała pogotowie, a Ty na to ,,Skończyłam cosinusa, wszystkim doradzam to samo''. Albo chłopak Ci mówi, że się w Tobie zakochał, a Ty mu na to ,,Najlepszy na wszystko jest cosinus''. To forum nie ma niczego wspólnego z żadną szkołą, ani przedlicealną, ani policealną, ani w Olsztynie, ani gdzie indziej. W ogóle nie chodzi tu o żadne szkolnictwo, ani nauczanie tylko o naukę w tym sensie: pl.wikipedia.org/wiki/Nauka Uparte zamieszczanie akurat tutaj spamu reklamowego na temat jakiegoś liceum, czy innej szkółki, jest nieskuteczne i źle świadczy o poziomie umysłowym umieszczającego. Spamer rozgarnięty powinien wiedzieć, gdzie zbierają się ludzie potrzebujący dyplomów. Tutaj jest wyłącznie zaśmiecaczem. - Stefan Odpowiedz Link Zgłoś