Gość: :) Re: Jacy mężczyźni podobają się kobietom? IP: *.acn.waw.pl 04.02.03, 17:35 Bardzo bogaci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jjT Re: Jacy mężczyźni podobają się kobietom? IP: *.csk.pl 17.02.03, 01:21 czyli pracowici ? ma sie rozumiec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flora Re: Jacy mężczyźni podobają się kobietom? IP: *.uz.zgora.pl 04.07.03, 16:33 tacy co umieja wykorzystac to co maja pod czaszka czyli mozg. mnie zawsze pociagali faceci z ktorymi mozna uprawiac sztuke konwersacji i zawsze wazniejsza byla dla mnie atrakcyjnosc intelektualna(nie zebym brzydka byla czy cos w tym rodzaju) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nuntaro obżydliwie bogaci :))? IP: *.it / 62.233.189.* 03.12.03, 12:54 Nie no... bogactwo jak urodę można też odziedziczyć (zakladając, że nie pojawi sie jakaś socjalistyczna rewolucja i nie okradnie każdego z osobna i rodzinnie-kolektywnie). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaaaaaaaaaaaaaaaa Re: Jacy mężczyźni podobają się kobietom? IP: 211.233.21.* 03.07.03, 21:07 Gość portalu: :) napisał(a): > Bardzo bogaci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johny Wrażliwi i z poczuciem humoru IP: *.acn.waw.pl 16.05.04, 21:12 A może wrażliwi i z poczuciem humoru! Co Wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.04, 00:43 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fajnatel Re: Jacy mężczyźni podobają się kobietom? IP: 80.53.160.* 10.09.04, 19:33 hyper,hyper bogaci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc pewnie profesor Strzałko jest cherlawy i dlatego... IP: *.phils.uj.edu.pl 04.02.03, 17:38 tak napisal ;) Poza tym, coz to znaczy, ze "kobietom sie podobaja tacy a tacy". ile kobiet, tyle zdan i jesli nie jest sie burakiem, to znajdzie sie swoja druga polowke... panowie wszelkich rozmiarow- nie lekajcie sie! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obcy Re: pewnie profesor Strzałko jest cherlawy i dlat IP: *.poz1.cyber-cafe.pl 04.02.03, 19:34 dzis mialem z profesorem strzalko egzamin z anatomii z elementamii antropologii na UAMie. profesor cialem rzeczywiscie herkules nie jest, ale jak pytania dowalil to od razu respekt sie czuje... nawet cherlawy moze dowalic! pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Jacy mężczyźni.. IP: proxy / 195.136.122.* 05.02.03, 14:40 A może to wszystko dlatego, że tych naprawdę przystojnych (wysokich, zgrabnych, wysportowanych i z bujną czupryną)jest już niewielu.. Mnie się udało! jednego mam w domu !0) Pozdrawiam magda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gostek Re: Jacy mężczyźni.. IP: *.acn.waw.pl 09.02.03, 10:00 Poznałaś go w Mediamarkcie ? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: burak Re: pewnie profesor Strzałko jest cherlawy i dlat IP: *.homechoice.co.uk 08.02.03, 03:01 a co jak sie jest burakiem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jajcy!!!! Re: Jacy mężczyźni podobają się kobietom? IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 04.02.03, 17:48 I tylko JAJCY!!!! Tak naprawdę liczy się tylko to, co ma w spodniach. Gruby portfel też nie do pogardzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: procik Re: Jacy mężczyźni podobają się kobietom? IP: *.aeriscomputers.net 04.02.03, 18:19 za mundurem panny sznurem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomhet Re: Jacy mężczyźni podobają się kobietom? IP: *.com.pl 11.02.03, 10:54 za mundurem panny ze_sznurem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ALA Re: Jacy mężczyźni podobają się kobietom? IP: 205.189.176.* 12.02.03, 22:44 Gość portalu: procik napisał(a): > za mundurem panny sznurem... mYSLISZ O ESBEKU? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciej Re: Jacy mężczyźni podobają się kobietom? IP: *.byu.edu / 10.7.218.* 04.02.03, 18:40 z tego co ja slysze od znajomych to podobaja im sie jednak muskuly. moze problem polega na tym, ze pan profesor do badan uzywa zdjecia sprzed ponad piecdziesieciu lat. muskulatura pol wieku temu wygladala troche inaczej, brzydziej. dlaczego nie pokazal drogim paniom zdjec modeli z men's health czy men's journal. wtedy pewnie by zmienily zdanie. oczywiscie, ze nie chca arnolda, ale muskul troche chca. profesor stara sie dowartosciowac. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Jacy mężczyźni podobają się kobietom? 04.02.03, 21:32 Gość portalu: maciej napisał(a): > z tego co ja slysze od znajomych to podobaja im sie jednak > muskuly. moze problem polega na tym, ze pan profesor do badan > uzywa zdjecia sprzed ponad piecdziesieciu lat. muskulatura pol > wieku temu wygladala troche inaczej, brzydziej. dlaczego nie > pokazal drogim paniom zdjec modeli z men's health czy men's > journal. Ponieważ tacy w przyrodzie nie występują. > wtedy pewnie by zmienily zdanie. oczywiscie, ze nie > chca arnolda, ale muskul troche chca. profesor stara sie > dowartosciowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciej Re: Jacy mężczyźni podobają się kobietom? IP: *.byu.edu / 10.7.218.* 04.02.03, 21:38 a jednak istnieja w przyrodzie. wystarczy pojsc na silownie, ale normalna a nie dla zawodowych kulturystow, albo na kampus uniwersytetu gdzie chlopacy dbaja nie tylko o miesni rozwoj ale i umyslu. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Jacy mężczyźni podobają się kobietom? 05.02.03, 05:11 Gość portalu: maciej napisał(a): > a jednak istnieja w przyrodzie. wystarczy pojsc na silownie, ale normalna a nie > > dla zawodowych kulturystow, albo na kampus uniwersytetu gdzie chlopacy dbaja > nie tylko o miesni rozwoj ale i umyslu. Ankietowane panie widocznie na siłownię nie chodzą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bulba Re: Jacy mężczyźni podobają się kobietom? IP: *.acn.waw.pl 04.02.03, 18:43 Poczułem się ... lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Jacy mężczyźni podobają się kobietom? IP: *.mia.bellsouth.net 04.02.03, 18:47 pomijajac walory intelektualne,majac na uwadze walory fizyczne,facet moze byc rozny,wazne zeby nie byl wzrostu psa siedzacego:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mouchi Re: Jacy mężczyźni podobają się kobietom? IP: 195.136.95.* 06.02.03, 16:52 Gość portalu: kasia napisał(a): > pomijajac walory intelektualne,majac na uwadze walory > fizyczne,facet moze byc rozny,wazne zeby nie byl wzrostu psa > siedzacego:) ŚWIĘTA PRAWDA. 180 MINIMUM Odpowiedz Link Zgłoś
surrey Re: Jacy mężczyźni podobają się kobietom? 12.06.03, 13:09 Gość portalu: mouchi napisał(a): > Gość portalu: kasia napisał(a): > > > pomijajac walory intelektualne,majac na uwadze walory > > fizyczne,facet moze byc rozny,wazne zeby nie byl wzrostu psa > > siedzacego:) > > ŚWIĘTA PRAWDA. 180 MINIMUM A co jesli kobieta jest wzrostu psa? 150 konkretniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hahaha Re: Jacy mężczyźni podobają się kobietom? IP: *.acn.pl 04.07.03, 16:42 surrey napisała: > Gość portalu: mouchi napisał(a): > > > Gość portalu: kasia napisał(a): > > > > > pomijajac walory intelektualne,majac na uwadze walory > > > fizyczne,facet moze byc rozny,wazne zeby nie byl wzrostu psa > > > siedzacego:) > > > > ŚWIĘTA PRAWDA. 180 MINIMUM > > > A co jesli kobieta jest wzrostu psa? 150 konkretniej. No to musi być prawdziwy dramat! Takie krótkie nóżki ...ojoj. i taka nisko d..cia zawieszona. ojoj. I rączki krótkie. Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: Jacy mężczyźni podobają się kobietom? 17.07.04, 22:30 spoko, ja nie mam nic przeciwko:) choć dla mnie ideał to trochę więcej, 157- 163, coś takiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biedny Bogaci tak - ale nie na kochankow :P IP: *.chello.pl 04.02.03, 18:49 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mizogin Re: Jacy mężczyźni podobają się kobietom? IP: *.stacje.agora.pl 04.02.03, 18:54 Nie od dziś wiadomo, że tacy którzy podobają się mamie, siostrze i tabunom koleżanek. Bo wiadomo, że facet musi być na pokaz :-) Wojewódzki też jest dobry na pokaz, bo się wszyscy za nim ogladają i nie ma to żadnego związku z faktem czy jest chudy, gruby, mięsisty czy kościsty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: esteta FACET Z PLASKIM BRZUCHEM TO NIE FACET ... IP: 193.171.89.* 04.02.03, 18:56 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: delia Re: FACET Z PLASKIM BRZUCHEM TO NIE FACET ... IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 04.02.03, 19:45 O, wreszcie głos rozsądku. Popieram. Odpowiedz Link Zgłoś
drzazga1 Re: FACET Z PLASKIM BRZUCHEM TO NIE FACET ... 04.02.03, 20:54 A kto? Kobieta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lithe Re: FACET Z PLASKIM BRZUCHEM TO NIE FACET ... IP: *.zamosc.cvx.ppp.tpnet.pl 08.02.03, 15:12 nie no jasne najlepszy jest taki z dobrze wytrenowanym miesniem piwnym......ratunku.....super, taki, co nic nie robi tylko siedzi przed telewizorem, z browcem w lapie...ej ej , facet ktory nie uprawia zadnego sportu to miekka kicha... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frutelka Re: FACET Z PLASKIM BRZUCHEM TO NIE FACET ... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.04.03, 12:14 a moj partner ma brzusia ale nei taka opone tylko ladny zgrabny jedrny brzuszek:) tez mialam faceta wysportoqwanego z wyzezbonymi meisniami ale tez...jest sexowniejszy na 100%:)a co do piwka to obje je luibimy ale nie siedzimy przed tv i sie obzeramy tylko wierz mi zyjemy pelnia zycia:)a sex jest.....niebianski:) pozdarwiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mia Re: FACET Z PLASKIM BRZUCHEM TO NIE FACET ... IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 11.09.04, 10:36 nie o taki brzuszek chodzi.Tylko o mały s,skromny brzuszek ,a nie piwny-bo to okropne. Kazdy ptaszek musi mieć daszek. Odpowiedz Link Zgłoś
fe_male Re: Jacy mężczyźni podobają się kobietom? 04.02.03, 19:02 dyzma_ napisał(a): > Bogaci :) Co się dziwisz? Już tu maglowalismy temat w trakcie którego wyszło, że jak mówi ewolucjonizm genetycznie usprawiedliwione jest zaliczanie przez panów coraz to nowych egzemplarzy, oraz wybór partnera na podstawie grubości kieszonki, w której siedzi portfel przez kobietę. Z tym, że kobitka może pobrać geny od muskularnego a forsę i zapewnienie przyszłości od zasobnego. To fakty naukowe, nie ma co się spierać;) Odpowiedz Link Zgłoś
dyzma_ Re: Jacy mężczyźni podobają się kobietom? 04.02.03, 22:19 fe_male napisała: > dyzma_ napisał(a): > > > Bogaci :) > > Co się dziwisz? Nie dziwie sie wcale :) "Psychologia ewolucyjna" tez mnie przekonuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KR$ Re: Jacy mężczyźni podobają się kobietom? IP: *.riz.pl 11.02.03, 17:54 fe_male napisała: > dyzma_ napisał(a): > > > Bogaci :) > > Co się dziwisz? Już tu maglowalismy temat w trakcie którego wyszło, że jak mówi > > ewolucjonizm genetycznie usprawiedliwione jest zaliczanie przez panów coraz to > nowych egzemplarzy, oraz wybór partnera na podstawie grubości kieszonki, w > której siedzi portfel przez kobietę. Z tym, że kobitka może pobrać geny od > muskularnego a forsę i zapewnienie przyszłości od zasobnego. To fakty naukowe, > nie ma co się spierać;) Teraz na szczęscie są testy DNA i takie 'pobierające' geny nie od tego co je utrzymuje szybciutko zaczną lądowac na bruku, hehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania zdanie kobiece IP: *.fuse.net 04.02.03, 19:14 Jestem kobieta, a wiec moze dodam swoje trzy grosze. Osobiscie mi samej, podobaja sie nader wszystko mezczyzni, ktorzy maja cos do powiedzenia. Bardzo sie uciesze, gdy tym co ma cos do powiedzenia okaze sie byc nie ktos cherlawy, wymoczkowaty,gruby, lysy, zbyt maly, tyczkowaty, pryszczaty, spuchniety, brzuchaty, z krzywymi nogami itp. itd. A jeszcze jak bedzie mial gruby portfel, to owszem owszem. Kwiaty bywaja drogie. Ale, niech u licha bedzie sobie jaki chce i nawet niech nie ma wcale portfela, jezeli bedzie wiedzial, ze kobietke trzeba czasami po prostu przytulic i powiedziec jej jaka jest slodka i jaki swiat bylby wstretny bez niej. :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja? Re: zdanie kobiece IP: *.catv69.balcab.ch 04.02.03, 19:38 hmm, juz cie widze jak sie tulisz do pryszczatego karla z garbem, brzuchem, doktoratem z filozofii i willa w aninie... ten artykul jest swietnie napisany i nie moge odeprzec wrazenia, ze jest jednak troche ironiczny. a jak wiadomo mezczyzna musi byc przedewszystkim owlosiony:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: zdanie kobiece IP: *.fuse.net 04.02.03, 20:44 Naprawde juz mnie widzisz "ja?" jak to robie, hmmmm? Gratuluje wobrazni. Owlosiony....koniecznie!!! :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ..... Re: zdanie kobiece IP: *.client.attbi.com 11.02.03, 23:35 Gość portalu: ja? napisał(a): > hmm, juz cie widze jak sie tulisz do pryszczatego karla z garbem, brzuchem, > doktoratem z filozofii i willa w aninie... > ten artykul jest swietnie napisany i nie moge odeprzec wrazenia, ze jest jednak > > troche ironiczny. > a jak wiadomo mezczyzna musi byc przedewszystkim owlosiony:) Nigdy przenigdy owlosiony(mam na mysli klatke piersiowa FUUUJ} Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z anina Re: zdanie kobiece IP: *.iel.waw.pl 07.07.03, 09:21 he he he willą w aninie ..... dobre :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: el bujo ile za numer Aniu? IP: *.da.pl 07.02.03, 15:48 Jak mniemam to mowi cora koryntu, wiec twoje zdanie jest na szczescie zawodowo skrzywione. Ja z moim portwelem i bez niego wygladam tak samo i oby tak dales. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciocia Lodzia Re: zdanie kobiece IP: *.telkab.pl / 10.8.2.* 07.02.03, 19:21 Gość portalu: Ania napisał(a): > Jestem kobieta, a wiec moze dodam swoje trzy grosze. Osobiscie > mi samej, podobaja sie nader wszystko mezczyzni, ktorzy maja > cos do powiedzenia. Bardzo sie uciesze, gdy tym co ma cos do > powiedzenia okaze sie byc nie ktos cherlawy, > wymoczkowaty,gruby, lysy, zbyt maly, tyczkowaty, pryszczaty, > spuchniety, brzuchaty, z krzywymi nogami itp. itd. A jeszcze > jak bedzie mial gruby portfel, to owszem owszem. Kwiaty bywaja > drogie. Ale, niech u licha bedzie sobie jaki chce i nawet niech > nie ma wcale portfela, jezeli bedzie wiedzial, ze kobietke > trzeba czasami po prostu przytulic i powiedziec jej jaka jest > slodka i jaki swiat bylby wstretny bez niej. :o) Zgadzam się. Co z tego że facet będzie powierzchownie ładny i kasiasty, skoro jak tylko powiem coś nie tak, to weźmie mnie za grzywę, walnie parę razy o zlew, w ten sposób dając mi do zrozumienia, ża nie mam racji. Osobiście nie ma dla mnie wielkiego znaczenia, czy facet jest chudy czy gruby (pomijając fakt, że nie lubię chudych facetów podobnie jak faceci nie lubią anorektyczek). Najważniejsze jest dla mnie to, co facet sobą reprezentuje umysłowo i mentalnie, a nie czy wygląda jak z okładki jakiegoś tam pisemka. Oczywiście kobiety też są różne i to na jakich facetów lecą świadczy także o nich. Jeśli znacie kobiety, które lecą tylko na kasę, fajne bryki i mięśnie, a oczekujecie czegoś innego, to może warto poszukać trochę lepiej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: zdanie kobiece IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 10.02.03, 23:47 Zgadzam sie!Tez jestem dziewczyna i to,jak facet wyglada,to nie wszystko.Nie przepadam za chlopakami z nadwaga,ale odkad poznalam wlasnie takiego "puszystego",ale cudownego mezczyzne,to zmienilam zdanie i dla mnie to on jest najpiekniejszy w swiecie.A do niedawna nawet na takich nie zwracalam uwagi...Czyli nic nie pomoze przystojnemu i zgrabnemu facetowi,jezeli nie ma tego "czegos" w sobie i nie bedzie uczciwy,czuly i dobry dla kobiety! Odpowiedz Link Zgłoś
julita37 Re: Jacy mężczyźni podobają się kobietom? 04.02.03, 19:41 Mi się podobają tacy,którzy traktują mnie jak suczkę... no i oczywiście w mundurach.Mój mąż jest celnikiem i kiedyś to mnie bardzo podniecało.Teraz się też umawiam z facetami na randki ale to nic złego, takie niewinne gadanie:))a potem dochodzi do kontatku fizycznego na drugim i trzecim spotkaniu.A potem to oni już nie odpowiadają na smsy:(((. Nie wiem co sobie o mnie pomyślicie ale PRZYRZEKAM, że jestem normalną żoną i matką! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemek Re: Jacy mężczyźni podobają się kobietom? IP: *.tele.pw.edu.pl 04.02.03, 21:10 julita37 napisała: > Mi się podobają tacy,którzy traktują mnie jak suczkę... no i oczywiście w > mundurach.Mój mąż jest celnikiem i kiedyś to mnie bardzo podniecało.Teraz się > też umawiam z facetami na randki ale to nic złego, takie niewinne gadanie:))a > potem dochodzi do kontatku fizycznego na drugim i trzecim spotkaniu.A potem to > oni już nie odpowiadają na smsy:(((. Nie wiem co sobie o mnie pomyślicie ale > PRZYRZEKAM, że jestem normalną żoną i matką! Jestes WZOROWA zona i matka :-) Odpowiedz Link Zgłoś
abaczyk7 Re: Jacy mężczyźni podobają się kobietom? 06.02.03, 08:44 julita37 jest beznadziejna,tego woru nie znajdziecie w pod Paryżem....a facet musi byc po prostu mily i uprzejmy(brzuch niech wciaga) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-) Re: Jacy mężczyźni podobają się kobietom? IP: *.acn.pl 10.02.03, 13:36 Chetnie bym Cie poznal ... . Przygoda ... zycie ... lubie takie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobieta Re: Jacy mężczyźni podobają się kobietom? IP: *.radio88.com.pl 04.02.03, 19:49 Oczywićcie, że szczupli. Nie wymoczkowaci, nie chudzi, ale szczupli. Precz z brzuchami pełnymi bułek z kotletami i piwa. I na pewno nieowłosieni. Troglodyco podobno wyginęli. I jeszcze żeby mieli słońce w oczach. To tyle o fizyczności. O tej drugiej, ważniejszej, wewnętrznej stronie mężczyzny jeszcze długo nikt nie napisze tak dobrego artykułu. Pozdrawiam wszystkich mężczyzn. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kiku Czy nie można tego w kilku punktach? IP: *.acn.waw.pl 04.02.03, 19:59 Tej rzeki pustosłowia nie dało sie odcedzic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hot_dog Re: Czy nie można tego w kilku punktach? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.02.03, 20:31 Owszem, czemu nie. WZORZEC MĘŻCZYZNY W SREDNIM WIEKU -wzrost ok 170 w kapeluszu, -wypięty brzuch, wylewający się znad paska od wymiętych spodni, -wory pod oczami, cera ogólnie wymięta, -pożółkłe od papierochów tłuste paluchy (czasem sygnet), -zza nieco nieświeżej rozpiętej koszuli wystają "sobole", -na nogach rozczłapane i niezbyt czyste mokasyny względnie adidasy, -itd, itd.. WIEM,WIEM NIE WSZYSCY ONI TACY.TYLKO DLACZEGO TEN WZORZEC JEST TAK POWSZECHNY!!! Ufffkobiety, takich skreślajcie od razu niezależnie co facet ma w kieszeni i obok niej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Incognito Re: Czy nie można tego w kilku punktach? IP: *.prawo.us.edu.pl 05.02.03, 11:55 Gość portalu: Kiku napisał(a): > Tej rzeki pustosłowia nie dało sie odcedzic Zgadzam się z autorem, który najprawdopoodbniej jest facetem bo napisał krótko i treściwie. Kobiety same nie wiedza czego chca i chyba nie warto "az tak bardzo" sie nimi przejmować, zresztą bez względu na to jacy, my faceci jesteśmy nigdy z nas nie sa zadowolone a nawet jesli raz na kilka tysiecy przypadków jaks kobieta jest zadowolona z faceta to oczywiście "najlepsza przyjaciółka" wytłumaczy, ze jej facet wcale taki idealny nie jest. Tak naprawdę na kobiety chyba najlepiej taktować z "lekkim dystansem" cedzić przez sito męskiej przenikliwości wszelkie ich bajdurzenia a czasami nawet wypada zagrać im na nerwach i być typowym "zimnym draniem". Pozdrawiam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tonik2 Re: Czy nie można tego w kilku punktach? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 06.02.03, 09:11 > kobieta jest zadowolona z faceta to oczywiście "najlepsza > przyjaciółka" wytłumaczy, ze jej facet wcale taki idealny nie > jest. Tak naprawdę na kobiety chyba najlepiej taktować z "lekkim > dystansem" cedzić przez sito męskiej przenikliwości wszelkie ich > bajdurzenia a czasami nawet wypada zagrać im na nerwach i być > typowym "zimnym draniem". Pozdrawiam :-) Jestem zdecydowanie za!!!! gdyby nie bylo naszego praktycznego, przenikliwego oraz sceptycznego podejscia dawno by juz nas usidlily, zniszczyly i zakuly w lancuchy. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elfo Re: Czy nie można tego w kilku punktach? IP: *.acn.pl 07.02.03, 22:53 solidarność w obliczu wymyślonego zagrożenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: geerz Re: Jacy mężczyźni podobają się kobietom? IP: *.gdynia.mm.pl 04.02.03, 20:50 Smieszne badanie, sylwetki sa do niczego nie sugeruja zadnej budowy. Co wiecej panie maja to do siebie ze nad kazdym psychotestem mysla jak tu odpowiedziec i zeby zweryfikowac prawdziwosc badan kobiet musza byc zadane pytania sugerujace inne odpowiedzi. Niestety nieslychanie latwo jest manipulowac badaniami kobiet. Ich odpowiedzi to wypadkowa oczekiwan jakie wydaje im sie ze sa do nich i przemyslen, a nie rzeczywiste preferencje Howgh! Odpowiedz Link Zgłoś
fe_male Re: Jacy mężczyźni podobają się kobietom? 04.02.03, 21:01 Gość portalu: geerz napisał(a): Niestety nieslychanie latwo jest manipulowac badaniami kobiet. Ich odpowiedzi to wypadkowa oczekiwan jakie wydaje im sie ze sa do nich i prze myslen, a nie rzeczywiste preferencje Howgh! ----------- Jeżeli już o metodologii mowa. Jest takie psychologiczne prawo, które mówi, ze bez względu na płeć, przy źle skonstruowanym pytaniu lub instrukcji ludzie mają tendencję do "pomagania" eksperymentatorowi i odpowiadania w taki sposób jaki by jemu odpowiadał, potwierdzając w ten sposób tezę jaką chciał udowodnić. tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pani Baworowska Re: Jacy mężczyźni podobają się kobietom? IP: *.acn.pl 04.02.03, 21:07 Mój Boże, żeby to chłopa nie móc rozpoznać, to tegom się nie spodziewała, że ludzie takie problemy majom! Robotny żeby był, nie pijok i łojdok, wykutasił dobrze po kolacji i nie pierdział przy gościach. No i synowej nie obłapiał. Jadwiga Baworowska gospodyni domowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Apollo Te badania to bzdura IP: *.acn.waw.pl 04.02.03, 20:58 Nie przeprowadzono róznicowania osób które musiały wskazywac na atrakcyjność faceta, w zwiazku z tym obok szałowej laski za która obejrzy się każdy facet siedziała brzydula dla której mały łysy i pryszczaty facecik to szczyt marzen! Ich opinie zupełnie się rozmijały - szałowa laska wskazywała "umięśnionego" bo był dla niej kimś kogo wiedziała że może mieć, brzydula wskazywała zaś tego ktory wydawał sie w jej zasięgu, dla niej ten najlepiej zbudowany był zwykłym prostakiem, tak przecież tłumaczyła sobie to że tacy faceci na nią nie zwracali uwagi! Zależy też kto był tym "mieśniakiem" - typ "modela" z ładną rzeżbą ciała czy raczej typ "drwala z lasu" - takie badania nic nie pokazuja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jantsp Re: Te badania to bzdura IP: *.ibch.poznan.pl 04.02.03, 21:37 probka badana nie byla statystyczna i reprezentatywna dla calej ludzkiej populacji (religia, wiek, wplyw wychowania w domu, pozycja w spolecznsci, war. materialne) a wiec przenoszenie wnioskow na gatunek jest nieuprawnione. Nawet na scharakteryzowanie populacji polskiej to za mala probka (vide testy na wynik glosowan). Najciekawsze - czy jest do tej pracy jakas "matematyka" pokazujaca ze zasadne jest wyciaganie wnioskow na populacje z 35 mln osobnikow lub nawet 3 x 10ex9 osobnikow na podstawie testu na kilkuset ??!!! ??? Jesli tak to prosze o namiary na prace. A czemu takich testow by nie robic w internecie (latwo osiagnac duze zroznicowanie testowanych) i po prostu podszyc sie pd strone z porno-zdjeciami i testowac czestosc klikania na dany obrazek ??? Czy badania byly dotowane przez KBN ? Jan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Piekarska Re: Te badania to bzdura IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 05.02.03, 13:08 zainteresowanym służę pracą (jedną z dwóch prac), na podstawie której napisany został ten artykuł. I dodam, że wyniki poparte są dogłębną analizą statystyczną. Mój adres: mozebyc@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Indoctrine Re: Te badania to bzdura IP: *.5.waw.pl 06.02.03, 13:58 Zapytam szanownego przedmówcę, czy miał kiedykolwiek doczynienia ze statystyką i metodologią. Wydaje mi się, że nie jeśli proponuje badanie w interneci, który zupełnie nie odzwierciedla populacji. A o sprawdzaniu klikania na obrazki w pornoserwisach może się nie wypowiem, bo niecenzuralne słowa mi się cisną na usta... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m/k? Re: Te badania to bzdura IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.02.03, 21:23 Pomysł na głosowanie w internecie to rewelka, tylko jak odróżnić płeć głosującego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ROBERT Re: Te badania to bzdura IP: 205.189.176.* 12.02.03, 22:55 Gość portalu: m/k? napisał(a): > Pomysł na głosowanie w internecie to rewelka, tylko jak odróżnić płeć > głosującego? FIUTEM STRZELA PO KLAWISZACH-TO FECET Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemek Re: Jacy mężczyźni podobają się kobietom? IP: *.tele.pw.edu.pl 04.02.03, 21:04 "Dlatego nikt się specjalnie nie zdziwił, kiedy w odpowiedzi na pytanie, za którą z sylwetek kryłby się idealny kochanek, uczestniczki testu częściej wskazywały na mięśniaków-mezomorfów. A więc mięśnie na coś się jeszcze przydają..." No i to jest decydujace. Kobieta moze wyjsc za cherlawego milionera, ale zdradzi go z umiesnionym szoferem. Zeniac sie "na rozum" gwalci swoja nature (uksztaltowana w okresie polowan na mamuty) - szukajac kochanka, idzie za tej natury glosem. "... panie za najbardziej pociągające dla panów uznają kobiety szczuplejsze niż te, jakie naprawdę podobają się mężczyznom." Znowu dziala natura uksztaltowana w okresie zbieracko-lowieckim. Panom podoba sie taka, ktora rodzi jak pepesza, a wiec nie ta chuda, ktora popeka w szwach juz przy pierwszych porodach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: --Michal Przemus baobabie! IP: *.tiaa-cref.org 04.02.03, 21:18 ... ale z ciebie zwierzak! wrrrrrrrrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemek Re: Przemus baobabie! IP: *.tele.pw.edu.pl 05.02.03, 14:51 Czemu zwierzak? Raczej entuzjasta ewolucyjnej psychologii. Ma ona wiele ograniczen, ale do wyjasnienia problemu preferencji seksualnych nadaje sie znakomicie. Przy okazji poprawiam moj wlasny blad: kobieta sie nie zeni, ale wychodzi za maz :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tg Re: Jacy mężczyźni podobają się kobietom? IP: 64.251.0.* 04.02.03, 21:17 Ludzie, o czym ta dyskusja!Jezeli twoj wyglad odpowiada tobie i twojemu otoczeniu to w czym jest problem? Ja nie widze do czego dazycie w swojej polemice. Bezwzgledu na swoj wyglad zawsze znajdziesz partnera/ke na zycie. Czy o to tu chodzi? Nie wyglad tak na prawde decyduje o sukcesie w relacji obojga plci. Moze pomoc, ale nie gwarantuje sukcesu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: --Michal A ja sie pytam skad?! IP: *.tiaa-cref.org 04.02.03, 21:23 A ja sie pytam skad teg kolega profesor dostal kase na takie pojebane badania? To wola o pomste do nieba o czym traktuje dyskusja panelowa nr 36: www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=44&w=3691268&a=3691268 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gej Re: Jacy mężczyźni podobają się kobietom? IP: 134.95.140.* 23.04.03, 18:06 Kobietom podobaja sie geje, bo: -rozumieja kobiety;-) -sa zadbani, bo faceci to najbardziej wybredny narod na swiecie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alfred Re: Jacy mężczyźni podobają się kobietom? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.02.03, 21:24 Jasne. Małe dogadzanko i potomstwo z Rambo a potem jakiś miły, nie zdający sobie sprawy frajer do wychowania dzieci i ich utrzymywania. Ideał. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malkontent Re: Jacy mężczyźni podobają się kobietom? IP: 195.205.219.* 04.02.03, 21:32 Tego zaden facet nie wie i nigdy nie bedzie wiedzial. Poza tym nie chcialbym podobac sie kazdej kobiecie....hahaha....to bylby koszmar zwazywszy ze w przewadze sa grube i brzydkie;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Akermiza Re: Jacy mężczyźni podobają się kobietom? IP: *.acn.waw.pl 04.02.03, 21:38 Hehe rozbawil mnie ten artykul powiem szczeerze ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Q Tacy jak JA! IP: *.30.168.194.Dial1.Honolulu1.Level3.net 04.02.03, 21:49 Wiedza kiedy kobiete pocieszyc, kiedy ja "uszczypnac", i kiedy nie pozwolic jej zasnac! Aby uniknac konkurencji dalszych szczegolow nie zdradze! Odpowiedz Link Zgłoś
dyzma_ Bogaci i dowcipni (inteligentni) 04.02.03, 22:07 Lubimy towarzystwo tych, ktorzy potrafia nas blyskotliwie zabawic. Tak sie tez szczesliwie sklada ze glowa miedzy uszami czesciej prowadzi do bogactwa niz inna czesc ciala tamze. No, ale jesli kobiecie trudno jest znalezc te dwie cechy naraz w jednym mezczyznie to wtedy czesto (i szczerze!) podoba jej sie dwoch na raz - od kazdego cos milego :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boczek Re: Jacy mężczyźni podobają się kobietom? IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 04.02.03, 22:10 Ja tam lubię najbardziej menów umięśnionych, żylastych, doopiastych w dobrym znaczeniu. Mój jegomość winien byc wysoki (wyższy ode mnie - ja mam 182 cm), mieć klatę jak armatę, wydatną szczęke i kości policzkowe, nie miec wogole owłosienia, za to mieć gruchę jak marzenie (co to ją czuć) i dwie twardawe piłeczki tenisowe (do ściskania. Zbyszek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KR$ Re: Jacy mężczyźni podobają się kobietom? IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 05.02.03, 01:37 Spróbuj pójść do zoo i przyjrzyj się gorylowi - odpowiada idealnie twojemu opisowi - tylko się nie zakochaj bo go nigdy stamtąd nie wyciągniesz! Odpowiedz Link Zgłoś