GoĹÄ: Pesymista IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.03.03, 00:40 No to nic jak tylko szykować trumny... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: Simi Re: Potwierdzono: winne są koronawirusy IP: *.unifr.ch 02.04.03, 13:26 Ee tam, co to za epidemia, kilkadziesiat osob zmarlo w ciagu paru tygodni, wiecej chyba ginie w wypadkach samochodowych, nie mowiac o wojnie w Iraku... Jesli juz mowic o jakiejs epidemii, to o epidemii paniki! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ¥ Re: Potwierdzono: winne są koronawirusy IP: 212.244.146.* 02.04.03, 14:39 Gość portalu: Simi napisał(a): > Ee tam, co to za epidemia, kilkadziesiat osob zmarlo w ciagu > paru tygodni, Jakie "kilka tygodni" ta choroba jest juz znana od pazdziernika zeszlego roku. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Simi Re: Potwierdzono: winne są koronawirusy IP: *.unifr.ch 02.04.03, 17:15 Gość portalu: ¥ napisał(a): > Gość portalu: Simi napisał(a): > > > Ee tam, co to za epidemia, kilkadziesiat osob zmarlo w ciagu > > paru tygodni, > > Jakie "kilka tygodni" ta choroba jest juz znana od pazdziernika zeszlego roku. No, to tym bardziej jest sie czym przejmowac... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: karaluch Re: Potwierdzono: winne są koronawirusy IP: *.dhcp212-198-170.noos.fr 04.04.03, 09:31 Gość portalu: Simi napisał(a): > Gość portalu: ¥ napisał(a): > > > Gość portalu: Simi napisał(a): > > > > > Ee tam, co to za epidemia, kilkadziesiat osob zmarlo w ciagu > > > paru tygodni, > > > > Jakie "kilka tygodni" ta choroba jest juz znana od > pazdziernika zeszlego roku. > > No, to tym bardziej jest sie czym przejmowac... tym bardziej ze choroba jest na razie nieleczalna, jesli bedzie sie rozprzestrzeniac w takim tempie , w dodatku przez powietrze, spowoduje to epidemie na duzo wieksza skale niz aids! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: doku Powinno się bezwzglednie zakazać hodowli zwierząt IP: *.mofnet.gov.pl 04.04.03, 10:26 na całym świecie - gęstość zaludnienia jest już zbyt duża Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ¥ Re: Powinno się bezwzglednie zakazać hodowli zwie IP: 212.244.146.* 04.04.03, 11:24 Gość portalu: doku napisał(a): > na całym świecie - gęstość zaludnienia jest już zbyt duża To sie powies balwanie. Ulzysz "matce naturze" i mnie osobiscie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: doku Klasyczny okaz dyskutanta naukowego IP: *.mofnet.gov.pl 04.04.03, 11:55 Gość portalu: Y napisał(a): > To sie powies balwanie. Ulzysz "matce naturze" i mnie osobiscie. Ale ja nie zrażony spróbuję cię oświecić mimo wszystko, boś widzę głupiutki jeszcze bardzo. Otóż gdyby zlikwidować całą hodowlę zwierząt na świecie, to możnaby zalesić połowę pól uprawnych całego świata. Dieta wegetariańska jest 10 razy wydajniejsza niż dieta mięsna - 10 razy mniej tworzy się zanieczyszczeń da środowiska, żadnej dewastacji gleby ani pustynnienia. Ludzi mogłoby być dwa razy tyle co dzisiaj, a i tak wszyscy żyliby komfortowo i zdrowo - wystarczy tylko zlikwidować hodowlę zwierząt i zakazać zabijania. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: maw A ty i ja placimy na tego dupka z ministerstwa - DOKU IP: *.acn.waw.pl 04.04.03, 23:31 kolega wegetarianin o pogladach skrajnych - placimy za jego madrosci wyglaszane w czasie pracy. Ciekawe czy mozna do domeny podeslac jego IP (niekompletne) z czasem postu i namierzyc Gnide Nawiedzona. Chyba sprobuje...tak dla sportu i z czystej niecheci do wegetarian, pacyfistow, lewakow i radia maryja Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: doku nie rozumiesz ekologii to zacznij od lektur, ... IP: *.mofnet.gov.pl 08.04.03, 16:04 ... zamiast chamstwem pokrywać ignorancję. Większość rolnictwa produkuje pasze, to fakt, a nie żadne skrajne poglądy Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: a a morze by tak ciebie namierzyc, parchu! IP: *.dip.t-dialin.net 12.04.03, 16:43 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ¥ Re: Klasyczny okaz dyskutanta naukowego IP: 212.244.146.* 05.04.03, 12:06 Gość portalu: doku napisał(a): > Ale ja nie zrażony spróbuję cię oświecić mimo wszystko, boś widzę głupiutki Daroj sobie bo dyskutowac z toba nie zamierzam odkad pokazales swoje gowniarstwo. Nie mowie o twoich pogladach bo choc sie nimi brzydze to jednak nie moge ci zabronic prawa do nich. Chodzi mi o poziom dyskusji jaki kiedys wobec mnie zastosowales, a mianowicie spieprzyles z watku w ktorym z toba dyskutowalem a pozakladales kilka innych w ktorych na mnie mogles "ponapierdalac". A, jeszcze jedno, wtedy mialem nick "emilian". Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: doku Klasyczny przypadek IP: *.mofnet.gov.pl 08.04.03, 16:02 Gość portalu: Y napisał(a): > spieprzyles z watku w ktorym z toba dyskutowalem a pozakladales kilka > innych w ktorych na mnie mogles "ponapierdalac". kompletna paranoja - na szczęście jestem dość znany i wszyscy wiedzą, że żadnych sztuczek nie stosuję, nie zmieniam nicków ani wątków Odpowiedz Link Zgłoś
handziaa Re: Potwierdzono: winne są koronawirusy 12.04.03, 20:29 Gość portalu: Pesymista napisał(a): > No to nic jak tylko szykować trumny... Przypominam nienachalnie, ze smiertelnosc w SARS wynosi 7%. Glownie osoby starsze i dzieci. Smiertelnosc w grypie to chyba okolo 2% (tez glownie w tych samych przedzialach wiekowych). Nie panikujcie....jak nie SARS, to jeszcze miliard innych zarazkow sie "wykluje".To swiete prawo natury.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś