Dodaj do ulubionych

zabawki edukacyjne

09.07.12, 13:02
Gdzie można znaleźć fajne zabawki edukacyjne? polecacie sklepy internetowe czy stacjonarne? jakieś fajne zabawki dla 4 latka polecacie?
Obserwuj wątek
    • mamaria Re: zabawki edukacyjne 09.07.12, 22:04
      a dla jakiego wieku szukasz? ile lat ma maluch? ja ostatnio kupiłam takie memo kupiłam dla swojej 4 letniej. podobno memo są bardzo dobre dla tego wieku, a jej też widzę, że się podoba. :)

co do sklepu to też zadowolona jestem - sporo mają zabawek i szybka wysyłka.
      • natalia.mark Re: zabawki edukacyjne 10.07.12, 12:39
        Fajna zabawka :) ale widzę, że są też tam inne memo... zwierzątka się podobały? :)

w ogóle podobają mi się takie proste, drewniane zabawki, kolorowe, albo widzę też ręcznie szyta laleczki... zupełnie coś innego niż obecne plastikowane wymalowane barbie...
        • natalia.mark Re: zabawki edukacyjne 11.07.12, 11:27
          a to grające zwierzątka, puzzle, też sprawdzałaś? wygląda fajnie... :) tak się zastanawiam, co wybrać... :)
          • mamaria Re: zabawki edukacyjne 12.07.12, 10:36
            widziałam jakieś puzzle ze zwierzątkami na ich facebooku :) ale zabawki fajne, duży wybór :)
            • sprytna-mama Re: zabawki edukacyjne 14.07.12, 16:38
              Hej dziewczyny,
              własnie szukałam tematu o tym sklepie. też kupiłam własnie puzzle i czekam na przesyłkę. widzę, że dobre opinie? :) jak dostanę to też się dopiszę :)
              • jopelka Re: zabawki edukacyjne 15.07.12, 21:34
                Hej,
                ja za to polecam sklep edukatorek.pl
                Mają tam świetne markowe zabawki edukacyjne w przystępnych cenach.
                Za memo niemieckiej firmy Goki zapłacicie niecałe 30zł z wysyłką. To dwukrotnie taniej, niż w linku mamarii :)
                Same popatrzcie: edukatorek.pl/28-memo
                a tutaj puzzle: edukatorek.pl/18-puzzle-i-ukladanki
                Sprzedają też na Allegro - przynajmniej nie trzeba zakładać konta w sklepie.
                • mamaria Re: zabawki edukacyjne 16.07.12, 10:42
                  jopelko nie sprawdzałam tego sklepu :) ale brzmi ciekawie :)
                  ja jednak zawsze trzymam się sprawdzonych sklepów i boje się zamawiać z nowych: edupomoce sprawdziłam i pewnie do nich wrócę jeszcze :)
                  • natalia.mark Re: zabawki edukacyjne 17.07.12, 22:55
                    ja zrobiłam zamówienie: za wiele się narobić nie trzeba... nie ma skompikowanej rejestracji: tylko adres... ja też nie lubię skomplikowanych rejestracji podczas zakupów: musi być prosto :)
    • bawigo Re: zabawki edukacyjne 15.12.12, 20:05
      bawigo.pl/
      www.facebook.com/BawigoSklepDzieciecy
      Zapraszam Państwa serdecznie do wyżej wymienionego sklepu z zabawkami.
      Sklep w najbliższym czasie będzie oferował zabawki wyłącznie uznanych na rynku producentów zabawek. W chwili obecnej czekamy na zawarcie odpowiednich kontraktów z dostawcami.

Zachęcam gorąco do komentowania oraz wszelkich uwag i spostrzeżeń co do wyglądu strony bądź prezentowanego asortymentu.
      Jesteśmy dla Państwa, więc wszystkie uwagi będą mile widziane abyśmy mogli wyjść Państwu naprzeciw oraz podnieść jakość sklepu.
    • gmediabox Re: zabawki edukacyjne 17.07.14, 03:15

Polecam sklep:

sklep-zabawki-dla-dzieci.pl/zabawki-edukacyjne
      sprawdzony i zawsze coś można znaleźć ciekawego w dobrej cenie.
    • monia-k1234 Re: zabawki edukacyjne 28.12.14, 21:03
      A co sądzicie o bum bum rurkach? Moim zdaniem jest to najlepsza zabawka edukacyjna na rynku. Można ją wykorzystać na wiele sposobów.
    • ola20005 Re: zabawki edukacyjne 27.02.15, 16:41
      Z własnego doświadczenia polecam lidibrii.pl/
      Specjalizują się w zabawkach edukacyjnych i do terapii. Mają naprawdę duży wybór. Na niektóre produkty trzeba czasami trochę poczekać, ale warto.
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka