Dodaj do ulubionych

fajne sklepy internetowe z ciuchami butami itp

26.09.14, 10:59
czy znacie jakieś fajne sklepy internetowe? trudno tak szukac na googlach klikac i sprawdzac, pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • aaaagaaaataaaa Re: fajne sklepy internetowe z ciuchami butami it 26.09.14, 11:11
      Ja znalazłam fajną stronkę ulubionesklepy.pl , dużo fajnych sklepów internetowych podzielonych na kategorie i podkategorie. Polecam Ci wybrać w menu Moda a następnie Ubrania i podkategoria Damskie , albo Moda potem Akcesoria i Buty. Wybrana kategoria wyświetla tylko te sklepy w których znajdziesz to co wybrałaś z menu. Pozdrawiam
      • aguncia113 Re: fajne sklepy internetowe z ciuchami butami it 10.03.15, 20:47
        a ja bardzo sobie cenię : sklep-air-max.pl/index.php
    • cami777 Re: fajne sklepy internetowe z ciuchami butami it 10.10.14, 08:57
      ja trafiłam ostatnio na www.all4fashion.pl , fajny sklepik, nawet jakieś wyprzedaże ostatnio mają
    • mmaarrttaa78 Re: fajne sklepy internetowe z ciuchami butami it 14.11.14, 10:28
      Polecam hurtownię odzieży topconnect-wolka.pl. mają na przykład fajne i przede wszystkim dobre jakościowo jeansy
    • simple-story Re: fajne sklepy internetowe z ciuchami butami it 20.02.15, 19:40
      Witam. Godny zaufania sklep z butami www.sklepmarka.pl. Buty dobrej jakości, miła obsługa, ciekawe modele. Polecem.
    • lukrecjowa1 Re: fajne sklepy internetowe z ciuchami butami it 31.03.15, 22:16
      jeśli chodzi o dobry sklep z obuwiem to zdecydowanie moje nowe znalezisko na internecie sklep Kari. Ogromny wybór butów i dla mnie i dla rodziny, śliczne szpileczki, balerinki to co lubie najbardziej sklep.kari.com/sklep/pl/kari
    • karolad5555 Re: fajne sklepy internetowe z ciuchami butami it 23.04.15, 09:48
      mogę polecić fajny sklep internetowy z butami damskimi HurtowniaStylu mają duży wybór modeli w dobrej cenie
      • magdaaa2316 Re: fajne sklepy internetowe z ciuchami butami it 04.05.15, 23:08
        Ja polecam www.yourchoice.net.pl nieduży wybór ale za to rzeczy jakich nie znajdziecie w większości sklepów, no i ekspresowa wysyłka.
      • ewee.lina Re: fajne sklepy internetowe z ciuchami butami it 03.06.15, 09:57
        Taaak ja polecam renee.pl! Naprawdę atrakcyjne buty ! :))
        • kamilakam1 Re: fajne sklepy internetowe z ciuchami butami it 17.06.15, 13:29
          ja polecam www.sklep.cottonclub.pl -> fajne wzory, unikalne projekty, wysyłka w ciągu kilku godzin! no, rewelacja. dopiero się otworzyli, więm z FB, że będą aktualizować ofertę!
    • bialamycha Re: fajne sklepy internetowe z ciuchami butami it 17.06.15, 22:05
      Ze swojej srtony polecma www.fashyou.pl :D
    • alkapask Re: fajne sklepy internetowe z ciuchami butami it 06.07.15, 19:12
      Polecam sklep www.alkapask.pl kupiłam tam pasek wojskowy dla męża i wąskie paski idealne do sukienek, cena atrakcyjna i mają dużo modeli i modnych kolorów, byłam mile zaskoczona jakością i miłą obsługą.
    • music-boy Re: fajne sklepy internetowe z ciuchami butami it 19.03.16, 13:27
      Otwiera się nowy sklep z unikatowymi wzorami na koszulki. Nowe wzory dostępne co tydzień i głosowanie na najlepszy wzór na facebooku. Zapraszamy do polubienia: www.facebook.com/unicatspoland
    • rybcias1 Re: fajne sklepy internetowe z ciuchami butami it 06.04.16, 10:37
      Ja polecam ootdstore.pl/sklep/ mają na prawdę tanio. Ubrania nowe i używane znanych marek a do tego darmowa wysyłka już od 50zł...
    • krenetka Re: fajne sklepy internetowe z ciuchami butami it 23.04.16, 19:50
      Jeśli chodzi o ubrania to bardzo często zaglądam na stronę tej hurtowni odzieżowej www.hurtowniamegabrand.pl Często mają nowy towar, w tym również markowe ubrania. Pod względem ceny też nie mam nic do zarzucenia. Można za niewielkie pieniądze dostać bardzo fajny towar. Minimalna kwota zamówienia nie jest zbyt duża, więc śmiało można zamawiać ;)
    • goska242 Re: fajne sklepy internetowe z ciuchami butami it 30.04.16, 20:52
      Nunu! Wygodne, naprawdę ładne i w dobrych cenach.
      • milusiaw Re: fajne sklepy internetowe z ciuchami butami it 04.05.16, 18:45
        Ja polecam sklep Kamil, niedawno kupowałam fajne traperki: www.sklepkamil.pl/trapery-nik-02-0269-002-braz
        Ceny przystępne, profesjonalna obsługa , szybka wysyłka.
        Jestem bardzo zadowolona, traperki już się sprawdziły, więc polecam wszystkim

• ombre_clothing Re: fajne sklepy internetowe z ciuchami butami it 17.05.16, 14:44
      Jak poszukiwany jest fajny sklep to wpadajcie do nas ;)
      Co prawda jesteśmy sklepem z męską odzieżą, ale klientki, które wpadły do nas po prezenty dla swoich facetów same pokupowały sobie bluzy i dresy i cały czas piszą, że to jedne z najlepszych inwestycji ubraniowych w ich życiu :D Bo rozmiarówki mamy obszerne i naprawdę ogromny wybór :)

Bez zbędnej bawełny, serio, zapraszamy - BO WARTO! :)
      a jesteśmy tutaj --> j.mp/Ombre__PL :) :)
    • jokopsa Re: fajne sklepy internetowe z ciuchami butami it 15.07.16, 17:09
      jak dla mnie ten sklep wymiata www.polskikonkret.pl :)
    • candysox Re: fajne sklepy internetowe z ciuchami butami it 03.08.16, 16:33
      Kochane - zapraszamy Was na www.candysox.pl - u nas do kupienia NAJSŁODSZE skarpetki damskie na świecie! Sklep założyły dziewczyny takie jak Wy :) Po co chodzić w zwykłych, szarych skarpetkach, skoro możecie mieć na stopach na przykład takie cudeńka: bit.ly/skarpetki-z-pandą albo bit.ly/slodki-pingwinek :) Uśmiechnijcie swoje stópki! <3
    • ombre_clothing Re: fajne sklepy internetowe z ciuchami butami it 04.08.16, 10:31
      Pewnie, że znamy i od razu bez zbędnej bawełny się polecamy jeżeli szukacie czegoś fajnego dla mężczyzn :) Bo jeżeli interesuje Was fajna moda męska w rozsądnych cenach (!) to na pewno się u nas odnajdziecie.
      Mężczyźni zadowoleni, kobiety tym bardziej :) :)
      Jakbyście nas szukali to jesteśmy tutaj --> www.j.mp/Ombre__PL
      A w przypadku pytań czy wątpliwości - zapraszamy do kontaktu! Chętnie pomożemy zrobić udane zakupy. Pozdrawiamy!
    • ewa.miszczok Re: fajne sklepy internetowe z ciuchami butami it 22.09.16, 22:56
      Ja jestem fanką second handów, ale nie zawsze mam czas chodzić po sklepach. Rozwiązaniem dla mnie jest [url=http://www.kuferart.pl/vintage,9.html]sklep vintage[/url] online. Lubię łączyć ciuchy z sieciówek z tymi wyszukanymi, oryginalnymi, których nie zobaczę w każdym sklepie. To jest mój pomysł na styl który jest niepowtarzalny.
    • pit.kosej Re: fajne sklepy internetowe z ciuchami butami it 04.10.16, 11:17
      Ja polecam sneakershop.pl/pol_m_KOLEKCJE_NOWOSCI-7890.html
      Mega buty i ciuchy w całkiem przystępnej cenie :D
    • ombre_clothing Re: fajne sklepy internetowe z ciuchami butami it 06.10.16, 13:28
      Pewnie, że znamy i bez zbędnej bawełny - POLECAMY SIĘ :)
      Cały rozstrzał estetyczny, od sportowej odzieży, bluz, dresów, szortów, przez calualowe jeansy czy T-shirty, po sportowe dresy czy bluzy.
      Jednym słowem, wszystko co najlepsze w jednym miejscu i w rozsądnych (!) cenach.
      Warto do nas zaglądać, warto nas znać,
      A jesteśmy nigdzie indziej jak tutaj --> www.j.mp/Ombre__PL
    • eliza22222 Re: fajne sklepy internetowe z ciuchami butami it 27.10.16, 15:40
      modneska.pl - sprawdzony butik z mega modnymi ciuszkami dla kobiet
    • sklep_lagres Re: fajne sklepy internetowe z ciuchami butami it 12.02.17, 13:07
      Jeśli szukasz fajnego sklepu z wysokością produktu, zajrzyj do nas :). Mamy odzież na każdą okazję :)
    • daria923 Re: fajne sklepy internetowe z ciuchami butami it 23.02.17, 10:05
      A ja mog tutaj polecić sklep Alledinge.com maja bardzo szeroki asortyment i rozsądne ceny, w zasadzie cały czas można natrafić na dosyć atrakcyjne promocje.
    • joasiaczarna Re: fajne sklepy internetowe z ciuchami butami it 29.04.17, 16:28
      Polecam sklep internetowy Rossli, jeśli szukacie bielizny męskiej :) Super wzory i fajna jakość. Mogliby też się zająć kobiecą bielizną, kupowałabym :)
    • ann_more_86 Re: fajne sklepy internetowe z ciuchami butami it 11.05.17, 20:07
      Ja osobiście polecam sklep z jeansami www.denimbox.pl
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka