normalinpoland 03.02.15, 11:19 Cześć, chciałbym zapytać jakie sklepy polecacie z Yerbą. Nie mam u siebie w okolicy miejsca, gdzie mogę osobiście kupować, więc zostaje paczka. Kupowałem już w Yerba Mate Store, ale lepiej znać kilka opcji :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elizali Re: Sklep internetowy z Yerba Mate - co polecacie 11.02.15, 09:24 chatkazyerbamate.pl/ - może ten? Wygląda całkiem sympatycznie. :) Odpowiedz Link
annak93 Re: Sklep internetowy z Yerba Mate - co polecacie 07.02.17, 08:35 Osobiście polecam sklep internetowy Poyerbani - poyerbani.pl. Robiłam tam kilka razy zakupy i jestem zadowolona. Ja kupowałam u nich Yerbe klasyczną ale jest więcej możliwości i każdy może wybrać to co chce. Oprócz tego można zakupić tam akcesoria, sama zastanawiam się teraz nad zakupem Yerbomosu. Odpowiedz Link
frantabrabec Re: Sklep internetowy z Yerba Mate - co polecacie 24.02.17, 14:16 Poyerbani trochę drodzy. Ten sklep jest (chyba) dosyć nowy, więc się starają ;) www.yerbka.pl Odpowiedz Link