Dodaj do ulubionych

Sklep który zrobił na Tobie najlepsze wrażenie

28.08.08, 18:12
Chciałbym żebyście wymieniły sklepy, które obsłużyły was najlepiej. Rankingi w sieci wszyscy wiemy jakie są, a ja nie chce się naciąć, żeby się przekonać.

Nie jestem co prawda kobietą, ale tak się składa, że to ja w domu odpowiedzialny jestem za robienie zakupów. Mieszkamy w Warszawie i jak mam się wybrać do hipera to mam zimne poty. Napiszcie które sklepy naprawdę polecacie.

Mój pierwszy typ padnie na sklep na który ostatnio natrafiłem szukając jakiegoś dobrego odplamiacza, Vanish, Ace nie działały. Przy okazji polecam Bio shout

Zakupy zrobiłem za pośrednictwem www.superkoszyk.pl

Polecam gorąco, super obługa i chyba najtańsza dostawa w sieci.

Pozdrawiam

Kacper
Obserwuj wątek
    • under-grund Re: Sklep który zrobił na Tobie najlepsze wrażeni 05.07.09, 20:11
      Jak narazie najlepsze wrazenie zrobil na mnie sklep Delta Opti, mają
      oni w swojej ofercie kamery telewizji przemysłowej wraz z całym
      wyposażeniem do monitoringu, światłowody, anteny, osprzęt antenowy,
      WLAN, oprogramowanie do archiwizacji obrazu oraz inne elektroniczne
      akcesoria; bardzo profesjonalna obsługa, odpowiedzą na każde pytanie
      [ja jako laik, miałam ich mnostwo, ale wszystko cierpliwie zostało
      mi wytłumaczone], jak najbardziej polecam
      • pelerma Re: Sklep który zrobił na Tobie najlepsze wrażeni 14.07.09, 19:34
        mam właśnie w planach zakupy sprzętu monitorującego w Delta opti. czy ktoś tam
        kupował? jest szansa na pomoc ze strony sklepu w kwestii wyboru produktu?
        • moschino1985 Re: Sklep który zrobił na Tobie najlepsze wrażeni 22.07.09, 22:35
          Jak na razie to na czołówkę wysuwa się butik,takie niepozorny ale...
          vintageShop.pl Jeśli chodzi o obsługę i kontakt to pełen profesjonalizm i bardzo
          miłe Panie (po telefonicznych ustaleniach mogę to stwierdzić). Polecam każdemu
          kto interesuje się modą i modą vintage, mają tak wszechstronną ofertę że nawet
          Panowie znajdą coś dla siebie :)
        • under-grund Re: Sklep który zrobił na Tobie najlepsze wrażeni 07.08.09, 23:22
          pelerma: pomogą na pewno, obsługa w delta opti jest bardzo
          kompetenta, mi odpowiedzieli na każde pytanie i wybrali najbardziej
          pasujący sprzęt, także spokojnie możesz zwrócić się do nich z każdym
          problemem :)
          • chica9 Re: Sklep który zrobił na Tobie najlepsze wrażeni 01.01.10, 22:34
            na mnie wrazenie robi sklep z ekskluzywnym portugalskim obuwiem

www.shoesathome.com/pl/a/index
    • e-nauka Re: Sklep który zrobił na Tobie najlepsze wrażeni 09.05.10, 17:26
      Witam wszystkich serdecznie.

Bardzo proszę o udział w ankiecie, która będzie częścią pracy magisterskiej. Może jakiś sklep, zrobi na was wyjątkowe wrażenie :)

Dotyczy oceny 3. wylosowanych sklepów internetowych, trwa około 20-30 minut w zależności od tego jak dobrze czujecie się w "zakupach internetowych"

www.ankieta.samplik.pl/
      Każda opinia ludzi takich jak wy, czyli interesujących się sklepami w internecie jest w tym momencie na wagę złota.

Warunek: Trzeba być pełnoletnim.

Z góry dziękuję wszystkim, którzy pomogą
      Na zakończenie ankiety wyświetla się mail, przez który można się ze mną kontaktować.
    • wodzienka Re: Sklep który zrobił na Tobie najlepsze wrażeni 20.07.10, 11:34
      Ja polecam delamo.pl - oryginalna biżuteria
      i MagiaSzafy.pl - ubrania dla kobiet, naprawdę superjakość
      • kamilakam1 Re: Sklep który zrobił na Tobie najlepsze wrażeni 17.06.15, 13:59
        ja polecam www.sklep.cottonclub.pl!
      • kamilakam1 Re: Sklep który zrobił na Tobie najlepsze wrażeni 17.06.15, 14:00
        ja polecam www.sklep.cottonclub.pl !
    • dawid118811 Re: Sklep który zrobił na Tobie najlepsze wrażeni 03.08.10, 18:00
      Ja polecam sklep mKrawat.pl - błyskawiczna przesyłka i towar b. wysokiej jakości
      + Darmowa wysyłka. To na prawdę się opłaca ;)
    • tomaszind Re: Sklep który zrobił na Tobie najlepsze wrażeni 07.02.11, 13:25

A ja zdecydowanie polecam sklep z tanimi i oryginalnymi butami sportowymi : www.1but.pl
      • biogaleria_pl Re: Sklep który zrobił na Tobie najlepsze wrażeni 08.04.11, 23:52
        Cóż ;p polecam www.biogaleria.pl drogeria internetowa duzy wybór polskich kosmetyków. Wczesniejsze strony naprawde super... vintage mega... :)
    • ann.27wola Re: Sklep który zrobił na Tobie najlepsze wrażeni 17.06.15, 20:34
      Zdecydowanie polecam butik havana.pl
    • bialamycha Re: Sklep który zrobił na Tobie najlepsze wrażeni 17.06.15, 22:04
      www.fashyou.pl moze nie koniecznie to sklep, ale fajnie duzo ciuchow i troche elektroniki maja, dosc fajnie zaprezentowane, tak czy inaczej czesto do nich zagladam
      • kolorowazosia Re: Sklep który zrobił na Tobie najlepsze wrażeni 08.07.15, 14:17
        Też polecam fashyou.pl bo mozna duzo szybciej na fajne rzeczy trafic
      • sliwencjusz Re: Sklep który zrobił na Tobie najlepsze wrażeni 13.07.15, 19:34
        www.dekoracje-upominki.eu mają ciekawe przedmioty do wnętrz i upominki na każdą okazje i bardzo szybka realizacja zamówionego towaru
    • alkapask Re: Sklep który zrobił na Tobie najlepsze wrażeni 06.07.15, 19:14
      polecam sklep www.gallando.pl z dodatkami skórzanymi, mają w swojej ofercie paski męskie w długości XXL, a taki właśnie poszukiwałam dla swojego taty na prezent, jestem miło zaskoczona jakością i profesjonalną obsługą
    • bialamycha Re: Sklep który zrobił na Tobie najlepsze wrażeni 09.07.15, 13:53
      fashyou.pl gdy sama nie wiem czego chce nada sie idelanie
    • matyldzik35 Re: Sklep który zrobił na Tobie najlepsze wrażeni 20.07.15, 16:58
      Dla mnie warty polecenia jest tez sklep Depare ( www.depare.pl) z damską odzieża oczywiście:) Ogromny wybór sukienek, prosto się zamawia ze strony ubrania, przejrzyście podane rozmiarówki odzieży . nie ma tez problemu ze zwrotem gdyby coś nie odpowiadało.
      • colamonolapluscocacola Re: Sklep który zrobił na Tobie najlepsze wrażeni 26.09.15, 17:21
        Ja trafiłam na świetny sklep internetowy z guzikami guzikcidotego.pl
        Mają świetny wybór guzików ozdobnych. Ja jestem fanką guzików ale pasmanterie w moich okolicach są słabo wyposarzone i za byle jaki guzik płace kilka złotych, a tu zawsze coś dobiorę. Obsluga bardzo grzeczna, wszystko szybko do mnie dotarło.
        Pozdrawiam moniola
    • bialamycha Re: Sklep który zrobił na Tobie najlepsze wrażeni 22.07.15, 17:24
      Moze to nie do konca sklep, ale takie centrum handlowe bardziej, zawsze tu zaczynam gdy czegos potrzebuje, a poza tym niezłą ma promocje zalando fashyou.pl/w/promocje/wyprzedaz-do-70-w-zalando.html :D
    • mania545 Re: Sklep który zrobił na Tobie najlepsze wrażeni 11.09.15, 12:54
      Ja kupilam rodzicom oczyszczacz na www.klima-sklep.pl/ i regularnie zamawiam u nich filtry, fajna i mila obsluga, szybka i sprawna wysyłka
    • rybcias1 Re: Sklep który zrobił na Tobie najlepsze wrażeni 06.04.16, 10:38
      Ja polecam ootdstore.pl/sklep/ mają na prawdę tanio. Ubrania nowe i używane znanych marek a do tego darmowa wysyłka już od 50zł...
    • slawomir_79 Re: Sklep który zrobił na Tobie najlepsze wrażeni 01.08.16, 19:05
      fajna-bizuteria.pl
      Poszukiwałem prezentu dla dziewczyny.
      Trafilem na ten sklep, bogaty wybór, szybka realizacja. Dziewczyna zadowolona, ja później tym bardziej :)
      Polecam
      • slawomir_79 Re: Sklep który zrobił na Tobie najlepsze wrażeni 01.08.16, 22:38
        slawomir_79 napisał(a):

> fajna-bizuteria.pl
        > Poszukiwałem prezentu dla dziewczyny.
        > Trafilem na ten sklep, bogaty wybór, szybka realizacja. Dziewczyna zadowolona,
        > ja później tym bardziej :)
        > Polecam
        www.fajna-bizuteria.pl
    • slawomir_79 Re: Sklep który zrobił na Tobie najlepsze wrażeni 01.08.16, 19:11
      Polecam sklep ze srebrną biżuterią www.fajna-bizuteria.pl. Szukałem naszyjnika tzw. celebrytki. Znalazłem naprawdę bogaty wybór i tutaj zaczął się problem jaki będzie odpowiedni :)
      Ale z tym tez sobie poradziłem, troszkę to potrwało. Bardzo dobra jakość i szybka dostawa.
      Jak najbardziej polecam ten sklep, każdy znajdzie coś dla siebie :)
      • slawomir_79 Re: Sklep który zrobił na Tobie najlepsze wrażeni 01.08.16, 22:36
        slawomir_79 napisał(a):

> Polecam sklep ze srebrną biżuterią www.fajna-bizuteria.pl. Szukałem naszyjnika
        > tzw. celebrytki. Znalazłem naprawdę bogaty wybór i tutaj zaczął się problem jak
        > i będzie odpowiedni :)
        > Ale z tym tez sobie poradziłem, troszkę to potrwało. Bardzo dobra jakość i szyb
        > ka dostawa.
        > Jak najbardziej polecam ten sklep, każdy znajdzie coś dla siebie :)
        www.fajna-bizuteria.pl/bizuteria-srebrna/bizuteria-damska/naszyjniki-celebrytki
    • maciek86wro Re: Sklep który zrobił na Tobie najlepsze wrażeni 17.08.16, 09:33
      Ja polecam sklep ze świetnymi damskimi ubraniami patrizia.aryton.pl. Odzież cudowna, a sklep funkcjonalny i działa bez zarzutu! E-sklep wykonywała agencja Waynet waynet.pl
      • damiankepno1 Re: Sklep który zrobił na Tobie najlepsze wrażeni 18.09.16, 09:06
        Ja polecam sklep internetowy z łóżkami dziecięcymi [url]http://martimeble.pl/22-lozka-pietrowe-dla-dzieci[/url] które to ostatnio zakupiłem i jestem bardzo zadowolony dlatego polecam
        • damiankepno1 Re: Sklep który zrobił na Tobie najlepsze wrażeni 18.09.16, 09:16
          damiankepno1 napisał(a):

> Ja polecam sklep internetowy z łóżkami dziecięcymi martimeble.pl/22-lozka-pietrowe-dla-dzieci które to ostatnio zakupiłem i jestem bardzo za
          > dowolony dlatego polecam
    • kmartkaa Re: Sklep który zrobił na Tobie najlepsze wrażeni 12.12.16, 13:10
      super sklep , wyśmienite produkty i wspaniały polski prezent pod choinkę polecam stronę
      www.smak-regionu.pl

pozdrawiam Marta
    • slawomir_79 Re: Sklep który zrobił na Tobie najlepsze wrażeni 12.12.16, 14:14
      Chyba się powtórzę, ale jeśli ktoś chce kupić biżuterię lub zegarek
      to polecam www.fajna-bizuteria.pl . Przesyłka gratis i fajny wybór
    • sklep_lagres Re: Sklep który zrobił na Tobie najlepsze wrażeni 12.02.17, 12:58
      Jeśli szukasz dobrego sklepu z odzieżą. Zapraszamy do nas :)
    • joasiaczarna Re: Sklep który zrobił na Tobie najlepsze wrażeni 29.04.17, 16:26
      Ja polecam Rossli. Łatwo zamówić, dobra jakość ciuszków, można obkupić i siebie, i partnera i dziecko <3 Trochę szkoda, że nie robią bardziej seksownej bielizny.
    • ekspert.adam Re: Sklep który zrobił na Tobie najlepsze wrażeni 24.11.17, 12:53
      Długo szukałem odpowiednich rozwiązań typu "smart home" do mojego mieszkania. Osobiście najbardziej jestem zadowolony zarówno z jakości sprzętu, jak i obsługi Klienta z Fergusona (sklep.ferguson.pl/) :)
    • karolinawecka123 Re: Sklep który zrobił na Tobie najlepsze wrażeni 07.12.21, 13:00
      Kupując przez Picodi na e-obuwie macie cashback do 20% 😃 Pieniądze wracające do was 😃 Wystarczy się zalogować i korzystać 😉 my.picodi.com/pl/sign-in?registration=1023
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka