Gość: Ali IP: *.gbn.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.04, 14:03 chcialbym rozpoczac nowa, obszerna dyskusje z rodzaju: kto z jakiej branży!!! No wiec zaczynam:oprocz studiow Języka Biznesu jestem najmłodszym taksówkarzem w Tychach:))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: swerd Re: Czym sie trudnicie forumowicze??? IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 10.02.04, 14:24 najmłodszy? to ile lat? jakie auto, jaka kampania, jaka szkoła pełniejsze dane proszę :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ali Re: Czym sie trudnicie forumowicze??? IP: *.gbn.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.04, 14:27 prosze bardzo! 21 lat, kampania- prywatnie, MB-124 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swerd Re: Czym sie trudnicie forumowicze??? IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 10.02.04, 14:32 21 lat i już sobie E klasa śmigasz :-)))) a masz kasę fiskalną? bo ostatnio jechałem taksówką i kierowca nie miał . z sieci hotel tychy Odpowiedz Link Zgłoś
kaner Re: Czym sie trudnicie forumowicze??? 10.02.04, 14:35 E klasa ?? a coz to takiego ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bywalec Re: Czym sie trudnicie forumowicze??? IP: *.Net.pl / *.di.net.pl 10.02.04, 14:50 Zdaje się, że chodzi o Mercedesa E-classe. Odpowiedz Link Zgłoś
afiana Re: Czym sie trudnicie forumowicze??? 10.02.04, 17:27 Miało być o tym kim jesteśmy i co robimy a skupiło się na Alim i jego merolu, a moze jednak odkryjecie karty ??? bardziej szczegółowo. Odpowiedz Link Zgłoś
szczypior74 Re: Czym sie trudnicie forumowicze??? 10.02.04, 14:34 Ha! o ile mnie pamięć nie myli Ali jest szczupły i ciemnowłosy, i miałam przyjemność być dostarczona przez niego do domu. Pozdrawiam! A o mojej firmie pisano kiedyś na tyskim forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ali Re: Czym sie trudnicie forumowicze??? IP: *.gbn.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.04, 14:40 Szczypior!!to nie ja bylem!!!ale zapraszam!!!moze na mnie traficie kiedys?kase juz mam, ale E-klasy jeszcze nie:(((czrny mb-124 to poprzednik E-klasy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ali Re: Czym sie trudnicie forumowicze??? IP: *.gbn.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.04, 14:44 sorki zamyslilem sie- przeciez 124 to tez E-klasa:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swerd Re: Czym sie trudnicie forumowicze??? IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 10.02.04, 15:01 E E, chyba pierwsza seria, ale auto nie do zdarcia :=))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ali Re: Czym sie trudnicie forumowicze??? IP: *.gbn.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.04, 15:07 racja!nie do zajechania- do tego full wypas, wiec komfortowo również Wam bedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
radexior Re: Czym sie trudnicie forumowicze??? 10.02.04, 15:09 Fajny wątek, jakiś pozytyw z niego bije. To powiedz jeszcze jaki kolor Merola i gdzie najczęśniej stoisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ali Re: Czym sie trudnicie forumowicze??? IP: *.gbn.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.04, 15:15 czarny!!!bialy kogut, numer boczny:258, stoje zaleznie od humoru- najczesciej przy hotelu lub A-Zecie Odpowiedz Link Zgłoś
radexior Re: Czym sie trudnicie forumowicze??? 10.02.04, 15:17 Intuicje mam kobiecą! Byłem pewien, że będzie mafijnie czarny:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ali Re: Czym sie trudnicie forumowicze??? IP: *.gbn.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.04, 15:25 :)))srodek tez czarny!!!koniec z nudnymi bialymi taxami;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magi Re: Czym sie trudnicie forumowicze??? IP: *.tsi.tychy.pl 10.02.04, 14:43 szczypior74 napisał: > Ha! o ile mnie pamięć nie myli Ali jest szczupły i ciemnowłosy, i miałam > przyjemność być dostarczona przez niego do domu. > Pozdrawiam! Oj, to szkoda, że mnie nie stać na to, żeby taksówki dostarczały mnie do domu:( > A o mojej firmie pisano kiedyś na tyskim forum. No toś nam ćwieka zabiła. W pozytywnym czy negatywnym kontekście? A ja, jakby się jeszcze ktoś nie doczytał z moich postów, uczę dzieci... angielskiego:) Odpowiedz Link Zgłoś
szczypior74 Re: Czym sie trudnicie forumowicze??? 10.02.04, 15:46 > Oj, to szkoda, że mnie nie stać na to, żeby taksówki dostarczały mnie do domu Magi Kochana, kursy taryfą zdarzają mi się sporadycznie. I tylko w wyjątkowych sytuacjach. > > A o mojej firmie pisano kiedyś na tyskim forum. > > No toś nam ćwieka zabiła. W pozytywnym czy negatywnym kontekście? I positiv i negativ :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magi Re: Czym sie trudnicie forumowicze??? IP: *.tsi.tychy.pl 04.03.04, 11:48 Drogi Szczypiorku, czyżbyś pracowała w WSZiNS?????????? Odpowiedz Link Zgłoś
szczypior74 propozycja 10.02.04, 14:41 Wczoraj w radiowej trójce powiedziano, że "trendy" jest mieć znajomego taksówkarza i zamawiać transport bezpośrednio u niego. Znajomy taksówkarz pobiera niższe opłaty, gra dobrą muzę (zapropoowaną przez klienta lub siebie samego) i miło się z nim rozmawia. Może Ali zostanie naszym forumowym trendy-kierowcą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ali Re: propozycja IP: *.gbn.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.04, 14:48 zapraszym i to bylby zaszczyt dla mnie- masz racje- muza, klimat a nawet wiek, wszystko pod klienta, znizka tez sie znajdzie- choc teraz wyzyc z tego naprawde ciezko. Odpowiedz Link Zgłoś
kaner Re: propozycja 10.02.04, 14:54 W takim razie podaj bezposredni numer do Ciebie :) i bedziesz mial klientow :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ali Re: propozycja IP: *.gbn.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.04, 14:58 tel:600-98-99-18, popoludnia, wieczory, noce...bo w dzien studiuje, to bedzie fajna okazja zeby poznac was w realu. PS:celem tego watku nie byla bron boze autoreklama:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ali Re: propozycja IP: *.gbn.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.04, 15:00 lub GG#3131620- jesli dostepny oczywiscie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swerd Re: Czym sie trudnicie forumowicze??? IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 10.02.04, 15:11 czym ja się trudnie? hm trudnię się dopisywaniem postów na forum w związku z ostatnią kontuzją bo tak to trudnię się chodzeniem po knajpach graniem w piłkę i siate no i teraz moim zatrudnieniem jest zakup dysku. juz mam upatrzony, tylko go dobrze wylicytować :))) Odpowiedz Link Zgłoś
radexior Re: Czym sie trudnicie forumowicze??? 10.02.04, 15:12 Ja tu też chyba specjalnie się nie kryłem. Wielki student socjologii na UŚ. Właśnie zaczynam pisać prace magisterską u prof. Szczepańskiego. Przyszła elita:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ali Re: Czym sie trudnicie forumowicze??? IP: *.gbn.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.04, 17:02 czyli wszyscy branża studencka:))) Odpowiedz Link Zgłoś
afiana Re: Czym sie trudnicie forumowicze??? 10.02.04, 17:23 Alego z taksówki pamiętam niezły tylko milczący jakoś tak nie potrafi facet zagadać do pasażera.Jeżeli teraz napiszę kim jestem to pewnie zostanę kompletnią idiotką skoro tutaj jest tylu studentów ale co mi tam skoro tego chcecie. Pewnie mi potem dołożycie ale trudno lubię uczciwiść i prawdę.Tak więc ukończyłam filologię angielską, potem rosyjską i na dokładkę niemiecką, czyli jestem mgr w kilku przypadkach na dodatek ukończyłam studia w zakresu biznesu i zarządzania, mój {Rosko} małżonek ukończył Politechnikę Śląską wydział transportu, potem zainteresował się resocjalizacją którą także ukończył, ja obecnie pracuję jako tłumacz on zaś jako kurator po ukończeniu Psychologi i Resocjalizacji na UW.Na dodatek jest koordynatorem d/s dzieci niepełnosprawnych do tzw.uzdolnieniach sportowych. Tacy jesteśmy i nie zamierzamy tego zmieniać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ali Re: Czym sie trudnicie forumowicze??? IP: *.gbn.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.04, 17:31 BUNT BUNT BUNT!!!!Chyba mnie z kims pomylilas!!!, ja nie jestem cichy, a poza tym jeszcze nikogo nie wiozlem kto by nie przegadal calej trasy:))), wiec chyba mialas okazje jechac z kims innym... Odpowiedz Link Zgłoś
afiana Re: Czym sie trudnicie forumowicze??? 10.02.04, 17:38 Akurat z tobą byłeś cichuteńki jak mimoza więc nie gadaj dopiero na Paprocanach zapytałeś mnie jak się czuję w taką pogodę ale za chwilke wysiadałam ot co taki byłeś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ali Re: Czym sie trudnicie forumowicze??? IP: *.gbn.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.04, 17:41 poza pewnym dziadkiem nie wiozlem nikogo na paprocany, dopiero 2 tygodnie jestem w tym fachu, takze wiem co mowie- pomylilas mnie z kims. Ale i tak Cie pozdrawiam moze kiedys na mnie trafisz:))) Odpowiedz Link Zgłoś
afiana Re: Czym sie trudnicie forumowicze??? 10.02.04, 17:43 A wczoraj wysiadałam w pobliżu Miszteli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ali Re: Czym sie trudnicie forumowicze??? IP: *.gbn.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.04, 17:47 a wczoraj dzis mialem egzamin wiec wczoraj z powodu sesji mialem wolne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ali Re: Czym sie trudnicie forumowicze??? IP: *.gbn.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.04, 17:47 a dzis mialem egzamin wiec wczoraj z powodu (nauki)sesja mialem wolne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: afiana Re: Czym sie trudnicie forumowicze??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.04, 22:37 Sorry masz słusznosć dzisiaj jechałam z takim gościem zapytałam o imię i ??? byłam rozczarowana bo to był ten sam co poprzednio.No wiec masz słusznosć to nie byłeś Ty ale i tak cię dorwę tylko wtedy nie kombinuj ale się przyznaj że TY to Ty. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
basturk Re: Czym sie trudnicie forumowicze??? 12.02.04, 00:30 HEHEH ALI TRZYMAJ SIE BO NIE ZNASZ DNIA ANI GODZINY... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ali Re: Czym sie trudnicie forumowicze??? IP: *.gbn.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.04, 18:28 Nie martw sie!!!na pewno sie przyznam- ale oczywiscie tylko na haslo: FORUM TYCHY! Odpowiedz Link Zgłoś
afiana Re: Czym sie trudnicie forumowicze??? 10.02.04, 17:39 I powiem ci jeszcze ze zważ że nie tylko Ty jesteś w tej taxi dlatego czasem słuchaj spokojniejszej muzyki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swerd Re: Czym sie trudnicie forumowicze??? IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 10.02.04, 17:39 no ja ostatnio też jechałem z jakimś młodym kierowcą i cichutko siedział mercedes czarny, automat ale chyba z hotelu tychy, a może to jednak Ali ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ali Re: Czym sie trudnicie forumowicze??? IP: *.gbn.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.04, 17:44 alescie sie uwzieli- mowie ze nie naleze do zadnej korporacji- zreszta, co sie bedziemy klocic- jeden kurs wystarczy aby sie przekonac kim jestem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swerd Re: Czym sie trudnicie forumowicze??? IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 10.02.04, 17:59 zrób sobie może strone internetową taxi-Ali zdjęcie Twoje, taksówki, jakieś relacje z ciekawszych tras :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ali Re: Czym sie trudnicie forumowicze??? IP: *.gbn.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.04, 18:05 a wiesz ze wyjales mi to z ust. Wlasnie jutro zaczynam prace nad tym, jak beda efekty to ja Wam zaprezentuje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: afiana Re: Czym sie trudnicie forumowicze??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.04, 20:04 Ali a czy udzielasz rabatu, no wiesz inaczej promocja w mordę jeża tylko kiedy to się przejade.A wogóle to sprowadziliśmy dyskusję do Alego a czy to o to własnie chodziło??? Mówta kim jesteście bo mnie to też ciekawi,i proszę o szersze wypowiedzi a nie tylko takie student ale czego i na którym roku, a jak już to z czego lub na jaki temat piszecie te prace??? Naprawde jestem ciekawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: osF Pytanie IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 10.02.04, 20:14 Ali, czy na hasło "Forum Tychy" stali forumowicze dostaną znizki? Odpowiedz Link Zgłoś
basturk jejuś ale przegapiłem wątek... 10.02.04, 21:57 heh fajnie mieć alego taksówkarza na forum!!!! Gość portalu: osF napisał(a): > Ali, czy na hasło "Forum Tychy" stali forumowicze dostaną znizki? no miejmy nadzieje, chociaż sytuacja w kraju ciezka.. nono przyznam ze rzadko jeżdze taksami-ba prawie wogóle, ale jak bedzie okazja to nawet z zetu pójde pod hotel na taxi albo dalej pod azet... cóz ja tez naleze do braci studenckiej... skonczył mi sie staż w sądzie... i teraz sobie postuje... a poza tym to zamawiam pogode, lubie architekture etc.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: afiana Re: Czym sie trudnicie forumowicze??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.04, 20:24 A ja zapytam ile będzie tej zniżki??? Ali ale jesteś gwiazdor gratuluję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magi Re: Czym sie trudnicie forumowicze??? IP: *.tsi.tychy.pl 10.02.04, 20:45 Gość portalu: afiana napisał(a): > A ja zapytam ile będzie tej zniżki??? Ali ale jesteś gwiazdor gratuluję Nie załapałam..... :( Odpowiedz Link Zgłoś
basturk jejuś ale fajny wątek opusciłem.. 10.02.04, 22:00 heh fajnie mieć alego taksówkarza na forum!!!! Gość portalu: osF napisał(a): > Ali, czy na hasło "Forum Tychy" stali forumowicze dostaną znizki? no miejmy nadzieje, chociaż sytuacja w kraju ciezka.. nono przyznam ze rzadko jeżdze taksami-ba prawie wogóle, ale jak bedzie okazja to nawet z zetu pójde pod hotel na taxi albo dalej pod azet... cóz ja tez naleze do braci studenckiej... skonczył mi sie staż w sądzie... i teraz sobie postuje... a poza tym to zamawiam pogode, lubie architekture etc.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ali jestem, jestem IP: *.gbn.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.04, 23:34 oki!!!umowmy sie ze na haslo "forum tychy"- 10% znizki:)))czasy ciezkie ale no cóż- dzieks wszystkim za wsparcie. Ali-taxi zawsze do waszych usług:))) Odpowiedz Link Zgłoś
egon17 Re: jestem, jestem 10.02.04, 23:42 A w Bieruniu bywasz? Obejmiesz zniżką? :-; Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ali Re: jestem, jestem IP: *.gbn.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.04, 23:45 Jak z Tychow do Bierunia to jak najbardziej w druga strone raczej nie, bo nie bardzo sie oplaca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swerd Re: Czym sie trudnicie forumowicze??? IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 11.02.04, 00:02 a stoisz też pod szpitalem? jutro tam ide nie wiem o której to pewnie znowu hotel tychy przyjedzie, ale powrót to barzdio chętnie bym czarnym mesiem śmignał :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ali Re: Czym sie trudnicie forumowicze??? IP: *.gbn.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.04, 00:05 po poludniu pewnie bede, ale nie wczesniej bo uczelnia czeka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
salo Czekaniem na emeryturę :) 11.02.04, 09:57 A jak już doczekam wtedy będę się trudnił tym co lubię :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rosko Re: Kurna ja też ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.04, 22:48 Uczciwie idę teraz odpocząć ale tak nmie zaintrygowałeś tą emeryturą że zapytam tylko ILE CO ZOSTAŁO ??? proszę zaspokój moją ciekawość, no i jeszcze co lubisz na tej emeryturze??? jak jej doczekasz Odpowiedz Link Zgłoś
basturk i ja??!!! ALE KONKURENCJA.... 11.02.04, 22:54 na emertyturze bedziemy forumować.. a w przerwie grac w tysiaca w kurniku.. Odpowiedz Link Zgłoś
egon17 Re: i ja??!!! ALE KONKURENCJA.... 11.02.04, 23:23 basturk napisał: > na emertyturze bedziemy forumować.. a w przerwie grac w tysiaca w kurniku.. > Albo w skata... był kiedyś przy ZEGu klub skatowy, grałem w kilku turniejach. Ktoś wie, czy klub jeszcze istnieje? Odpowiedz Link Zgłoś
basturk Re: i ja??!!! ALE KONKURENCJA.... 11.02.04, 23:43 ALBO I TAK CHOCIAZ NIE UMIEM.... I W DODATKU NA TEN TEMAT NIC NIE WIEM... CÓZ Odpowiedz Link Zgłoś
egon17 Re: i ja??!!! ALE KONKURENCJA.... 12.02.04, 00:24 To się nawet nie przyznawaj, tylko zabieraj się do nauki! Prawdziwy tyszanin powinien umieć grać w skata. Masz zajęcie na długie zimowe wieczory :-) Odpowiedz Link Zgłoś
basturk Re: i ja??!!! ALE KONKURENCJA.... 12.02.04, 00:29 egon17 napisał: > To się nawet nie przyznawaj, tylko zabieraj się do nauki! Prawdziwy tyszanin > powinien umieć grać w skata. Masz zajęcie na długie zimowe wieczory :-) WIEM ALE CHCIALEM BYĆ OTWARTY :( SWOJA DROGĄ JAK POWIEDZIAŁEM a TO I POWIEM b: W SZACHY TEZ NIEUMIEM :( Odpowiedz Link Zgłoś
salo Re: Kurna ja też ??? 12.02.04, 13:25 Cóż Rosko, nie chcę Ci wypominać, ale bardzo się cieszę, że nareszcie ktoś starszy niż ja pojawił się na naszym forum :P Ile mi jeszcze zostało ? Trudno powiedzieć. Nasze pracowite władze ciągle w przepisach gmerają i nie wiadomo co jeszcze wymyślą. Ale gdyby moja firma chciała być dla mnie miła i wylać teraz z roboty, to załapałbym się na zasiłek przedemerytalny :) Qurcze, ale się rozmarzyłem :)))) A co bym robił ? Wszystko na co teraz brakuje czasu. Np. oboje lubimy turystykę górską :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Kurna ja też ??? IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.04, 17:54 całeszczęście, że tu jesteście, bo jak czytałam te poprzednie maile i policzyłam średnią wieku ok. 25 to mi się smutno zrobiło. Chociaż wcale nie czuję ,że mam trochę więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
egon17 Re: Kurna ja też ??? 14.02.04, 23:37 Chyba pierwszy z nas będę na emeryturze (o ile jej dożyję...) Odpowiedz Link Zgłoś
salo Re: Kurna ja też ??? 16.02.04, 17:33 egon17 napisał: > Chyba pierwszy z nas będę na emeryturze (o ile jej dożyję...) Eeee, coś Ty taki czarnowidz ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rosko Re: Swerd - pilne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.04, 22:45 Witam wszystkich -juz jestem i nareszcie jestem aż mi się pali z wami pogadać. Swerd jutro zgłaszam się na twoje gg. Ale tam było zimno to nie to co w Tychach tutaj to prawie tropiki. Poczytałem sobie jesteście rewelacyjni -gratuluję wszystkim forumowiczom tego forum.Wybaczcie mojej małżonce ale jest trochę zaczepliwa ale generalnie fajna kobitka. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
basturk Re: Swerd - pilne 11.02.04, 23:00 Gość portalu: Rosko napisał(a): > Witam wszystkich -juz jestem i nareszcie jestem aż mi się pali z wami pogadać. > Swerd jutro zgłaszam się na twoje gg. Ale tam było zimno to nie to co w Tychach > tutaj to prawie tropiki. Poczytałem sobie jesteście rewelacyjni -gratuluję > wszystkim forumowiczom tego forum.Wybaczcie mojej małżonce ale jest trochę > zaczepliwa ale generalnie fajna kobitka. Pozdrawiam heeh...wybaczamy tej fajnej kobitce.. niech cześciej do nas zaglada..albo kup jej kompa.. Odpowiedz Link Zgłoś
rosko1 Re: Ma swoje ale woli akurat ten 11.02.04, 23:07 Ma swojego i to naprawdę super sprzęt ale nie potrafi się nim posługiwać.Wiesz zgodnie z zasadą trochę techniki i baba się gubi. Ale naprawdę ma, woli jednak mój bo tu ma wszystko poukładane jak należy ,ale i tak ilekroć wracam to robi mi niezły bajzel dlatego tak miłe są potem nasze ugody w tych kwestiach. A tak wogóle to witaj Basturk Odpowiedz Link Zgłoś
basturk Re: Ma swoje ale woli akurat ten 11.02.04, 23:35 rosko1 napisał: > Ma swojego i to naprawdę super sprzęt ale nie potrafi się nim posługiwać.Wiesz > zgodnie z zasadą trochę techniki i baba się gubi. Ale naprawdę ma, woli jednak > mój bo tu ma wszystko poukładane jak należy ,ale i tak ilekroć wracam to robi > mi niezły bajzel dlatego tak miłe są potem nasze ugody w tych kwestiach. > A tak wogóle to witaj Basturk również witam... heheh takie jush są kobiety...... moze wystarczylo by odłaczyć kabel od mnitora??!!!... i jak było w norwegi?? bo chyba tam byłeś?zona pisała coś o szwecji.. jakby nie było tez skandynawia.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swerd Re: Swerd - pilne IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 12.02.04, 00:43 jestem jestem, dopieroteraz bo przeinstalowywalem kompa od nowa wszystko w zwiazku z zakupem HDka jutro za to grzecznie w domku, jeszcze mnie mecza spacery :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swerd Re: Czym sie trudnicie forumowicze??? IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 12.02.04, 00:49 jak to jest że po czytaniu tego wątku ogladam sie za taksówkami mercedesami no ale czarnej dzisiaj nie widziałem, a do szpitala jechałem omegą. powrót juz busem. trzeba oszczedzać :-)) i tak przy okazji. dzisiaj widziałem taxi polonez biały bez koguta bez napisów, tylko naklejka na trójkącie z tyłu. to tak wolno??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ali Re: Czym sie trudnicie forumowicze??? IP: *.gbn.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.04, 15:19 a ja stoje ostatnio pod A-Zetem, i was tez wypatruje ale cos tak nikogo nie widac!!!dzis bylem tam od rana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swerd Re: Czym sie trudnicie forumowicze??? IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 12.02.04, 15:38 a to można stać gdzie sie chce, czy sa jakieś reguły? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ali Re: Czym sie trudnicie forumowicze??? IP: *.gbn.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.04, 15:44 w sumie regul nie ma, ale np pod Dolcem moze tylko stac korporacja Hoteltychy- w miescie gdzie sie da mozna stac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basturk Re: Czym sie trudnicie forumowicze??? IP: 80.51.254.* 13.02.04, 08:40 a czy jakieś opłaty od postoju są ???? tzn o os na kształ np kkorzystania przez busów z przystanków w miescie.... z przystnaków nie korzystacie ale z postojów i dlatego pytam czy sa jakies opłaty.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ali Re: Czym sie trudnicie forumowicze??? IP: *.gbn.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.04, 08:43 jeszcze by tego brakowalo ,naszczescie nie ma!oki ide wlasnie na postoj!dzis A- Zet!pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basturk Re: Czym sie trudnicie forumowicze??? IP: 80.51.254.* 13.02.04, 21:48 Gość portalu: Ali napisał(a): > jeszcze by tego brakowalo ,naszczescie nie ma!oki ide wlasnie na postoj!dzis A-Zet!pozdrawiam hehe moze minister pol to przewiduje albo hausner.... ehhh szkoda gadać a kase fiskalną masz???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ali Re: Czym sie trudnicie forumowicze??? IP: *.gbn.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.04, 12:40 kase mam!kosztowala majatek- teraz 3 mies pracy za darmo zeby ja odrobic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbynio jestem; IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 12.02.04, 20:42 spawaczem w ciepłowni miejskiej i kontrola sieci miejskiej razem z żoną prowadze restauracje (wcześniej pizzerie) mam 31 lat ciekaw jestem czy ktoś mnie słucha :--)) POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magi Re: jestem; IP: *.tsi.tychy.pl 12.02.04, 22:56 Gość portalu: zbynio napisał(a): > spawaczem w ciepłowni miejskiej i kontrola sieci miejskiej > razem z żoną prowadze restauracje (wcześniej pizzerie) > mam 31 lat > > ciekaw jestem czy ktoś mnie słucha :--)) > > POZDRAWIAM Ależ słuchamy, słuchamy:) Forumowi czytacze - cierpliwi słuchacze:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rosko Re: jestem; Zbyni to wiemy a teraz cię sprawdzę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.04, 23:05 Ja cię słucham im mam nadzieję ze nie zakonczysz na tak skromnym opowiadaniu o sobie, a napisz jaka to, knajpa to chętnie wpadnne z własną żoną, jestem raczej dobrym obsertwatorem ponieważ gotuje znakomicie, nie mam jednak uporzedzeń do innych i chętnie degustuję potrwy innych dobrych kuchrzy .Prosze o zniąkę, no powiedzmy 15% i obiecuję bezz komentarzy.Więc jaki to lokal, i obiecaj że się zgłosiśz na wspólne piwko i rozmowę.Naprawdę będziemy zaszcyceni obecnością w waszym lokalu. Jak chcesz to daj nr komóry umówimy sie w sposób szczególny.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbynio jestem IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 12.02.04, 23:32 1) niemoge podać nazwy bo byłaby to reklama :--)) 2) niepochodze z Waszego miasta 3)nie mieszkam w Waszym mieście(ale mi sie ono strasznie podoba) 4)ogłaszam konkurs z kąd ja jestem (myśle że niebędzie problemów z tym) POZDRAWIAM :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rosko Re: Zbynio ty mnie nie wkurzaj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.04, 23:51 Albo gadasz albo spadaj , jaja sobie robisz .To forum jeste szczere i o reklamie to ty nam nie gadaj albo jesteś z nami albo cię nie ma więc nie nawijaj tylko gadaj jaka jest prawda.Pozatem co ma do rzeczy w tym wypadku reklama chyba że chcesz sobie zbudować swój image taki niezależny.A skoro już tu się pojawiłeś to sie wpisz do naszego spisu a nie udaj głupa na dodatek bardzo tajemniczego.Wybacz stary ale taki jestem i walę wprost co myśle. I tak szczerze to ja olewam twój konkurs mam nadzieję że inni też .Na forum Tyskim są ludzie szczerzy nie zaś konkursowi, wiec przemyśł czy chcesz być z nam,i czy też nie. To jest oczywiście moje zdanie chyba że inni forumowicze są temu przeciwni więc w tym wypoadku gadam za siebie. I wogóle to ja się cieszę ze podobają ci sie Tychy więc dostosuj się do nich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basturk Re: jestem IP: 80.51.254.* 13.02.04, 08:47 moze nieco odbiegłem od konkursu ale mam pytanie Rosko1 i Rosko to ta sama osoba??? a teraz do konkursu...czy z tej "uznam" jesteś??? Odpowiedz Link Zgłoś
afiana Re: Dokładnie ta sama 13.02.04, 22:28 Tyle że jak się loguję to ta 1 włazi a jak nie to sam wiesz ale spoko napewno ta sama osoba Odpowiedz Link Zgłoś
basturk Re: Dokładnie ta sama 15.02.04, 12:34 afiana napisała: > Tyle że jak się loguję to ta 1 włazi a jak nie to sam wiesz ale spoko napewno > ta sama osoba heh aralski jest wyczulony na tym punkcie tak więc sie przygotuj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: afiana Re: Dokładnie ta sama IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.04, 18:52 Odnoszę wrazenie że aralski jest wyczulony nie tylko na tym punkcie, no trudno spadną joby,jakoś to z mężem i dziećmi wytrzymamy.Bywało trudniej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbynio Re: jestem IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 14.02.04, 13:03 jestem z tej uznam -a więc świnoujście Odpowiedz Link Zgłoś
basturk czyli wygrałem zestaw kina domowego??!!!! 15.02.04, 12:39 albo kawałek wyspy radex ja w koncu tez cos wygrałem... Odpowiedz Link Zgłoś
radexior Re: czyli wygrałem zestaw kina domowego??!!!! 15.02.04, 17:49 Tak trzymaj!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbynio Re: czyli wygrałem zestaw kina domowego??!!!! IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 15.02.04, 18:07 na takie nagrody to mnie jeszcze niestać ale jak ktoś będzie w świnoujściu to zapraszam do siebie będzie rabat i to tłusty a dla zwyciezcy obiad gratis :-)) niepodałem jeszcze nazwy lokalu ale jak ktoś będzie chciał(będzie w moich stronach)dam nazwe i adres na priv pozdrawiam (do zobaczenia) Odpowiedz Link Zgłoś
radexior Re: czyli wygrałem zestaw kina domowego??!!!! 15.02.04, 18:12 W 3 klasie podstawowej byłem na zielonej szkole w Międzyzdrojach i mieliśmy wycieczkę do Świnoujścia. Tyle mych doświadczeń. Tłukli nam tam do głowy dużo o wyspie Uznam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rosko Re: Zbynio łobuz jesteś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.04, 19:02 Zbynio ja cię proszę podaj nazwę bo to w tym miejscu to tylko reklama dla ciebie i lokalu. Ja i tak mogę odwiedzić cię dopiero w kwietniu więc spokojnie. Gratisów być nie musi ale miłe spotkanie dlaczego nie. W kwietniu płyne no wiesz gdzie??? więc być muszę ale to tylko taka profilaktyka z mojej strony.Jak znam życie raczej nie obawiaj się najazdu gośći z Tychów.W ramach promocji przytargam tobie oraz żoneczce piwko Tyskie prosto z Tychów nawet Dębowe Mocne. Jak znajdziesz czas to mozemy do Albeku jak wrócę po pięciu dniach. Ot co. Kurde a może by tak w sezoniku z rodzinką oczywiśćie pole namiotowe a żarełko u Ciebie, co o tym myślisz??? Ostatecznie jak chcesz rosko1@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basturk Re: czyli wygrałem zestaw kina domowego??!!!! IP: 80.51.254.* 15.02.04, 20:39 heh no to fajnie.trudno kino nie musi być z kawałka wyspy tez chyba zrezygnuje.. (ale sie jeszcze zastanowie ;] co prawda w najbliższej przyszłosci nie planuje podrózy ale kto wie?? moze bedzie okazja... gratisków też nie musi być grunt ze bedzie wiadomo na jaki lokal sie kierować coby coś przegryźć no i przynajmniej bedzie wiadomo kogo wspierać TYSKIE KONIECZNIE Z TYCHÓW trzeba bedzie przytaszczyć PS czy mój kawałek wyspy bardzo narażony jest na sztormy??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basturk Re: czyli wygrałem zestaw kina domowego??!!!! IP: 80.51.254.* 15.02.04, 20:28 radexior napisał: > Tak trzymaj!:) jak coś to jest z czego zrezygnować już teraz ogłaszam chęć negocjowania muszelek Odpowiedz Link Zgłoś
kaner Re: Czym sie trudnicie forumowicze??? 16.02.04, 08:30 Witam jestem programista.... Delphi, bazy danych... :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ali Re: Czym sie trudnicie forumowicze??? IP: *.gbn.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.04, 17:39 Towarzysze!!!nie wierze!!!moj watek zbliza sie do setki!!!yuppiii.Tego jeszcze mi sie nie udalo:))) Odpowiedz Link Zgłoś
man_x Re: Czym sie trudnicie forumowicze??? 16.02.04, 17:55 w niecaly tydzien, niezle :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magi Re: Czym sie trudnicie forumowicze??? IP: *.tsi.tychy.pl 16.02.04, 18:15 Sto wpisów jak sto pytań do... Alego:) Choć to Ali zadał pytanie; szkoda, że tak niewielu na nie odpowiedziało:( Odpowiedz Link Zgłoś
wisniaa Re: no i mój 100etny :DDD co wygrałem???? 16.02.04, 19:22 czesc, niestety chyba nic nie wygrales Bsturku... a co do miejsc pracy to ja pracuje w wypozyczalni samochodow i skuterow na grota roweckiego... ...i za niedlugo chetnie przejade sie z Alim taksowka jego, podobno na haslo "FORUM TYCHY" 10% rabatu pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kaner Re: no i mój 100etny :DDD co wygrałem???? 16.02.04, 20:01 a to widzialem :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basturk Re: no i mój 100etny :DDD co wygrałem???? IP: 80.51.254.* 16.02.04, 20:53 wisniaa napisał: > czesc, niestety chyba nic nie wygrales Bsturku... > a co do miejsc pracy to ja pracuje w wypozyczalni samochodow i skuterow na > grota roweckiego... > ...i za niedlugo chetnie przejade sie z Alim taksowka jego, podobno na > haslo "FORUM TYCHY" 10% rabatu > > pozdrawiam o miło nam Cie witać myślisz że nic nie wygrałem????? :( no trudno.. widać nie jest mi to JESZCZE pisane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ali Re: no i mój 100etny :DDD co wygrałem???? IP: *.gbn.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.04, 15:33 dzieki za wsparcie, ciekawe czy kiedys uda sie powtorzyc??? Odpowiedz Link Zgłoś
basturk Re: no i mój 100etny :DDD co wygrałem???? 17.02.04, 15:36 no jak nie jak tak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbynio DO ROSKO I BASTURK IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 20.02.04, 10:50 niemiałem czsu zajrzeć ale jestem Rosko wysłałem ci e-mailadaj odpowiedz czy dostałeś Basturk daj mi sw3ój adres wyśle Ci kawałek wyspy(nagroda) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
basturk odpowiedź do zbynia 20.02.04, 17:26 adres mailowy czy domowy bo jak rozumiem kawał wyspy to domowy czyż nie tak :)) aha i podaj maila Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magi Przyłapałam was! IP: *.tsi.tychy.pl 20.02.04, 19:04 Co to za konszachty poza forum?? Ładnie to tak?????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
basturk Re: Przyłapałam was! 20.02.04, 20:35 heh tu chodzi o mój kawałek wyspy.... Jak sie urządze to Was zaprosze... heh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rena Re: Czym sie trudnicie forumowicze??? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 20.02.04, 19:54 cześć. Czasami tu zaglądam, a pracuję w takiej firmie, której napewno NIE LUBICIE :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magi No to mamy zagadkę! IP: *.tsi.tychy.pl 20.02.04, 19:58 Urząd Skarbowy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rena Re: No to mamy zagadkę! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 20.02.04, 20:02 Nie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magi Re: No to mamy zagadkę! IP: *.tsi.tychy.pl 20.02.04, 20:08 Izba wytrzeźwień....???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rena Re: No to mamy zagadkę! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 20.02.04, 20:24 Ha, ha NIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magi Re: No to mamy zagadkę! IP: *.tsi.tychy.pl 20.02.04, 20:26 Urząd Miasta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rena Re: No to mamy zagadkę! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 20.02.04, 20:32 magi nie lubisz UM??? no, no Dalej pudło. Może to jakiś znak ,że z "moją " firmą nie jest tak źle??? :| Odpowiedz Link Zgłoś
magi104 Re: No to mamy zagadkę! 20.02.04, 20:39 basturk napisał: > byłąs sędzią swerd`a?????? > > Hehehe dobre:) Niekoniecznie nie lubię Urzędu Miasta, ale był dość krytykowany tu na forum, więc strzeliłam:) Straż Miejska może ??? Odpowiedz Link Zgłoś
salo Re: No to mamy zagadkę! 20.02.04, 21:05 Rena, jeśli mnie pamięć nie myli, pracuje w Bielsku :) Albo mnie pamięć zawodzi (co zresztą nie byłoby dziwne, albo mamy dwie Reny :) Odpowiedz Link Zgłoś
basturk Re: No to mamy zagadkę! 20.02.04, 23:33 IP ma TP katowice.. ale nie wiem czy jak chodzi o TP to jest inne miasto niz katowice jak chodzi o nasz region Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rena Re: No to mamy zagadkę! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 21.02.04, 00:09 Chwilkę mnie nie było, a widzę ,że dobrze Wam idzie. Salo brawo! Pozwólcie,że na tym zakończymy bo zrobilo się bardzo gorąco. A prawdę mówiąc to ( czytając następne (tu brak mi słowa) wypowiedzi ... trafiony .. zatopiony... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyta Re: jesteś nauczycielką??? IP: *.centrum.gliwice.pl / 81.210.89.* 20.02.04, 21:02 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbynio odpowiedz IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 20.02.04, 22:59 telekomunikacja polska Odpowiedz Link Zgłoś
basturk hmm a cio to za zachęta mailowa???? ;) 20.02.04, 23:36 witamy nową/nowego forumowicza/forumowiczke moze nawet rodowiczke Odpowiedz Link Zgłoś
rosko1 Re: A bliżej??? 20.02.04, 23:46 a ja proszę o wyjaśnienie z czego to pochodzi {lokalówka} sorry ale bardzo żle mi się to kojarzy wybacz proszę dlatego chciałbym wiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbynio lokalowka i ja to jedno IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 20.02.04, 23:53 tak mi wyszło przez pomyłke he he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basturk aaaaaaaaaaaaaa IP: 80.51.254.* 21.02.04, 00:12 no to teraz wsio jasne Odpowiedz Link Zgłoś
rosko1 Re: lokalowka i ja to jedno 21.02.04, 00:22 Zbyni przez ciebie to ja sie chyba rozpiję no nieżle kurde "lokalówka" jeszcze krok i mogło byc tirówka.No i jak tu nie pić??? Dzięki teraz to choć wiem bo bym zbeształ lokalówkę a potem miał wyrzuty sumienia. A tak swoja drogą to ja wiem gdzie ty jesteś bo tak się składa że byłem tam w grudniu. No całkiem w porządku. Jestem ZA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbynio o IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 21.02.04, 10:57 ale tylko na promie do szwecji prawda???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ali hurrraaa!!! IP: *.gbn.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.04, 13:45 co ja widze, moj watek znow podskoczyl:))) Odpowiedz Link Zgłoś
rosko1 Re: hurrraaa!!! 21.02.04, 14:07 Ufunduj gratisowy przejaz to zobaczysz co się będzie działo ???. Odpowiedz Link Zgłoś
basturk Re: hurrraaa!!! 21.02.04, 14:21 ali1234 napisał: > chyba rikszą;))) ateż prowadzisz??? ;] Odpowiedz Link Zgłoś