salo 17.04.04, 12:32 Nie powiem, mam duży sentyment do "salo", ale nie całkiem ta postać do mnie pasuje. W związku z czym zaczyna mi się jaźń rozdwajać :) Proszę o radę :) Przepoczwarzyć się, czy nie ? Pozdrawiam - jeszcze Salo :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
basturk Re: Zastanawiam się czy zmienić image ? 17.04.04, 12:34 no jak przepoczwarzać to tylko wiosną bo ku temu jest czas.. ale czy wogól;e sie przepoczwarzać to nie wiem... to zalezy kim jest ta "druga jaźń" ... ;] Odpowiedz Link Zgłoś
man_x Re: Zastanawiam się czy zmienić image ? 17.04.04, 15:38 >Przepoczwarzyć się, czy nie ? Nie. Salo jest bardzo dobrym nickiem. Taki NHL'owski (wtajemniczeni wiedza o co chodzi;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
aralski Salo nie rob nic pochopnie 17.04.04, 17:40 wez sie zastanow ja tam lubie Salo i gdy mi Go zabraknie... (lelka na policzku) Odpowiedz Link Zgłoś
radexior Re: Zastanawiam się czy zmienić image ? 17.04.04, 23:03 Jako fan NHL 2002-04 czuję się wtajemniczony. Dodam, że już miałem kiedyś takie skojarzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł A ja się zastanawiam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.04, 21:28 czy nie zacząć tutaj występować pod własnym nickiem, jako użytkownik zalogowany. No bo jeszcze tutaj na forum wpadnie inny Paweł i to dopiero będę miał rozdwojenie jaźni :D. Co myślicie na ten temat? Odpowiedz Link Zgłoś
1976_darek Re: A ja się zastanawiam 17.04.04, 22:01 Gość portalu: Paweł napisał(a): > czy nie zacząć tutaj występować pod własnym nickiem, jako użytkownik > zalogowany. No bo jeszcze tutaj na forum wpadnie inny Paweł i to dopiero będę > miał rozdwojenie jaźni :D. > > Co myślicie na ten temat? Ja już to zrobiłem - wcześniej byłem gość: Darek, a teraz - jak widać :-). Sa jakieś plusy logowania - czasem ktoś cos prześle (np. Salo ostatnio robił jaja) :-) Odpowiedz Link Zgłoś
basturk Re: A ja się zastanawiam 17.04.04, 22:58 1976_darek napisał: > Ja już to zrobiłem - wcześniej byłem gość: Darek, a teraz - jak widać :-). Sa > jakieś plusy logowania - czasem ktoś cos prześle (np. Salo ostatnio robił > jaja) :-) ano właśnie takich jaj to nikt nie zmontował jeszcze ;) co do przepoczwarzenia to ja nie zamierzam, jest mi dobrze i JESTEM JAKI JESTEM Odpowiedz Link Zgłoś
radexior Re: A ja się zastanawiam 17.04.04, 23:02 A to nie Ty jesteś Pawel_1 ?? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
radexior Re: Nie, to nie ja :-) 18.04.04, 10:55 No to już masz powód by się logować i poróżnić z tamtym;) Odpowiedz Link Zgłoś
radexior Re: Zastanawiam się czy zmienić image ? 17.04.04, 23:01 Mnie Salo się podoba, powiedz na co byś chciał je zamienić? Odpowiedz Link Zgłoś
basturk może salior??? 17.04.04, 23:03 jak radex dokona liftingu na radexior to moze salo salior?? basturk bez zmian Odpowiedz Link Zgłoś
katek18 Re: Zastanawiam się czy zmienić image ? 18.04.04, 21:49 > Nie powiem, mam duży sentyment do "salo", ale nie całkiem ta postać do mnie > pasuje. To ciekawe, przecież sam ją stworzyłeś, czyżby coś się wymknęło spod kontroli ;- ) Odpowiedz Link Zgłoś
salo Odpowiem hurtem :D 19.04.04, 07:52 man_x napisał: > Nie. Salo jest bardzo dobrym nickiem. Taki NHL'owski (wtajemniczeni wiedza o > co chodzi;-)) A ja nie wiem :( aralski napisał: > wez sie zastanow ja tam lubie Salo i gdy mi Go zabraknie... (lelka na > policzku) Zawsze możesz polubić moje drugie wcielenie ;) Paweł napisał: > czy nie zacząć tutaj występować pod własnym nickiem, jako użytkownik > zalogowany. No bo jeszcze tutaj na forum wpadnie inny Paweł i to dopiero będę > miał rozdwojenie jaźni :D. > Co myślicie na ten temat? Zaloguj się :) Ma to swoje zady i walety :P radexior napisał: > Mnie Salo się podoba, powiedz na co byś chciał je zamienić? Mam w zanadrzu jeszcze dwa nicki w gazecie – ciągle aktywne, ale mój problem jest głębszy, tzn. nie polega wyłącznie na chęci zmiany nicka. Katek18 napisała: > To ciekawe, przecież sam ją stworzyłeś, czyżby coś się wymknęło spod > kontroli ;-) Postać "Salo" nie została stworzona przeze mnie, nie jestem aż tak zdolny, ja ją tylko niecnie sobie przywłaszczyłem :) Zaczyna się powoli wymykać :) Co byś powiedziała gdyby w domu zwracano się do Ciebie "Katek18" ? Ja czasami słyszę: Salo, kochanie, pozwól na chwilę – jak w takiej sytuacji nie ulec rozdwojeniu ? Pozdrawiam - Salo :) Idę prząść kokon ;) Odpowiedz Link Zgłoś
katek18 Re: Odpowiem hurtem :D 19.04.04, 09:36 > Co byś powiedziała gdyby w domu zwracano się do Ciebie "Katek18" ? > Ja czasami słyszę: Salo, kochanie, pozwól na chwilę – jak w takiej sytuac > ji nie ulec rozdwojeniu ? :-D No to masz dwa wyjścia zalogować się pod prawdziwym imieniem, albo pod nowym nickiem którego rodzina już nie pozna. Odpowiedz Link Zgłoś
basturk Re: Odpowiem hurtem :D 19.04.04, 17:47 a nie łatwiej znaleźć księzniczke która swym pocałunkiem zmieni twoją osobowość??? Odpowiedz Link Zgłoś
katek18 Re: Odpowiem hurtem :D 19.04.04, 19:48 Mogłoby pomóc gdyby Salo był żabą. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
radexior Gubię się... 19.04.04, 23:47 Czyżbyś miał na myśli, że rodzina się śmieje i mówi do Ciebie per SALO? No i wciąż nie usłyszeliśmy propozycji tej bliższej Tobie:) Odpowiedz Link Zgłoś
salo Re: Gubię się... 20.04.04, 07:38 radexior napisał: > Czyżbyś miał na myśli, że rodzina się śmieje i mówi do Ciebie per SALO? Ano :) > No i wciąż nie usłyszeliśmy propozycji tej bliższej Tobie:) Radex, jeśli np. zaloguję się jako "żaba" i powiem Wam "cześć to ja salo", wówczas całe przeobrażanie nie ma sensu :) Odpowiedz Link Zgłoś
katek18 Re: Gubię się... 20.04.04, 08:02 No to skąd będziemy wiedzieli, że ty to ty? No chyba, że mamy nie wiedzieć ... Odpowiedz Link Zgłoś
salo Re: Gubię się... 20.04.04, 10:59 katek18 napisała: > No to skąd będziemy wiedzieli, że ty to ty? Poznacie mnie po jajach, znaczy się po tekstach :D PS. Wypisz wymaluj to ja ;) miasta.gazeta.pl/katowice/1,35019,2028660.html To chyba wystarczający powód do przepoczwarzenia, co ??? Odpowiedz Link Zgłoś
katek18 Re: Gubię się... 20.04.04, 15:17 PS. Wypisz wymaluj to ja ;) > miasta.gazeta.pl/katowice/1,35019,2028660.html > To chyba wystarczający powód do przepoczwarzenia, co ??? No coś z żaby masz ;-) Może faktycznie poszukać jakiejś księżniczki. Odpowiedz Link Zgłoś
basturk Re: Gubię się... 20.04.04, 17:04 salo napisał: > Radex, jeśli np. zaloguję się jako "żaba" i powiem Wam "cześć to ja salo", > wówczas całe przeobrażanie nie ma sensu :) nie bój żaby salo..i tak i siak cie poznamy.. Odpowiedz Link Zgłoś
tao27 Re: Zastanawiam się czy zmienić image ? 20.04.04, 00:07 Salo na co czekasz zmien coś skoro zamierzasz. Dobra myśl.Kiedyś wreszcie trzeba.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kaner Re: Zastanawiam się czy zmienić image ? 20.04.04, 09:02 Niee Salo nieee ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
jita Re: Zastanawiam się czy zmienić image ? 21.04.04, 10:45 salo napisał: > Nie powiem, mam duży sentyment do "salo", ale nie całkiem ta postać do mnie > pasuje. W związku z czym zaczyna mi się jaźń rozdwajać :) > Proszę o radę :) Przepoczwarzyć się, czy nie ? Jaźń się rozdwaja? A może już były dwie na początku? ;-) Może to efekt konieczności bycia kimś innym jako 'salo' niż jest się w rzeczywistości? Wtedy rzeczywiście mogą być problemy z tożsamością... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
basturk a co podałeś w spisie powszechnym?? ;D 21.04.04, 22:31 a co podałeś w spisie powszechnym?? ;D nzaczy którą jaźń?? Odpowiedz Link Zgłoś
salo Re: Zastanawiam się czy zmienić image ? 22.04.04, 08:27 jita napisała: > Jaźń się rozdwaja? A może już były dwie na początku? ;-) > Może to efekt konieczności bycia kimś innym jako 'salo' niż jest się w > rzeczywistości? Wtedy rzeczywiście mogą być problemy z tożsamością... ;-) "Dalibóg zostałem rozpoznany !!!" :) Przyjęta na początku rola cyborga zdecydowanie mnie przerosła, było zostać zwykłą maszyną albo jakąś inną sztuczną iteligencją. Teraz nie byłoby problemu :) Odpowiedz Link Zgłoś
radexior No to jak Salo? 22.04.04, 12:38 Nad każdą sprawą tak długo sie zastanawiasz? Odpowiedz Link Zgłoś
radexior N I E S A M O W I T E ! 22.04.04, 22:40 Cóż, odpowiedziałem na ile byłem w stanie:) Wielkie zaskoczenie, nie poganiam więc z decyzją. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basturk Re: No to jak Salo? IP: 80.51.254.* 22.04.04, 17:07 to chyba skrzywienie zawodowe :D (bo moze pracuje w prokuraturze??) Odpowiedz Link Zgłoś
salo ODZIAWSZY SZATY POKUTNE 23.04.04, 08:07 z głową posypaną popiołem, przyznaję się że nie jestem nie tylko cyborgiem, ale nie jestem także facetem, a wręcz odwrotnie. Bardzo Was przepraszam za wprowadzenie w błąd. Radex pytał czy reszta informacji o mnie jest prawdziwa, odpowiadam i Wam i Jemu – TAK. No może oprócz jednej, że jestem "anioł nie kobieta", ale to już wiecie :) Jeszcze raz przepraszam :) A teraz możecie mnie wybatożyć :) Odpowiedz Link Zgłoś
katek18 Re: ODZIAWSZY SZATY POKUTNE 23.04.04, 08:34 Ani chybi wybatożyć :-) Twoje problemy z rozdwojeniem jaźni są całkowicie uzasadnione. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magi Re: :-) IP: 62.111.159.* 23.04.04, 11:38 radexior napisał: > No forumowicze, rozumiecie co onA pisze?:) Nie Odpowiedz Link Zgłoś
reniez Re: :-) 23.04.04, 15:19 Ja tez nie rozumiem. A, że nie lubie - nie rozumieć - wiec średnio podoba mi sie ten stan... Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
man_x Re: ODZIAWSZY SZATY POKUTNE 23.04.04, 15:26 salo napisała: > z głową posypaną popiołem, przyznaję się że nie jestem nie tylko cyborgiem, ale > > nie jestem także facetem, a wręcz odwrotnie. > > Bardzo Was przepraszam za wprowadzenie w błąd. > > Radex pytał czy reszta informacji o mnie jest prawdziwa, odpowiadam i Wam i > Jemu – TAK. No może oprócz jednej, że jestem "anioł nie kobieta", ale to > już > wiecie :) > > Jeszcze raz przepraszam :) > > A teraz możecie mnie wybatożyć :) Salo, a teraz w dalszym ciagu masz zone czy juz meza? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
zyta_1 Re: Salo to SALOwa ? Straszne....... 23.04.04, 15:02 Teraz się okaże że magi to obleśny gruby staruch a wszyscy studenci z Forum to rzeczywiście są Studenci Uniwersytetu Trzeciego Wieku !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magi Szczypior! Help! IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 23.04.04, 15:06 zyta_1 napisała: > Teraz się okaże że magi to obleśny gruby staruch a wszyscy studenci z Forum to > rzeczywiście są Studenci Uniwersytetu Trzeciego Wieku !!! Oj, oj, oj, Szczypior, powiedz Zycie, że nie jestem starym obleśnym staruchem.....Buuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyta Re: Szczypior! Help! IP: *.tychy.pl / 82.160.38.* 23.04.04, 15:14 magi mam nadzieję że tak jest w istocie bo to rozdwojenie jaźni mnie preraża .pa Odpowiedz Link Zgłoś
radexior Re: Salo to SALOwa ? Straszne....... 23.04.04, 23:11 Hahaha, a Ty dorga Zytko to w jakim wieku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyta Re: Radexior !!! IP: *.tychy.pl / 82.160.38.* 29.04.04, 12:37 Cóż jestem w słusznym wieku,nigdy tego nie ukrywałam,skoro mam syna który zaczyna hulać po pubach to wiadomo że nie mam 25 lat!!! logiczne ! Dla zaspokojenia twej ciekawości 22 czerwca obchodzę 40 urodziny ! O! Odpowiedz Link Zgłoś
egon17 Re: Radexior !!! 30.04.04, 15:36 Gość portalu: zyta napisał(a): > Dla zaspokojenia twej ciekawości 22 czerwca obchodzę 40 urodziny ! O! Złożę Ci wtedy gratulacje. Jesteś rówieśnicą mojej małżonki :-) Ja jestem nieco starszy - 44 :-( Odpowiedz Link Zgłoś
radexior Re: Radexior !!! 01.05.04, 09:41 Me pytanie ironią nasiąknięte było. Wiek domyślałem się wcześniej:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basturk salo!!! to kim lub czym ty wreszcie jestes?? ;) IP: 80.51.254.* 23.04.04, 15:48 Odpowiedz Link Zgłoś
radexior Coście tak potracili zaufanie do Salo? 23.04.04, 23:13 Ja tam wciąż Go, sorry Ją lubię:) Odpowiedz Link Zgłoś
salo Saloobrona :) 24.04.04, 11:32 Najprostszym rozwiązaniem w mojej sytuacji byłoby zniknięcie z forum salo i pojawienie się np. kunegundy kucyk. Niektórzy tak czynią, ale ja uznałam, że należy Wam się wyjaśnienie. Polubiłam Was i uważam, że byłam Wam to winna. Jak będzie dalej zleży tylko od Was. Będziecie chcieli ze mną gadać chętnie zostanę, jeśli nie – nie ma sprawy wyniosę się. Jeszcze tylko słów kilka celem wyjaśnienia. Zaczęłam bywać na forum w maju ub. roku. Proszę zwrócić uwagę, że np. w poniższych wątkach stoi jak byk "salo napisała", a rzecz dzieje się w lipcu: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=322&w=6800610&a=6812202 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=322&w=6775705&a=6811866 Jak widzicie przychodząc na forum nie zamierzałam występować w roli faceta. Przestawiłam płeć na koncie dopiero wówczas, kiedy wszyscy uznali, że jestem "on". Ilekroć była mowa o małżeństwie, nigdy na forum nie użyłam zwrotu mąż lub żona mówiąc o swoim związku. Używałam wyłącznie określeń: moje kochanie, pan, pani: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=322&w=9517606&a=9524891 na końcu tegoż wątku Zyta zadała mi pytanie: "A "pani" salo jaki ma nick?" Moja odpowiedź: "Chciała się kiedyś zalogować jako "Salowa", ale było zajęte i mogła wybrać tego nicka ale z numerem. Stwierdziła więc, że "Salowa jest i będzie tylko jedna i bez żadnych numerków mi tu !:)"" była o tyle prawdziwa, że faktycznie miałam zamiar zalogować się jako salowa i darować sobie występowanie na forum jako salo. Pozdrawiam – Salo :) Ps. Radexie dziękuję za miłe słowa :) Odpowiedz Link Zgłoś
basturk Re: Saloobrona :) 24.04.04, 21:23 z mojej strony sie niczego nie obawiaj.. ja tam chce zebyś została i dalej z nami pisywała.. przyzwyczailismy sie do ciebie i jesteś jedną z najwyraźniejszych o ile nie najwyraxniejsza postacią ( a chyba tak jest) tego forum!! wiec czy chcesz czy nei musizz tu pozostać.. Odpowiedz Link Zgłoś
katek18 Re: Saloobrona :) 24.04.04, 22:11 Salo nie odchodź! :-) Jesteś jedną z bardziej wyrazistych postaci na tym forum i chyba nie płeć o tym decyduje. Myślę, że i zmiana nicka nie jest konieczna - przyzwyczailiśmy się, no ale jeżeli chcesz... Dzięki za szczerość. Pozdrawiam serdecznie Katek Odpowiedz Link Zgłoś
oqo Re: Saloobrona :) 24.04.04, 22:43 sprawy zaszły za daleko....imię salo zostało wpisane do annałów tyskiego forumowego dziedzictwa kultury i nawet właściciel(ka) nie ma prawa się go pozbywać....temat uważam za wyczerpany .... ewentualne wyrzuty sumienia powinny znależć miejsce w koszu....pozdrawiam z kwiatkiem:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basturk Re: Saloobrona :) IP: 80.51.254.* 25.04.04, 11:35 oqo napisał: > sprawy zaszły za daleko....imię salo zostało wpisane do annałów tyskiego > forumowego dziedzictwa kultury i nawet właściciel(ka) nie ma prawa się go > pozbywać....temat uważam za wyczerpany .... ewentualne wyrzuty sumienia powinny nie tlyko zostało wpisane do annałów tyskiego forumowego dziedzictwa kultury ale i stało się i jest jednym z głównych filarów Odpowiedz Link Zgłoś
salo Zabiłaś mi ćwieka droga Zyto ;( 28.04.04, 20:14 właśnie wlazłam na forum z zamiarem pożegnania się. Kulawo tu się zrobiło, myślałam że to moja wina. Pomyślę raz jeszcze, ale jak mi piwko wyparuje z organizmu ;) Dziękuję i gorąco pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyta Re: Piwko ma to do siebie że troszku zniewala :D IP: *.tychy.pl / 82.160.38.* 28.04.04, 20:19 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radex Salooooooooooooooooooo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.04, 00:15 NIE WOLNO CI OPUSZCZAĆ TEGO FORUM! Nie masz prawa! Kulawo często tu bywa, ale nigdy z Twojego powodu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł No ja myślę... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.04, 00:46 Że Ty się masz zamiar pożegnać pod starym nickiem, przepoczwarzyć i powitać pod nowym, no innej wersji nie przyjmuję do wiadomości. Odpowiedz Link Zgłoś
kaligar A mi trochę żal... :( 29.04.04, 07:38 Salo! Ale narobiłeś(aś) ;) To z kim właściwie ja w tej piaskownicy się bawiłem? Ale być tu musisz!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
salo Re: A mi trochę żal... :( 29.04.04, 09:06 kaligar napisał: > To z kim właściwie ja w tej piaskownicy się bawiłem? Jasne, że ze mną :) Pamiętasz tą chudą paskudę z trzema włosami na krzyż ? To byłam ja :P A pewnego pięknego dnia wszystkie dzieciaki szukały mojego nowiutkiego sandała, którego w piaskownicy zgubiłam, chyba nie muszę dodawać, że bezskutecznie :) Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
kaligar Re: A mi trochę żal... :( 29.04.04, 14:55 salo napisała: > A pewnego pięknego dnia wszystkie dzieciaki szukały mojego nowiutkiego sandała, > > którego w piaskownicy zgubiłam, chyba nie muszę dodawać, że bezskutecznie Czyli ta paskudna paskuda to Ty?????? No tak......... Po co piaskiem sypałaś? Sandał był schowany w kombie! :)))) W zamian mogę ci teraz mojego oddać (sandała) :)))) Odpozdrawiam i przestawiam sie Odpowiedz Link Zgłoś
salo Re: A mi trochę żal... :( 30.04.04, 12:25 kaligar napisał: > Czyli ta paskudna paskuda to Ty?????? Ehe :) Miałam Ci już w celach "przpomniawczych" zdjęcie pokazać, ale widzę, że nie trzeba :P > W zamian mogę ci teraz mojego oddać (sandała) :)))) Dzięki, nie chcę, chyba nie będzie pasował :) Ododpozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
kaligar Re: A mi trochę żal... :( 30.04.04, 13:14 salo napisała: > Ehe :) > Miałam Ci już w celach "przpomniawczych" zdjęcie pokazać, ale widzę, że nie > trzeba :P TRZEBA!!!! I to bardzo!!! :) A tak swoją drogą moze ze sie znaliśmy??? Czyli szybko fote proszę!!!! Odododpozdrawiam! Miłego weekendu i miłego wejścia do Europy Unijnej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
salo Bardzo Wam dziękuję, za tyle miłych słów :) 29.04.04, 09:10 Zwłaszcza, że się nie spodziewałam. Wzruszyliście mnie :) Pozdrawiam serdecznie :) Odpowiedz Link Zgłoś
egon17 Re: Bardzo Wam dziękuję, za tyle miłych słów :) 30.04.04, 23:29 salo napisała: > Zwłaszcza, że się nie spodziewałam. Wzruszyliście mnie :) > > Pozdrawiam serdecznie :) > Nic się nie przejmuj, jest OK. Najważniejsze, żeby wszystko było pod kontrolą. Dobrze że przyznałaś się kim jesteś, najgorsze to rozdwojenie jaźni. Twoje zdrowie (przepraszam, że tym wstrętnym, cyganionym Smirnoffem)! Odpowiedz Link Zgłoś
salo Re: Bardzo Wam dziękuję, za tyle miłych słów :) 01.05.04, 16:35 egon17 napisał: > Twoje zdrowie Dziękuję, dziś go pilnie poszukuję :) Odpowiedz Link Zgłoś
basturk Re: Bardzo Wam dziękuję, za tyle miłych słów :) 03.05.04, 15:08 salo napisała: > egon17 napisał: > > > Twoje zdrowie > > Dziękuję, dziś go pilnie poszukuję :) i znalazłaś Odpowiedz Link Zgłoś