Dodaj do ulubionych

Co Tychy dały światu? :-)

IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 08.04.02, 19:18
Dżem, Krzysztofa Wielickiego, fiaciki..... co jeszcze? :)
Obserwuj wątek
    • pawel_1 Re: Co Tychy dały światu? :-) 08.04.02, 21:27
      najlepsze piwo:))
      • jajes Re: Co Tychy dały światu? :-) 10.04.02, 12:19
        pawel_1 napisał(a):

> najlepsze piwo:))
        które zdobywa medale na całym świecie
      • Gość: swoj Re: Co Tychy dały światu? :-) IP: *.proxy.aol.com 12.05.02, 18:04
        Jakby sie gorole z Tychow wyprowadzili to kazdy slazok z Tychow miolby
        wiezowiec na wlasnosc ,
        • hoobie Re: Co Tychy dały światu? :-) 12.05.02, 21:43
          myślę, że miasto zupełnie by wymarło.... :)

a tak na poważnie to myślę, że Tychy dzięki tej różnorodności są ciekawsze i
          silniejsze w odniesieniu do reszty Śląska - o!
        • Gość: BIL Re: Co Tychy dały światu? :-) IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 29.05.02, 13:26
          i po ptokach
      • Gość: KuNgF!@Z Re: Co Tychy dały światu? :-) IP: *.Net / 192.168.5.* 09.06.02, 02:25
        Eh ty wiesniaku z Warszawy przed napisaniem swojej wypowiedzi, naucz się wpierw
        pisać. A ty co tu wogole robisz, idź się szczyć swoją Warszawą na inne forum
        pajacu ! Tychy Rulezzzzzzzzzzz :D
      • Gość: KuNgF!@Z Re: Co Tychy dały światu? :-) IP: *.Net / 192.168.5.* 09.06.02, 02:27
        A ten Hoobie to git chłop :D, Tychy przynajmniej starają się dobrze pokazać !!
        A to jest bardzo dobre, ta wiocha Warszawiaku jest 10 razy mniejsza, i o tyle
        razy lepiej się reklamuje od stolicy.
        3m się KuNgF!@rZ
      • fotomarcin Re: Co Tychy dały światu? :-) 28.12.02, 23:24
        Tychy dały światu dylemat. Mówi się: z Tych z Tychów? Jadę do Tych czy do
        Tychów? My, miejscowi, wiemy jak się mówi prawidłowo, ale reszta świata nigdy
        tego nie wie;-)
        • x=man Re: Co Tychy dały światu? :-) 28.12.02, 23:31
          fotomarcin napisał:

> Tychy dały światu dylemat. Mówi się: z Tych z Tychów? Jadę do Tych czy do
          > Tychów? My, miejscowi, wiemy jak się mówi prawidłowo, ale reszta świata nigdy
          > tego nie wie;-)

tu mnie zaskoczyles
          ja sam mowie ze jestem z tychow-ale nie wiem czy to poprawnie
          • fotomarcin Re: Co Tychy dały światu? :-) 28.12.02, 23:35
            Obie formy są poprawne!
            Historycznie bardziej uzasadniona i - jak mi się wydaje- o wiele częściej
            używana jest forma "Tychów". Sam tak mówię.
            • x=man Re: Co Tychy dały światu? :-) 28.12.02, 23:48
              a ty jestes z tych czy z tamtych :-)
    • Gość: hoobie sportowców!!! IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 08.04.02, 22:08
      ale to raczej kogo... Aktualnie na topie są: hokeiści Oliwa i Czerkawski,
      piłkarze Karwan i Gilewicz, nie tak dawno Bizacki...
      • pawel_1 Re: sportowców!!! 08.04.02, 22:10
        no i klub hokejowy na dobrym poziomie
        • zygmunt43 Re: Irenke! 09.04.02, 09:22
          Ze Starych Tychow!!!
          Pozdrawiam.
    • ant. Co świat dał Tychom? 09.04.02, 09:25
      yyyyyyyyyyy nic?
      • pawel_1 Re: Co świat dał Tychom? 09.04.02, 09:54
        ant. napisał(a):

> yyyyyyyyyyy nic?

forumowcz ant. zawsze jest taki pesymistyczny??
        pozdrawiam!!!
    • Gość: X54 Re: Co Tychy dały światu? :-) IP: *.zak.com.pl 09.04.02, 10:55
      Ze sie tak wtrace . Kukuczka przypadkiem nie mieszkal w Tychach ?
      • Gość: hoobie Re: Co Tychy dały światu? :-) IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 09.04.02, 17:20
        z tego co wiem dom rodzinny Kukuczki jest w Istebnej (Beskidy) i chyba tez on
        sam w Tychach nie mieszkał - moze był przejazdem :); ale wielkim himalaistą
        jest Krzysztof Wielicki - tyszanin (jest też chyba właścicielem Himal Sportu
        koło Hotelu Tychy);
        • x=man Re: Co Tychy dały światu? :-) 08.12.02, 13:14
          Gość portalu: hoobie napisał(a):

> z tego co wiem dom rodzinny Kukuczki jest w Istebnej (Beskidy) i chyba tez on
          > sam w Tychach nie mieszkał - moze był przejazdem :); ale wielkim himalaistą
          > jest Krzysztof Wielicki - tyszanin (jest też chyba właścicielem Himal Sportu
          > koło Hotelu Tychy);

Wielicki w przyszlym roku bedzie zdobywal K2
          beda relacje w TVP 1
      • pawel_1 Re: Co Tychy dały światu? :-) 09.04.02, 21:08
        Gość portalu: X54 napisał(a):

> Ze sie tak wtrace . Kukuczka przypadkiem nie mieszkal w Tychach ?

urodzil sie w Katowicach wiec moze ktos wie czy mieszkal w Tychach?
        • Gość: X54 Re: Co Tychy dały światu? :-) IP: *.zak.com.pl 10.04.02, 14:44
          Kurcze wylecialo mi z glowy nazwisko ale to pierwszy mim polskiego kabaretu.
          Swego czasu parkowal swoja Alhambre na strzezonym parkingu niedaleko lodowiska.
          On na pewno jest z Tychow. OOOOOOO juz wiem Ireneusz Krosny
      • Gość: mysz Re: Co Tychy dały światu? :-) IP: *.srkch.pik-net.pl 30.04.02, 13:01

> Ze sie tak wtrace . Kukuczka przypadkiem nie mieszkal w Tychach ?
        Kukuczka mieszkał w katowicach na osiedlu, które teraz nazywa się Kukuczki.

• hoobie Re: Co Tychy dały światu? :-) 30.04.02, 23:07
          a propos: czy jest u nas ulica Riedla?
          • pawel_1 Re: Co Tychy dały światu? :-) 05.05.02, 09:36
            hoobie napisał(a):

> a propos: czy jest u nas ulica Riedla?

nie ma, sparawdzalem
            a powinna byc???
            • hoobie Re: Co Tychy dały światu? :-) 06.05.02, 14:04
              to chyba oczywiste!
    • Gość: hoobie Re: Co Tychy dały światu? :-) IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 10.04.02, 20:16
      zapomniałem, że Tychy pozwoliły sie reklamować Hannavaldowi, co widział cały
      świat :); i nie wierzcie ludziom, którzy twierdzą, że niemieccy kibice pytali w
      Planicy: "co to za napis na fladze trzymanej przez Hanniego?", bo oni tak
      naprawdę z niedowierzaniem pytali: "kto trzyma flagę z nazwą tego słynnego
      miasta ?!" :)
      (to mówiłem ja, Jarząbek)
      • pawel_1 Re: Co Tychy dały światu? :-) 10.04.02, 22:53

> zapomniałem, że Tychy pozwoliły sie reklamować Hannavaldowi, co widział cały
        > świat :); i nie wierzcie ludziom, którzy twierdzą, że niemieccy kibice pytali w
        >
        > Planicy: "co to za napis na fladze trzymanej przez Hanniego?", bo oni tak
        > naprawdę z niedowierzaniem pytali: "kto trzyma flagę z nazwą tego słynnego
        > miasta ?!" :)
        > (to mówiłem ja, Jarząbek)

dobry tekst naprwede!! ale sie uśmiałem:))
        • Gość: hoobie Re: Co Tychy dały światu? :-) IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 11.04.02, 16:28
          dzięki pawel_1 i polecam sie na przyszłość :);
          jestem na tym forum od niedawna i próbuje je jakos rozruszać (jak widze że
          jakiś Sochaczew czy inne Puławy maja więcej wpisów to mnie krew zalewa :)),
          widzę, że jest tu kilku stałych forumowiczów, reszta zagląda od czasu do czasu
          i myslę, że nie żyjemy na takim bezludziu, na którym dyskusje maja temperaturę
          i dynamikę "klanu" :);
          mam nadzieje, że wkrótce bedzie ciekawiej - pozdrowienia
          • pawel_1 Re: Co Tychy dały światu? :-) 11.04.02, 16:51

> dzięki pawel_1 i polecam sie na przyszłość :);
            > jestem na tym forum od niedawna i próbuje je jakos rozruszać (jak widze że
            > jakiś Sochaczew czy inne Puławy maja więcej wpisów to mnie krew zalewa :)),

dogonimy ich

> widzę, że jest tu kilku stałych forumowiczów, reszta zagląda od czasu do czasu

byl taki czas ze bylem na forum tylko ja i Jajes,

> i myslę, że nie żyjemy na takim bezludziu, na którym dyskusje maja temperaturę
            > i dynamikę "klanu" :);
            > mam nadzieje, że wkrótce bedzie ciekawiej - pozdrowienia

widac ze jest tu coraz wiecej ludzi i ze coraz czesciej zagladaja na tyskie
            forum. zajebiscie tylko tak dalej

pozdrowienia
            • jajes Re: Co Tychy dały światu? :-) 12.04.02, 13:06
              teraz będzie tylko lepiej
              pozdrowienia
        • ant. Re: Co Tychy dały światu? :-) 24.04.02, 22:44
          Pewnie, że dobry, żałuj że go nie znasz osobiście!
    • Gość: maykel Re: Co Tychy dały światu? :-) IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 12.04.02, 22:08
      tychy dały światu unikalną socjalistyczną architekturę- tzw mrówkowiska. za
      jakiś czas będą tu przyjeżdzać japońscy turyści z aparatami
      • Gość: kolega Re: Co Tychy dały światu? :-) IP: *.myslowice.artcom.pl 24.04.02, 13:20
        Teściowi mojego kolegi zabrały kilka ha pola.
    • hoobie propaganda:-) 12.04.02, 22:23
      Tychy dały swiatu wzór propagandy 3-ego tysiąclecia: autobusy z infantylnym
      hasłem "lubie moje miasto"; nie rozumiem, dlaczego znajomi z inyych miast
      nabijaja sie z tego, gdy do mnie przyjeżdżaja.... :)
      • glorius Re: propaganda:-) 14.04.02, 21:38
        hoobie napisał(a):

> Tychy dały swiatu wzór propagandy 3-ego tysiąclecia: autobusy z infantylnym
        > hasłem "lubie moje miasto"; nie rozumiem, dlaczego znajomi z inyych miast
        > nabijaja sie z tego, gdy do mnie przyjeżdżaja.... :)

Bo zazdroszczą nam takiego fajnego hasła na autobusiku?
        • pawel_1 Re: propaganda:-) 15.04.02, 20:58
          glorius napisał(a):

> hoobie napisał(a):
          >
          > > Tychy dały swiatu wzór propagandy 3-ego tysiąclecia: autobusy z infantylny
          > m
          > > hasłem "lubie moje miasto"; nie rozumiem, dlaczego znajomi z inyych miast
          > > nabijaja sie z tego, gdy do mnie przyjeżdżaja.... :)
          >
          >
          > Bo zazdroszczą nam takiego fajnego hasła na autobusiku?

pewnie bardziej zazdroszcza hasla: "Jesteśmy z TYCH najlepszych"(tak to jest czy
          sie myle??)
          • glorius Re: propaganda:-) 15.04.02, 21:34
            pawel_1 napisał(a):

>
            > pewnie bardziej zazdroszcza hasla: "Jesteśmy z TYCH najlepszych"(tak to jest cz
            > y
            > sie myle??)

No dokładnie tak.:-)
            A co brakuje w tym haśle...no całkiem jest OK 8-)))
            • hoobie Re: propaganda:-) 16.04.02, 14:10
              Macie rację - jesli ktoś z moich znajomych bedzie miał wątpliwości po
              zobaczeniu hasła "lubię moje miasto" to pokażę mu autobus z tym drugim napisem
              i powiem "bo...." - "Jesteśmy z TYCH najlepszych" :)
          • jajes Re: propaganda:-) 19.04.02, 13:16
            Hasło Jesteśmy z Tych najlepszych to chyba mają tylko trajtki
            • gacjan co dały Tychy 22.04.02, 14:16
              kolo z Tychów zajął drugie miejsce na olimpiadzie o Unii Europejskiej...
              Zresztą Tychy dały coś więcej: mnie :-) i anta :-) i nie tylko...
              mim nazywa się Krosny jakby ktoś nie wiedział... a Tychy dały światu coś, czego
              nie da się przecenić: Fiat Cinquecento- the best car ever :-)
    • hoobie marnotrawstwo 24.04.02, 20:26
      czyli wzór jak mieć ambitne plany na stworzenie wyższej uczelni, wpakować w jej
      budowę mnóstwo kasy i ostatecznie całość zjebać......
      • ant. Re: marnotrawstwo 24.04.02, 22:47
        na czym polega "zjebanie" tego projektu?
        • pawel_1 Re: marnotrawstwo 24.04.02, 22:59
          ant. napisał(a):

> na czym polega "zjebanie" tego projektu?

nie wiesz??? to przejdz sie na na ulice Piłsudsiego a tam juz nie sposob nie
          zauwazyc jak mozna zdupic sprawe
        • Gość: hoobie Re: marnotrawstwo IP: *.icm.edu.pl / *.tychy.sdi.tpnet.pl 25.04.02, 15:12
          ant. napisał(a):

> na czym polega "zjebanie" tego projektu?

ant. może nie wiesz, ale z całej tej zabawy w uniwersytet nici a na Piłsudskiego
          zrobią z tego co najwyżej biurowiec (w sensie miejsca dla firm a nie drapacza
          chmur :)); cała ta heca skończyła sie tym, że teraz nikt nie odważy się na
          uczelnię w naszym mieście przez jakieś 50 lat :(

• Gość: maykel Re: marnotrawstwo IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 05.05.02, 14:28
            nic mi nie wiadomo że tam miał być na piłsudskiego jakiś uniwersytet
            (uniwersytet!!??)
            natomiast nasza wyższa szkoła zarządzania ma skądinąd bardzo ładną nową siedzibę
            wciśniętą w osiedle C przy ul.niepodległości
            • jajes Re: marnotrawstwo 07.05.02, 22:06
              Gość portalu: maykel napisał(a):

> nic mi nie wiadomo że tam miał być na piłsudskiego jakiś uniwersytet
              > (uniwersytet!!??)
              > natomiast nasza wyższa szkoła zarządzania ma skądinąd bardzo ładną nową siedzib
              > ę
              > wciśniętą w osiedle C przy ul.niepodległości

dobrze ujęte: "wciśniętą"
            • pawel_1 Re: marnotrawstwo 07.05.02, 22:51
              Gość portalu: maykel napisał(a):

> nic mi nie wiadomo że tam miał być na piłsudskiego jakiś uniwersytet
              > (uniwersytet!!??)
              > natomiast nasza wyższa szkoła zarządzania ma skądinąd bardzo ładną nową siedzib
              > ę
              > wciśniętą w osiedle C przy ul.niepodległości

miala tam byc filia uniwersytetu slaskiego
              zobaczcie na Rybnik maja filie politechniki, uniwersytetu, a teraz jeszcze bedzie
              tam akademia ekonomiczna
              • Gość: leka Re: marnotrawstwo IP: *.ports.pol.pl 09.05.02, 14:36
                nie wiem czemu uparliscie sie na szkole wyzsza!!!
                jakbyscie sie na UŚ-u zapytali to chyba by sie bardzo zdziwili, bo oni nic nie
                budowali.
                ktos slyszal termin ZESPOL SZKOL MUNICYPALNYCH (znaczy miejskich- wg slownika
                Kopalinskiego) a poniewaz miasto Tychy posiada juz szkole wyzsza WSZ to po co
                jej druga... a chyba sami nie wierzycie, ze jakiekolwiek miasto sfinansuje
                uczelni wyzszej 100% nowej inwestycji(no chyba, ze jest jego wlasnoscia jak
                WSZ)???
                prawda jest natomiast, ze po plajcie tego projektu miasto probowalo
                zainteresowac jakas uczelnie ta niedokonczona budowla, ale ktora z nich mogla
                by wylozyc ta kupe kasy jaka jeszcze jest potrzebna na jego zakonczenie :((

a ze Tychy potrzebuja wiecej szkol wyzszych (czyt. studentow) ;-))- zgadzam sie
                w 100%; moze wtedy to miasto, przeciez jeszcze tak mlode by odzylo i przestalo
                byc w koncu tylko sypialnia!!!!
                • pawel_1 Re: marnotrawstwo 10.05.02, 10:32
                  Gość portalu: leka napisał(a):

> miasto Tychy posiada juz szkole wyzsza WSZ to po co
                  > jej druga... a chyba sami nie wierzycie, ze jakiekolwiek miasto sfinansuje
                  > uczelni wyzszej 100% nowej inwestycji(no chyba, ze jest jego wlasnoscia jak
                  > WSZ)???
                  >
                  > a ze Tychy potrzebuja wiecej szkol wyzszych (czyt. studentow) ;-))- zgadzam sie
                  > w 100%; moze wtedy to miasto, przeciez jeszcze tak mlode by odzylo i przestalo
                  > byc w koncu tylko sypialnia!!!!

to jak w koncu?? potrzebuje czy nie? bo jak widac powyzej brak zdecydowania u
                  Ciebie
    • pawel_1 Re: Co Tychy dały światu? :-) 07.05.02, 23:16
      gratulacje hoobie twoj watek jest na glownej internetowej stronie katowickiej
      wyborczej
      pozdrawiam
      • hoobie Re: Co Tychy dały światu? :-) 09.05.02, 15:16
        thnx
        raczyli nas zauważyć :-D; w końcu to taka 130 000 wioska :)
        • Gość: X54 Re: Co Tychy dały światu? :-) IP: *.zak.com.pl 16.05.02, 13:08
          E tam . Od dawna wiadomo ze Katowiczanie na pytanie gdzie mieszkasz odpowiadaja
          w Katowicach kolo Tychow ;-)
    • Gość: Monia21 Re: Co Tychy dały światu? :-) IP: *.cto.us.edu.pl / *.osi.us.katowice.pl 15.05.02, 14:24

> Dżem, Krzysztofa Wielickiego, fiaciki..... co jeszcze? :)

Jak to co???Czerkawskiego, piwko...i mnie!!!
      • hoobie Re: Co Tychy dały światu? :-) 15.05.02, 20:39
        Gość portalu: Monia21 napisał(a):

> Gość portalu: hoobie napisał(a):
        >
        > > Dżem, Krzysztofa Wielickiego, fiaciki..... co jeszcze? :)
        >
        > Jak to co???Czerkawskiego, piwko...i mnie!!!

Co do dwóch pierwszych: szybko pojawili się w kolejnych wątkach.
        A co do Ciebie to wielka gafa z mojej strony... Mam jednak nadzieję, że okażesz
        miłoosierdzie :D

• Gość: X54 Re: Co Tychy dały światu? :-) IP: *.zak.com.pl 16.05.02, 13:09
        Wdziecznosc dla Tychow , ze Ciebie nam daly jest wielka . Pytanie tylko co Ty
        nam dasz ? ;-)
        • pawel_1 Re: Co Tychy dały światu? :-) 16.05.02, 23:03

> Wdziecznosc dla Tychow , ze Ciebie nam daly jest wielka . Pytanie tylko co Ty
          > nam dasz ? ;-)

a tak na marginesie: pytnie brzmi "co Tychy daly swiatu?" a moze zapytac: co my
          mozemy dac dla Tychow???
          • Gość: X54 Re: Co Tychy dały światu? :-) IP: *.zak.com.pl 17.05.02, 07:39
            Ja niewiele . Nietutejszy jestem ;-)
          • Gość: Zbycho Re: Co Tychy dały światu? :-) IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 04.06.02, 21:53
            Odezwał sie mieszkaniec metropolii :) (Warszawa)
            Tychy dały najlepsze piwo!
            Śląsk jest piękny!!!
    • Gość: newlenin Czerkawski,Oliwa,Gilewicz,no i ..."Tyskie"!!! IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 22.05.02, 11:44
      Czerkawski,Oliwa,Gilewicz,no i ..."Tyskie"!!!
    • Gość: Flak z O Re: Co Tychy dały światu? :-) IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 22.05.02, 20:17

> Dżem, Krzysztofa Wielickiego, fiaciki..... co jeszcze? :)

Jeszcze mnie :P
    • Gość: Warszawa Re: Co Tychy dały światu? :-) IP: *.unice.fr 29.05.02, 17:24
      Pytanie jest glupie na maxa, a tych ktorzy sie wypowiadaja na tym forum rozpiera
      tyska duma typowa dla zakompleksionych obwiesi i ktorzy wypisyja peany na czesc
      jakiejs wiochy na Slasku, nie rozniocej sie niczym o np. Ursynowa.
      • hoobie Re: Co Tychy dały światu? :-) 30.05.02, 12:43
        qrde, aleś nam przyganił! zgadzam się, że Tychy są miastem peryferyjnym, ale to
        nie znaczy, że mało ważnym dla jego mieszkańców...
        co do wątku - racz zauważyć znak :-) w nagłówku i podejdź do tematu na luzie -
        przecież nikt tu nie oczekuje wdzięczności od globu... zgubiłeś poczucie humoru
        na obczyźnie, sztywniaku?
      • pycon Tychy vs.Warszawa 11.06.02, 12:18
        Sa ludzie, ktorzy wybieraja Warszawe zamiast Tychow. Sa tez tacy ktorzy wola
        Tychy od Warszawy. Na pewno nie ma co tu twierdzic, ze jedno jest lepsze od
        drugiego. Na pewno w Tychach jest zdecydowanie przyjemniej niz w Warszawie. Na
        pewno Warszawa jest stolica i metropolia ale i na pewno jedna z brzydszych w
        Europie. I na pewno ma wieeeleee jeszcze innych wad i zalet. Na pewno tez nie
        ma co porownywac - ani na korzysc ani na niekorzysc. I na pewno nie ma co
        kompromitowac sie probujac kompromitowac innych.
    • hoobie Re: Co Tychy dały światu? :-) 06.06.02, 18:59
      Jedno mi się nasuwa w związku z tym wątkiem: mieszkańcy naszego miasta sprytnie
      je reklamuja na całym świecie - mam na myśli polską flagę z napisem TYCHY,
      która była obecna na siatkarskiej Lidze Światowej, w rekach Hannavalda...
      Pojawiła się wreszcie - a jakże - na piłkarskich MŚ, na meczu naszej repry.
      Dziś jednak zauważyłem ja nawet na meczu Francja - Urugwaj! Pchają się z nią
      wszystkim przed oczy.... I pieknie!!!!!!!! :)
    • Gość: Michał Re: Co Tychy dały światu? :-) IP: 2.4.STABLE* / 192.168.0.* 15.06.02, 10:00
      Bardzo wiele . Fabryka samochodów , Browary Tyskie , Fabryka ISUZU . To tylko
      cześć Firm . Jezeli odniesc sie do historii , to własnie w Tychach zaczeło sie
      1 powstanie śląskie . W Tychach , urodziło się i wykształciło wiele znanych
      ludzi , sportowców , muzyków . Mariusz Czerkawski , Krzystof Oliwa , Radosław
      Gilewicz, i nawet Jerzy Dudek ur w Knórowie - ale w tychach debiutował w !
      lidze. Zespół Dżem . to tylko nieliczni przezemnie wymienieni .
      • Gość: daro Re: Co Tychy dały światu? :-) IP: *.elimar.com.pl 18.06.02, 08:42
        Moglbym wymieniac co daly Tychy bez konca!! Ale moglo by sie Wan czytanie
        znudzic, wiec tego nie zrobie. Tychy sa najlepsze i koniec. Kocham te miasto i
        nikt mnie przekona ze Tychy sa do niczego. W Tychach sie urodzilem, w Tychach
        mieszkam, i tu pewnie.... Na 100% to najlepsze miasto na Slasku i tu nie
        powinno byc zadnej dyskusji a jak ktos sie jeszcze o tym nie przekonal to
        zapraszam!Acha i napewno tez najlepsze w Polsce:) ;)
        Pozdrawiam.
        • Gość: urban Re: Co Tychy dały światu? :-) IP: *.unice.fr 18.06.02, 15:33
          Gość portalu: daro napisał(a):

> Moglbym wymieniac co daly Tychy bez konca!! Ale moglo by sie Wan czytanie
          > znudzic, wiec tego nie zrobie. Tychy sa najlepsze i koniec. Kocham te miasto i
          > nikt mnie przekona ze Tychy sa do niczego. W Tychach sie urodzilem, w Tychach
          > mieszkam, i tu pewnie.... Na 100% to najlepsze miasto na Slasku i tu nie
          > powinno byc zadnej dyskusji a jak ktos sie jeszcze o tym nie przekonal to
          > zapraszam!Acha i napewno tez najlepsze w Polsce:) ;)

Jak sie cale zycie siedzi na dupie w jednej dziurze to sie pozniej takie bzdury
          wypisuje.

• x=man Re: Co Tychy dały światu? :-) 28.12.02, 22:06
            a skad wiesz ze nigdzie nie byl?
    • franck Re: Co Tychy dały światu? :-) 16.07.02, 16:41
      DUPY DALY!
    • fotomarcin Re: Co Tychy dały światu? :-) 26.12.02, 20:05
      Jeszcze festiwal imienia Ryśka Riedla na Paprocanach i serki topione (nie
      powiem jakiej firmy, żeby nie reklamować).
    • kaner Re: Co Tychy dały światu? :-) 25.04.03, 15:31
      Zaniedlugo Piramide :)
      • Gość: basturk Re: Co Tychy dały światu? :-) IP: osz2:* / 10.62.16.* 26.04.03, 01:36
        Dokładnie niedługo Tychy dadzą Polsce, europie i Światu Piramidę
    • basturk Przede wszytskim SIEBIE 02.08.03, 18:03

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka