Dodaj do ulubionych

Gemini Tychy- jakieś wieści o przyszłych sklepach?

22.09.17, 22:03
Może ma ktoś zakulisowe wieści, jakie sklepy otworzą się w Gemini Park Tychy. Jak na razie wieje nędzą jeśli chodzi o wybór marek, które oficjalnie zostały potwierdzone... Termin otwarcia przesunięty, więc chyba nie jest dobrze? Masakra, dalej będziemy po każdą szmatę i buty jeździć do Katowic albo dalej, pożywimy się co najwyżej kebabem :-(
Obserwuj wątek
    • kati792 Re: Gemini Tychy- jakieś wieści o przyszłych skle 05.10.17, 19:47
      Też mnie to wkurza,bo póki co,żadnej w miarę normalnej marki nie ma!!!Ze trzy biura podróży(po cholerę????)e-fajki(już widzę te "dzikie tłumy")pralnia,kiosk jakiś,kebab....h&m,ccc,deichmann....a gdzie Zara,Mohito,C&A,Super Pharm,Bershka,Orsay?Nie mówiąc już o Massimo Dutti i innych....Coś mi się wydaje,że to będzie kolejne wiejące pustkami centrum jak np. Forum w Gliwicach...że sklepy otworzą sobie być może właściciele bud z hali targowej,a potem szybko je zamkną,bo nie bedzie ich stać na czynsz....I skończy się tak,że i tak będziemy zasuwać do K-c....Ot,co...specyfika naszego miasta-SYPIALNIA....
    • belleb Re: Gemini Tychy- jakieś wieści o przyszłych skle 13.10.17, 13:58
      Przeanalizowałam, jakie sklepy są w pozostałych centrach Gemini (Bielsko, Tarnów) i chyba faktycznie nie mamy na co liczyć. Nigdzie nie ma Inditexu, więc z Zarą możemy się pożegnać, widać jest im nie po drodze... Za to wszędzie jest KIK ;-) W Bielsku byłam ostatnio osobiście i powiedzieć, że nie powala to i tak eufemizm. Jakieś fatum ciąży nad Tychami, za to w Katowicach może powstawać dowolna ilość centrów i jakoś mają fajne sklepy. Szkoda gadać
    • gregoryzc Re: Gemini Tychy- jakieś wieści o przyszłych skle 07.11.17, 09:20
      Mam informację, że na pewno będzie Orsay. Na 100%. Będzie jeszcze kilka ciekawych marek. Na razie potwierdzone na 90% więc nie będę pisał jakie. Gdy będą potwierdzone na 100% napiszę o jakie marki chodzi. Myślę, że będziecie z nich zadowoleni.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka