wiktor.majewski37 15.07.23, 13:24 Szukam dobrego i sprawdzonego wykonawcy mebli kuchennych i szaf na wymiar w Tychach i okolicy. Polecicie kogoś? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ponikowskidaniel37 Re: dobre meble na wymiar? 21.07.23, 18:04 Ja polecam ci GM CHRZĄSZCZ Podsyłam link gmchrzaszcz.pl/ Mam od nich szafę zrobioną pod wymiar i jestem z niej bardzo zadowolony. Szafa została wykonana na bardzo wysokim poziomie, a jej wygląd jest dokładnie taki, jakiego oczekiwałem. Co więcej, obsługa sklepu była bardzo dobra, a pan Dawid, który mi doradzał, był bardzo pomocny i profesjonalny. Dzięki niemu udało mi się dokonać własciwego wyboru i jestem bardzo zadowolony z efektu końcowego. Polecam ci tą firmę i pana Dawida jeśli zależy ci na dobrej jakości i profesjonalnej obsłudze. Odpowiedz Link Zgłoś
wiktoriabartek3321 Re: dobre meble na wymiar? 20.09.23, 20:49 Kilka tygodni temu zakupiłem w tym sklepie szafę na zamówienie i jestem niezwykle zadowolony z tego zakupu. Szafa jest nie tylko funkcjonalna, ale także idealnie pasuje do mojego wnętrza. Wykonana jest z wysokiej jakości materiałów, co przekłada się na jej trwałość i solidność. Wszystko zostało dopasowane zgodnie z moimi preferencjami, a personel sklepu był niezwykle profesjonalny i pomocny. Odpowiedz Link Zgłoś
majaluki Re: dobre meble na wymiar? 20.11.23, 13:34 To jest super pracownia bsbrothers.pl/meble-na-wymiar-tychy Odpowiedz Link Zgłoś