patisek 18.10.05, 00:48 Poszukuje mieszkania 2pokojowego lub 3pokojowego w Tychach i tym samym jakiegos wspollokatora w wieku 20-30 lat gdyz koszty beda tansze... Mam zamiar cos wynajac od poczatku listopada... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hooda21 Re: Poszukuje wspollokatora 19.10.05, 02:01 czesc.odpowiadam na twoje zapytanie.ja tez szukam mieszkania do wynajecia.2 pokojowe w Tychach.w miare tanio.mam pytanie...czy ty juz masz jakies namiary jakiegokolwiek lokalu?jesli tak,to daj znac.jesli w dalszym ciagu jestes zainteresowany,prosze o odzew.to pilne.dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś
patisek Re: Poszukuje wspollokatora 19.10.05, 12:44 Hej...w sumie to nie mam nic konkretnego,ale mam namiary polecone na biura nieruchomosci i w sumie to kwestia pojechac tam i zalatwic...skad jestes? moze podasz mi jakis e-mail do Ciebie to bedzie latwiej?daj odpowiedz..pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
radexior Re: Poszukuje wspollokatora 19.10.05, 13:06 A jaki czynsz przewidujecie, że siętak wkręce w rozmowę? Odpowiedz Link Zgłoś
patisek Re: Poszukuje wspollokatora 19.10.05, 13:38 Ja przewiduje czynsz ok 800zl + liczniki i maksymalnie 2 osoby do 2pokojowego....wiec po ok 400zl+ liczniki na osobe... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
hooda21 Re: Poszukuje wspollokatora 20.10.05, 01:41 to moj mail:hooda21@o2.pl jesli o mnie chodzi,to koszty sa przynajmniej dla mnie bardzo istotne.uwazam,ze przez agencje wyjdzie za drogo.mozna znalezc cos tanszego.ja juz sie rozgladam.jesli bede miala konkret,to sie odezwe.ja tez w miare mozliwosci prosze o twoj mail.mieszkam w Tychach.pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś