GoĹÄ: Radex IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 07.01.03, 22:20 Jest mi smutno,bo sie zakochalem a dziewczyna jest niezdecydowana.Nie wiem czy coś z tego wyjdzie,w każdym bądź razie w tej chwili jestem 'nie do życia'.Czy mógłby mnie ktoś pocieszyć? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: Jo&Ma Re: Zakochałem się(chyba nieszczęśliwie) IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 07.01.03, 23:28 Głowa do góry i cierpliwości. Tak od razu nie może się zdecydować, musi zrozumieć, że jesteś tym jedynym... A to potrwa. Poza tym pomyśl, że za pół roku będziecie mieli co wspominać, to niezdecydowanie... I nie ustawaj w zabieganiu o jej względy:-) Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Radex Re: Zakochałem się(chyba nieszczęśliwie) IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 08.01.03, 20:16 Bardzo dziekuje.Wasze rady wydają mi się nawet godne skorzystania.Tylko,że ona jest zadowolona ze swej niezależności,cieszy się swoją wolnością.Mam nadzieję,że bedzie jak mówicie i sama coś poczuje... Jest wprawdzie zinteresowana mną,ale tez ma chwile,że wystarcza jej wolność Odpowiedz Link Zgłoś
x=man Re: Zakochałem się(chyba nieszczęśliwie) 08.01.03, 00:00 Gość portalu: Radex napisał(a): > Jest mi smutno,bo sie zakochalem a dziewczyna jest niezdecydowana.Nie wiem > czy coś z tego wyjdzie,w każdym bądź razie w tej chwili jestem 'nie do > życia'.Czy mógłby mnie ktoś pocieszyć? moze pociesze cie tym ze nie powiedziala od razu: nie Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Radex Re: Zakochałem się(chyba nieszczęśliwie) IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 08.01.03, 20:17 Dzięki Stary,one nigdy nie mówią od razu nie Odpowiedz Link Zgłoś
fotomarcin Re: Zakochałem się(chyba nieszczęśliwie) 08.01.03, 22:59 "Niech pociechą dla nas będzie to, że żaden ból na świecie nie trwa wiecznie. Kończy się cierpienie, pojawia się radość i tak równoważą się nawzajem" Albert Camus Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ona Re: Zakochałem się(chyba nieszczęśliwie) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.03, 23:02 " Nie porzucaj nadzieje,jakoć się kolwiek dzieje,bo nie ostatnie już słońce zachodzi,a po złej chwili piękny dzień przychodzi". Tak radził ludziom poeta renesansu,ale te słowa są ponadczasowe,więc może Ty też sobie weźmiesz je do serca...I jeszcze jedna rada: Okazuj jej nieustannie, jak bardzo Ci zależy, a wkrótce sie zdecyduje. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Radex Re: Zakochałem się(chyba nieszczęśliwie) IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 09.01.03, 09:47 Wiedziałem,że na tyszan można liczyć.Wprawdzie ciągle mam wahania nastrojów,ale pomocne jest usłyszeć słowa pocieszenia,wsparcia. Wczoraj,też z Nią sie spotkałem... Odpowiedz Link Zgłoś
x=man Re: Zakochałem się(chyba nieszczęśliwie) 09.01.03, 15:05 Gość portalu: Radex napisał(a): > Wiedziałem,że na tyszan można liczyć.Wprawdzie ciągle mam wahania nastrojów,ale > > pomocne jest usłyszeć słowa pocieszenia,wsparcia. > Wczoraj,też z Nią sie spotkałem... i co? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: osF Re: Zakochałem się(chyba nieszczęśliwie) IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 09.01.03, 18:32 Gość portalu: Radex napisał(a): > Wczoraj,też z Nią sie spotkałem... Te trzy kropki są bardzo wymowne... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
fotomarcin Re: Zakochałem się(chyba nieszczęśliwie) 09.01.03, 19:47 Wyobraź sobie, że gdy w Tychach powstanie klub house, będziesz mógł się tam z Nią wybrać... No, chyba że ona będzie wolała discopolowy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
x=man Re: Zakochałem się(chyba nieszczęśliwie) 09.01.03, 21:03 fotomarcin napisał: > Wyobraź sobie, że gdy w Tychach powstanie klub house, będziesz mógł się tam z > Nią wybrać... No, chyba że ona będzie wolała discopolowy :-) nie dobijac mi tu Radexa nie widzicie ze jest zalamany Odpowiedz Link Zgłoś
fotomarcin Re: Zakochałem się(chyba nieszczęśliwie) 09.01.03, 21:13 x=man napisał: > nie dobijac mi tu Radexa > nie widzicie ze jest zalamany Nie dobijam Radexa, tylko roztaczam przed nim sympatyczną wizję radosnych wspólnych wieczorów przy muzyce, którą niewątpliwie lubi. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Radex Re: Zakochałem się(chyba nieszczęśliwie) IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 09.01.03, 23:35 Kurcze,fajni jesteście.Jak tak to czytam to poprawia mi się nastrój. Co do spotkania to hmm...,niby pocałunki były,przyjemny,zabawny klimat,ale wiem też,że Ona dalej nie chce rezygnować ze swej niezależności.Nie chce też mnie ranić.Właściwie to sytuacja jest trochę patowa.Tak sobie wywnioskowałem,że jeśli nagle,w jakiś cudowny sposób się we mnie nie zakocha na zabój to bede musiał się pogodzić z Jej utratą:( Co gorsza,w moim wymarzonym klubie(gdyby istniał),z moją wymarzoną dziewczyną (gdyby rzeczywiście była moja;) mógłbym się znaleźć bo Ona lubi house. Boże,czemu nas karzesz uczuciami?! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Radex Re: Zakochałem się(chyba nieszczęśliwie) IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 09.01.03, 23:45 Przynajmniej(tymczasowo) nie mam już tego bólu serduszka.Ale najlepiej też nie jest... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: osF Re: Zakochałem się(chyba nieszczęśliwie) IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 27.01.03, 22:07 CZas leci ,a na forum nie ma żadnych nowych wiesci o romansie... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Radex Re: Zakochałem się(chyba nieszczęśliwie) IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 28.01.03, 18:29 Hehe,bo teraz jest wszystko w porządku,romans się rozwija.Ale bywa lepiej i gorzej,więc musicie poczekać,fani mojej telenoweli na kolejny kryzysowy odcinek,a może wpletę w to jakąś intrygę;) Odpowiedz Link Zgłoś
fotomarcin Re: Zakochałem się(chyba nieszczęśliwie) 31.01.03, 22:56 Zaproś swoją lubą na forum. Na pewno się jej spodoba tak doborowe towarzystwo toczące pasjonujące dysputy. I będzie Ci wdzięczna;-) I x=man nie będzie narzekał, że tu nie ma kobiet;-) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Radex Re: Zakochałem się(chyba nieszczęśliwie) IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 01.02.03, 00:07 W swoim czasie.Narazie takich TAJEMNIC' jak nasze forum jej nie powierzam;) Odpowiedz Link Zgłoś
kaner Re: Zakochałem się(chyba nieszczęśliwie) 05.02.03, 22:16 No i gdzie dalszy ciag... Wciagnalem sie w te NetNovele Odpowiedz Link Zgłoś
kaner Re: Zakochałem się(chyba nieszczęśliwie) 05.02.03, 22:27 No i gdzie dalszy ciag... Wciagnalem sie w te NetNovele Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Radex Cdn. IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 06.02.03, 10:15 Chcesz więcej?Dobra.Od dwóch dni sie do siebie nie odzywamy,kto kogo dłużej przetrzyma.Ja jestem twardy,nie odpuszczę.Nie ma że boli.O wynikach mojej akcji poinformuję...jak się jakieś pojawią(oby;) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Radex Re: Cdn. IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 06.02.03, 14:00 CZy ty aby nie jesteś Kaer3? Odpowiedz Link Zgłoś
kaner Re: Cdn. 06.02.03, 18:07 KaEr3?? NIe znam .. jak juz to KANE, wszelkie inne podobienstwa do osob istniejacych sa calkowicie przypadkowe i wynikaja z podobienstwa nickow :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Radex Re: Cdn. IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 06.02.03, 19:41 kaner napisał: > KaEr3?? NIe znam .. > jak juz to KANE, wszelkie inne podobienstwa do osob istniejacych sa calkowicie > przypadkowe i wynikaja z podobienstwa nickow :) Hmm,a skąd wiesz,że to się pisze przez duże 'E'?Chyba jednak Cię,mój drogi nakryłem.Fajnie,że też tu działasz Odpowiedz Link Zgłoś
kaner Re: Cdn. 06.02.03, 20:29 nie jestem zaden kaer3 !!!!!!!!!!!! koniec kropka pl Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Radex Re: Cdn. IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 06.02.03, 22:07 Kiedy ty mi tak bardzo pasujesz nim być.Proszę...choć na chwilę... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: nina Re: Cdn. IP: *.router.media-com.com.pl 30.04.03, 20:19 kaner napisał: > koniec kropka pl jak mnie cytujesz, to zaznacz, że to cytat!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
x=man Re: Cdn. 06.02.03, 18:13 Gość portalu: Radex napisał(a): > Chcesz więcej?Dobra.Od dwóch dni sie do siebie nie odzywamy,kto kogo dłużej > przetrzyma.Ja jestem twardy,nie odpuszczę.Nie ma że boli.O wynikach mojej akcji > > poinformuję...jak się jakieś pojawią(oby;) Radex nie boisz sie o to ze kiedys ona wejdzie na to forum a tu watek: "Zakochalem sie..... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Radex Re: Cdn. IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 06.02.03, 19:50 > > Radex nie boisz sie o to ze kiedys ona wejdzie na to forum a tu > watek: "Zakochalem sie..... > Spoko,ja mam dystans do życia.Zresztą ja tu tworzę historię(tzn.przechodzę do historii,a nie wymyślam tę całą historie i gubie się w grze słówek).Wiesz x- menie,myślę że to bedzie bardzo zabawne jeśli Ona w przyszłości zobaczy ten wątek-niezależnie od tego czy bedziemy razem czy nie.W końcu nie podaję tu jej nazwiska ani nie piszę o rzadnych świństwach. Ja po prostu CHCĘ BY NAM SIĘ UDAŁO!!!Trzymajcie za mnie kciuki PS.Telefon wciąż milczy,ale moja urażona duma nie pozwala mi wykonać pierwszy kroku.I nie piszcie,że jako facet powinienem bo Ona jest za równouprawnieniem;) Odpowiedz Link Zgłoś
pawel_1 Re: Cdn. 06.02.03, 22:09 to jest zawsze problem. kto pierwszy? powinienes sie nie lamac, ale ona moze mysli to samo, a tym sposobem ciezko bedzie wam sie spodkac moze sprobuj ja zaskoczyc kwiatami albo cos w tym stylu(tylko absolutnie nie rob tego 14.02- bojkot) ale z kobietami nigdy nie wiadomo o co im chodzi;) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Radex Re: Cdnastąpił IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 06.02.03, 22:10 Ha,jestem wielki.Wreszcie się odezwała,jako pierwsza.Wprawdzie narazie to krótka wiadomość tekstowa,ale jadnak coś:))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Radex Re: Cdnastąpił IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 06.02.03, 23:18 No to idziemy równo:))) Odpowiedz Link Zgłoś
radexindamix Chyba koniec 12.02.03, 10:20 Informuję nowym nickiem,że to już koniec tego wątku:((( Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: LukaZ23 Re: Chyba koniec ? IP: *.rtk.net.pl / 192.168.102.* 12.02.03, 13:18 A to źle bo zaczynałem sie właśnie wciągać w tą forumnowele. Ach te kobiety... Odpowiedz Link Zgłoś
man_x Re: Chyba koniec ? 16.02.03, 11:32 no Radex powiedz o co poszlo i czy rzeczywiscie to juz koniec? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: osF Re: Chyba koniec IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 20.02.03, 00:05 Koniec tego watku? A moze tylko chwilowa przerwa? Szkoda by było... Odpowiedz Link Zgłoś
radexindamix Re: Chyba koniec 20.02.03, 15:36 Gość portalu: osF napisał(a): > Koniec tego watku? A moze tylko chwilowa przerwa? Szkoda by było... Mam dość w tym temacie.Jestem zmęczony psychicznie i daję sobie spokój. Związek przestał się rozwijać i tyle. Nie wykluczam jednak,że w przyszłości wróci mi ochota,to coś napiszę. Powiedzmy,że pierwsza seria(edycja) telenoweli dobiegła końca. Odpowiedz Link Zgłoś
franck Re: Chyba koniec 27.02.03, 17:20 radexindamix napisał: > Mam dość w tym temacie.Jestem zmęczony psychicznie i daję sobie spokój. > Związek przestał się rozwijać i tyle. No nie kolego za szybko sie poddajesz. Kolo baby trzeba skakac i zabiegac o jej wzgledy etc. > Nie wykluczam jednak,że w przyszłości wróci mi ochota,to coś napiszę. > Powiedzmy,że pierwsza seria(edycja) telenoweli dobiegła końca. Nie badz smieszny! Ty to nazywasz telenowela? To mozna nazwac malym serialem. Telenowela to tak przynajmniej z 200-300 odcinkow! O wiecj szczegolow prosze w drugiej serii. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: magi Re: Chyba koniec IP: *.router.media-com.com.pl 30.04.03, 20:23 radexindamix napisał: > Informuję nowym nickiem,że to już koniec tego wątku:((( Może to ten nochal??? Poor boy.... Odpowiedz Link Zgłoś
giusta Re: Zakochałem się(chyba nieszczęśliwie) 21.02.03, 02:14 jak czytam ten wątek i widzę zainteresowanie nim głównie osobnoków płci męskiej, to nie chce mi się wierzyć, że to kobiety w znacznej większości lubią oglądac telenowele.... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pawel_1 Re: Zakochałem się(chyba nieszczęśliwie) 22.02.03, 00:45 giusta napisała: > jak czytam ten wątek i widzę zainteresowanie nim głównie osobnoków płci > męskiej, to nie chce mi się wierzyć, że to kobiety w znacznej większości lubią > oglądac telenowele.... ;) juz tlumacze dlaczego takie zaintereswoanie plci meskiej tym watkiem, a to dlatego ze na tyskim forum odwiedzja sie sami faceci. no i jeszcze jeden nie zdeklarowny osobnik. wszyscy chyba wiedza o kogo chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
radexindamix Re: Zakochałem się(chyba nieszczęśliwie) 05.03.03, 16:01 THE END(nie hollywodzki).Może będzie i nowa edycja,ale jak to czasami bywa już z nową kobietą(tamta nie zgodziła się na warunki finansowe,a po drugie czuje się wielką aktorką i nie chciałaby być do końca życia utożsamiana z jedną rolą) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: osF Re: Zakochałem się(chyba nieszczęśliwie) IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 05.03.03, 17:53 Jesli jest The End, to teraz pojawią się napisy koncowe, czyli tzw. lista płac, od reżysera po kaskaderów... Odpowiedz Link Zgłoś
radexindamix Re: Zakochałem się(chyba nieszczęśliwie) 05.03.03, 20:45 Lista płac?Tak,a ja ide się napić,bo nawet mi Wisła przegrała Odpowiedz Link Zgłoś
kaner Re: Zakochałem się(chyba nieszczęśliwie) 05.03.03, 21:13 Role glowne: radexindynamix oraz Tajemnicze Osobka rezyseria: Zycie Scenografia: Swiat Dzwiek: ee chyba brak :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Bywalec Re: Zakochałem się(chyba nieszczęśliwie) IP: *.unice.fr 06.03.03, 11:38 No i nominacje do tyskich nagrod filmowych... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: LukaZ23 Re: Zakochałem się(chyba nieszczęśliwie) IP: *.rtk.net.pl / 192.168.103.* 14.03.03, 02:23 teraz to ja sie zakochałem i chyba tez nieszczęśliwie. Odpowiedz Link Zgłoś
radexindamix Re: Zakochałem się(chyba nieszczęśliwie) 14.03.03, 09:30 No to chłopie przesrane.Ale życzę by się jednak udało!!!Ja już jestem wyleczony,więc jest wporządku,ale oj miałem wcześniej wahania nastrojów. Odpowiedz Link Zgłoś
radexindamix Re: Zakochałem się(chyba nieszczęśliwie) 14.03.03, 09:31 To może ty stworzysz drugą edycję forumnoweli?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: LukaZ23 Re: Zakochałem się(chyba nieszczęśliwie) IP: *.rtk.net.pl / 192.168.103.* 14.03.03, 12:53 chyba nie jestem tak dobrym scenarzystą jak radex. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Radex Re: Zakochałem się(chyba nieszczęśliwie) IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 14.03.03, 14:20 Scenariusz pisało życie... Odpowiedz Link Zgłoś
radexindamix Re: Zakochałem się(chyba nieszczęśliwie) 29.03.03, 19:21 W ostatniej chwili uratowałem ten wątek by nie wypadł na drugą stronę(sortując wg daty ostatnio dodanego).Ale już po raz ostatni,dajmy mu przejsc do muzeum,albo niech ktoś inny go kontynuje Odpowiedz Link Zgłoś
fotomarcin Re: Teraz 29.03.03, 22:46 E tam, a ja już myslałem że coś się znów ruszyło :-( Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: osF Dla przypomnienia... IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 29.07.03, 21:49 Może warto odkurzyć jeden z najbardziej wzruszających wątków na tyskim forum... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: beholder Re: n/t IP: 213.216.81.* 30.07.03, 02:10 radex...powjim Ci tela... czim sie chopie i niy dej se ... a teroski romalnie: a kto powiedział że kobieta nie może być niezależną, wolną, będąc z kimś w związku... chyba że dostanie za męża Fidela Castro... może taki argumencik byś Jej zapodał. powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
salo Beholder 30.07.03, 08:48 to jest sprawa z przed kilku miesięcy. Chyba już za późno na rady :( Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: beholder Re: Beholder IP: 213.216.81.* 30.07.03, 09:52 eee tam, na dobre rady nigdy za późno :-) a mozę ktoś inny z nich skorzysta...jak bedize w takiej sytuacji Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: zyta Re: Nowa miłość? IP: 81.210.89.* 05.12.03, 13:49 minęło bardzo dużo czasu. Czy może jest jakaś nowa bohaterka??? Odpowiedz Link Zgłoś
salo Re: Nowa miłość? 05.12.03, 15:09 Gość portalu: zyta napisał(a): > minęło bardzo dużo czasu. Czy może jest jakaś nowa bohaterka??? Wspominał jedynie, że sypia u dziewczyn, ale o miłości na razie mowy nie było :) Odpowiedz Link Zgłoś
radexindamix Re: Nowa miłość? 05.12.03, 15:13 Co to za wyciąganie brudów?:P Sypiam, sypiam i dobrze się bawię. Kropka Odpowiedz Link Zgłoś
salo Re: Nowa miłość? 05.12.03, 15:15 radexindamix napisał: > Co to za wyciąganie brudów?:P Przecie pierzemy je we własnym domu :D > Sypiam, sypiam i dobrze się bawię. Kropka I dobrze. trzy kropki :) Odpowiedz Link Zgłoś