GoĹÄ: tymon IP: *.netblok.pl 17.07.03, 10:40 macie jakieś ciekawe ,śmieszne ,straszne,hardcorowe,zajebiste i niecodzienne linki podajcie!!!!oto moja dubowa propozycja www.infinitewheel.com/dubselector.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
salo Re: Ciekawe LINKI---masz? podaj!!! 17.07.03, 14:42 Może być futurystyczny ? ;) www.wielkarzeczpospolita.net/ Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: LukaZ23 Re: Ciekawe LINKI---masz? podaj!!! IP: *.tsi.net.pl / 10.15.32.* 17.07.03, 15:18 jak ktoś nie ma zegarka to tutaj jest fajny : www.yugop.com/ver3/stuff/03/fla.html tu dla spiewających: svt.se/hogafflahage/hogafflaHage_site/Kor/hestekor.html a tu jak ktoś nie lubi małp: www.vectorlounge.com/04_Amsterdam/jam/flamjam.html Odpowiedz Link Zgłoś
radexindamix Re: :-)))))) GENIALNE 18.07.03, 00:18 Rewelacyjna stronka!A dział sportowy i motoryzacyjny to już w ogóle ból brzucha ze śmiechu.Noi ten WINDOWS7000... hahahhahhahahahah Odpowiedz Link Zgłoś
siwax Re: Ciekawe LINKI ? ten jest EXTRA !!! 22.07.03, 14:30 futurystyczny? on jest na max`a odjechany !!! czegoś takiego jeszcze nie widziałem.... extra i dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
salo Dzięki za dzięki :) Macie kolejne :) 22.07.03, 14:58 www.kurde.pl/ www.joemonster.org/ Bawcie się dobrze :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: tymon Re: Ciekawe LINKI---masz? podaj!!! IP: *.netblok.pl 17.07.03, 15:11 coś dla facetów- www.mxfiles.kneib.biz/drag_and_go_back_spezial.html a to wciąga- www.mantasoft.co.uk/_stuff/Recursive.swf Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Bywalec Re: Ciekawe LINKI---masz? podaj!!! IP: *.unice.fr 17.07.03, 15:35 www.bushorchimp.com Odpowiedz Link Zgłoś
radexindamix Re: Ciekawe LINKI---masz? podaj!!! 17.07.03, 23:52 www.pushthebutton.com Kiedyś o co innego w tej stronce chodziło,ale dalej jest zabawna Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: tymon Re: Ciekawe LINKI---masz? podaj!!! IP: *.netblok.pl 18.07.03, 09:03 max dużo fajnych fotek b0rg.w-n.pl/rotfl/index.php?task=Pokaz a to taka ładna stronka www.mondo.com.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
kaner Re: Ciekawe LINKI---masz? podaj!!! 18.07.03, 09:10 Fajne bajki lecz nie dla dzieci www.happytreefriends.com Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Tricky Re: Ciekawe LINKI---masz? podaj!!! IP: 212.160.130.* 18.07.03, 16:17 To taki mały lajcik:) nnk.art.pl/shownomercy/ Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Tricky Re: Ciekawe LINKI---masz? podaj!!! IP: 212.160.130.* 18.07.03, 16:36 Mnie się podoba strony.wp.pl/wp/witkowice/main.html Odpowiedz Link Zgłoś
szczypior74 Re: Ciekawe LINKI---masz? podaj!!! 18.07.03, 16:45 heh - dobre www.kocham.dresy.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
szczypior74 Re: Ciekawe LINKI---masz? podaj!!! 18.07.03, 17:47 i jeszcze blog, o którym pisano kiedyś w Wysokich Obcasach badmofuker.blog.pl Odpowiedz Link Zgłoś
salo Virtualna Polka :) 22.07.03, 13:50 Proponuję dla rozrywki: <a href="www.kurde.pl /">Virtualna Polka</a> miłej zabawy :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: LukaZ23 Re: Virtualna Polka :) IP: *.tsi.net.pl / 10.15.32.* 23.07.03, 15:40 www.dupa.com Odpowiedz Link Zgłoś
salo Re: Virtualna Polka :) 24.07.03, 10:09 Gość portalu: LukaZ23 napisał(a): > www.dupa.com :)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Radex Re: Ciekawe LINKI---masz? podaj!!! IP: serwer:* / 192.168.16.* 07.08.03, 22:55 www1.gazeta.pl/sport/1,35339,1611354.html Genialne,a i o Tychach jest wzmianka:-) Odpowiedz Link Zgłoś
man_x Re: Ciekawe LINKI---masz? podaj!!! 07.08.03, 23:52 super!!! najbardziej rozbawil mnie ten wlamywacz ("Za wszelką cenę musiałem obejrzeć mecz Ruch - Cracovia") tyski wątek: "Wyjście na boisko w pięciu przeciw jedenastu W 1997 roku w Tychach na boisko wyszło jedenastu piłkarzy Odry Wodzisław i zaledwie pięciu miejscowego Sokoła. Tymczasem przepisy mówią, że aby mecz mógł się odbyć, każdy zespół musi się składać przynajmniej z siedmiu graczy, w tym bramkarza. Po regulaminowym kwadransie sędzia odgwizdał walkower dla gości. Dzień wcześniej ośmiu zawodników przyniosło zwolnienia lekarskie (każdy od innego lekarza), kilku zgłaszało kontuzje wcześniej. Było to protest przeciw działaczom, którzy w ogóle nie płacili piłkarzom. Ówczesny właściciel Sokoła Piotr Buller chciał nawet za darmo przekazać komukolwiek zespół i miejsce w lidze, ale chętnych nie było. Sokół spadł i już się nie odrodził." o ile dobrze pamietam to na ten mecz kibice wjechali z brama na stadion bo byl zakaz wstepu. pamietam tez magazyn GOL z tamtych dni i wywiad z tyskimi kibicami(kominiarki na glowach) Odpowiedz Link Zgłoś
kaner Re: Ciekawe LINKI---masz? podaj!!! 09.08.03, 09:28 Bardzo ciekawy link :) forum.gazeta.pl/forum/1,46480.html?f=322 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: LukaZ23 Re: Ciekawe LINKI---masz? podaj!!! IP: *.tsi.net.pl / 10.15.32.* 09.08.03, 10:45 świetna gra: www.freshsensation.com/samorost.swf Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Magali Re: Ciekawe LINKI---masz? podaj!!! IP: *.router.media-com.com.pl 29.08.03, 18:59 fajna fajna ta gra ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: dres Re: Ciekawe LINKI---masz? podaj!!! IP: *.tsi.tychy.pl 29.08.03, 22:04 www.penis.glt.pl Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: set Re: Ciekawe LINKI---masz? podaj!!! IP: *.tsi.net.pl / 10.15.26.* 30.08.03, 14:35 219.101.197.185/eco/ecotonoha.html Odpowiedz Link Zgłoś
robotrix Re: Ciekawe LINKI---masz? podaj!!! 31.08.03, 20:26 Ludzie obadajcie sobie to , tylko przyciemnijcie monitor jak możecie:)) Sorki że nie podaję jako link ale hmmmmmm jestem tempy i niebardzo wiem jak............ Życze milego oglądania::P:P:P:P:P:P:P www.astercity.net/~tobik/pingpong.html Odpowiedz Link Zgłoś
robotrix Re: Ciekawe LINKI---masz? podaj!!! 31.08.03, 20:27 Hmmmmmmmmmm on sam robi linki (fajnie):P:P:P Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Radex ŚWIETNE :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 01.09.03, 00:35 Odpowiedz Link Zgłoś
kaner Re: Ciekawe LINKI---masz? podaj!!! 01.09.03, 10:25 O zes w morde o malo nie spadlem ze stolka :) Odpowiedz Link Zgłoś
robotrix Re: Ciekawe LINKI---masz? podaj!!! 16.09.03, 08:53 Zagrajcie sobie , swietna gierka we flaschu"Goodnight Mr Snoozleberg" www.bravo.pl/full1.html/2461/?idm=ok Milej zabawy Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Radex Szanse na miłość(lovecalculator;-) IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 15.09.03, 16:34 www.lovecalculator.de/?redirect=www.noangels.de To wprawdzie po niemiecku, ale nietrudne do zrozumienia. Możesz sobie sprawdzić jakie są szanse na udaną miłość 2 osób wpisując imię i nazwisko(swoje i lubej/lubego). Niezła zabawa. Wpisujcie sobie wasze polaczenia ze znanymi osobami i podajcie na forum;))) Odpowiedz Link Zgłoś
radexindamix Re: Szanse na miłość(lovecalculator;-) 15.09.03, 16:39 Aha, po kliknięciu berechnen jeszcze potem trzeba kliknąć na tą minireklame w środku(pasek). Miłej zabawy Odpowiedz Link Zgłoś
radexindamix www.onephoto.pl 23.09.03, 13:02 www.onephoto.pl Jak interesujecie się fotografią i robicie zdjecia to możecie tam wysłać i być ocenieni. Odpowiedz Link Zgłoś
radexindamix Sabotaż 23.09.03, 13:05 Tego linku wcale nie polecam, bo nam jeszcze odpłyniecie z forum: www.greatestcities.com/community/forum/Europe/Poland/Tychy/ ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Karlik Re: Ciekawe LINKI---masz? podaj!!! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 23.09.03, 14:14 SUPER LINKI TO JA TEZ PODAJE SWOJ ULUBIONY MOZE TO NIKOGO NIE INSTERESUJE ALE MOZE JEDNAK ZAINTERESUJE....Pozdrawiam www.zespol-slask.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
robotrix Re: Ciekawe LINKI---masz? podaj!!! 23.09.03, 20:14 Gość portalu: Karlik napisał(a): > SUPER LINKI TO JA TEZ PODAJE SWOJ ULUBIONY MOZE TO NIKOGO NIE INSTERESUJE ALE > MOZE JEDNAK ZAINTERESUJE....Pozdrawiam www.zespol-slask.prv.pl No co ty karlik ja tez jestem ze ślaskaale nie wrzuam tu takiej szmiry........ Zmień epoke!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Karlik Re: Ciekawe LINKI---masz? podaj!!! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 23.09.03, 20:39 Nie zmienie epoki i dla mnie to nie szmira kazdy lubi co lubi a ty nie musisz tam wchodzic.... Odpowiedz Link Zgłoś
robotrix Re: Ciekawe LINKI---masz? podaj!!! 23.09.03, 21:32 Gość portalu: Karlik napisał(a): > Nie zmienie epoki i dla mnie to nie szmira kazdy lubi co lubi a ty nie musisz > tam wchodzic.... Spoko , żartowałem tylko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! osobiscie nie lubie ale jak lubisz to oki!! Tylko 1 uwaga:cztyales posty innych osob?????????????///chyab nie bo tu nie o takie linki chodzilo , poprzeglagaj sobie:P:P:P:P:P:P:P Robotrx pozdrawia was wszystkich!!!!!!!!!!!!!!!!<cmok> Odpowiedz Link Zgłoś
salo Re: Ciekawe LINKI---masz? podaj!!! 24.09.03, 09:25 www.polskaludowa.com/ Szanujmy wspomnienia :) Odpowiedz Link Zgłoś
robotrix Re: Ciekawe LINKI---masz? podaj!!! 24.09.03, 19:19 Salo dales link do przeszłosci , a tu macie do przyszłości www.wielkarzeczpospolita.net/ robotrix was pozdrawia!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
salo Hehehe Robotrix, 25.09.03, 09:06 robotrix napisał: > Salo dales link do przeszłosci , a tu macie do przyszłości zajrzyj do mojego lipcowego postu w tym wątku (drugi od góry) > robotrix was pozdrawia!!!!!!!!!!!!!!!!!! Też pozdrawiam - Salo :) Odpowiedz Link Zgłoś
salo Re: Ciekawe LINKI---masz? podaj!!! 29.10.03, 14:15 smieszne.pl/ Parę przykładów ze strony: Komentatorzy sportowi: I znowu niecelne trafienie... Nabroili ci kibice. Kibice? Bandyci i chuligani - bo tak trzeba chyba nazwać tych dżentelmenów ! To są zawodnicy, którzy na codzień mieszkają na pograniczu włosko-niemieckim - Zdzisław Zakrzewski Nogi piłkarzy są ciężkie jak z waty. Jeszcze trzy ruchy i Włoszka będzie szczęśliwa. Grecy przy piłce, a konkretnie Warzycha. Jadą. Cały peleton, kierownica koło kierownicy, pedał koło pedała. Puścił Bąka lewą stroną. Na boisko wszedł nierozgrzany Piecyk. Sytuacja zmieniła się diametralnie o 360 stopni. Widać wielkie ożywienie w kroku Lewandowskiego. Mirosław Trzeciak zdobył gola po indywidualnej akcji całego zespołu. Jak państwo widzicie, nic nie widać w tej mgle. Można to wyczytać z wyrazu twarzy konia, gdy jest zbliżenie. Trzeba wybrać: uroda albo sztanga. Pintusewicz wybrała tę drugą ewentualność... Polak walczy z Murzynem - to ten w czerwonych spodenkach. Ten rok był pełen wyrzeczeń dla Renaty Mauer... W kwietniu wyszła za mąż. (o Irenie Szewińskiej) "Biegnie jeszcze na czele, ale nie widać już tej świeżości w kroku..." Włodek Smolarek krąży jak elektron koło jądra Zbyszka Bońka Po wypadku: Byłem pewien, że ten stary człowiek nie dotrze na drugą stronę ulicy kiedy go stuknąłem. Przechodzień nie miał żadnego pomysłu którędy uciekać, więc go przejechałem. Mój samochód był prawidłowo zaparkowany w tyle innego samochodu. Mój samochód uderzył w ogrodzenie, przekoziołkował i wyrżnął w drzewo. Wtedy straciłem panowanie nad kierownicą. Na skrzyżowaniu niespodziewanie dostałem ataku daltonizmu. Moje auto jechało normalnie prosto przed siebie, co na zakręcie zazwyczaj doprowadza do opuszczenia szosy. Na samochód wpadła krowa. Później dowiedziałem się, że była trochę przygłupia. Jakiś pieszy nagle zszedł z chodnika i bez słowa zniknął pod moim samochodem. Samochód przede mną potrącił przechodnia, który jednak wstał, więc też na niego wjechałem. Kierowca, który przejechał człowieka: "Podszedłem do leżącego pieszego i stwierdziłem, że jest bardziej pijany ode mnie". Potrąciłam tego mężczyzne, który przyznał, że to jego wina, ponieważ już poprzednio był poszkodowany. Odpowiedz Link Zgłoś