Dodaj do ulubionych

muzycy POGODNO trenują zespoł piłkarski!!!!

IP: *.netblok.pl 08.09.03, 13:31
muzycy POGODNO trenują zespoł piłkarski!!!! michael pfeiff i hrabia fochmann
trener i asystent...<może to był powód rozwiązania na pewien czas grupy:)>....
zespoł ten występuje w amatorskiej lidze piłki nożnej ....i jako debiutant w
lidze wygrał pierwsze spotkanie!!!! brawa dla drużyny i trenerów...czy wiecie
jaki to team...:)?
Obserwuj wątek
    • videll Re: muzycy POGODNO trenują zespoł piłkarski!!!! 08.09.03, 13:44
      Gość portalu: observer napisał(a):

> muzycy POGODNO trenują zespoł piłkarski!!!! michael pfeiff i hrabia fochmann
      > trener i asystent......czy wiecie
      > jaki to team...:)?

tesz o tym słyszałem! co Wy na to? ..a team to All`si!!
    • zonkameki Re: muzycy POGODNO trenują zespoł piłkarski!!!! 08.09.03, 16:30
      robi nam paparara...robi nam paparara....allblacks&reds!!!! wygrałem coś?
      • videll Re: muzycy POGODNO trenują zespoł piłkarski!!!! 08.09.03, 16:51
        zonkameki napisał:

> robi nam paparara...robi nam paparara....allblacks&reds!!!! wygrałem coś?
        a co byś sobie życzył?
    • oaza20 Re: muzycy POGODNO trenują zespoł piłkarski!!!! 08.09.03, 20:05
      znam,znam,słyszałam pozdrawiam zajebistych facetów z drużyny....to jedyny taki
      zespół:)
      • videll Re: muzycy POGODNO trenują zespoł piłkarski!!!! 12.09.03, 15:35
        oaza20 napisał:

> znam,znam,słyszałam pozdrawiam zajebistych facetów z drużyny....to jedyny
        taki
        > zespół:)

dzięki, dzięki, a co do "planów muzycznych" naszych idoli :) , to ponoć dopiero
        po sezeonie piłkarskim!! (tj. 04-05.2004)!!!! szkoda, że chłopcy nie potrafią
        pogodzić trenowania drużyny z nagrywaniem płyty. Jednak jak się za coś wezmą to
        robią to konkretnie. byle tak dalej!!!
    • aleksan2 Re: muzycy POGODNO trenują zespoł piłkarski!!!! 10.09.03, 13:36

• videll Re: muzycy POGODNO trenują zespoł piłkarski!!!! 10.09.03, 14:19
        aleksan2 napisała:

>
        mam z nimi mały kontakt, więc zapytam co planują.
        • oaza20 Re: muzycy POGODNO trenują zespoł piłkarski!!!! 16.09.03, 12:31
          i co ? zapytałeś co planują jestem bardzo ciekawa....
          • videll Re: muzycy POGODNO trenują zespoł piłkarski!!!! 16.09.03, 12:51
            oaza20 napisał:

> i co ? zapytałeś co planują jestem bardzo ciekawa....
            eeeej !!!
            sprawdź trzy wpisy wyżej !!!
    • Gość: tymon Re: muzycy POGODNO trenują zespoł piłkarski!!!! IP: *.netblok.pl 19.09.03, 14:36
      no no no najlepsze żródło informacji....forum tychy!!!

www1.gazeta.pl/katowice/1,35019,1679362.html
      • allblacksreds Re: muzycy POGODNO trenują zespoł piłkarski!!!! 20.09.03, 17:00
        drugie zwycięstwo w lidze!!!3:0 z CENTURIONEM...zapraszamy za tydzień fanki na
        nasz następny mecz...będzie bardzo pogodno:)
    • allblacksreds.prv.pl Re: muzycy POGODNO trenują zespoł piłkarski!!!! 23.09.03, 21:25
      zapraszamy fanki w sobotę na 11:00 na mecz na ulicę edukacji....to mówiłem ja
      jarząbek trener I klasy..łubu dubu...
      • radexindamix Fanką nie jestem, ale... 23.09.03, 21:58
        Przepraszam, że ze mnie taki dyletant, ale dopiero przed chwilą zobaczyłem wasz
        nowy teledysk w MTV Polska i dowiedziałem się jaką muzyke gracie.
        Wstyd mi tymbardziej, że prawie całe forum was zna.
        A w nogę chętnie bym się na sparing umówił, bo my też mamy całkiem niezły teamek
        (choć do ligi nie chce nam się przystępować).
        • allblacksreds.prv.pl Re: Fanką nie jestem, ale... 24.09.03, 10:29
          sparing ? czemu nie...w tym tygodniu odpada, ale jakoś po sobocie możemy się
          ustawić na jakis meczyk...co do konkretów to się jeszcze zgadamy....

.ps. jak mieszkając w tychach nie znałeś POGODNO:)...?
          • Gość: magi Re: Fanką nie jestem, ale... IP: *.unregistered.media-com.com.pl 24.09.03, 10:35
            Ja też nie. Ale nie mam telewizora ani radia. A w ogóle to jestem blondynką;)
        • allblacksreds.prv.pl do radexa..... 25.09.03, 15:18
          no i jak radex z tym sparingiem....? jesteśmy otwarci na propozycje powiedz
          kiedy i gdzie a nasza 11 stawi się...
          • Gość: Radex Re: do radexa..... IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 25.09.03, 16:25
            Jutro bede sie widzial, ze znajomymi(gramy sobie co chwile na Kruku) i zapytam
            jak im pasuje. Skoro was jest 11 to my też taki skład skompletujemy, ale trza
            by do tego jeszcze odpowiednio duże boisko.
            My zwykle gramy sobie na asfalcie, więc mamy obuwie halowe. To też trzeba wziąć
            pod uwagę.
            • allblacksreds.prv.pl Re: do radexa..... 26.09.03, 10:51
              ...możemy pyknąć albo na U albo na browarniku,albo na czułowiance..........albo
              na SANsiro :) pozdrawiam.

ps.no i asfalt odpada...
              • Gość: Radex Re: do radexa..... IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 26.09.03, 16:10
                allblacksreds.prv.pl napisał:

> ...możemy pyknąć albo na U albo na browarniku,albo na
                czułowiance..........albo
                >
                > na SANsiro :) pozdrawiam.
                >
                > ps.no i asfalt odpada...

Dobrze, że nie napisałeś możemy WAS pyknąć... bo to by groźnie zabrzmiało;)

Za godzine jestem umówiony z ekipą - przekaże im chęć gry na Santiago Bernabeu.

A wynik podamy na tym forum?
                • radexindamix Re: do radexa..... 27.09.03, 00:36
                  Kurcze, mało nas dziś było. Ale ogólnie jesteśmy chętni tylko nie mogę się
                  jeszcze z konkretną datą określić( tak żeby teamowi pasowało). Myślę, że damy
                  rade w najbliższym tygodniu.
                  Jakby co to mailem się dogadamy( albo gg wysłanym na maila)
          • radexindamix Re: do radexa..... 29.09.03, 19:31
            Czy najbliższy weekend wam pasuje?
            • Gość: fanka Re: do radexa..... IP: *.netblok.pl 30.09.03, 11:26
              ,,,z tego co wiem to chłopaki wyjechały na tourne po chinach i japoni...maja
              promować swojego gwiazdora Canavaro Richiuzo< jest boski>. korzystają z 2
              tygodniwej przerwy w rozgrywkach..
              • Gość: Radex Re: do radexa..... IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 02.10.03, 15:34
                No ale dziś się ktoś z nich odezwał na forum... i nie dał mi odpowiedzi :-/
                • Gość: fanka Re: do radexa..... IP: *.netblok.pl 02.10.03, 20:14
                  ...bo on został bo nie zmieścił się w samolocie....awionetką lecieli także sam
                  pewnie nie zagra...
                  • Gość: Radex Re: do radexa..... IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 02.10.03, 22:12
                    1.Ustalmy kogo jesteś fanką, bo jak widze gość:Radex, pod tym fanka to mi EGO
                    szaleje;-)
                    2.To skoro jeden został to nie może się ze mną umówić, bo moja ferajna już się
                    niecierpliwi

Pozdrawiam:-)
                    • Gość: zyta Re: do radexa..... IP: 81.210.89.* 25.10.03, 18:58
                      No i co odbył się ten mecz???
                      • Gość: Radex Re: do radexa..... IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 25.10.03, 19:40
                        Chyba zapomnieli...
                        Ale pochwalę sie za to, że przedwczoraj rozpoczeła rozgrywki moja liga
                        akademicka(UŚ) i pierwszy mecz wygraliśmy 5:3, A JA STRZELIŁEM 4
                        BRAMKI!!!!!!!!!!!!
    • Gość: :) Re: muzycy POGODNO trenują zespoł piłkarski!!!! IP: *.netblok.pl 26.10.03, 10:14
      www.allblacksreds.prv.pl/
    • aleksan2 Re: muzycy POGODNO trenują zespoł piłkarski!!!! 28.10.03, 06:35
      ale strona,troche mi zacina...ale przystojni panowie są:)
      • videll Re: muzycy POGODNO trenują zespoł piłkarski!!!! 28.10.03, 08:37
        aleksan2 napisała:

> ale strona,troche mi zacina...ale przystojni panowie są:)

BA! to nie wszystko! nawet grać potrafią :-)
        • Gość: zyta Re: muzycy POGODNO trenują zespoł piłkarski!!!! IP: 81.210.89.* 28.10.03, 10:56
          ale fotki Fochmanna nie widziałam!!
          • Gość: videll Re: muzycy POGODNO trenują zespoł piłkarski!!!! IP: 198.36.86.* 28.10.03, 11:32
            Gość portalu: zyta napisał(a):

> ale fotki Fochmanna nie widziałam!!
            • videll Re: muzycy POGODNO trenują zespoł piłkarski!!!! 28.10.03, 11:35
              sorry, cosik mi sie pomieszało.....
              wracając do wątku: doczekasz sie ! obiecuje
              :-)
              • Gość: zyta Re: muzycy POGODNO trenują zespoł piłkarski!!!! IP: 81.210.89.* 29.10.03, 11:46
                jak masz z nim kontakt to pozdrów go od siostry
                • videll Re: muzycy POGODNO trenują zespoł piłkarski!!!! 29.10.03, 12:03

> jak masz z nim kontakt to pozdrów go od siostry

nie ma sprawy, dziekki

tylko może to troche potrwać, bo sezon jesienny (piłki nożnej) się zakończył,
                  ale widujemy sie jeszcze czasami gdzie indziej...
                  A tak na marginesie, to z ciekawości "potwierdziłem" to wasze zamieszanie
                  rodzinne... spoko, fajnie sie macie!

i dla ciebie pozdrowienia śle
                • Gość: ruda link dla Pani Zyty IP: *.protonet.pl 29.10.03, 22:19
                  to link na Braciszka dla Siotry :)

www2.gazeta.pl/ksiazki/1,48402,1740531.html
                  pozdrawiam :)
                  • Gość: zyta Re: link dla Pani Zyty IP: 81.210.89.* 30.10.03, 09:13
                    Ruda dzieki,ale z tą panią to mnie powaliłaś. Wprawdzie jestem baaardzo dorosła
                    ale lepiej zostać przy formie Ty. Nie widzialam go rok, ale niewiele się
                    zmienił. pozdrawiam cię ruda.
                    • Gość: ruda Re: link dla Pani Zyty IP: *.protonet.pl 30.10.03, 23:34
                      wybacz, ale dla osob milych i z tzw. "kregu" staram sie byc szarmancka :)
                      ciesze sie, ze Braciszek we wspomnieniach jawi sie rownie milo jak na zdjeciu :)
                      pewnie w rzeczywistosci wyglada takze... ze tak powiem.. nic mu nie brakuje ;)
                      ale to przeciez nie dyskusja nt Pana Fochmanna, lecz druzyny przez niego
                      wspieranej!

pozdrawiam goraco, Pani Zyto ;)
    • aleksan2 Re: muzycy POGODNO trenują zespoł piłkarski!!!! 30.10.03, 12:51
      kto w końcu jest synem? tzn siostrą córki brata tzn....kurde pogubiłam się...
      • Gość: ruda Re: muzycy POGODNO trenują zespoł piłkarski!!!! IP: *.protonet.pl 30.10.03, 22:31
        Zyta... zacznij historie klanu od dziadka Bernarda.

• Gość: ZYTA KONIEC !!!! IP: 81.210.89.* 31.10.03, 14:34
          ponieważ staje się to za bardzo osobiste , to już /obiecuję/ nie będę pisać na
          ten temat
          • magi104 Re: KONIEC !!!! 31.10.03, 14:41
            Gość portalu: ZYTA napisał(a):

> ponieważ staje się to za bardzo osobiste , to już /obiecuję/ nie będę pisać na
            > ten temat

Nieładnie tak podsycić ciekawość i czmychnąć...:(
        • Gość: olo na rozstaju dróg ruda paskuda rozchyla swe uda.... IP: *.netblok.pl 31.10.03, 17:45
          :):)
          • Gość: ruda Re: na rozstaju dróg ruda paskuda rozchyla swe ud IP: *.protonet.pl 31.10.03, 18:31
            te, gosciu! mam nadzieje, ze to nie do mnie!

• Gość: olo Re: na rozstaju dróg ruda paskuda rozchyla swe ud IP: *.netblok.pl 31.10.03, 19:13
              to słowa piosenki POGODNO-ROZSTAJE...i tak sobie skojarzyłem bo myśłałem że ten
              twój nick to stąd...obraziłaś się-sory,ale nie chodziło mi oto:)po prostu
              zacytowałem fragment utworu z płyty która jest genialną płytą i polecam
              każdemu!!!!!!!!!!!!!!

sory ruda
              • Gość: ruda Re: na rozstaju dróg ruda paskuda rozchyla swe ud IP: *.protonet.pl 01.11.03, 09:46
                Olo, no co Ty, chopie :)
                nie obrazilam sie :)
                mozesz mnie nazywac paskuda :)
                plyte znam i najchetniej nuce przy goleniu "paskude". nawet moje dzieci
                nauczylam spiewac.

• allblacksreds Re: muzycy POGODNO trenują zespoł piłkarski!!!! 01.11.03, 13:57
      www.pogodno.pl/
    • Gość: ruda Re: muzycy POGODNO trenują zespoł piłkarski!!!! IP: *.gbpbp.com.pl / *.gbpbp.com.pl 04.11.03, 18:26
      hej, chyba nie pozwolimy, zeby temat allblacksreds zniknal z pierwszej strony
      tyskiego forum?!
      nasz uroczy beniaminek :)

• videll Re: muzycy POGODNO trenują zespoł piłkarski!!!! 05.11.03, 09:20
        jasne, że nie!
        toć to beniaminek z piekła rodem, więc jak można o nim zapomnieć..?

ps. jeden z nich [chyba najprzystojniejszy :-) ] żeni sie w grudniu!
        ..bedzie fajne kawalerskie :@
        olo! grasz coś? np z All`sami?
        • allblacksreds Re: muzycy POGODNO trenują zespoł piłkarski!!!! 05.11.03, 18:23
          za videllem:jasne że nie!!!! niniejszym stwierdzam że do fan clubu
          allblacks&reds zostaja zapisane ZYTA i ruda którym gratuluje bycia w tej
          elitarnej grupie:)!!!
          a wątek owszem nie dajmy mu opuścić pierwszej strony-wiadomości dotyczące
          allbleksów,pogodnów,fochmanów itd itp mile widziane.
          a propo kawalerskiego .to prawda najprzystojniejszo-naajatrakcyjniejszo-
          niesamowity piłkarz się chajta...beckham się chowa...szkoda stracimy jako team
          dużo fanek...ale mimo wszystko czekamy na następne kondydatury do FAN CLUBU!!!
          • Gość: ruda Re: muzycy POGODNO trenują zespoł piłkarski!!!! IP: *.protonet.pl 05.11.03, 21:28
            no.. ciekawe ktory to taki przystojny! od Beckhama smakowniejszy?
            ach.. to rzeczywiscie zal :( mozna go jeszcze uchronic? no bo co z kariera
            druzyny? co z wizerunkiem medialnym? ale wierze, ze w zespole wiecej takich
            apetycznych panow :)
            i powodzenia zycze :)
            czy to koniec sezonu?

• Gość: zyta Re: muzycy POGODNO trenują zespoł piłkarski!!!! IP: 81.210.89.* 05.11.03, 22:32
              Może zimą jakiś trening odbędzie się na nartach ??? Pomyślcie nad tym i dajcie
              znać.
            • oaza20 Re: muzycy POGODNO trenują zespoł piłkarski!!!! 06.11.03, 16:48
              jest więcej apetycznych panów...widziałam!!!!!!!!:))
    • oaza20 Re: muzycy POGODNO trenują zespoł piłkarski!!!! 10.11.03, 20:59
      słyszałam że chłopaki grają meczyk w święto᝻> na czułowie...pojadę
      podgladnąć:)
      • zonkameki Re: muzycy POGODNO trenują zespoł piłkarski!!!! 13.11.03, 17:34
        na murckach kochana na murckach...
    • Gość: tymon jakie plany pogodno? IP: *.netblok.pl 14.11.03, 20:19
      czy chłopaki wydadzą jakąś płytke?
      czy wogóle istnieją? posłuchałbym sobie bo te ostatnie dwie mnie powaliły na
      kolana...pozdrawiam
      • videll Re: jakie plany pogodno? 15.11.03, 10:29
        All Blacksi - najlepsi..psi psi !!

a tak poza tym, to zrobie wywiad środowiskowy, i spróbuje się czegoś dowiedzieć
        konkretnego na tem. planów muzycznych...pogodniaków.

pozdrawiam serdecznie nowe fanki Alls`ów i zapraszam gorąco do kibicowania tej
        wspaniałej drużynie...

ps. Oaza ma racje!
      • Gość: ruda Re: jakie plany pogodno? IP: *.protonet.pl 15.11.03, 12:19
        hmm... tajmonie... doszly mnie sluchy, ze cos sie kroi.. na wiosne sie kroi...
        a ile w tym prawdy wie tylko sama Zorganizowana Grupa Przestepcza - na temat
        zorganizowania moznaby polemizowac ;)
        a Siostra Zyta co na to?

ps duzo informacji jest na stronie forum Pogodno
        ksiegi.emix.net.pl/wyswietl.php?user=pogodno&strona=1&lang=pl ale tam to
        strach sie odezwac!
    • Gość: ruda do p. Zyty IP: *.protonet.pl 16.11.03, 22:25
      Pani Zyto, my tu se tak czasem gadu gadu a wlasciwie to.. jak ma imie Pani
      Braciszek?

• Gość: zyta Re: do p. Zyty IP: *.centrum.gliwice.pl / 81.210.89.* 17.11.03, 10:27
        Ha! to jest prawie tak samo skomplikowane jak nasze inklinacje rodzinne,ale
        skoro On Sam sie nie ujawnia to ja tym bardziej. Ja sama też nie używam
        jego "prawqdziwego" imienia.
        • Gość: ruda Re: do p. Zyty IP: *.protonet.pl 17.11.03, 21:31
          Zyto! Zyto! ale chociaz pierwsza litere prosze! bo co wpisac na karteczkach
          wsadzanych pod poduszke?

• Gość: zyta Re: do p. Zyty IP: *.centrum.gliwice.pl / 81.210.89.* 18.11.03, 09:58
            wiesz chyba cie polubilam,wydaje mi się że masz poczucie chumoru a to sie nie
            czesto zdarza. To jest literaaaaaaaaaaa LLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL.
            • Gość: magi Re: do p. Zyty IP: *.tsi.tychy.pl 18.11.03, 10:07
              Stawiam na Leona;)
              • allblacksreds Re: do p. Zyty 18.11.03, 11:15
                leo benhaker
    • Gość: Zyta do Rudej IP: *.centrum.gliwice.pl / 81.210.89.* 18.11.03, 13:19
      Leon to bardzo piękne imie,mam do niego ogromny sentyment,ale to nie jest
      prawdziwe imie "Leona". Zaczęlam do niego tak mowić ok 10 roku jego życia ku
      oburzeniu naszej mamy. Jego imie metrykalne jednak też jest na literę LLLLLL.
      To już koniec wyjaśnień.
      • Gość: ruda niee no niee... IP: *.protonet.pl 18.11.03, 23:04
        Zyto,
        ale Leon? kiedys chodzil wirtualny slownik imion i Leon byl skojarzony z
        haslem "lysy, lubi male dziewczynki". och nie! to Hrabiemu nie przystoi! choc
        Leon to cudne imie i moj kolega tak nazwal swojego kota. znam tez starszego
        pana - lesniczego z zawodu - noszacego to pyszne imie. krotkie i takie..
        takie.. godne! ach.. slownik imion na "L" nie daje mi wielkiego wyboru..
        Ludwik? to tez takie szlacheckie! najwazniejsze, ze wiem jaka litere wsadzic
        dzis pod poduszke :)
        Zyto, dziekuje za slowa uznania. to wazne, bo skoro mi L sie wysni, to.. nie
        wiadomo.. ostrzegam! :)

a tak na marginesie.. czy to koniec sezonu dla druzyny?

• salo Idziesz Ruda niewłaściwym tropem :P 19.11.03, 09:11
          Miałem się nie wtrącać, ale jak napiszesz LESZEK będzie ok.
          Życzę powodzenia w losowaniu karteczek :)
          • Gość: zyta Re: Idziesz Ruda niewłaściwym tropem :P IP: *.centrum.gliwice.pl / 81.210.89.* 19.11.03, 09:20
            Ha Salo nawet nie wiesz jaki jesteś daleki od prawdy!
            • Gość: ruda! Re: Idziesz Ruda niewłaściwym tropem :P IP: 213.186.88.* 19.11.03, 12:01
              salo,daleki od prawdy to malo powiedziane! co nie? mile morskie i lata
              swietlne! Tata Hrabiego musial sie wielce natrudzic, aby wymyslec niezgadywalne
              imie dla syna.
              a moze Longin? bądź Lucjan? kolezanki w pracy podpowiadaja mi "Lesław", ale byc
              nie moze!
              ide zjesc ciasteczko czekoladowe. pomysle jeszcze :)

• salo Re: Idziesz Ruda niewłaściwym tropem :P 19.11.03, 12:35
                Daleki czy bliski przepraszam, chciałem tylko pomóc kobiecie w potrzebie :)
                Ruda, niektórzy twierdzą, że nie napis na karteczce jest ważny a wizualizacja
                osoby :) Wizualizuj zatem, wiara góry przenosi :)
                Ciasteczko proponuję z wróżbą, może Ci coś podpowie :)

Pozdrawiam - daleki Salo :)
                • Gość: ruda Re: Idziesz Ruda niewłaściwym tropem :P IP: 213.186.88.* 19.11.03, 14:39
                  Salo, ale wizualizacji trzeba tez czasem pomoc, bo coz daje marzenie, jesli sie
                  mu nie pomoze? a czary zwykle dzialaja. widzialam na filmach :)
                  ale masz racje :) teraz po zjedzeniu ciasteczka moge pomarzyc o wspinaczce
                  gorskiej z Hrabia :) a moze wymysle jakis bardziej relaksujacy sport?

• salo Re: Idziesz Ruda niewłaściwym tropem :P 20.11.03, 11:35
                    Gość portalu: ruda napisał(a):

> Salo, ale wizualizacji trzeba tez czasem pomoc,

Miałem na myśli wizualzację osoby, do której konkretna karteczka będzie
                    przypisana, to też trochę czary :P

> a czary zwykle dzialaja. widzialam na filmach :)

Też widziałem, faktycznie działają :)

> teraz po zjedzeniu ciasteczka moge pomarzyc o wspinaczce gorskiej z Hrabia :)

A czy On to lubi ? Powinnaś wymyślić coś co i Jemu się spodoba :)

> a moze wymysle jakis bardziej relaksujacy sport?

O, tak, tak ! Jest parę bardziej relaksujących zajęć :P
                    Wiem bo też lubię zdeptywać góry :)

Też pozdrawiam cieplutko w ten piękny słoneczny dzień :)
                    • Gość: ruda Re: Idziesz Ruda niewłaściwym tropem :P IP: *.protonet.pl 23.11.03, 19:21
                      Salo, Salo, cos szpondzisz.. skoro radzisz mi wizualizowac sobie wybranka
                      serca.. hmm.. ale ja wiem jak on wyglada.. chyba,ze sugerujesz mi wlozenie pod
                      poduszke karteczki z Twoim imieniem? w takim wypadku wizualizacja konieczna :)
                      no i to "lubię zdeptywać góry :)" Salo! Salo!

och... zbaczamy z tematu. przywoluje forum do porzadku!
                      co z druzyna?

• salo Re: Idziesz Ruda niewłaściwym tropem :P 24.11.03, 14:43

> ze sugerujesz mi wlozenie pod poduszke karteczki z Twoim imieniem? w takim
                        > wypadku wizualizacja konieczna :)

Nie sugeruję :) A wizualizację w tym przypaku wręcz odradzam, koszmary senne
                        gwarantowane :)

> och... zbaczamy z tematu. przywoluje forum do porzadku!

Tak jest ! :)

Też pozdrawiam :)
                        • Gość: ruda Re: Idziesz Ruda niewłaściwym tropem :P IP: *.protonet.pl 24.11.03, 18:23
                          alez Salo!
                          czy nie wiesz,ze gdy kobieta mowi "nie" to oznacza to "tak", wiec jak
                          mowie "koniec" to to dopiero poczatek :)
                          bo ja... widzi Pan.. lubie sobie z boku popatrzec na ludzi.. i nawet Pan nie
                          wie, ale Pana tez sobie podgladam :)

• salo Re: Idziesz Ruda niewłaściwym tropem :P 25.11.03, 14:33

> mowie "koniec" to to dopiero poczatek :)

Achaaaaaaaaaa :)

> ale Pana tez sobie podgladam :)

Już nie "w oknach żaluzje mom zasłonięte" ;)

Pozdrawiam - Salo :)
                            • Gość: ruda Re: Idziesz Ruda niewłaściwym tropem :P IP: *.protonet.pl 27.11.03, 23:04
                              ale Salo.. ja Cie obserwuje nie w domu lecz "na ulicy". i zeby nie bylo
                              przeklamania: nie chodzi o to, ze Ty na ulicy pracujesz badz mieszkasz. ja Cie
                              poza domem obserwuje. podgladam czasem pod nogawke i sprawdzam jakiego koloru
                              masz skarpetki, patrze czasem z boku i zagladam w ucho.. rozne rzeczy robie :)

• salo Re: Idziesz Ruda niewłaściwym tropem :P 28.11.03, 09:52

> przeklamania: nie chodzi o to, ze Ty na ulicy pracujesz badz mieszkasz.

Hehehehehe, a może jednak mieszkam lub pracuję, albo nawet i jedno i drugie ;)

> jakiego koloru masz skarpetki,

Jakiego ? Dla ułatwienia dodam, że jeśli nie są czarne to nie jestem ja ;)

> patrze czasem z boku i zagladam w ucho..

Ło matko ! Dobrze, że wczoraj uszy umyłem :)
                                Chyba się zacznę czujnie wokół rozglądać ;)

Pozdrawiam - Salo :)
                                • Gość: zyta Re: Idziesz Ruda niewłaściwym tropem :P IP: 81.210.89.* 28.11.03, 10:39
                                  Co za piękne "dialogi na cztery nogi"
                                  • Gość: ruda Re: Idziesz Ruda niewłaściwym tropem :P IP: *.protonet.pl 29.11.03, 21:50
                                    Zyto, znalazlam w gazecie takie cudo o Braciszku:
                                    twojemiasto.gazeta.pl/katowice/1,35018,1800683.html
                                    i jak Ci sie to widzi?

a ze z Salo sobie wirtualnie konwersuje? ach.. pozna jesien, za oknem parszywa
                                    mgla, z milym chlopcem pogadac nie grzech :)

• allblacksreds Re: Idziesz Ruda niewłaściwym tropem :P 30.11.03, 17:14
                                      a propo brata to spotkałem go w pubie w sobote...wygląda niesamowicie z tym
                                      wąsem ...wygląda jak chuck noris z najlepszych czasów:) pozdro leo
                                      • Gość: ruda Re: Idziesz Ruda niewłaściwym tropem :P IP: *.protonet.pl 30.11.03, 19:25
                                        ach.. tez widzialam tego wąsa w sobotę. przepiekny. klasyczny, porzadny, meski
                                        wąs. chcialabym go dotknac, bo wierzyc mi sie nie chce, ze prawdziwy :-/

• Gość: zyta Re: Idziesz Ruda niewłaściwym tropem :P IP: 81.210.89.* 01.12.03, 14:14
                                      praeczytałam nie ukrywam z zaciekawieniem,tym bardziej że brat zapomniał że
                                      istnieję. Dzięki za informacje,zobaczymy co z tego się urodzi.
                                      • Gość: ruda Re: Idziesz Ruda niewłaściwym tropem :P IP: *.protonet.pl 01.12.03, 22:03
                                        ach..sama niestety nie dam rady pojawic sie na koncercie hiphopowym,ale bede
                                        trzymac kciuki. to bedzie niezwykle interesujace zjawisko, o ile Hrabia nie
                                        zgoli do piatku wąsa :)

Pani Zyto, wybiera sie Pani 13-tego do Klostera?

• Gość: zyta Re: Idziesz Ruda niewłaściwym tropem :P IP: 81.210.89.* 01.12.03, 22:13
                                          nie wiem jaka jest górna dopuszczalna granica wieku dla uczestników.
                                          • Gość: ruda Re: Idziesz Ruda niewłaściwym tropem :P IP: *.protonet.pl 01.12.03, 22:27
                                            Zyto, to akurat w przypadku Klostera nie ma raczej znaczenia i prosze nawet nie
                                            myslec o wykrecaniu sie!
                                            ja na pewno bede, choc gowniara jestem :) mam nadzieje, ze Pan Kowalczyk mnie
                                            rózgą nie pogoni :)

• Gość: ruda Re: Idziesz Ruda niewłaściwym tropem :P IP: *.protonet.pl 01.12.03, 22:29
                                            Zyto, to akurat w przypadku Klostera nie ma raczej znaczenia i prosze nawet nie
                                            myslec o wykrecaniu sie!
                                            tu raczej powinno sie zastanowic nad dolna granica wieku ;)
                                            ja na pewno bede, choc gowniara jestem :) mam nadzieje, ze Pan Kowalczyk mnie
                                            rózgą nie pogoni :) ale wiem, ze cieplym uczuciem mnie darzy, wiec osmiele sie
                                            mrugnac okiem, bezczelnie podkasac spodniczke i pomalowac usta szminka starszej
                                            siostry ;)

• Gość: ruda Re: Idziesz Ruda niewłaściwym tropem :P IP: *.protonet.pl 01.12.03, 22:32
                                              .. no i se, kurwa, przedobrzylam.
                                              prosze o wyrozumialosc ;)

• Gość: zyta Re: Idziesz Ruda do Jazzowej ? IP: 81.210.89.* 01.12.03, 23:01
                                                No i niestety chyba nie pójdę na ten koncert booooo wybiera się tam mój 17
                                                letni syn. Powiedział że nie mogę mu robić obciachu i chodzić do tej samej
                                                knajpy co on. Ale on lubi rude "laski". Pozdrawia Cię bo siedzi mi za plecami
                                                • Gość: ruda Re: Idziesz Ruda do Jazzowej ? IP: *.protonet.pl 01.12.03, 23:16
                                                  no co Ty?!
                                                  Braciszek pewnie bedzie! taka okazja, zeby go wytarmosic za wąsa!
                                                  a mlodemu powiedz, ze ruda ciocia sie nim zajmie ;) (no.. nie do konca ruda...)
                                                  Zyto, ubieramy kiecki, klipsy i tanczymy rokendrola! i zrobimy mlodziezy
                                                  obciach, jakiego nie znaja :)

• oaza20 do rudej i zyty 07.12.03, 08:39
                                                    pozdrawiam rudą i zytę ,kurde fajne z was babki:)
                                                  • Gość: zyta Re: do rudej i zyty IP: 81.210.89.* 07.12.03, 18:47
                                                    dzięki za uznanie ale ruda gdzieś się ostatnio straciła ,albo tylko czyta!
                                                  • Gość: ruda Re: do rudej i zyty IP: *.protonet.pl 07.12.03, 23:09
                                                    jestem jestem!
                                                    ach.. jak milo slyszec mile slowa :)
                                                    Oazo,z Ciebie tez musi byc przyjemny okaz :)
                                                    mam nadzieje, ze sie ujawnicie w sobote w rejonie. moge zdradzic sekret, ze z
                                                    kuchni bedzie pachnialo pierogami :)

• Gość: zyta Re: do rudej IP: 81.210.89.* 07.12.03, 23:27
                                                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=322&w=9274898 poczytaj to zobaczysz
                                                    kto z mojej rodzinki się wybiera do jazzowej!
                                                  • oaza20 do zyty 08.12.03, 07:08
                                                    zytko mysle że w sobotę nie omieszkasz odwidzić klostera...bo to nie jest
                                                    zwykła sobota...to rocznicowa <okrągła> rocznica pubu..duzo konkretnych
                                                    ludzi:)..i dawnej bani czar...co ty na to?<a co na to nato ...>.

na rudą tez licze w sobotę:)
                                                  • aleksan2 Re: do zyty 12.12.03, 07:19
                                                    oaza20 napisał:

> zytko mysle że w sobotę nie omieszkasz odwidzić klostera...bo to nie jest
                                                    > zwykła sobota...to rocznicowa <okrągła> rocznica pubu..duzo konkretnych
                                                    > ludzi:)..i dawnej bani czar...co ty na to?<a co na to nato ...>.
                                                    >
                                                    > na rudą tez licze w sobotę:)

no i przyjdzieci panie ? bo ja będę..
                                                  • Gość: ruda bede bede IP: 213.186.95.* 12.12.03, 08:11
                                                    ach!
                                                    ledwo zyje.. katar.. kaszel... na noc zazylam wszystkie dostepne w
                                                    domu "narkotyki".. schodzi koszmar z gardla i nosa. jutro dzielnie stawiam sie
                                                    w rejonie! iihaa!

ps czy obowiazuja jakies specjalne stroje?
                                                  • Gość: ruda Re: do Zyty IP: 213.186.88.* 08.12.03, 13:19
                                                    Kochana Zyto, ale po co mi mlody? chyba, ze chcesz, zebym go miala na oku? ;)
                                                    prosze sie koniecznie zjawic w rejonie w sobote.na pewno sie poznamy :) ja sie
                                                    o to postaram - Braciszka przydybam, zeby mnie z Pania poznal. ok?

• Gość: zyta Re: do rudej i innych IP: 81.210.89.* 17.12.03, 11:17
                                                    no i jak było, jestem spragniona pikantnych szczegółów :D
                                                  • Gość: ruda bylo :) IP: *.protonet.pl 17.12.03, 23:55
                                                    Zyto droga,
                                                    bylo cudnie!
                                                    jadlam i robilam pierogi z kapusta i grzybami, "Rolnik" niosl mnie na rekach,
                                                    potanczylam przy Bratach z Rakemna i Budyniu, sciagalam Mikolajom gacie, gralam
                                                    w pilkarzyki, spotkalam mnostwo ludzi. cudnie cudnie! i Braciszka nie zabraklo -
                                                    ale chwial sie, chwial ;)

ps jedna z barwniejszych postaci wieczoru byl oczywiscie pan Zielonka ;)
                                                  • allblacksreds tak jak mówisz ruda... 18.12.03, 11:25
                                                    ...tak było ,naprawdę dobra imprezka...przede wszystkim brawa dla budynia...a
                                                    pikantne szczegóły no były były ...ale o tym kiedy indziej:)
                                                  • 1a14 Re: bylo :) 24.09.05, 14:05
                                                    Chciałbym zobaczyć na "żywo" chłopaków z grupy grającej w piłkę, słyszałem
                                                    że to maszyny nie ludzie, czy to prawda?
                                  • salo Droga Zyto, masz u mnie plus :) 01.12.03, 08:47

> Co za piękne "dialogi na cztery nogi"

Do głowy by mi nie przyszło, że ktoś to jeszcze pamięta :)
                                    • Gość: zyta Re: Droga Zyto, masz u mnie plus :) IP: 81.210.89.* 01.12.03, 10:22
                                      jak kiedyś poczytałam że chodziłeś na baje na skałki,to.....
                                      wcześniej myślalam że jesteś młodziakiem metrykalnym,a teraz wiem że duchowym
                                      hahahahaha tak jak ja
        • allblacksreds koniec I rundy 20.11.03, 09:20
        • allblacksreds koniec I rundy 20.11.03, 09:23
          to dopiero koniec I rundy -druga na wiosne.
          a w zimie sparingi oczywiście rozgrywamy-śnieg jest naszym żywiołem...a poza
          tym taktycznie przepracowywujemy okres roztrenowania:) w knajpkach...no i
          czekamy na kawareskie naszego beckhama które juz w tą sobotę..

allblacksreds.prv.pl/
          • Gość: zyta Re: koniec I rundy IP: *.centrum.gliwice.pl / 81.210.89.* 20.11.03, 11:59
            A w której knajpce????
            • allblacksreds Re: koniec I rundy 21.11.03, 09:42
              w której knajpce...hm..nie chcemy robić zamieszania...boimy sie najazdu fanek -
              pierwsza literka tej knajpki to P.

POZDROWIONKA
    • allblacksreds no i po kawalerskim.... 23.11.03, 20:37
      uuu moja głowa...co tam sie działo...relacja moze jutro..bo teraz......
      • Gość: zyta Re: no i po kawalerskim.... IP: 81.210.89.* 24.11.03, 08:25
        czekamy,czekamy...........
        • videll Re: no i po kawalerskim.... 24.11.03, 15:57
          Ja bardzo proszę kolege: bez szczegółów!! bo chyba nie chcemy zrażać do nas
          innych forumowiczów?! ja przynajmniej nie mam zamiaru.
          Jedyne co mogę powiedzieć (napisać) to dla takich imprez warto się żenić !!!
          • zyta_1 Re: no i po kawalerskim.... 25.11.03, 11:22
            videll napisał:

> Ja bardzo proszę kolege: bez szczegółów!! bo chyba nie chcemy zrażać do nas
            > innych forumowiczów?! ja przynajmniej nie mam zamiaru.
            > Jedyne co mogę powiedzieć (napisać) to dla takich imprez warto się żenić !!!

No i skutecznie przegoniłeś kolege, a ja czekałam na "piantne" szczegóły.

• allblacksreds Re: no i po kawalerskim.... 25.11.03, 15:38
              pikantnych szczegółów nie bedzie chodż kto był to wie jak było pikantnie
              ostro...
              jedną z atrakcji był pokaz filmu na mega ekranie pt:"jesien
              2003.allblacks&reds". film rewelka kto był to wie a kto nie był?hm słuchy mnie
              dochodzą że już pare stacji telewizyjnych zgłosiło sie o prawa do emisji...
              • Gość: zyta Re: no i po kawalerskim.... IP: 81.210.89.* 25.11.03, 16:11
                w ktorej knajpie jest taaaaki mega ekran???
                • allblacksreds.prv.pl Re: no i po kawalerskim.... 25.11.03, 17:01
                  mieliśmy rzutnik a mega ekranem było mega prześcieradło...
                  • aleksan2 Re: no i po kawalerskim.... 28.11.03, 16:47
                    pozdrowienia dla boysów z allblacks:) słyszałam o kawalerskim mój zwiadowca tam
                    był:) a ten filmik o was to gdzie można obejrzeć?????
            • bojarinhio Re: no i po kawalerskim.... 28.11.03, 19:35
              Witam na Forum. Jest to Mój pierwszy wpis, ale nie ostatni.
              No i tyle chciałem na dzień dzisiejszy napisać.
              Pozdrowienia dla All.
              • allblacksreds zapraszamy na meczyk... 03.12.03, 17:10
                w niedziele 0 10:00 na edukacji...przeciwnik-CANDY TYCHY
          • allblacksreds videll gdzie przepadłeś? 13.01.04, 19:01
    • Gość: observer 100 IP: *.netblok.pl 01.12.03, 19:41
      no i już 100:)
    • Gość: Papa J Re: muzycy POGODNO trenują zespoł piłkarski!!!! IP: 81.210.89.* 01.12.03, 23:35
      Jak znam życie policjant powie prawdę jak się pomyli :/
      • Gość: tymon Re: muzycy POGODNO trenują zespoł piłkarski!!!! IP: *.netblok.pl 02.12.03, 21:22
        spytaj milicjanta on ci prawde powie...spytaj milicjanta on ci wskaże droge...
    • allblacksreds Re: muzycy POGODNO trenują zespoł piłkarski!!!! 05.12.03, 17:47
      dzisiaj w spodku nasz asystent<nejro> hrabia fochMAN ma konercik z ziomalami z
      PFK i cukrem jako POKAHONTAZ.powodzenia!!!
      • Gość: zyta Re: muzycy POGODNO trenują zespoł piłkarski!!!! IP: 81.210.89.* 07.12.03, 21:15
        Jak tam zdrówko po meczu!!
        • allblacksreds Re: muzycy POGODNO trenują zespoł piłkarski!!!! 09.12.03, 17:25
          niestety kac wygrał ,nie kazdy się wykurował na 10:00 no i mecz w sumie został
          przełożony na następną niedziele na 12:00.sorry CANDY
          • allblacksreds Re: muzycy POGODNO trenują zespoł piłkarski!!!! 14.12.03, 21:02
            no i spar odbył się...pomimo to że świętowaliśmy 10 lecie pubu dosyc ostro.mimo
            zimna i deszczu allbleksi nie zawiedli!!! dziekówa chłopaki!!!
            • allblacksreds kolejny spar.. 21.12.03, 09:34
              ...ing rozegramy dzisiaj na boisku bocznym gks tychy .przeciwnikiem będzie
              drużyna rangersów z Murcek.serdecznie zapraszamy godz.12:00 wjazd freeeeeee
              • aleksan2 Re: kolejny spar.. 22.12.03, 15:09
                i jak było...?
    • allblacksreds wesołych świąt od all bleksów.. 19.12.03, 18:19
      wesołych świąt od ekipy ALL BLACKS & REDS dla wszystkich forumowiczów...
      • aleksan2 Re: wesołych świąt dla all bleksów.. 20.12.03, 18:15
        dla Was też chłopaki.
    • aleksan2 PLOTKA? 24.12.03, 10:20
      CZY TO PRAWDA ŻE SZUKACIE MURZYNKA DO SWOJEGO TEAMU CZY TO TYLKO PLOTKA?
      • Gość: ruda Re: PLOTKA? IP: *.protonet.pl 24.12.03, 17:06
        ... w Emanuela chopy ciepali bana-na-na-mi..

BARDZO WESOLYCH SWIAT!

• allblacksreds skąd wy o tym wiecie...? 24.12.03, 22:22
          ...tak w sumie to prawda...poszukujemy czarnoskórego zawodnika<bleksa:)>może
          macie kogoś kto chciałby zasilić nasze szeregi.
          a propo bananów...no cóż polska rzeczywistość .allblacks&reds przeciwko
          rasizmowi:)pozdrowionka dla rudej...
          • Gość: ruda Re: skąd wy o tym wiecie...? IP: *.protonet.pl 24.12.03, 22:52
            aa... blacks&reds kojarzy mi sie z Darthem Maulem.
            ciesze sie, ze w tym tygodniu znowu "Mroczne Widmo" na polsacie. alleluja!
            dowiedzialam sie z pewnego zrodla, ze treneiro wyjechal. a kiedy wraca?

• allblacksreds Re: skąd wy o tym wiecie...? 29.12.03, 23:12
              dobre żródło:) trenejro wyjechał na "zachód" do rodzinki ale także szuka
              sponsora dla naszego teamu...
              kojarzy ci się z darthem maulem? ciekawe skojarzenie ale cos w tym jest:)
              pozdrawiam
              • Gość: ruda Re: skąd wy o tym wiecie...? IP: *.protonet.pl 31.12.03, 00:27
                no to pieknie, ze za granica sponsorejra szuka :) ach.. a kiedy wraca? moze
                jakies zimowe treningi? (a treningi kojarzy mi sie ze "stringi"). ponoc
                aistejro tez ucieka z Tychow. oni jak jakies egzotyczne ptactwo uciekaja na
                zime;)

bawcie sie dobrze w Sylwestra. trzymcie forme i nie dajcie sie dziewczyny i
                chopacy

• aleksan2 czarny 28.12.03, 16:11
            i jak tam poszukiwania czarnoskórego zawodnika...nowy post powinniście dać na
            forum....niech forumowicze te z szukają...:)
            • Gość: tymon Re: czarny IP: *.netblok.pl 03.01.04, 14:17
              chyba mam coś dla was...:)
            • oaza20 Re: czarny 07.01.04, 16:58
              chyba mam coś dla Was ,u mnie w szkole jest taki koleś. zreszta pogadam z nim:)
      • Gość: ruda Re: PLOTKA? IP: *.protonet.pl 03.01.04, 14:27
        a moze Trenejro przywiezie nowego zawodnika?

• allblacksreds Re: PLOTKA? 03.01.04, 18:52
          trenejro jeszcze nie wie o naszym czarnoskórym pomyśle:) postawimy Go przed
          faktem dokonanym:)

pozdrowinka
          • Gość: ruda Re: PLOTKA? IP: *.protonet.pl 03.01.04, 20:43
            no... ciekawe co Misiek na to powie ;)
            a wraca ponoc niebawem. calkiem niebawem! strzezcie sie i odgarnijcie snieg
            sprzed palacu!