ladykate3 16.02.09, 22:15 witam moje pytanie jak w temacie, czy spotkał sie ktos z was z selekcja w tokarni? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
seboltychy Re: selekcja w tokarni 17.02.09, 06:02 Tak ja się spotkałem , najlepiej mieć ubrane buty eleganckie w adidasach zapomni o wejściu , żadnych czapek na głowie i bluz z kapturem Odpowiedz Link Zgłoś
matams Re: selekcja w tokarni 17.02.09, 10:13 seboltychy napisał: żadnych czapek na głowie W zime tez? Szanowny Marcel (?) przypierdziela sie do wszystkiego, taka jego rola i za to mu płaca. O ile w zimie jest ok tak w porze letniej jest duzo gorzej. Ale mialem kiedys swietna sytuacje. Spotkalem w drodze znajomą ze swoja przyjaciółką. Zaobrączkowane, dzieciate. A pan marcel prosi o ... dowód osobisty na wstępie. Odpowiedz Link Zgłoś
seboltychy Re: selekcja w tokarni 17.02.09, 12:12 matams napisał: > W zime tez? Ja chodzę bez czapki cały rok:))) Chodziło mi o tzw ; bejsbolówkę Odpowiedz Link Zgłoś
matams Re: selekcja w tokarni 17.02.09, 16:21 hehehe ja po ostatniej zamieci i temperaturze minus 10 stopni, postanowilem, ze bede korzystal z tego wynalazku. bejsbolowek nie uzywam :D Odpowiedz Link Zgłoś
ciacho_29 Re: selekcja w tokarni 17.02.09, 13:14 I bardzo dobrze ze jest selekcja! nie raz sie spotkałam z tym, ze chcieli wejsc pijani klienci, a potem tacy szukają zaczepki i bójki, albo małolaty w bluzach i dresach - soryy ale to nie ten standard! W adidasach mozna wejść, nie wpuszczaja tylko w typowych adidasach takich np. do biegania czy na siłownie, sa adidasy takie na imprezy,kto chodzi wie o czym mówie:) a co do dowodów osobistych, kolezanki widocznie młodo wygladały:) (dla mnie to byłby komplement:))) a nie obraza ze żądają pokazania dowodu. Tokarnia dzięki tej selekcji ma wysoki poziom i fajne imprezy, z ludzmi którzy przychodza sie pobawic a nie szukać zaczepki. Wszystkie b.dobre cluby europejskie/polskie mają selekcje - dlatego tak ciężko do niektórych wejść:) Odpowiedz Link Zgłoś
garbaty28 Re: selekcja w tokarni 17.02.09, 13:29 zgadzam się z przedmówca, selekcja jest i bardzo dobrze, przynajmniej nie czuje się jakbym cył w Vertigo albo w byłej casablance. Tokarnia to bardzo dobry club z dobrą klientelą, aczkolwiek i tak w niektórych przypadkach jeszcze bym tą selekcje zaostrzył. Odpowiedz Link Zgłoś
matams Re: selekcja w tokarni 17.02.09, 16:34 Swoja droga, kiedys ze znajomymi zrobilismy impreze objazdowa po tyskich lokalach. Tak, co bym mozna sie bylo upewnic, ze wybor weekendowy jest sluszny. Odwiedzilismy tokarnie, coale, vertigo i iluzje. Tokarnia: ludzie wzglednie na poziomie, imprezy tematyczne i sprawdzone, dobra i stala obsluga, brak zamieszek Coala, vertigo i iluzja: wszystko do jednego wora: jakosc wystroju zenada, obsluga zenada, brak imprez cyklicznych, intelektualne dresiartwo, zamieszki Jedynym plusme coali i vertigo to jest lokalizacja - blisko komunikacji publicznej, blisko miejsca zamieszkania. Tokarnia pod tym wzgledem musi sie schowac. Odpowiedz Link Zgłoś
matams Re: selekcja w tokarni 17.02.09, 16:25 ciacho_29 napisała: a co do dowodów osobistych, > kolezanki widocznie młodo wygladały:) (dla mnie to byłby > komplement:))) a nie obraza ze żądają pokazania dowodu. no ale nie wyciagajmy pochopnych wnioskow, nikt sie nie obrazil. Sek w tym, ze nie mialy ze soba dowodow osobistych no ale po dlugiej wymianie argumentow chlop dal spokoj i wystarczylo poreczenie. - Ojciec Dyrektor i Założyciel Forum Tychy Dobre Miejsce forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=49308 Odpowiedz Link Zgłoś