maheda 09.07.11, 21:52 vimeo.com/25808035 Polecam obejrzenie i zastanowienie się, czy warto nosić odpowiednio dobrane góry kostiumów kąpielowych ;-) jeśli gracie w piłkę plażową lub skaczecie :-) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ja_joanna Re: Wakacyjnie - bikini i skakanka 09.07.11, 23:47 Haha, świetne, mahedo! Gdzie wpadłaś na ten filmik? Odpowiedz Link
maheda Przyjaciele są w tym zakresie 10.07.11, 01:15 absolutnie niezawodni. Przyjaciele płci męskiej, dodam. Odpowiedz Link
yarrowia Re: Wakacyjnie - bikini i skakanka 10.07.11, 19:30 Widziałam ten filmik ostatnio i dzięki niemu przekonałam się, że stanik sportowy to rzecz faktycznie potrzebna. Do tej pory były mi jakoś obojętne. Ale to może dlatego, że jestem wybitnym kanapowcem ;) Odpowiedz Link
joankara Re: Wakacyjnie - bikini i skakanka 10.07.11, 19:45 Stanik jak stanik, ale skakanie na takich obcasach!!! Ja po pierwszym skoku wylądowałabym na urazówce. Szacun. Odpowiedz Link
szarsz Re: Wakacyjnie - bikini i skakanka 11.07.11, 10:29 Na mnie też obcasy zrobiły wrażenie. I jeszcze to, że dziewczyna ma biust jednak bardziej średni niż duży. Co by się tam działo z cięższymi piersiami? Odpowiedz Link
clarisse Re: Wakacyjnie - bikini i skakanka 11.07.11, 11:02 > I jeszcze to, że dziewczyna ma biust jedna > k bardziej średni niż duży. Co by się tam działo z cięższymi piersiami? Hmm... nie chcesz wiedzieć? ;) I ja też nie chcę, bo na samą myśl mnie boli. Odpowiedz Link
anulla1974 Re: Wakacyjnie - bikini i skakanka 11.07.11, 14:25 Cudne :) Aż boli jak się ogląda. Odpowiedz Link
kotwtrampkach Re: Wakacyjnie - bikini i skakanka 11.07.11, 23:31 hmm, czy tylko ja mam wrażenie, że mam podobny efekt przy podskokach? i to nie w kostiumie kąpielowym, a w najlepiej dobranym staniku... no nie, ok, w tango ze zwężonym obwodem i zabudowaniem po szyję nie. w innych tak. No może minimalnie mniej.. Tylko ze mój biust nie jest tak jędrny jak modelki z filmu - w takich trójkątach nie podskoczyłabym za nic na świecie. Odpowiedz Link