Dodaj do ulubionych

Czy ktoś zna Jerzego Korzeniowskiego?

19.02.04, 11:36
W limanowej przyjmuje bioenergoterapeuta Jerzy Korzeniowski, czy ktoś z
uczestników forum był u niego na zabiegu? Możecie mi coś powiedzieć odnośnie
tego człowieka, jaki jest? czy skuteczny? co o nim myślą mieszkańcy?
Interesuje mnie to znacznie bardziej niż informacje w gazetach gdyż nie
zawsze musi to być prawda. Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • lesteer Re: Czy ktoś zna Jerzego Korzeniowskiego? 19.02.04, 14:19
      Ja znam tylko chodziarza Krzeniowskiego z Krakowa, ale
      bioenerhorterapute?? ...Nie..
      • snieznica Re: Czy ktoś zna Jerzego Korzeniowskiego? 22.02.04, 17:49
        Nie znam.
        Moi znajomi z Limanowej też o nim nie słyszeli.

Pozdrawiam serdecznie,
        snieznica.
      • migosia7 Re: Czy ktoś zna Jerzego Korzeniowskiego? 04.12.04, 15:19
        Może to już nieaktualne bo dziś grudzień a pytanie było z początku roku... Ale
        ja dziś u niego byłam. Mieszka w Mordarce
    • paluch8253 Znam i polecam Pana Korzeniowskiego 18.03.14, 19:20
      Znam i polecam!!!Kiedy już lekarze położyli na mnie krzyżyk ,szukał mój mąż pomocy wszędzie Zdiagnozowany guz nieoperacyjny przy pniu mózgowym.Po wielu wizytach u innych bioenergoterapeutach trafiłam wreszcie do Pana Korzeniowskiego.Ponieważ nie wiedział czy mi jest w stanie pomóc, to nawet nie chciał pieniędzy.Od razu po wizycie dziwnie się czułam ,niesamowita senność.Ucisk guza powodował że miałam podwójne widzenie i okropnego zeza.Mąż jezdził ze mną do niego 2 x w tygodniu i po następnej tomografii komputerowej i rezonansie okazało się że nic nie ma.Wszystko się gdzieś wchłoneło.Zaczęłam widzieć normalnie a i głowa nie bolała mnie tak bardzo.Obecnie kilka lat po tej chorobie mam nadal spokój i po mimo wszystko nadal odwiedzam Pana Korzeniowskiego aby naładować swoje akumulatory.
      • akatr Re: Znam i polecam Pana Korzeniowskiego 16.01.15, 11:58
        Byłam u Niego 2 x. Jako 6 letnie dziecko z bólem pęcherza. Po powrocie do domu (w Krakowie) zrobiłam kilka razy bolesne "siku" z drobnym piaskiem i ból przeszedł. Oczywiście, wspominam to przez mgłę, raczej z opowieści mojej mamy. W czasie studiów pojechałam po 2 miesiącach potwornego bólu, tym razem już z kamicą nerkową. Trudno mi było nawet dojechać, bo każdy wstrząs był dla mnie nie do zniesienia, mimo silnych leków przeciwbólowych. Tym razem także pomogła jedna sesja. Wypłukanie kamienia zajęło kilka dni. Bacznie to śledziłam i nie mogłam uwierzyć, że uniknę operacji. To bardzo uczciwy człowiek. Podchodzi z pokorą do swojego daru. Weszłam na ten wątek, bo znów muszę się do Niego wybrać. Tym razem mam dużo dalej.
        • izakoch2505 Re: Znam i polecam Pana Korzeniowskiego 03.02.15, 16:12
          Witam A czy ten Pan jeszcze przyjmuje? Jak wygląda umawianie się do niego? Ile bierze? ile razy mniej wiecej każe do siebie przyjść i jak wygąda wizyta? Czy pyta co się dzieje czy sam wie? Pozdrawiam i dziękuje za odpowiedz:)
      • izakoch2505 Re: Znam i polecam Pana Korzeniowskiego 03.02.15, 16:14
        Witam A ile kosztuje wizyta i czy nadal wszytsko ok:) Czy on dalej przyjmuje i jak się do niego umówić:) Ile bierze za wizytę:) I co on właściewie robi?
    • ilona123 Re: Czy ktoś zna Jerzego Korzeniowskiego? 02.01.19, 20:36
      tak pomógł trzeba trafić na odpowiednie energie dla siebie mi najbardziej pomógł znachor Dawid majewski w Tarnowie moim zdaniem najskuteczniejszy jest bioenergoterapeuta www.centrum-terapii-leczniczych.cba.pl jakiś czas temu robił seanse nawet za darmo działały !
    • j-kozicka Re: Czy ktoś zna Jerzego Korzeniowskiego? 03.02.19, 23:35
      Witam czytelników !!!
      Dla poważnie poszukujących zdrowia.
      Uzdrowiciel Mariusz Bryk tel 881-000-330
      uzdrowiciel-terapie-naturalne.com/
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka