yhwh 03.06.04, 10:23 Ale jaja, przez okres ponad 30 dni pojawia się tu tulko jeden post - i to jakiś reklamowy. :)))))))))))) To już jest koniec tego forum - to nie jest letarg, to śmierć. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ellenai Re: Tu już jest koniec :)))))))))))) 04.06.04, 05:39 piiiiiszcie co!! gdzie sie podzial faciu=lester?kurcze,pisac limanowa!cmok Odpowiedz Link Zgłoś
javac2 NUDAAA 04.06.04, 22:10 kiedyś powiedziałem, że to forum jest nudne. Wówczas nikt się ze mną nie zgodził. A teraz widzicie kto miał rację Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Zadbaliście o nie... 05.06.04, 14:23 ... to i macie wyniki, hehe....Samo sie nie pisze, jak widać! Do roboty nietoty! Telo.Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Zadbaliście o nie... 06.06.04, 20:52 kochani,do roboty pisac, nudne bo nic sie nie dzieje!dwie osoby wystarcza zeby rozkrecic forum,mam nadzieje ze takie sie tu znajda,czego wam zycze mocno ! Odpowiedz Link Zgłoś
nehebrecky Re: Zadbaliście o nie... 09.06.04, 22:59 dwie osoby to niegdyś byli yhwh i faciu, ale oni najwyraźniej odpuścili i to mocno. Oni faktycznie rozkręcili to forum, czasem pisali o bzdetach, czasem ciekawe rzeczy, jak na każdym forum :) Odpowiedz Link Zgłoś
javac2 Re: Tu już jest koniec :)))))))))))) 09.06.04, 17:03 Widzę, że już wszyscy pogodzili się z klęską limanowskiego forum. Z jednej strony jest dumny ponieważ moje przepowiednie się spełniły. Jednak w wolnych chwilach lubiałem poczytać troche limanowskich plotek - no cóż szkoda. Ostatnia inicjatywa społeczności limanowskiej upadła. Tak jak to forum upada cała Limanowa. Ludzie nie mają żadnych pomysłów, nie mają o czym rozmawiać, nic się tutaj nie dzieje całkowita stagnacja. Jednak napewno możemy liczyc na władze limanowskie, które na dni limanowej zapewnią nam rozrywkę i na rynku zapewne wystapi KOŁO GOSPODYŃ WIEJSKICH a jako support zagra zsepół Z POD KICEK. Oj będzie się działo ;). Napewno wówczas znajdzie się temat na to forum. Odpowiedz Link Zgłoś
nehebrecky Re: Tu już jest koniec :)))))))))))) 09.06.04, 23:06 Ty wiedziałeś, że tak będzie ??? :)))))))))) Prorok jaki cy cuś ??????????? Odpowiedz Link Zgłoś
yhwh Re: Tu już jest koniec :)))))))))))) 09.06.04, 23:13 Kurka wodna, goni nas nawet Nowy Sącz, który był zawsze daleko, daleko z tyłu... Ale jakoś czuję, że nie zapalę się do tego forum ponownie... Jestem przekonany - to JEST koniec. A... Nehciu - jeśli chodzi o rozkręcenie formu to zrobił to ktoś inny - pamiętasz separatystów ??? Odpowiedz Link Zgłoś
seven Re: Tu juz jest koniec :)))))))))))) 10.06.04, 23:36 heh;D to forum rozkrecila ekipa z forum krakow w ramach odwetu za to, co separatysci_limanowscy robili na naszym forum;) ale kiedy to bylo, hehe, chyba ze 2 lata temu;) od tego czasu przyznam ze juz nieczesto tu zagladalem, podobnie jak chyba reszta... jakos podupadla lacznosc limanowy z krakowem, szkoda!! a jak facia juz nie ma to faktycznie to forum juz zdechlo- pierwszy limanowianin (:D) na forum gazety!! Odpowiedz Link Zgłoś
yhwh Re: Tu juz jest koniec :)))))))))))) 14.06.04, 20:38 He, racja. Ale łączność Limanowej z Krakowem nie upadła, tylko na forum tego nie widać :) Oki, ide mecz oglądać!! Bułgaria GOLA !!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai yhwh! ja ci dam koniec! do roboty i pisac na forum 16.06.04, 18:57 nie snuj czarnych wizji!kochani ,pisac! ten watek jest ciekawy,wiecej takich zakladac!pozdrowka i trzymam kciuki zeby animusz w was wstapil forumowy!cmok Odpowiedz Link Zgłoś
lesteer Re: yhwh! ja ci dam koniec! do roboty i pisac na 16.06.04, 20:28 Ja teraz piszę CV... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
yhwh Re: yhwh! ja ci dam koniec! do roboty i pisac na 16.06.04, 20:30 lesteer napisał: > Ja teraz piszę CV... > :)) Dawaj, poczytamy twoje CV na forum :)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: dawaj dawaj! 18.06.04, 12:42 cv? Suko roboty, na F. Limanowa jest! Hehe... Telo.Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: dawaj dawaj! Chau, chau.... 18.06.04, 13:01 chau... boje się, jo jest tyz z Limanowej, a tu owiec ni ma?! www.topr.com.pl/zwirek/obrazki/IMG3078.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
hilma Re: dawaj dawaj! Chau, chau.... 18.06.04, 22:30 Ooooooooooo! Ten pieseczek jest suuuuuuuuuuuuper! Odpowiedz Link Zgłoś