Gość: lucy_z IP: 192.168.0.* 18.04.02, 21:57 Zaglądam tu z sympatii i serdecznie pozdrawiam!!!!!! Tym razem z Lublina!!!:)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Sarather Re: Jaka ładna liczba 444:))))) IP: 213.25.166.* 19.04.02, 09:54 Gość portalu: lucy_z napisał(a): > Zaglądam tu z sympatii i serdecznie pozdrawiam!!!!!! Tym razem z Lublina!!!:)) Jakzez wielu sympatykow mamy w Lublinie :)) To bardzo milo - my tez kochamy Lublin! Odpowiedz Link Zgłoś
faciu No to założymy Fan Klub Lublin w Limanowej :)) 19.04.02, 11:01 To prawda bywam tam czasem i mam słabość do tego miasta. A perełki lubelskiej juz dawno nie pijałem oj dawno.. (nie mówiąc o cebularzu)... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: No to założymy Fan Klub Lublin w Limanowej :)) 19.04.02, 13:11 faciu napisał(a): > To prawda bywam tam czasem i mam słabość do tego miasta. A perełki lubelskiej > juz dawno nie pijałem oj dawno.. (nie mówiąc o cebularzu)... > :)) To pora żebyś się wybrał i odwiedził stare kąty;))) Pozdrawiam śliczną Limanową:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: otho Re: No to założymy Fan Klub Lublin w Limanowej :)) IP: 217.97.141.* 19.04.02, 14:17 Czekam Faciu w Lublinie na Ciebie. Nawet perełka już się chłodzi. Swoją drogą wiesz że ma teraz nową butelkę? Chyba nawet lepiej przez to smakuje. Przyjedź i dodaj swoją opinię. Odpowiedz Link Zgłoś
faciu Re: No to założymy Fan Klub Lublin w Limanowej :)) 23.04.02, 00:36 O to to...przybieżę niebawem ( a tak a propos Otho co z Forum Jastrzębie ?) Lucy_z i Otho pozdrawiam Was (Aaaaaa). Uważajcie na Alejach Racławickich, Lipowej, Alejach Solid., Alejach Warszawskich, Krak. Przedm., Narutowicza, Zana, Alejach Kraśnickich....więcej ulic nie pamiętam i postanawiam się poprawić..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: otho Re: No to założymy Fan Klub Lublin w Limanowej :)) IP: 217.97.141.* 24.04.02, 16:17 zapomniałeś o Lubartowskiej i Kunickiego ? Odpowiedz Link Zgłoś
faciu Re: No to założymy Fan Klub Lublin w Limanowej :)) 26.04.02, 17:41 no a przede wszystkim Szwoleżerów i Szarych Szeregów.. o Balladyny nawet nie wspominając.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucy_z Re: No to założymy Fan Klub Lublin w Limanowej :)) IP: *.com / 192.168.0.* 27.04.02, 11:59 Gość portalu: otho napisał(a): > zapomniałeś o Lubartowskiej i Kunickiego ? Oj!!! Tam się lepiej nie pokazywać, a jeszcze na 1-go Maja też nie, wiesz dlaczego;) Facio:) A kiedy byłeś tam ostatnio????? To znaczy w Lublinie??? Pozdrawiam Ciebie i Limanową:))) Czy też tak paskudnie dzisiaj jak u nas????? Deszcz pada??? Odpowiedz Link Zgłoś
faciu Re: No to założymy Fan Klub Lublin w Limanowej :)) 27.04.02, 12:06 Deszcz już nie pada, ale może jeszcze bedzie, słońce też nie świeci... ale może też będzie.. Ale nic to serce roście - o 14 jedziemy na Slovensko... 1 Maja....kurcze gdzie to ??? - coś nie mogę sobie przypomnieć.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucy_z Re: No to założymy Fan Klub Lublin w Limanowej :)) IP: *.com / 192.168.0.* 27.04.02, 12:11 faciu napisał(a): > Deszcz już nie pada, ale może jeszcze bedzie, słońce też nie świeci... ale może > > też będzie.. Ale nic to serce roście - o 14 jedziemy na Slovensko... > 1 Maja....kurcze gdzie to ??? - coś nie mogę sobie przypomnieć.. > :)))))) 1 Maja to zaraz prawie naprzeciw dworca, troszkę w prawo, taka ulica co prowadzi do Pl. Bychawskiego.Tam podobno wciągają delikwentów do bramy, obrabiają i w nogi:(( A pytałam kiedy byłeś ostatnio bo dworzec jest teraz przepięknie odremontowany, zmieniony środek, pełna kultura;) Jeszcze kończą prawe skrzydło ale i tak jest pięknie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YHWH Re: No to założymy Fan Klub Lublin w Limanowej :)) IP: *.limanowa.sdi.tpnet.pl 27.04.02, 12:14 EEEEEE tam, 1 maja to Husinka, nie pamietacie?! Odpowiedz Link Zgłoś
faciu Re: No to założymy Fan Klub Lublin w Limanowej :)) 27.04.02, 12:51 Właśnie przed chwilą omawiałem kwestię Husinską na czacie z Otho.... Odpowiedz Link Zgłoś
faciu Re: No to założymy Fan Klub Lublin w Limanowej :)) 27.04.02, 12:50 No to wreszcie.. dworzec lubelski to był straszny.. ostatnio jak tam byłem (chyba jesień)to przejscie podziemne było już fajne, dworzec dopieo remontowali .... Aaa 1 Maja to juz wiem, szedłem tam nieraz.... najlepsza metoda trzymać się środkiem ulicy ...hehehe Ale najfajniejsze uliczki to są rzecz jasna na staym mieście... A propos jak tam z kamienicami staropolskimi ?? Coś się zmienia na lepsze ? Odpowiedz Link Zgłoś