Dodaj do ulubionych

Jaka ładna liczba 444:)))))

IP: 192.168.0.* 18.04.02, 21:57
Zaglądam tu z sympatii i serdecznie pozdrawiam!!!!!! Tym razem z Lublina!!!:))
Obserwuj wątek
    • Gość: Sarather Re: Jaka ładna liczba 444:))))) IP: 213.25.166.* 19.04.02, 09:54
      Gość portalu: lucy_z napisał(a):

> Zaglądam tu z sympatii i serdecznie pozdrawiam!!!!!! Tym razem z Lublina!!!:))

Jakzez wielu sympatykow mamy w Lublinie :)) To bardzo milo - my tez kochamy
      Lublin!

• faciu No to założymy Fan Klub Lublin w Limanowej :)) 19.04.02, 11:01
        To prawda bywam tam czasem i mam słabość do tego miasta. A perełki lubelskiej
        juz dawno nie pijałem oj dawno.. (nie mówiąc o cebularzu)...
        :))
        • lucy_z Re: No to założymy Fan Klub Lublin w Limanowej :)) 19.04.02, 13:11
          faciu napisał(a):

> To prawda bywam tam czasem i mam słabość do tego miasta. A perełki lubelskiej
          > juz dawno nie pijałem oj dawno.. (nie mówiąc o cebularzu)...
          > :))

To pora żebyś się wybrał i odwiedził stare kąty;)))

Pozdrawiam śliczną Limanową:)))
        • Gość: otho Re: No to założymy Fan Klub Lublin w Limanowej :)) IP: 217.97.141.* 19.04.02, 14:17
          Czekam Faciu w Lublinie na Ciebie. Nawet perełka już się chłodzi. Swoją drogą
          wiesz że ma teraz nową butelkę? Chyba nawet lepiej przez to smakuje. Przyjedź i
          dodaj swoją opinię.
          • faciu Re: No to założymy Fan Klub Lublin w Limanowej :)) 23.04.02, 00:36
            O to to...przybieżę niebawem ( a tak a propos Otho co z Forum Jastrzębie ?)
            Lucy_z i Otho pozdrawiam Was (Aaaaaa). Uważajcie na Alejach Racławickich,
            Lipowej, Alejach Solid., Alejach Warszawskich, Krak. Przedm., Narutowicza,
            Zana, Alejach Kraśnickich....więcej ulic nie pamiętam i postanawiam się
            poprawić.....
            • Gość: otho Re: No to założymy Fan Klub Lublin w Limanowej :)) IP: 217.97.141.* 24.04.02, 16:17
              zapomniałeś o Lubartowskiej i Kunickiego ?
              • faciu Re: No to założymy Fan Klub Lublin w Limanowej :)) 26.04.02, 17:41
                no a przede wszystkim Szwoleżerów i Szarych Szeregów.. o Balladyny nawet nie
                wspominając..
              • Gość: lucy_z Re: No to założymy Fan Klub Lublin w Limanowej :)) IP: *.com / 192.168.0.* 27.04.02, 11:59
                Gość portalu: otho napisał(a):

> zapomniałeś o Lubartowskiej i Kunickiego ?

Oj!!! Tam się lepiej nie pokazywać, a jeszcze na 1-go Maja też nie, wiesz
                dlaczego;)
                Facio:) A kiedy byłeś tam ostatnio????? To znaczy w Lublinie???
                Pozdrawiam Ciebie i Limanową:)))
                Czy też tak paskudnie dzisiaj jak u nas????? Deszcz pada???
                • faciu Re: No to założymy Fan Klub Lublin w Limanowej :)) 27.04.02, 12:06
                  Deszcz już nie pada, ale może jeszcze bedzie, słońce też nie świeci... ale może
                  też będzie.. Ale nic to serce roście - o 14 jedziemy na Slovensko...
                  1 Maja....kurcze gdzie to ??? - coś nie mogę sobie przypomnieć..

• Gość: lucy_z Re: No to założymy Fan Klub Lublin w Limanowej :)) IP: *.com / 192.168.0.* 27.04.02, 12:11
                    faciu napisał(a):

> Deszcz już nie pada, ale może jeszcze bedzie, słońce też nie świeci... ale może
                    >
                    > też będzie.. Ale nic to serce roście - o 14 jedziemy na Slovensko...
                    > 1 Maja....kurcze gdzie to ??? - coś nie mogę sobie przypomnieć..
                    >
                    :))))))

1 Maja to zaraz prawie naprzeciw dworca, troszkę w prawo, taka ulica co
                    prowadzi do Pl. Bychawskiego.Tam podobno wciągają delikwentów do bramy, obrabiają
                    i w nogi:(( A pytałam kiedy byłeś ostatnio bo dworzec jest teraz przepięknie
                    odremontowany, zmieniony środek, pełna kultura;)
                    Jeszcze kończą prawe skrzydło ale i tak jest pięknie:))
                    • Gość: YHWH Re: No to założymy Fan Klub Lublin w Limanowej :)) IP: *.limanowa.sdi.tpnet.pl 27.04.02, 12:14
                      EEEEEE tam, 1 maja to Husinka, nie pamietacie?!
                      • faciu Re: No to założymy Fan Klub Lublin w Limanowej :)) 27.04.02, 12:51
                        Właśnie przed chwilą omawiałem kwestię Husinską na czacie z Otho....
                    • faciu Re: No to założymy Fan Klub Lublin w Limanowej :)) 27.04.02, 12:50
                      No to wreszcie.. dworzec lubelski to był straszny.. ostatnio jak tam byłem
                      (chyba jesień)to przejscie podziemne było już fajne, dworzec dopieo
                      remontowali ....
                      Aaa 1 Maja to juz wiem, szedłem tam nieraz.... najlepsza metoda trzymać się
                      środkiem ulicy ...hehehe
                      Ale najfajniejsze uliczki to są rzecz jasna na staym mieście...
                      A propos jak tam z kamienicami staropolskimi ?? Coś się zmienia na lepsze ?

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka