Gość: peteen IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 11.05.02, 00:26 bo kręcą się jak gówno w przerębli, te same durne argumenty, te same jałowe słowa, ten sam pseudo-nacjonalistycznhy bełkot... już nawet nie są śmieszni ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
raduli Re: Czemu separki to jełpoy ? 11.05.02, 11:20 cóż , krytyka odmiennych zapatrywan jest pożadana w XXI wieku -"P.C." ale starajmy sie nie używac żargonu z kiepskiego czatu interi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peteen Re: Czemu separki to jełpoy ? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 11.05.02, 14:31 racja, trochę za ostro... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddf Re: Czemu separki to jełpoy ? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 11.05.02, 17:18 jasne że za ostro do tępaków mien~Iacych się spremakami nie dotrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yacho 11 Re: Czemu separki to jełpoy ? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 11.05.02, 20:13 szanowni przedmowcy akurat nie macie racje nazywajac separkow jelopami- ja ich nazywam gnomami ale z zupelnie innego powodu - imponuje mi natomiast ich zafascynowanie sprawami swojego miasta i wlasciwe zrozumienie regionalizmu ktory czasami jest nieco pompatyczny - zyczyl bym innych forom takich aktywnych dyskutantow oraz wymyslania co raz to nowych wontkow / troche jednostronnych /- pzdr separki!!!!!- ci co was postponuja to sa liliputy Odpowiedz Link Zgłoś
separatysci_limanowscy Re: Czemu separki to jełpoy ? 11.05.02, 21:04 1. Nie jesteśmy Polakami, możliwe więc, że nie znamy idealnie języka polskiego, niech ktoś zechce zatem wytłumaczyć nam, co znaczy słowo "jełpoy". 2. Do yacho 11 - skąd ta nagła zmiana zdania? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yacho 11 Re: Czemu separki to jełpoy ? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 11.05.02, 22:02 zdania nie zmienilem - ale niech jakies liliputy was nie obsobaczja - na to nie zaslugujecie , wkurzaja mnie tylko czasami wasze wypowiedzi powodowane niskimi uczuciami - pzdr wiecej jajcarstwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peteen Re: Czemu separki to jełpoy ? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 12.05.02, 13:16 czyżby liliput bezbłędnie wyczuł innego liliputa ? najwyraźniej brak wam we wrocku waszych separków, np.legnickich i tego tez ci życzę, żegnając ozięble Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yacho 11 Re: Czemu separki to jełpoy ? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 13.05.02, 18:51 lilipucie - dopiero dzisiaj dojrzalem twuj tekst - jak masz klopoty z literowka - kup sobie okulary pooowiekszajonce - twoja liliputowosc mierzy sie nie tylko milimetrami ciala ale przede wszystkim miligramami etyki ... Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: Czemu separki to jełpoy ? 13.05.02, 20:15 Gość portalu: yacho 11 napisał(a): > lilipucie - dopiero dzisiaj dojrzalem twuj tekst - jak masz klopoty z > literowka - kup sobie okulary pooowiekszajonce - twoja liliputowosc mierzy sie > nie tylko milimetrami ciala ale przede wszystkim miligramami etyki ... to gnomy pochodzą z wrocławia ? zawsze miałem to miasto za ostoję intelektu, ale patrząc na twoją paplaninkę będę musiał chyba zmienić zdanie miłego dorastania ( ze słownikiem ortograficznym ) Odpowiedz Link Zgłoś
separatysci_limanowscy Re: Czemu separki to jełpoy ? 13.05.02, 20:26 Masz jednak jakieś przebłyski - Wrocław, którego szkolnictwo wyższe oparło się na światowej sławy naukowcach z Lwowa zawsze był silnym ośrodkiem intelektualnym - w przeciwieństwie do ciemnego, zacofanego i zabobonnego Krakowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peteen Re: Czemu separki to jełpoy ? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 12.05.02, 13:17 racja, dałem plamę, z reguły dbam o literówki ( zadziwiające, że jednak prawie wszyscy zrozumieli o co mi chodziło... ) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Czemu separusy to pojebusy? 13.05.02, 19:41 jakbym zobaczyl to bym zatklukl na miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yach 11 Re: Czemu separusy to pojebusy? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 13.05.02, 20:01 widze jezyk co raz bardziej finezyjny Odpowiedz Link Zgłoś
separatysci_limanowscy Re: 13.05.02, 20:01 Dziecko - gdybyśmy się spotkali, to albo spieprzałbyś, aż by się kurzyło, albo solidnie dostałbyś w ząbki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: faciu Re: IP: *.limanowa.sdi.tpnet.pl 14.05.02, 21:42 Ludzie, może chcecie trochę siekier ??..;)) Odpowiedz Link Zgłoś