Dodaj do ulubionych

Czemu separki to jełpoy ?

IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 11.05.02, 00:26
bo kręcą się jak gówno w przerębli, te same durne argumenty, te same jałowe
słowa, ten sam pseudo-nacjonalistycznhy bełkot...
już nawet nie są śmieszni !
Obserwuj wątek
    • raduli Re: Czemu separki to jełpoy ? 11.05.02, 11:20
      cóż , krytyka odmiennych zapatrywan jest pożadana w XXI wieku -"P.C."
      ale starajmy sie nie używac żargonu z kiepskiego czatu interi
      • Gość: peteen Re: Czemu separki to jełpoy ? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 11.05.02, 14:31
        racja, trochę za ostro...
        • Gość: ddf Re: Czemu separki to jełpoy ? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 11.05.02, 17:18
          jasne że za ostro do tępaków mien~Iacych się spremakami nie dotrze
    • Gość: yacho 11 Re: Czemu separki to jełpoy ? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 11.05.02, 20:13
      szanowni przedmowcy akurat nie macie racje nazywajac separkow jelopami-
      ja ich nazywam gnomami ale z zupelnie innego powodu - imponuje mi natomiast
      ich zafascynowanie sprawami swojego miasta i wlasciwe zrozumienie regionalizmu
      ktory czasami jest nieco pompatyczny - zyczyl bym innych forom takich
      aktywnych dyskutantow oraz wymyslania co raz to nowych wontkow / troche
      jednostronnych /- pzdr separki!!!!!- ci co was postponuja to sa liliputy
      • separatysci_limanowscy Re: Czemu separki to jełpoy ? 11.05.02, 21:04
        1. Nie jesteśmy Polakami, możliwe więc, że nie znamy idealnie języka polskiego,
        niech ktoś zechce zatem wytłumaczyć nam, co znaczy słowo "jełpoy".

2. Do yacho 11 - skąd ta nagła zmiana zdania?
        • Gość: yacho 11 Re: Czemu separki to jełpoy ? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 11.05.02, 22:02
          zdania nie zmienilem - ale niech jakies liliputy was nie obsobaczja - na to
          nie zaslugujecie , wkurzaja mnie tylko czasami wasze wypowiedzi powodowane
          niskimi uczuciami - pzdr wiecej jajcarstwa
          • Gość: peteen Re: Czemu separki to jełpoy ? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 12.05.02, 13:16
            czyżby liliput bezbłędnie wyczuł innego liliputa ?
            najwyraźniej brak wam we wrocku waszych separków, np.legnickich
            i tego tez ci życzę, żegnając ozięble
            • Gość: yacho 11 Re: Czemu separki to jełpoy ? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 13.05.02, 18:51
              lilipucie - dopiero dzisiaj dojrzalem twuj tekst - jak masz klopoty z
              literowka - kup sobie okulary pooowiekszajonce - twoja liliputowosc mierzy sie
              nie tylko milimetrami ciala ale przede wszystkim miligramami etyki ...
              • peteen Re: Czemu separki to jełpoy ? 13.05.02, 20:15
                Gość portalu: yacho 11 napisał(a):

> lilipucie - dopiero dzisiaj dojrzalem twuj tekst - jak masz klopoty z
                > literowka - kup sobie okulary pooowiekszajonce - twoja liliputowosc mierzy sie
                > nie tylko milimetrami ciala ale przede wszystkim miligramami etyki ...
                to gnomy pochodzą z wrocławia ? zawsze miałem to miasto za ostoję intelektu, ale
                patrząc na twoją paplaninkę będę musiał chyba zmienić zdanie
                miłego dorastania ( ze słownikiem ortograficznym )

• separatysci_limanowscy Re: Czemu separki to jełpoy ? 13.05.02, 20:26
                  Masz jednak jakieś przebłyski - Wrocław, którego szkolnictwo wyższe oparło się
                  na światowej sławy naukowcach z Lwowa zawsze był silnym ośrodkiem
                  intelektualnym - w przeciwieństwie do ciemnego, zacofanego i zabobonnego
                  Krakowa.
        • Gość: peteen Re: Czemu separki to jełpoy ? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 12.05.02, 13:17
          racja, dałem plamę, z reguły dbam o literówki ( zadziwiające, że jednak prawie
          wszyscy zrozumieli o co mi chodziło... )
    • mikolaj7 Re: Czemu separusy to pojebusy? 13.05.02, 19:41
      jakbym zobaczyl to bym zatklukl na miejscu.
      • Gość: yach 11 Re: Czemu separusy to pojebusy? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 13.05.02, 20:01
        widze jezyk co raz bardziej finezyjny
      • separatysci_limanowscy Re: 13.05.02, 20:01
        Dziecko - gdybyśmy się spotkali, to albo spieprzałbyś, aż by się kurzyło, albo
        solidnie dostałbyś w ząbki.
        • Gość: faciu Re: IP: *.limanowa.sdi.tpnet.pl 14.05.02, 21:42
          Ludzie, może chcecie trochę siekier ??..;))
        • krol_macius_1 Re: 15.05.02, 08:48
          to sie da zweryfikowac , chcesz ?

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka