Dodaj do ulubionych

toast za przyjazn podlasko-warszawsko-cyganowsko-

23.09.02, 14:17
-limanowską .

i jak tam ,kiedy zaciesniamy dalej stosunki?
Obserwuj wątek
    • faciu Re: toast za przyjazn podlasko-warszawsko-cyganow 23.09.02, 18:01
      marekwino napisał:

> -limanowską .
      >
      > i jak tam ,kiedy zaciesniamy dalej stosunki?

Najgorzej będzie z podlasko-warszawskimi...No chyba że wyrwiesz się w środę z
      nami do Szczawnicy...Wydawałoby się że w Sylwestra możnabyłoby, ale dupa zbita
      bo większość z nich pracuje...
      No ale do Cyganowic to spoko można jeszcze nieraz i niedwa pojechać...Może
      wreszcie wyjdzie ognicho jak pogoda będzie sprzyjać...
      Ps. Imieniny S....y i moje urodziny, no jak myślisz gdzie ja będę próbował
      zrobić ??????
      • marekwino Re: toast za przyjazn podlasko-warszawsko-cyganow 24.09.02, 10:48
        no nie wiem , ale cos mi chodzi po głowie
      • yhwh Re: toast za przyjazn podlasko-warszawsko-cyganow 25.09.02, 14:19
        a jak ptak, trafil do cyganowic???
        • marekwino Re: toast za przyjazn podlasko-warszawsko-cyganow 25.09.02, 16:02
          instykt, tak twierdzi ekspert ser David Akanborrow
        • faciu Re: toast za przyjazn podlasko-warszawsko-cyganow 28.09.02, 23:22
          yhwh napisał:

> a jak ptak, trafil do cyganowic???

Trafił spokojnie, co prawda musiałem z chałpy wyskoczyć bo pojechali na prost,
          a nie zatrzymali się przy domku (oderwałem się od krokietów i miłej rozmowy z
          M.)
          Za to z powrotem gdy wracali - to pokazałem im drogę aż do Rzeszowa - dziś
          stamtąd wróciłem...Dziś drogę z Rzeszowa do Lublina pokazywała im S...
          :))
    • Gość: ptak Re: toast za przyjazn podlasko-warszawsko-cyganow IP: 212.76.37.* 28.09.02, 23:58
      no to w górę, Pany!

PS. dzisiaj jestem tu tylko na chwilę - coby się przypomnieć, że dojechałem
      cały i zdrów do Warszawy. od poniedziałku będę tu znowu częstszym gościem :))
      • faciu Re: toast za przyjazn podlasko-warszawsko-cyganow 29.09.02, 08:59
        Gość portalu: ptak napisał(a):

> no to w górę, Pany!
        >
        > PS. dzisiaj jestem tu tylko na chwilę - coby się przypomnieć, że dojechałem
        > cały i zdrów do Warszawy. od poniedziałku będę tu znowu częstszym gościem :))

No to spoko dojechaliscie turbo git szczesliwie... S nie ryczala za bardzo ?
        :)
        • Gość: ptak Re: toast za przyjazn podlasko-warszawsko-cyganow IP: *.bresa.com.pl 02.10.02, 08:05
          faciu napisał:

> No to spoko dojechaliscie turbo git szczesliwie... S nie ryczala za bardzo ?
          > :)

S. nie miała najmniejszych szans na pochlipywanie - bawilim Ją inteligentną :-)
          i pasjonującą rozmową. w końcu miałem też okazję zobaczyć Jej domek -
          pomieszkuje sobie niczym jakaś lokalna artystka - kolorowo, uroczo i dużooooo
          orzechów...
      • yhwh Re: toast za przyjazn podlasko-warszawsko-cyganow 01.10.02, 16:23

> no to w górę, Pany!
        >
        > PS. dzisiaj jestem tu tylko na chwilę - coby się przypomnieć, że dojechałem
        > cały i zdrów do Warszawy. od poniedziałku będę tu znowu częstszym gościem :))

no to po urlopie, co?
        jak sie podobało u nas?
        • Gość: ptak Re: toast za przyjazn podlasko-warszawsko-cyganow IP: *.bresa.com.pl 02.10.02, 08:10
          yhwh napisał:

> no to po urlopie, co?
          > jak sie podobało u nas?

było turbo, git... co prawda pogoda lekko nie pofarciła, ale mieliśmy okazję
          poznać osobiście rodziknę Stefy :-) i kilku(a) Limanowiaków(nek).
          jedynie moje autko miało lekkie problemy z wspinaniem się pod niektóre górki :-)
          • yhwh Re: toast za przyjazn podlasko-warszawsko-cyganow 02.10.02, 12:29

> było turbo, git... co prawda pogoda lekko nie pofarciła, ale mieliśmy okazję
            > poznać osobiście rodziknę Stefy :-) i kilku(a) Limanowiaków(nek).
            > jedynie moje autko miało lekkie problemy z wspinaniem się pod niektóre
            górki :-
            > )

Limanowianki???? jakie???
            • marekwino Re: toast za przyjazn podlasko-warszawsko-cyganow 02.10.02, 13:41
              fajne
            • Gość: ptak Re: toast za przyjazn podlasko-warszawsko-cyganow IP: *.bresa.com.pl 02.10.02, 15:25
              yhwh napisał:

> Limanowianki???? jakie???

marekwino zna Je bliżej - niech Ci tłumaczy.
              na forum miało być bez imion, a ja tylko tyle z ich personaliów spamiętałem.
              jedna blondyneczka, druga czarnulka. jedna A., druga E. zgadza się???
              • faciu Re: toast za przyjazn podlasko-warszawsko-cyganow 02.10.02, 16:54

> yhwh napisał:
                >
                > > Limanowianki???? jakie???
                >
                > marekwino zna Je bliżej - niech Ci tłumaczy.
                > na forum miało być bez imion, a ja tylko tyle z ich personaliów spamiętałem.
                > jedna blondyneczka, druga czarnulka. jedna A., druga E. zgadza się???

I obie z chłopami..
                :)

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka