marekwino 23.09.02, 14:17 -limanowską . i jak tam ,kiedy zaciesniamy dalej stosunki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
faciu Re: toast za przyjazn podlasko-warszawsko-cyganow 23.09.02, 18:01 marekwino napisał: > -limanowską . > > i jak tam ,kiedy zaciesniamy dalej stosunki? Najgorzej będzie z podlasko-warszawskimi...No chyba że wyrwiesz się w środę z nami do Szczawnicy...Wydawałoby się że w Sylwestra możnabyłoby, ale dupa zbita bo większość z nich pracuje... No ale do Cyganowic to spoko można jeszcze nieraz i niedwa pojechać...Może wreszcie wyjdzie ognicho jak pogoda będzie sprzyjać... Ps. Imieniny S....y i moje urodziny, no jak myślisz gdzie ja będę próbował zrobić ?????? Odpowiedz Link Zgłoś
marekwino Re: toast za przyjazn podlasko-warszawsko-cyganow 24.09.02, 10:48 no nie wiem , ale cos mi chodzi po głowie Odpowiedz Link Zgłoś
yhwh Re: toast za przyjazn podlasko-warszawsko-cyganow 25.09.02, 14:19 a jak ptak, trafil do cyganowic??? Odpowiedz Link Zgłoś
marekwino Re: toast za przyjazn podlasko-warszawsko-cyganow 25.09.02, 16:02 instykt, tak twierdzi ekspert ser David Akanborrow Odpowiedz Link Zgłoś
faciu Re: toast za przyjazn podlasko-warszawsko-cyganow 28.09.02, 23:22 yhwh napisał: > a jak ptak, trafil do cyganowic??? Trafił spokojnie, co prawda musiałem z chałpy wyskoczyć bo pojechali na prost, a nie zatrzymali się przy domku (oderwałem się od krokietów i miłej rozmowy z M.) Za to z powrotem gdy wracali - to pokazałem im drogę aż do Rzeszowa - dziś stamtąd wróciłem...Dziś drogę z Rzeszowa do Lublina pokazywała im S... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ptak Re: toast za przyjazn podlasko-warszawsko-cyganow IP: 212.76.37.* 28.09.02, 23:58 no to w górę, Pany! PS. dzisiaj jestem tu tylko na chwilę - coby się przypomnieć, że dojechałem cały i zdrów do Warszawy. od poniedziałku będę tu znowu częstszym gościem :)) Odpowiedz Link Zgłoś
faciu Re: toast za przyjazn podlasko-warszawsko-cyganow 29.09.02, 08:59 Gość portalu: ptak napisał(a): > no to w górę, Pany! > > PS. dzisiaj jestem tu tylko na chwilę - coby się przypomnieć, że dojechałem > cały i zdrów do Warszawy. od poniedziałku będę tu znowu częstszym gościem :)) No to spoko dojechaliscie turbo git szczesliwie... S nie ryczala za bardzo ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ptak Re: toast za przyjazn podlasko-warszawsko-cyganow IP: *.bresa.com.pl 02.10.02, 08:05 faciu napisał: > No to spoko dojechaliscie turbo git szczesliwie... S nie ryczala za bardzo ? > :) S. nie miała najmniejszych szans na pochlipywanie - bawilim Ją inteligentną :-) i pasjonującą rozmową. w końcu miałem też okazję zobaczyć Jej domek - pomieszkuje sobie niczym jakaś lokalna artystka - kolorowo, uroczo i dużooooo orzechów... Odpowiedz Link Zgłoś
yhwh Re: toast za przyjazn podlasko-warszawsko-cyganow 01.10.02, 16:23 Gość portalu: ptak napisał(a): > no to w górę, Pany! > > PS. dzisiaj jestem tu tylko na chwilę - coby się przypomnieć, że dojechałem > cały i zdrów do Warszawy. od poniedziałku będę tu znowu częstszym gościem :)) no to po urlopie, co? jak sie podobało u nas? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ptak Re: toast za przyjazn podlasko-warszawsko-cyganow IP: *.bresa.com.pl 02.10.02, 08:10 yhwh napisał: > no to po urlopie, co? > jak sie podobało u nas? było turbo, git... co prawda pogoda lekko nie pofarciła, ale mieliśmy okazję poznać osobiście rodziknę Stefy :-) i kilku(a) Limanowiaków(nek). jedynie moje autko miało lekkie problemy z wspinaniem się pod niektóre górki :-) Odpowiedz Link Zgłoś
yhwh Re: toast za przyjazn podlasko-warszawsko-cyganow 02.10.02, 12:29 Gość portalu: ptak napisał(a): > było turbo, git... co prawda pogoda lekko nie pofarciła, ale mieliśmy okazję > poznać osobiście rodziknę Stefy :-) i kilku(a) Limanowiaków(nek). > jedynie moje autko miało lekkie problemy z wspinaniem się pod niektóre górki :- > ) Limanowianki???? jakie??? Odpowiedz Link Zgłoś
marekwino Re: toast za przyjazn podlasko-warszawsko-cyganow 02.10.02, 13:41 fajne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ptak Re: toast za przyjazn podlasko-warszawsko-cyganow IP: *.bresa.com.pl 02.10.02, 15:25 yhwh napisał: > Limanowianki???? jakie??? marekwino zna Je bliżej - niech Ci tłumaczy. na forum miało być bez imion, a ja tylko tyle z ich personaliów spamiętałem. jedna blondyneczka, druga czarnulka. jedna A., druga E. zgadza się??? Odpowiedz Link Zgłoś
faciu Re: toast za przyjazn podlasko-warszawsko-cyganow 02.10.02, 16:54 Gość portalu: ptak napisał(a): > yhwh napisał: > > > Limanowianki???? jakie??? > > marekwino zna Je bliżej - niech Ci tłumaczy. > na forum miało być bez imion, a ja tylko tyle z ich personaliów spamiętałem. > jedna blondyneczka, druga czarnulka. jedna A., druga E. zgadza się??? I obie z chłopami.. :) Odpowiedz Link Zgłoś