Dodaj do ulubionych

Opinie o domach opieki

10.10.16, 09:28
Bardzo proszę o pomoc w wyborze przyjaznego domu opieki dla starszej osoby; może macie jakieś informacje, opinie? Zależy mi zwłaszcza na opiniach o domu opieki w Chorzowie Starym (przy drodze na Bytków) oraz domu na ul. Wandy. Dziękuję za każdą opinię.
Obserwuj wątek
    • jankowlaki Re: Opinie o domach opieki 16.11.16, 16:27
      Ja z kolei poszukuję opinii o nowo otwartym, prywatnym domu seniora Pałac Roztocznik (45 min autem na południe od Wrocławia). Są tam miejsca, ale nim pojadę proszę o jakieś informacje z pierwszej ręki. Z góry dziękuję
      • zbigniewpuslecki Re: Opinie o domach opieki 17.11.16, 17:10
        Byłem w tym domu seniora Pałac Roztocznik i to całkiem niedawno z bratem. Wkrótce chcemy pojechać tam z ojcem, aby zobaczył czy mu się podoba. Nam tak. Nowy ładny funkcjonalny - no i pięknie położony. Ludzie mili zarówno seniorzy i personel. Jeszcze chyba jest promocja ze 1999 zł na miesiąc. Jak chcesz to zadzwoń 663 559 555. No i przyjmują od zaraz a czasmi to ważne.
        • ewa497 Re: Opinie o domach opieki 18.11.16, 11:12
          A moglibyście śmierdzącymi na kilometr reklamami nie zaśmiecać wątku?!
    • peta15 Re: Opinie o domach opieki 21.07.17, 12:54
      niema dobrych domow opieki w polsce . sa tylko wiezienia z wyrokiem za starosc nazywane domami opieki. szukaj za granica np. w niemczech.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka