Dodaj do ulubionych

gdzie ładnie i niedrogo paznokcie żelowe w W-wie?

26.12.09, 12:06
Gdzie ładnie i w miarę niedrogo polecacie zrobienie paznokcie
żelowych. Mam na myśli Warszawę, okolice Grochowa.
Obserwuj wątek
    • pawelp2010 Re: gdzie ładnie i niedrogo paznokcie żelowe w W- 22.03.10, 18:33
      Cześć jestem fryzjerem w salonie Bellezza www.studiobellezza.pl i można tam zrobić to czego szukasz;) Na naprawdę dobrym poziomie i niedrogo jak na tą jakość. Do salonu trafiłem przez portal www.kosmetyczka24.com
    • 2agnieszka_k Re: gdzie ładnie i niedrogo paznokcie żelowe w W- 18.10.10, 16:19
      Zapraszam na bezpłatne usługi z manicure, pedicure , przedłużanie paznokci żelem lub akrylem. Usługi są 100% bezpłatne wykonywane przez kursantów kursu stylizacji paznokci pod okiem instruktora tel. 022 7112507 lub zapraszam na stronę internetowa www.new-nails.com
      • masiaaaka Re: gdzie ładnie i niedrogo paznokcie żelowe w W- 12.12.10, 13:42
        Zapraszam na www.jwstyling.pl PROFESJONALNE USŁUGI.
        • 15betty Re: gdzie ładnie i niedrogo paznokcie żelowe w W- 23.10.13, 12:56
          Polecam Beatrix ul.Grochowska 202 przy Rondzie
          Wiatraczna,manicurzystka z w dużym doświadczeniem,jestem bardzo zadowolona,chodzę kilka lat do tej Pani tel: 607776-515 www.beatrix.zor.pl facebook: Paznokcie żelowe Warszawa Beatrix
          • my_nice_nails Re: gdzie ładnie i niedrogo paznokcie żelowe w W- 18.01.14, 22:56
            Serdecznie zapraszam do mojego Studia Paznokci na Bemowie na ul.Lazurowej.
            Zajmuję się paznokciami od 2006r zakładam żel na naturalną płytkę, tipsy, rekonstruuje paznokcie obgryzione, przedłużam paznokcie żelem na szablonie, wykonuję manicure, pedicure, paznokcie ślubne itp.

Ceny bardzo konkurencyjne jak na Warszawę, gwarantuje 100% jakość produktów pracuję tylko i wyłącznie na produktach firmy SPN Nails,

Zapraszam na moją stronę wwww.facebook.com/StudioPaznokciKarolina tam są zamieszczone moje prace i cennik usług.

Studio Paznokci Karolina
            tel. 606-723-326
    • inka650 Re: gdzie ładnie i niedrogo paznokcie żelowe w W- 20.01.11, 11:45
      Polecam wybrać się do salonu Chanta'l na Karolkowej, jednak pamiętaj, że sama stylizacja to nie wszystko. Nie ma chyba nic gorszego od ładnie pomalowanych paznokci na tle przesuszonej skóry dłoni. Pamiętamy o lakierze, ale już o peelingu czy maseczce to nie. Dotarło to do mnie, kiedy trafiłam właśnie do tego salonu z popękaną, suchą skórą. Na szczęście pani Klaudia szybko coś na to zaradzila, także teraz raz na jakiś czas podczas manicure mam robiony również masaż dłoni, peeling i maseczkę i dopiero wtedy dłonie są piękne.

• 15betty Re: gdzie ładnie i niedrogo paznokcie żelowe w W- 23.10.13, 11:47
        Polecam salonik stylizacji paznokci Beatrix ul.Grochowska 202 Rondo Wiatraczna przy sklepie Euro/Agd.Robię tam paznokcie od kilku lat,Pani Beata wykonuje paznokcie bardzo starannie,pięknie ozdabia i paznokcie długo się trzymają,czy to akrylowe czy żel.Robię u tej Pani także pedicure hybrydowy i również jestem bardzo zadowolona.Podaje namiary: Tel: 607-776-515 ,www.beatrix.zor.pl facebook:Paznokcie żelowe Warszawa Beatrix
    • maemoladka87 Re: gdzie ładnie i niedrogo paznokcie żelowe w W- 15.02.13, 14:46
      Polecam Sylwię Kossowską, przyjmującą w Le Desir na Jasnej :)
      • applecinnamon Re: gdzie ładnie i niedrogo paznokcie żelowe w W- 05.12.13, 16:30
        Witam i serdecznie zapraszam na pazurki do mojego salonu, który mieści się na Warszawskiej Pradze Płd.
        Gwarantuję pazurki ,które będą się trzymały przez tygodnie,
        a wykonane będą frezarką więc szybko i dokładnie :)
        Dodatkowo teraz mam ciekawe promocje,więc za rozsądne pieniążki można zafundować sobie śliczne pazurki :)
        Pozdrawiam serdecznie Monika.
        Zapraszam do obejrzenia prac mojego autorstwa.

www.facebook.com/StudioStylizacjiPaznokci
    • mpatrycja92 Re: gdzie ładnie i niedrogo paznokcie żelowe w W- 30.09.15, 10:52
      W DS INSTYTUT na Ujazdowskich, przedluzaja tez paznokcie zelem na szablonie. Mila atmosfera i profesjonalne wykonanie. Polecam.
    • miki6611234 Re: gdzie ładnie i niedrogo paznokcie żelowe w W- 29.07.17, 11:11
      Ja moge polecic salon urody Przyjaciółka Przyjaciółki na Duracza. Bardzo dobrze wykonane paznokcie i miła atmosfera panująca w tym gabinecie :)
    • kasiaursynow Re: gdzie ładnie i niedrogo paznokcie żelowe w W- 01.02.19, 18:47
      Polecam Mira Studio przy samym metrze stokłosy. Mirastudio.pl
    • kasiaursynow Re: gdzie ładnie i niedrogo paznokcie żelowe w W- 01.02.19, 18:50
      Jak na Ursynowie top mirastudio.pl - 2 minuty od metra Stokłosy. Ceny przystępne a jakość SUPERR
    • aneta1980-a Re: gdzie ładnie i niedrogo paznokcie żelowe w W- 10.07.19, 00:08
      Bardzo polecam salon PAULINA MALUJE PAZNOKCIE. Plac Bankowy 1. Miła, uprzejma dziewczyna, która dba o każdy detal. Precyzyjnie wycinane skórki i perfekcyjne malowanie. Świetna atmosfera w salonie. Chce się wracać!!!
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka