elenakrk 03.01.10, 14:12 Jeżeli pragniesz zdobyc najlepsze, wysoce profesjonalne umiejętności w dziedzinie stylizacji paznokci odwiedż strone www.masternail.pl Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
2agnieszka_k Re: NAJLEPSZE PROFESJONALNE SZKOLENIA PAZNOKCIE- 12.01.11, 20:20 Ja zapraszam do Szkoły stylizacji paznokci i kosmetyki NEW NAILS w Warszawie Specjalistyczne szkolenia, profesjonalna kadra instruktorów. Z nowości do szkoleń wprowadzono manicure japoński i manicure Hybrydowy. Najbardziej polecam kurs stylizacji paznokci 120godzmin "zawodowy" - najlepsze przygotowanie do zawodu. Odpowiedz Link
9zaza Re: NAJLEPSZE PROFESJONALNE SZKOLENIA PAZNOKCIE- 16.10.12, 02:32 Profesjonalnym podejściem do szkoleń w tym zakresie cieszy się też warszawska szkola Select,. Na zajeciach ze stylizacji paznokci jest kładziony nacisk na praktykowanie i poznanie nowinek/ trendów. Dwie panie instruktorki prowadzące zajęcia sa fachowe i potrafia przekazac wiedzę. Istotne jest też to iż na takim kursie pracuje sie z kilkunastoma modelkami, na szybko zatem osoby uczące się mają mozliosć praktykowania na żywo. Kursy tego rodzaju mozna odbyć w 2 wariantach, grupowo albo pojedyczno, tak aby osoba ktora sie uczy miała komfort jesli chodzi o wybór. Śmiało polecam:) Odpowiedz Link
kinga450 Re: NAJLEPSZE PROFESJONALNE SZKOLENIA PAZNOKCIE- 16.10.13, 22:39 hej dziewczyny ja mam wam do zaproponowania świetny kurs stylizacji paznokci 50 godzin cena 1090zł termin 27.10 (akryl, żel zdobnictwo) szczegóły na stronie: www.erudio.com.pl/ Odpowiedz Link
sobczaksss Re: NAJLEPSZE PROFESJONALNE SZKOLENIA PAZNOKCIE- 24.02.19, 21:00 Ja byłam na kursie zawodowym stylizacji paznokci w Beauty Lux. 160 h łącznie trwał kurs więc bardzo dużo ćwiczyliśmy. Grupa była mała po tylko 4 osoby wiec komfort mega duży. Kurs daje uprawnienia do pracy z klientkami więc pracuje teraz w salonie. Bardzo sobie chwalę pracę :) Odpowiedz Link
kropkamarzen Re: NAJLEPSZE PROFESJONALNE SZKOLENIA PAZNOKCIE- 24.03.19, 12:51 Ja osobiście polecam szkolenia od 4Academy . Sama u nich robiłam a teraz pracuje jako kosmetyczka w gabinecie kosmetycznym i naprawdę godne polecenia szkolenia. Nie są robione na od*al tylko porządnie prowadzone przez najlepszych. Jeżeli chcecie ich znaleźć to szukajcie na fb :D Odpowiedz Link